Psychosociaal therapeut - Zutphen - San ter Huurne
  • San ter Huurne
    Aanvullend vergoed

  • (14)
  • Zutphen
  • Psychosociaal therapeut
  • € 75,00 per 1 uur en afhankelijk van uw verzekering kan ik geheel of gedeeltelijk vergoed worden.

Stuur San ter Huurne een bericht

Boek een consult met San ter Huurne

Delen:

Over / Bio

Ik ben een enthousiaste, energieke en betrokken therapeut. Eén van mijn eigenschappen is heldere waarneming; het aanvoelen van de ander en weten wat er onbewust of bewust speelt. Ik kan goed overzien hoe lastige situaties in elkaar zitten en jou kunnen belemmeren. Samen kunnen we kijken hoe jij jouw aanwezige krachten kan versterken, zodat je ze bewust kan inzetten om de situatie te verzachten of op te lossen.

In mij voel ik een energie stromen waardoor ik weet wanneer ik op het goede spoor zit. Jij kunt die energie in jou ook leren herkennen en daar help ik je bij.

Kan jij wat hulp gebruiken bij een lastige situatie in jouw leven? Wacht niet langer en neem contact met me op.

Antroposofische gesprekstherapie voor jongeren (15+), jongvolwassenen en studenten. Daarnaast doe ik energie werk met/voor volwassen.

- Zutphen - Sanergy.nu

Therapieën

Psychosociale therapie, Burn out, Burn-out coaching, Burn-out preventie, Coaching, Coaching & Healing, Cognitieve therapie, Corona stress therapie, Depressie, Droomanalyse, Healing Zutphen, Jongerentherapie, Leefstijlcoaching, Online coaching en therapie, Personal coaching, Psychosociale therapie, Reading, Reiki, Rouwverwerking, Slaapcoaching.

Onderwerpen

Afwijzing, Angsstoornissen, Angst- sociale angst, Autisme, Beroepskeuze, Blokkades, Burn out, Corona stress, Depressie, Eenzaamheid, Eigenwaarde, Emotioneel, examenstress, Faalangst, Gezinsproblemen, Healing, Hoogbegaafdheid, Hulp bij opvoeding, Inzicht, Laag zelfbeeld, Loopbaanbegeleiding, Nachtmerries, Negatief zelfbeeld, Negatieve gedachten, Opvoeding, Overspannen, Overtuigingen, Paniekaanvallen, Persoonlijke ontwikkeling, Piekeren, Rouwverwerking, Slaapproblemen, Vol hoofd, Winterdepressie, Zelfbeeld, Zelfvertrouwen, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Mentale coaching, Energetisch; healing, Reading.

Meer over werkwijze

Jouw input staat altijd centraal tijdens de therapie. Daarnaast kan ik helder waarnemen en aanvoelen wat er bij jou, bewust of onbewust, speelt. In het proces hou ik het overzicht zodat we gefocust aan de door jouw gestelde doelen kunnen werken. Er zijn verschillende vormen van therapie en begeleiding mogelijk. Samen zullen we onderzoeken wat het beste aansluit bij jouw behoeftes.

Tijdens een kennismaking wordt duidelijk of er een klik is en wat jouw wensen of doelen zijn. Van daaruit bekijken we samen hoe we de therapie gaan invullen. Frequentie, duur, gesprekken en/of geleide visualisaties, etc.

Beroepsverenigingen

BPHA: Beroepsvereniging Psychosociale Hulpverlening Antroposofie
BPSW: beroepsvereniging van professionals in sociaal werk

Opleiding/cursussen

gevolgde opleidingen:
Post-hbo, Psychosociale Hulpverlening Antroposofie, 2020, Zeist
Psychosociale Basiskennis, 2017, Huizen
Basismodule academie antroposofische gezondheidszorg (AAG), 2016, Zeist
Droom Analyse en counseling, 2007, Almere
Management Coaching, persoonlijkheidsstructuur, 2006, Almere
Reiki I, II en III, 2002, 2003 en 2004, Almere
Amrita Healing-inwijdingen I t/m V, 2003-2010, Almere
White Lotus Divinity I t/m IV 2007 t/m 2010, Almere
Middle Management Non-Profit voor Hoger Opgeleiden, 2000, Utrecht
Groepsleider DJI, 1998, Deventer
IVOR, reisleidster 1995, Arnhem
HBO textiele werkvormen en handvaardigheid, 1994, Nijmegen
Detex, textielbrevet 1990, Nijmegen
HBO propedeuse, 1989, Nijmegen
MDGO activiteiten begeleiding, 1988, Enschede

Trainingen en cursussen:
Angsten en ik-versterking, 2021, Zeist
Conferentie Maak werk van je Lot(-genoten), 2020, Zeist
Psychiatrie bij Jongeren, 2019, Rotterdam
Depressie bij kinderen en jongeren, 2019, Zeist
Slaapstoornissen AAG, 2018, Zeist
Comorbiditeit bij Autisme, 2018, Zeist
Conferentie Samen Scholen, 2017, Zeist
Slaapproblemen en -stoornissen bij jongeren, 2017, Zeist
AAG autisme spectrum stoornissen vanuit integratief perspectief, 2016, Zeist
AAG Hoofdorganen van de psychosomatiek, 2016, Zeist
Verdiepingstraining Radicalisering en Jihadisme, 2016, Gouda
Werken met 1 Gezin 1 Plan, 2015, Gouda
Omgaan met seksualiteit, seksueel risicogedrag en seksueel misbruik, 2015, Rotterdam
Omgaan met agressie voor ambulant hulpverleners, 2013, Gouda
Dyslexiehealing, getuigschrift 2012, Almere
Pendelen, 2007, Almere
Rode draden: competentiegericht werken, systeemgericht werken, basiscommunicatie, ambulant fase 3, 2001, Gouda
Connect – verbinding met autisme, 2011, Zeist
Vervolgcursus autisme in het voorgezet onderwijs, 2004, Rijswijk
Ik ben speciaal (ASS) 2003, Antwerpen
Saucratische Methode (ASS), 2005, Antwerpen.

Testimonials

Haar warme persoonlijkheid zorgde voor een fijne sfeer!
Ik heb een ontzettend prettige ervaring met de sessies bij San. Na het stoppen met mijn studie zat ik met een aantal hulpvragen over hoe ik nu verder moest. Wat is mijn passie? Dat was mijn grootste vraag, ik stelde hem aan San. Samen bespraken we ervaringen uit mijn dagelijks leven. Tijdens de gespreken leerde San me situaties te bekijken vanuit een andere hoek, zonder oordeel. Dit helpt mij nog iedere dag. Fijn!
Ook heeft San mij eerder al geholpen met het analyseren van angstige dromen, hierdoor heb ik geleerd om met een afstandje naar mijn dromen te kijken en kan ik het makkelijker van me af laten glijden. Haar warme persoonlijkheid zorgde voor een fijne sfeer in haar knusse praktijk waarin ik echt mezelf kon zijn. Ik heb veel gehaald uit de begeleiding en ben op dit moment meer op mijn plek dan ik in mijn volwassen leven ooit ben geweest.
Door F. M.

- - -
Haar professionaliteit is van grote waarde
San is een duidelijk open en inspirerend mens om mee samen te werken. Ze kent geen verborgen agenda’s en benoemd het beestje bij de naam. Heel fijn want daardoor komt er vrijwel geen spraakverwarringen of miscommunicatie voor.
Ze voelt en doorziet snel waar het probleem ligt en weet de cliënten mogelijkheden te laten ontdekken die zij, vervolgens zelf, als oplossing kunnen creëren. Ook is San in staat, mocht de cliënt stagneren in het oplossingsgerichte, praktische alternatieven te bieden.
Als collega is ze dan ook altijd bereid een ondersteunende en dienstbare hand uit te steken . Kortom: “Haar professionaliteit is van grote waarde”. Een feest om haar als collega te hebben gehad.

Door Erna Hofmeijer
- - -
Op het moment dat ik niet zoveel kleur in mijn leven zag kwam San me begeleiden. Haar creatieve en open manier van begeleiden maakte dat ik langzaamaan weer kleur in mijn leven kreeg en mezelf ontwikkelde tot een zelfstandige studente met doelen en ambities

Door Anouk
- - -
Ik vond de begeleiding van San erg fijn, omdat zij mij op m’n gemak stelde en op een rustige en persoonlijke manier te werk ging.
Halverwege de zesde klas van het VWO kwam ik terecht bij San. Ik had toen last van faalangst en zeker met de naderende examens werd dit steeds erger. Wekelijks had ik een gesprek met San, waar we praatten over mijn stress en zenuwen voor een toets. Ze liet me inzien dat het niet erg is als je een keer een fout maakt en dat ik mijn verwachtingen voor cijfers van een toets best naar beneden mocht bijstellen. Het belangrijkste is namelijk om realistische doelen te stellen, waardoor het makkelijker is om deze te halen en je minder vaak ‘faalt’.

Deze inzichten gaf San mij door verschillende voorbeelden te geven en met simpele redenatie mij zelf tot het goede inzicht te laten komen. Daarnaast gaf ze me tips om efficiënt te leren, waardoor ik niet te veel tijd kwijt was. Vooral het maken van een planning en mezelf daar ook houden, was erg handig voor mij. Ook kreeg ik verschillende ademhalingsoefeningen, waarmee ik mezelf rustig kon maken vlak voor het examen. Doordat ik dan rustig begon aan de toets, was ik tijdens het maken van het examen zekerder van mijn zaak.

Ik vond de begeleiding van San erg fijn, omdat zij mij op m’n gemak stelde en op een rustige en persoonlijke manier te werk ging. Ze wist welke dingen voor mij werkte en welke niet, waardoor de gesprekken heel effectief waren. Door deze gesprekken was ik een stuk minder gestrest tijdens de voorbereidingen van de examens en was ik rustig bij het maken van mijn examens. Zelfs als ik nu nog stress heb, denk ik aan de dingen die ik van San geleerd heb en kan ik mezelf weer rustig maken.

Door Susan
- - -
Zo'n 10 jaar geleden kwam San in ons leven om mijn dochter en mij te ondersteunen.
Mijn dochter worstelde al jaren met een ernstige angst/dwangstoornis. Therapieën en opnames, in o.a. gespecialiseerde klinieken hadden niet geholpen, sterker nog, het alleen maar verergerd. Ze durfde niets meer en was werkelijk overal bang voor. Samen met San en nog een andere ondersteuner kreeg ze haar leven langzaam maar zeker weer op de rit. Ze ging weer studeren en haalde haar bachelor Orthopedagogiek.

Ook voor mij is San heel belangrijk geweest, ik kon met haar praten over m’n angst, verdriet en machteloosheid. Ze luisterde en troostte. En dan af en toe even heerlijk in het zonnetje op een terrasje zitten. Als ik aan San denk dan krijg ik een warm gevoel, dankbaar dat ze zo n 10 jaar geleden in mijn leven kwam.

Door J

Kaart

Reviews

Maaike Vroegop

28-01-2022 13:35
5 sterren omdat San de tijd nam om mijn problemen in deze stressvolle tijd rustig te bespreken en samen tot een plan/oplossing te komen.

Mevr A. vd Bruggen

28-01-2022 13:29
San levert maatwerk, duidelijke doelen en prof. uitvoering.
De zorg die San heeft overgenomen, in het ondersteunen van mijn dochter, heeft mij enorm ontlast i/h dagelijks leven en zelfvertrouwen gegeven als opvoeder.

Benjamin K.

28-01-2022 13:25
Ik maakte me veel zorgen over mijn slaappatroon door de training verbeter je slaap heb ik voldoende hulp gehad en verder niks meer nodig. Het is op maat gemaakt en voel me nu een stuk beter.

Bo 13 jr

28-01-2022 13:22
Ik voelde met serieus genomen door San. Ze geeft duidelijke uitleg over wat er is en ik dat kan voorkomen. nu heb ik minder last van stress voor toetsen.

mevr. v Houten

28-01-2022 13:19
San krijgt van mij een 10.
De hulp was heel persoonlijk, ik werd gehoord en er werk naar mijn behoefte tijd voor me vrijgemaakt. Ik heb kunnen sparren en toetsen en ik ben echt verder gekomen zo.
San is goud waard!
Heel veel dank, zonder jou en jouw hulp had ik het niet gered.

Gaija 14 jr

28-01-2022 13:16
Dat het me veel heeft geleerd en niet telkens het zelfde zegt. Ook heeft het me geholpen te zien dat je niet alles kan veranderen en sommige dingen moet je accepteren zoals ze zijn. Jammer dat ze geen antwoord op alles heeft maar dat kan niemand hebben. Dat is niet zo erg.
De hulp van San is goed verlopen.

Stephan v. A.

28-01-2022 13:11
Vertrouwelijke sfeer zorgt voor hele prettige gesprekken. Erg prettig!

Ouders van T.B.

28-01-2022 13:10
Onze zoon vertelde niet zoveel maar het resultaat was goed. Hij is minder onzeker en de examens ging hij minder zenuwachtig in. Prima!

vader v 17 jarige gymnasium leerlinge

28-01-2022 13:05
Er is voldoende bereikt met de hulp van San. Het was persoonlijk, direct en praktisch. Realistische doelen. Er was een goede samenwerking met docenten en mentor.

Esmée K.

28-01-2022 13:01
Door de hulp van San heb ik meer vertrouwen in de toekomst. Ze hielp me met de dingen die ik belangrijk vond. Alles was wel goed : -)

- 13 jr

28-01-2022 12:59
San besliste met mij in plaats van over mij. Ik kon zelf iets inbrengen als ik daar over wilde praten, hier kreeg ik dan veel tips over. Als ik iets niet belangrijk vond, praatten we daar minder over. (ik had veel invloed op de gesprekken)

Y.O. 15jr.

28-01-2022 12:56
Het was goed dat het op mezelf was aangepast en er is voldoende bereikt door de hulp.

R de Zwart 21 jr

28-01-2022 12:53
Wat ik goed vond aan de hulp van San is dat je het gevoel krijgt dat er echt geluisterd wordt en de juiste vragen worden gesteld, doordat er goed naar je geluisterd wordt.

T. B. 6e klas gymnasium

28-01-2022 12:48
San heeft mij geholpen met de dingen die ik belangrijk vond. Ik ben geholpen met waarvoor ik kwam. De aanpak was helder en samen bouwden we een plan.

Schrijf een review 

Website

www.sanergy.nu