Leefstijl & Vitaliteits Coach - Hellevoetsluis - Sandra de Jager
  • Sandra de Jager

  • (1)
  • Hellevoetsluis
  • Leefstijl & Vitaliteits Coach
  • € 80,00 per 1

Stuur Sandra de Jager een bericht

Boek een consult met Sandra de Jager

Delen:

Over / Bio

Je energiek voelen, fit of vitaal. Het is niet zo vanzelfsprekend en dat weet ik uit ervaring. Na 18 jaar in de financiƫle dienstverlening te hebben gewerkt, is mijn burn out het startpunt geweest van een nieuwe weg. Sinds 2013 zette ik de eerste stap door een opleiding te volgen voor yogadocent. Zeven jaar later en vele opleidingen en bijscholingen verder, ben ik nu erkend yogadocent en yogatherapeut. Mijn specialisaties zijn hormoonyoga, yoga en stress, meditatie en traumaverwerking. De opleiding maar ook eigen gezondheidsproblemen, brachten mij ook op het pad van Ayurveda, en de kracht van voeding en mindset op gezondheid. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik me uiteindelijk heb omgeschoold naar Integraal Leefstijlcoach en natuurvoedingsdeskundige. Ik heb een eigen praktijk en yogastudio in Hellevoetsluis.

In het dagelijks leven verzorg ik yogalessen, workshops en ben ik in gesprek met mensen die iets willen veranderen in hun leven. Daarnaast ben ik getrouwd en moeder van een dochter en een zoon. In mijn vrije tijd wandel ik graag in de natuur met mijn hond en tijdens mijn vakanties doe ik dat graag in de bergen. Ook teken, schilder en lees ik graag.

Mijn passie is mijn werk en mijn werk is mijn passie. Ik krijg veel energie van veranderprocessen bij anderen. Het zijn de gesprekken, yogalessen, workshops en verschillende werkvormen die meehelpen in het proces om jezelf weer te vinden, en daar begeleid ik je graag bij.

Therapieën

Leefstijl & Vitaliteits Coaching, Body Mind therapie, Burn-out coaching, Chakrapsychologie, Coaching via Skype/Zoom, Leefstijl & Vitaliteits Coaching, Leefstijlcoaching, Meditatie , Stress, Vitaliteitscoaching, Voedingsadvies, Yoga, Yogacoaching, Yogaretreats, Yogatherapie.

Onderwerpen

Allergie, Balans, Bewustwording, Bewustzijn, Burn out, Chakra's, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Corona stress, Eetproblemen, Eigenwaarde, Emotioneel, Faalangst, Fybromyalgie, Fysieke balans, Fysieke klachten, Gedachten, Gezondheidsproblemen, Hoofdpijn en migraine, Hoog ademen, Hormonale problemen, Huidklachten, In hoofd zitten, Laag zelfbeeld, Levensvragen, Lichaamsbewustzijn, Lichamelijke klachten, Lichamelijke stress, Loslaten, Menopauze, Missie/passie vraagstukken, Negatief zelfbeeld, Negatieve gedachten, Obesitas, Onverwerkte emoties, Onverwerkte ervaringen, overgangsklachten, Overgewicht, Overspannen, Overtuigingen, Persoonlijke ontwikkeling, PMS, Posttraumatische stress, PTSS, Rouwverwerking, Rug- en nekklachten, Sexueel misbruik, Slaapproblemen, Spanningen, Spijsverteringsklachten, Stress, Teveel in hoofd, Voelen, Zelfacceptatie, Zelfbeeld, Zelfvertrouwen, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Mentale coaching, Fysiek (beweging), Lichaamsgericht, Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Psychologisch; Coaching, Yoga; yogatherapie.

Meer over werkwijze

Ik vind het belangrijk dat jij je veilig voelt, op je gemak om te kunnen zeggen wat je wilt delen. Daarom start een traject altijd met een gratis intake gesprek. En als er een klik is, dan gaan we verder.
Ik begeleid je bij een veranderproces, en dat is niet zomaar in een gesprek geregeld. We gaan samen op pad. Zeker drie maanden maar vaak een half jaar. We starten wekelijks, maar je leert ook zelf de regie te nemen. De periodes tussen de afspraken worden gedurende het proces steeds langer. Ik volg geen standaard protocol, maar kijk naar wat je nodig hebt.

Tijdens de gesprekken kijk en hoor ik zonder oordeel. Houd ik je een spiegel voor, en kom je tot bewustwording en inzicht. Hiervoor gebruik ik verschillende coach technieken, maar ook mindfulness en meditatie kan onderdeel uitmaken van de gesprekken. Het lichaam vertelt je namelijk heel veel, alleen vergeten we door alle drukte er nog wel eens naar te luisteren.

Beroepsverenigingen

NOBCO, Vereniging Yogadocenten Nederland

Opleiding/cursussen

Jip & Jan Academie Almere, opleiding tot yogadocent voor tieners
PureYoga Rotterdam, opleiding tot allround yogateacher 200h met specialisatie zwangerschapsyoga, yoga en hormonen
Samsara Docentenopleiding Schiedam, opleiding tot yogadocent 500h met specialisatie yoga en trauma, yoga en stress, meditatie, yoga en kanker, energie en meridianen
MARK Academy Biddinghuizen, opleiding tot Integraal Leefstijl & Vitaliteitscoach en Trainersopleiding
CIVAS Haarlem, natuurvoedingsdeskundige

Kaart

Reviews

Over deze coach

06-10-2023 22:12
Rustig
Creatief
Geduldig
Zorgzaam
Sensitief

Schrijf een review