It’s Just Therapy
Financiele coach - Alphen aan den Rijn - Simona van Leeuwen
  • Simona van Leeuwen

  • Alphen aan den Rijn
  • Financiele coach
  • € 75,00 per 1 uur

Stuur Simona van Leeuwen een bericht

Boek een consult met Simona van Leeuwen

Delen:

Over / Bio

Sinds mijn 17e ben ik boekhouder en heb boekhoudingen gedaan voor meerdere middelgrote BV's. Zelf heb ik meerdere bedrijven gehad die ik succesvol verkocht heb. Toen ik 50 werd wilde ik uit loondienst om toch nog een bedrijf op poten te zetten. Omdat ik echt wat wil betekenen voor anderen help ik vrouwelijke coaches met het inzichtelijk krijgen van de cijfers. De boekhouding is het fundament van je bedrijf.

Mijn missie is om vrouwelijke coaches te helpen met van hun passie een winstgevende onderneming te maken. Vaak is alles omzet gerelateerd maar het gaat om winst. Winst is namelijk jouw salaris. Door mijn ervaring weet ik precies hoe je moet sturen op cijfers om winst te maken. Zelf werk ik met mijn W.I.N.S.T. methode samen met de klant, om het beste resultaat uit jouw bedrijf te halen.

Dus baal jij ook van je cijfers en weet je niet hoe je ervoor staat en geeft dat je een ongerust gevoel? Dan kunnen we kijken of we een klik hebben zodat ik je mijn hulp aan kan bieden. De connectie is voor mij heel belangrijk want alleen dan kun je een goed resultaat behalen. We hebben dus minimaal 5 keer per jaar live contact met elkaar. Hierdoor krijg jij inzicht en kun je met een geldsysteem gaan werken waardoor je real time zie hoe je ervoor staat en of je op de goede weg bent met je doel.

Je krijgt de vrijheid terug waarom je ooit een bedrijf bent begonnen en je kunt je met je passie bezig houden. Eindelijk ga je winst maken en dat zie je terug in je eigen inkomen. Wat een heerlijk gevoel geeft dat.

Er zijn 3 dingen belangrijk om succesvol te ondernemen:
MIINDSET-- PLAN -- ACTIE
Maak een gratis afspraak om te kijken of ik je kan helpen en of we een klik hebben. Tips wil ik je altijd geven.

Uurtarief: € 75,--
Startersbegeleiding
Trainingen: € 297,-- per dag
Winstadvies: € 999,--
Compleet uitgebreid jaarpakket boekhouding: prijs op aanvraag!
Dit ligt aan de zakelijk activiteiten, kan compleet uit handen incl BTW en IB en winstadvies.

Groetjes Simona Financieel Winst coach

Therapieën

Financiele coaching, Business coaching, Executive coaching, Financiele coaching, Persoonlijk leiderschap, Winstcoaching.

Onderwerpen

Innerlijke kracht, Loopbaanbegeleiding, Potentieel, Schulden, Zelfvertrouwen.

Werkwijze

Mentale coaching, Mentale coaching.

Meer over werkwijze

Mijn werkwijze is eerst een gratis 1 op 1 gesprek om te kijken wat ik voor je kan doen. Mijn kantoor is 9 km van Aalsmeer of Alphen aan de Rijn af, maar we kunnen ook halverwege op locatie afspreken.
www.blijmetjeboekhouding.nl/contact/

Je kunt eerst mijn E-boek downloaden om gratis tips te krijgen en mij beter te leren kennen.
www.blijmetjeboekhouding.nl/gratis-e-book/

Mocht je besluiten het jaartraject met mij aan te gaan dan gaan we veel contact hebben met elkaar en jaarlijks zeker 5 keer live ontmoeten om van te voren plannen en een strategie te maken om je winstgevendheid te bereiken. min dit traject worden alle zorgen uit handen genomen.

Je hoeft alleen maar te factureren en bonnen naar me te scannen op je telefoon. Hierna boek ik alles correct voor je in het programma waar ik mee werk en zorg dat je boekhouding up to date is en alles klopt. Het overzicht en inzicht krijg je per app op je telefoon zodat je steeds kunt zien hoe je ervoor staat. De BTW en de IB worden netjes en op tijd ingeleverd. je krijgt zelf dus meer tijd over om je passie te volgen en je niet met de boekhouding bezig te houden.

Ook kun je besluiten om alleen een winstadvies te nemen en hier kom ik op locatie om alles een quick scan te maken van je financiële positie. Hierna maak ik een plan voor je zodat je duidelijk weet wat je acties zijn om meer inzicht te krijgen en hierdoor meer winst te maken.

Een training hoort ook tot de mogelijkheden en daar kan ik een persoonlijk aanbod voor maken.

Online trainingen hoe je zelf boekhouding op een simpele manier kunt uitvoeren vanaf februari 2020.

Opleiding/cursussen

P.D.L. Arbeidsrecht Marcus Verbeek Business Academy
Creditmanagement Metaalunie

Testimonials

Simona van Leeuwen is sinds begin dit jaar mijn boekhouder.
To the point, praktisch en ze houdt vinger aan de pols. We hebben mijn boekhoudsysteem tegen het licht gehouden en opnieuw ingericht. Zo neemt zij mij veel werk uit handen, heb ik meer en beter zicht op mijn cijfers en ik kan me heerlijk focussen op waar ik goed in ben.

Simona blij met jou!

Mieke Wijnen Beeldcoach
Fotografie Middelburg
De VIB sessie van Simona was voor mij een eye-opener. Het maakte mij weer eens duidelijk hoe weinig ik mij als ondernemer werkelijk verdiep in mijn cijfers. Mijn cijfers zijn in feite het belangrijkste onderdeel van mijn bedrijf. Daar kan ik mijn werkelijke succes aan af meten. Niet aan wie ik ben of wat ik doe. De valkuil van veel ondernemers is dat ze zich te veel en te lang met de inhoud van hun vak bezighouden. Nou, Simone heeft me wakker geschud. Op een vriendelijke, open maar heel duidelijke manier heeft ze me laten zien hoe je in je bedrijf gaat sturen op cijfers. Dat kan alleen met een plan dat Simona graag met je maakt. De juiste acties vloeien er vanzelf uit voort. En dan kan het niet anders of je word blij met je boekhouding en met je cijfers. Ik word erg blij van de manier waarop Simona dat doet. Een 1 op 1 sessie met Simona? Ik raad het iedereen aan.

Joycet Reinders, De Onafhankelijke Ondernemer

Simona heeft een aantal jaar onze boekhouding van de camping gedaan en zij deed dit met veel passie. Het was vakkundig en ik kon altijd terecht met vragen bij haar. We hadden veel overleg waardoor we goed inzicht kregen in de cijfers. Onze passie was de camping en niet de boekhouding. Doordat Simona alles in 1 pakket uit handen nam konden we de focus op de winstgevendheid van de camping storten. We hoefden ons nergens druk over te maken omdat we wisten dat alles juist bij de Belastingdienst aangeleverd werd.
Bovendien is het een leuk mens en hebben we altijd de grootste lol. De camping hebben wij verkocht maar het contact met Simona is nooit verwaterd en we zijn nog steeds vrienden voor het leven. Ik zou Simona echt aanbevelen om hoe zij is maar ook vooral hoe zij zich met passie inzet om jouw bedrijf winstgevend te maken.

Ike bos

Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review 

Website

www.blijmetjeboekhouding.nl