Relatietherapeut - Rhenen - Salila Counselling
  • Salila Counselling

  • Rhenen
  • Relatietherapeut
  • € 75,00 per 60 minuten korting corona getroffenen bespreekbaar

Stuur Salila Counselling een bericht

Boek een consult met Salila Counselling

Delen:

Over / Bio

Ben jij op de ander gericht in een relatie of iemand die ruimte voor zichzelf nodig heeft en niet goed weet hoe dat te communiceren? Weet dat deze dynamiek veel voorkomt en soms voor frictie en verwijdering in een relatie zorgt. Relatie therapie biedt de mogelijkheid om dit of andere vragen te onderzoeken. Ook als je alleen bent of alleen komt omdat je partner niet of nog niet mee komt. Je krijgt meer inzicht in de diepere oorzaak van ruzies en verwijten, handvatten die kunnen bijdragen aan het doorbreken van patronen in communicatie en seksualiteit. De kwaliteit van relateren verandert. Overigens kan je vraag ook betrekking hebben op ouder - kind relaties, vrienden, collega’s, familieleden etc.

Ik heb een opleiding lichaamsgerichte therapie in de complementaire zorg afgerond en ben gespecialiseerd in holistic counselling en relatie therapie. “I walk my talk”; daarmee bedoel ik dat ik - net als jij - een weg heb afgelegd naar meer kwaliteit, inzicht en bewustzijn in mijn leven. Aanwezigheid en werken vanuit het gezonde deel van ieder mens staan voorop in mijn sessie. Ik gebruik zo min mogelijk toeters en bellen; eenvoudige oefeningen afkomstig uit verschillende disciplines die je helpen contact te maken met je adem en lichaam. Door de huidige corona maatregelen werk ik momenteel veel online - ook met Spaans- en Engelstalige cliënten- en dat gaat prima.

Wil je meer weten over mij of mijn manier van werken? Neem contact op en ik maak een afspraak voor een intake van 20 min. om te kijken wat ik voor jou of misschien voor jullie samen kan betekenen. Daar zijn geen kosten aan verbonden.

Mijn praktijk aan huis is alleen voor 1 op 1 sessies geschikt . Voor stellen maak ik gebruik van praktijkruimtes in Utrecht en Amsterdam.

Therapieën

Relatietherapie, Holistische therapie, Lichaamsgerichte therapie, Meditatie , Relatietherapie, Zijns georienteerde coaching.

Onderwerpen

Afwijzing, Angsten, Belemmerende overtuigingen, Bewustzijns ontwikkeling, Bindingsangst, Blinde vlek, Blokkades, Communicatieproblemen, Conflicten, Contact met lichaam, Contact met mezelf, depressief, Echtscheiding, Familieproblemen, Gedragspatronen, Grenzen aangeven, Hechtingsproblematiek, In hoofd zitten, Innerlijke kracht, Innerlijke strijd, Inzicht, Jaloezie, Karakterstructuur, Levensvragen, Lichaamsbewustzijn, Lichamelijke klachten, Negatief zelfbeeld, Negatieve gedachten, Onveilige hechting, Onverwerkte emoties, Onverwerkte ervaringen, Relatiebreuk, Relatieproblemen, Scheiding, Sexualiteit, Spirituele ontwikkeling, Veel denken, Verlatingsangst, Vruchtbaarheidsproblematiek, Zelfkennis, Zelfkritiek, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Lichaamsgericht, Fysiek (aanraking), Fysiek (beweging), Mentale coaching, Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Mystiek/Pyschologisch, Spiritueel; mystiek.

Meer over werkwijze

Een (online) sessie bij mij begint standaard met een korte vorm van stilte of meditatie. Daar hoef je geen enkele ervaring in te hebben. Het helpt jou - en ook mij - om in het lichaam te komen. Daarna is er ruimte voor het delen van waar je naar wilt kijken. Interventies kies ik met zorg uit. Ik maak gebruik van verrassend eenvoudige oefeningen uit verschillende disciplines met het voordeel dat je er ook zelf mee kunt oefenen, als je dat wilt. De laatste 10 minuten van de sessie is een moment van reflectie of de mogelijkheid om af te ronden op een manier die past binnen de tijd en tegemoet komt aan jouw behoefte van dat moment.

Beroepsverenigingen

SIAF Italia Association
Via Domenico Maria Manni No. 56
50135 Florence

Opleiding/cursussen

Universiteit Utrecht: Spaans en Engels
Aumm Instituut Nederland :Lichaamsgerichte therapie, Relatie Dynamiek, Trauma Therapie, Innerlijke man, Innerlijke vrouw, Familie opstellingen : Uta Akademie Duitsland : Essence Training gebaseerd op werk van A.H. Almaas en Faisal Muqaddam : Working With People Italië : Holistic Counsellor

Testimonials

Inessa Hakobyan, Netherlands
Salila is light hearted and easy to talk to. She brings a lot of humaness, embracing life's simplicities.

Ingrid Vente, Netherlands
Salila is meelevend en kan ook krachtig zijn. Ik kan over van alles praten met haar, van relatie tot werk en ook online voel ik me enorm gesteund. Ze staat als een huis en dat voelt veilig.

Bela Lerström, Sweden
Salila is one of those open minded people you can explore the inner world with. She has endless amounts of wisdom, laughter and access to so many facets of being human.

Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review