It’s Just Therapy
Coach - Amsterdam - Simone Heijhoff
  • Simone Heijhoff

  • (2)
  • Amsterdam
  • Coach
  • € 150,00 per 1 uur (Start-Up sessie nu €99.00)

Stuur Simone Heijhoff een bericht

Delen:

Over / Bio

"Alleen jij hebt jouw antwoorden en oplossingen.
Ik begeleid je, zodat jij jezelf kunt ontwikkelen".

Hi, mijn naam is Simone Heijhoff.
Al op jonge leeftijd was ik bezig met de vraag "Hoe kan ik op een positieve manier bijdragen aan verbetering?" Ik creëerde een "gemiddeld/ normaal" leven voor mezelf. Een mooie situatie, maar ik was nooit écht gelukkig. Ik had een succesvolle carrière als commercieel manager en een rijk privéleven, maar miste iets wezenlijks. Door verschillende factoren raakte ik zo uit balans, dat een burn-out onvermijdelijk was. Dit bracht me op een pad van persoonlijke bewustwording en ontwikkeling. Ik leerde om alle antwoorden die ik nodig had in mezelf te vinden. Vanuit die verbinding met mezelf weet ik wat écht belangrijk voor mij is. Ik kwam beter en sterker dan ooit, uit die burn-out.

Nu werk ik dagelijks met heel veel passie en plezier met individuen, groepen, particulieren en organisaties aan bewustwording en ontwikkeling. Dit doe ik door middel van coaching, training en mijn expertise mindfulness. Ik werk veel met business professionals die hun werk en privéleven willen optimaliseren en in de juiste balans willen brengen. Vaak ervaart iemand teveel druk en loopt vast, of voelt ondanks dat het best goed gaat dat hij of zij meer kan en dat dat er nu nog niet uit komt, of is op zoek naar wat hij of zij nou écht wil. Het is heel belangrijk om aandacht te hebben voor wat je doet en waarom je iets doet. Wanneer je daar bij stil staat, maak je meer bewuste keuzes, gaan relaties met anderen makkelijker en verhoog je jouw levenskwaliteit.

Een aantal keer peer jaar combineer ik mijn passie voor verbinding en ontwikkeling met mijn andere passie: reizen. In december begeleid ik voor Leap Travel (onderdeel van Riksja Travel) een reis naar Ecuador en in juni organiseer ik een Yoga en Mindfulness weekend in Domburg, Zeeland.

Ik specialiseer mezelf met verschillende studies die gaan over het ontwikkelen van menselijk potentieel, leiderschap, mindfulness en geluk. Ik deed onder andere twee yogaopleidingen, de Wim Hof (The Ice-man) Methode instructeurs opleiding, en werd Search Inside Yourself trainer (op mindfulness gebaseerd emotionele intelligentie leiderschapsprogramma voor organisaties, dat ontwikkeld werd binnen Google).

Mijn leven is rijk door de mensen met wie ik iedere dag mag werken. Waar ik momenten mee mag delen, waarin we samen leren en groeien. Onze dagen kunnen druk zijn en veel stress geven, daarom is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven. Het is prima om ambitieus te zijn en ergens voor te gaan, als je dan ook maar voor voldoende ontspanning en herstelmomenten zorgt. Met de juiste aandacht is dat vaak makkelijker dan de meeste mensen denken.

Meer over mij en mijn activiteiten lees je op mijn website: www.youki.nl
Neem vooral contact op wanneer je vragen hebt, ik kijk ernaar uit om je te leren kennen!

Op woensdag 01 februari start ik een nieuwe 5-weekse mindfulness training,
19:30 - 21:30, locatie The Conscious Club in het centrum van Amsterdam

Website

www.youki.nl

Therapieën

Coaching, Burn-out coaching, Business coaching, Coaching, Communicatiecoaching, , Loopbaan coaching, Mindfulness, Yogacoaching.

Onderwerpen

Angsten, Balans, Bewustzijns ontwikkeling, Blokkades, Burn out, Concentratieproblemen, Gedachten, Levensvragen, Mentale spanningen, Perfectionisme, Persoonlijke ontwikkeling, Potentieel, Sabotage, Zelfvertrouwen, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Creatief.

Meer over werkwijze

COACHPROGRAMMA 'OPTIMIZE':
Waar het mij omgaat, is dat jij je leven optimaliseert.
Optimaliseren is een proces van voortdurende kwaliteitsverbetering. Je bereikt de beste resultaten, gericht op een duurzame vorm van welzijn, wanneer je jouw intuïtie, unieke krachten en talenten écht inzet. Geef je leven een positieve boost en verbaas jezelf!
Ik kijk altijd naar fysiek, mentaal, emotioneel en zingeving en werk met vier hoofdelementen:

BALANS
Balans is het evenwicht tussen (in)spanning en ontspanning. Zowel piekmomenten hebben als tijd om weer op te laden. Balans is persoonlijk. Door zelfonderzoek weet je wat voor jou werkt. Ervaar rust en ontspanning, ook midden in de hectiek!

HELDERHEID
Wat doe jij én waarom eigenlijk? Observatie, zelfkennis, reflectie, nieuwe perspectieven en inzichten. (Opnieuw) richting bepalen en bewuste keuzes maken voor de korte en langere termijn. Helderheid is dé basis om jouw ambities waar te maken!

FOCUS
Concentratie, aandacht, prioriteiten stellen. Ergens voor gaan zonder afleiding of excuses. Een persoonlijke instelling van richting, inzet, motivatie, veerkracht, commitment en waarmaken. Voor de beste resultaten is focus essentieel!

LEIDERSCHAP
Zelfmanagement, evaluatie, verantwoordelijkheid, visie, creativiteit. Verbinding met jezelf en anderen. Leiderschap is ook een inspirerende ‘présence’ waardoor anderen je volgen. Iedereen is de leider van zijn of haar eigen leven!

We starten met een Start-Up sessie van 1 uur, om goed duidelijk te krijgen wat jij wilt en hoe we dat kunnen bereiken. Daarna maak ik een voorstel voor 10 sessies en gaan we in overleg samen verder. Deze sessies duren allemaal 2 uur en bevatten een coachgesprek, kennisoverdracht en allerlei soorten oefeningen. De sessies worden altijd op maat gemaakt en aangepast op jouw persoonlijke situatie van dat moment.

5-WEEKSE MINDFULNESS TRAINING VOOR BUSINESS PROFESSIONALS
Een training van 5 sessies van 2 uur, waarin je jezelf beter leert kennen.
Je leert de basis van mindfulness meditatie en krijgt allerlei praktische handvaten en oefeningen aangereikt om mindfulness in je dagelijkse leven te integreren, zowel thuis als op kantoor. Met alles wat je leert, zul je gegarandeerd meer balans aanbrengen in je werk en privé leven!
Eerst volgende training: 01, 08, 15, 22 feb en 01 mrt
Locatie: The Conscious Club, Amsterdam Centrum 19.30 - 21.30

Opleiding/cursussen

Verschillende yoga opleidingen, coach opleidingen, mindfulness opleidingen en andere opleidingen, cursussen en trainingen die gaan over bewustwording, persoonlijke ontwikkeling, menselijk potentieel, leiderschap en geluk, waaronder ook De Wim Hof Methode-instructeurs opleiding en de Search Inside Yourself trainers opleiding (mindfulness emotionele intelligentie programma dat ontwikkeld werd bij Google).

Testimonials

"Oneindig vermogen tot luisteren en dit doet ze met al haar zintuigen, gevolgd door actie. Ik voelde me heel erg op mijn gemak". (Marcel van Mackelenbergh)

"Met de hulp van Simone kreeg ik zelf weer helderheid in mijn koers en begreep ik hoe ik beter met de wind mee kan varen". (Jabbo Smulders)

"Simone weet hoofdzaken van bijzaken te scheiden en de kern snel te verwoorden. Heeft een groot inlevingsvermogen en is onbevooroordeeld". (Dorothee Burgers)

"Door de sessies ben ik bewuster geworden en uit ik mezelf makkelijker. Simone volgt haar intuïtie en werkt persoonlijk" (Kirsten)

"Komt op natuurlijke, doorgronde manier snel tot de kern. Prettig, respectvol en onbedwongen. Ik raad Simone van harte en met hart aan" (Esther van West)


MINDFULNESS:
"Deze workshop heeft mijn verwachtingen overtroffen, het werkt echt voor mij om dit te gebruiken in mijn werkomgeving".
"Ik hoop echt dat onze organisatie verder gaat met deze trainingen, zodat we meer balans kunnen houden in ons werk, onze mind en ons leven".
"Deze training helpt mij echt om meer focus te hebben en een betere werk-privé balans"
"We zouden echt meer van dit soort trainingen moeten hebben".
"Ik vond het heel interessant om meer over de hersenen te leren en hoe je ze kunt trainen. Ik wil graag meer van dit soort workshops en hier veel mee oefenen".Kaart

Reviews

Tim van der Vliet

30-05-2017 13:05
Simone coached mij op een bijzondere manier. Ze voelt precies aan waar de schoen wringt en helpt mij steeds meer te groeien. Thanks Sim!

Donata van der Rassel

20-12-2016 22:58
Ik heb Simone leren kennen als een zeer invoelende, persoonlijke en professionele coach. Ze luistert met oprechte interesse naar je en denkt met je mee over de juiste aanpak voor een bepaald probleem. Ik deed met haar een sessie waarin we mijn persoonlijke waarden onderzochten en analyseerden. Alleen als deze waarden tevens tot uitdrukking komen in mijn verdere leven kent geluk immers een vruchtbare basis. Hiervoor hebben we eerst uitvoerig stilgestaan bij mijn levensverhaal en vragen. Daarna hebben we onder andere d.m.v. geleide meditatie een overzicht gemaakt van persoonlijke waarden. Ik heb de sessie als heel inzichtelijk ervaren. Bij Simone kun je ook een langer coachprogramma volgen (OPTIMIZE) en ze is als enige opgeleid als SIY (Search Inside Yourself) trainer (een op mindfulness gebaseerd programma dat emotionele intelligentie ontwikkelt). Simone is iemand die je met haar wijsheid en expertise langdurig kan bijstaan. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Schrijf een review