It’s Just Therapy
Hypnotherapeut - Leidschendam - Sherita Paltan Hypnotherapeut
  • Sherita Paltan Hypnotherapeut

  • (3)
  • Leidschendam
  • Hypnotherapeut
  • € 60,00 per 1 uur

Stuur Sherita Paltan Hypnotherapeut een bericht

Boek een consult met Sherita Paltan Hypnotherapeut

Delen:

Over / Bio

Mijn naam is Sherita en ik ben geboren op 22 september 1972. Mijn gezin van herkomst was een uitdagende omgeving waarin ik geleerd heb om volledig op mezelf te vertrouwen. Dit heeft gezorgd voor een sterk ontwikkelende intuïtie en het goed kunnen onderscheiden wat helpend en niet helpend gedrag is. In mijn persoonlijke ontwikkeling heb ik als kind al het beste uit mezelf willen halen. Dit is ook wel mijn levensmissie geworden. Het beste uit jezelf halen en het volle potentieel te activeren, zodat een ieder vanuit authenticiteit en passie zijn leven invulling kan geven. Naast hypnotherapeut en psychosociaal therapeut geef ik yogalessen in mijn praktijk. Graag help ik je jezelf ontdekken!

Therapieën

Hypnotherapie, Hypnose, Hypnotherapie, Kindercoaching, Kindertherapie, Lichaamsgerichte psychotherapie en mindfulness, Psychologie, Trauma en PTSS, Yoga, Yogatherapie.

Onderwerpen

Angst- sociale angst, Belemmerende overtuigingen, Bewustzijn, Burn out, Chronische vermoeidheid, Gedragsproblemen, Laag zelfbeeld, Obesitas, Persoonlijkheidstoornis, Psychische klachten, Psychose, PTSS, Rug- en nekklachten, Schizofrenie, Seksuele problemen, Sexualiteit, Stress.

Werkwijze

Yoga; yogatherapie, Psychologisch; Coaching.

Meer over werkwijze

Doordat ik mij volledig op jou afstem, kunnen we samen voelen welke stappen er genomen worden en in welke volgorde.

Tijdens de opleiding tot kinder -en jeugdtherapeut kwam ik in in contact met een hypnotherapeut. De opdrachten stapelden zich op en mijn faalangst was een mooie ingang om te gebruiken voor de leertherapie. Het was werkelijk ongelofelijk. Binnen twee sessies was mijn faalangst als sneeuw voor de zon verdwenen. Hier moest ik natuurlijk meer van weten. Als verdieping op het therapeutisch werken met kinderen ben ik een vierjarige opleiding hypnotherapie en integrale psychosociale therapie gaan volgen en ik coach nu kinderen en volwassenen.

Je kunt van mij verwachten dat ik naar je luister zonder voor jou te bepalen hoe jij je voelt of moet denken. Mijn doel is om samen met jou op een constructieve manier te ontdekken hoe de relatie met jezelf verbetert voor meer persoonlijke vrijheid in doen, denken en zijn.

Beroepsverenigingen

NBVH

Opleiding/cursussen

Hypnotherapie
Shamanic Healing
Critical Alignment

Kaart

Reviews

Familie van Peel

04-01-2021 00:16
“Je hebt niet alleen mijn kind geholpen maar ons hele gezin” familie van Peel

Pascal

04-01-2021 00:14
“Ik kan eindelijk weer lekker slapen” Pascal 8 jaar

Dagblad

04-03-2020 13:27
Onverwerkte gebeurtenissen, negatieve overtuigingen en belemmerende ideeën zijn allemaal opgeslagen in het onderbewuste. Dit is dan ook vaak de reden waarom veranderen of problemen oplossen zo moeilijk is. Hypnotherapie biedt de mogelijkheid om inzicht te krijgen in dieperliggende persoonlijke obstakels en dit om te buigen naar meer persoonlijke vrijheid. Door middel van hypnotherapie maar ook door Critical Alignment Yoga biedt hypnotherapeut Sherita Paltan mogelijkheden om de balans te vinden bij trauma's, ziekte of somatische en onverklaarbare lichamelijke aandoeningen.

"Ik luister naar mijn cliënten zonder voor hem of haar te bepalen hoe diegene zich moet voelen of moet denken. Mijn doel is om samen op een constructieve manier te ontdekken hoe de relatie met jezelf verbetert voor meer persoonlijke vrijheid in doen, denken en zijn."

Critical Alignment Yoga pakt chronische stress op zowel het psychische als het lichamelijke vlak aan. Door vanuit ontspanning en met bewuste aandacht yogaoefeningen op te bouwen en het lichaam te corrigeren naar zijn natuurlijke stand, kan spanning uit het lichaam losgelaten worden. Door spanning los te laten tijdens het uitvoeren van verschillende houdingen wordt er ruimte gecreëerd in het lichaam. Door een goede technische uitvoering van de oefening en door passief te blijven registreren, dus zonder proberen in te grijpen, zorgen de ruimte en de open aandacht ervoor dat de stress langzaam zijn greep verliest.

Bij hypnotherapie gaat Sherita op zoek naar de oorzaak van de klacht maar ook naar de hulpbronnen die de klacht doen verminderen of doen verdwijnen. De cliënt krijgt hierdoor veel meer controle. "Je wordt je bewust van voorheen onbewuste ideeën, overtuigingen, onverwerkte gevoelens en als je die doorlopen hebt heb je veel meer kracht en inzicht om het in de toekomst anders te doen of anders te ervaren."

Sherita heeft jaren als leerkracht in het speciaal basisonderwijs gewerkt. "Ik ontdekte dat onder leerproblemen vaak emotionele blokkades ten grondslag liggen. Als leerkracht had ik eenvoudigweg de tijd en de vaardigheden niet om hierin iets te kunnen betekenen. Dit heeft mij gemotiveerd om psychotherapeutisch te werken met kinderen." Zij is de opleiding tot kinder- en jeugdtherapeut gaan volgen en is als zelfstandig therapeut aan de slag gegaan. Tijdens de opleiding kwam zij in contact met een hypnotherapeut die haar afhielp van haar eigen faalangst. Als verdieping op het therapeutisch werken met kinderen ben ik een vierjarige opleiding hypnotherapie en integrale psychosociale therapie gaan volgen. De combinatie van yoga en therapie biedt herstelmogelijkheden op het gebied van lichaam en geest en activeert het zelfhelend vermogen."

Door haar yogalessen en door haar begeleiding als hypnotherapeut zorgt zij ervoor dat mensen zich meer bewust worden van ongezonde patronen en hoe je weer een gezond contact kan onderhouden met jezelf. Door op een niet prestige gerichte manier met je lichaam om te gaan komt er niet alleen meer rust in je lichaam maar ook in je hoofd. "Mensen met onder andere spanning in nek, schouders en onderrug hebben baat bij Critical Alignment Yoga door het gebruik van verschillende tools." Hypnotherapie helpt mensen met klachten als weinig zelfvertrouwen, pijnklachten, angststoornissen, traumaverwerking, burn-out, prikkelbare darmsyndroom en onverklaarbare klachten. Met de inzet van verschillende methoden en technieken wordt een behandelplan opgesteld.

Uit 'het Krantje Online

Schrijf een review