Mindfulness Coach - Amsterdam - Sabine van der Post
  • Sabine van der Post

  • Amsterdam
  • Mindfulness Coach
  • € 35,00 per BE-day Box : Mindful thuisretraite.

Stuur Sabine van der Post een bericht

Boek een consult met Sabine van der Post

Delen:

Over / Bio

Mijn naam is Sabine van der Post, Ik ben gecertificeerd Mindfulness trainer & coach en oprichter van BE-day met de bijbehorende Mindfulness BE-box. Ik begeleid met veel plezier zowel particuliere individuen en groepen. Samen met de collega's van Mindfulbizz ben ik werkzaam voor onder andere de Nationale Politie, Effectory, Amnesty, ABNAMRO, Grrrr, De Kompaszaal. Vier keer per jaar geef ik samen met het BE-retreat team prachtige mindfulness retraites in het heerlijke Las Negras in het beschermde natuurgebied Gabo de Gata in Andalusie, Zuid Spanje.

“Mindfulness leert me om het alledaagse leven te waarderen zoals het is. Om het leven en uitdagingen aan te gaan vanuit een wijs, vriendelijk perspectief. Ik hoef niet vast te houden aan gedachten, stress, twijfel of pijn. De mindfulness technieken geven mij dat inzicht, dat geef ik graag door!”

Therapieën

Mindfulness, , Mindfulness.

Onderwerpen

Adhd/Add, Agressie, Angst- paniekaanvallen, Angst- sociale angst, Angsten, Balans, Bewustwording, Bewustzijn, Bewustzijns ontwikkeling, Blinde vlek, Boosheid, Burn out, Chronische pijn, Concentratieproblemen, Concentratieproblemen, Contact met mezelf, Eenzaamheid, Emotionele blokkades, Faalangst, Gedachten, Gedragspatronen, Grenzen aangeven, HSP - hooggevoeligheid, Impulsbeheersing, In hoofd zitten, Innerlijke kracht, Intuitieve ontwikkeling, Inzicht, Levensmissie, Lichaamsbewustzijn, Loslaten, Mentale spanningen, Missie/passie vraagstukken, Negatief zelfbeeld, Negatieve gedachten, Onrust, Onverwerkte emoties, Onzekerheid, Overspannen, Overtuigingen, Paniekaanvallen, Persoonlijke ontwikkeling, Piekeren, Rouwverwerking, Schaamte, Spirituele ontwikkeling, Teveel in hoofd, Transformatie, Traumaverwerking, Veel denken, Verdriet, Vluchtgedrag, Voelen, , Wisselende stemmingen, Winterdepressie, Woede, Zelfacceptatie, Zelfkritiek, Zelfontplooiing, Zelfvertrouwen, Zielsmissie, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Mentale coaching, Mystiek/Pyschologisch.

Meer over werkwijze

- Mindfulness prive training & mindfulness groepstraining.
- Mindfulness coachingstrajecten.
- BE-day - 1 mindfulnessdag, bewustwordingsdag met of zonder bewustzijns specialist op gebied van coaching, yoga of voeding.
- BE-retreat Mindfulnessreis naar Andulusie.
- Mindfulbizz voor zakelijke mindfulness trajecten.

Ik train en coach met humor en lichtheid en schuw er niet voor samen met je naar de kern te gaan op een liefdevolle en praktische wijze. Wetenschappelijke inzichten en wijsheden uit het Boeddhisme gaan voor mij samen waarmee ik goed kan aansluiten bij zowel rationeel als spiritueel ingestelde mensen.

Prijzen
Mindfulness training 75,- euro per sessie particulier, 120,- zakelijk. ( Veelal reeks van 8 : De Mindfulness Training MBSR & MBCT)
BE-day vanaf 35,- euro zonder persoonlijke begeleiding vanaf 155,- euro met prive workshop mindfulness, coaching, yoga of voeding.
Be-retreat Spanje vanaf 1195,- euro

Beroepsverenigingen

 VVM - gecertificeerd trainer bij De Verening voor Mindfulness.

Opleiding/cursussen

Zelf management & bewustzijn

2015 Workshop Loslaten – Jan Bommerez
2013 Keyworks Karin Rekvelt – Mindfulness Based Compassionate Living
2011 Seetrue – Mindfulnesstrainer MBSR & MBCT
2011 De Waardt – Biografic work in coaching
2011 Thailand Steve & Rosemary Weissman – Vipassana retreat
2010 Alba Academie – Post HBO Leadership & coaching
2010 Seetrue – Training Mindfullness MBSR & MBCT
2009 Thailand LisuHill – Vipassana meditation retreat
2008 Tink Serval – Reiki 1 & 2
2006 Tink Serval – Meditation Course
1993 Silva Switserland – Basic intuïtion & inner awareness

Business & management
2010 Beeckestein businesschool – Post HBO Digital Marketing
2008 B-you – Management & coaching
2007 Nyenrode & Elsevier retail – Top Retail marketing
1996 HBO – Vp&I Voorlichting Publiciteit & Informatie
1993 Hotelschool Amsterdam / Switserland

Werk situatie
Huidige situatie
2015 Mindful Bizz – mede oprichter & mindfulness trainer in het bedrijfsleven
2011 Freelance mindfulness trainer Politie Amsterdam Amstelland
2010 Owner Blancday – professional mindfulness training & coaching, be-day’s & retreats

Verleden
Esprit Europe
2009 Wholesale Manager Esprit Woman Netherlands
2007 Wholesale Manager EDC Woman, Men, Accessories Netherlands
2003 Assistant Wholesale Country Manager Benelux
2000 Office & Showroom Manager
1996 Esprit Caffe waitress

Testimonials

Reacties op de Mindfulness training

Sabine is levenswijze en betrokken (vak)vrouw die weet en uitstraalt wat Mindfulness inhoudt. Ze is helder in haar uitleg en geduldig, scherp en uitnodigend in haar begeleiding. Je kunt bij haar terecht om stapsgewijs te leren om mindful in het leven te staan. Ze helpt je bewust te worden van en geeft zinvolle feedback op ervaringen die je wilt delen rondom zowel je gedachten, gevoelens en fysieke ervaringen.
- José Welten 46 jaar Coach, adviseur, trainer

“Ik kwam naar de training met ondermeer een gevoel van miskenning door mijn omgeving en liep na afloop naar buiten met een vriendelijkere houding naar mezelf en minder behoefte aan erkenning van anderen.

Dankzij de training bij Sabine ben ik meer in balans. Waar ik voorheen samenviel met mijn dominante gedachten en gevoelens en die voor waar aannam heb ik nu meer keuzeruimte om met die gedachten en gevoelens om te gaan.”
- Erik Rammeloo 39 Bankier

Sinds de mindfulness training is het nu mogelijk voor mij om de denkmachine/ piekermachine uit te zetten en veel meer te genieten van wat is. - Angela van Dongen | Reclame branche

Ik heb de training van Sabine als zeer inspirerend ervaren en door de wijze waarop zij deze heeft gegeven en haar persoonlijke coaching, was het voor mij ook vaak gelijk praktisch toepasbaar in mijn dagelijks leven.
- Peter Hazenberg | CCO LaComunidad

Een aanrader voor iedereen die zichzelf op een andere manier wil leren kennen.
- Richard Rolvers | ICT

‘In een korte tijd veel inzichten gekregen, die meteen toepasbaar waren. Praktische training in een warme veilige omgeving.’

‘De mindfulness training van Sabine is echt een cadeau voor jezelf. Ik vond het zeer prettig. Een fijne positieve groep, geen oordelen, luisterend en waarderend. Het was boven verwachting. Iedere avond was een cadeau.‘

‘Ik vond de training heel waardevol en een absolute eye opener. Wat ik als doel/verwachting had gesteld is zeker uitgekomen. Ik had niet verwacht dat 8 weken zo een groot verschil kon maken’

‘Sabine is een hele prettige trainer. Samen met de groep zijn we ieder op onze eigen manier gegroeid. Ze had voor elk van ons evenveel aandacht. Ik raad iedereen aan deze training te doen.’

‘De begeleiding was supergoed, een uitstekend luisterend oor en goede terugkoppeling’

‘Wat een verademening en fijne aanvulling op het dagelijks leven. Je bewust worden van dagelijkse patronen, de trein die maar doorgaat, en hierdoor meer rust vinden en leren te zijn in het hier en nu.Terug naar de basis, jou kernwaarden.’

‘Dit is een training voor elk mens. Niet om, in eerste instantie, problemen op te lossen, maar om beter te kunnen leven.’

Mindfulness is voornamelijke heel veel zelf doen, of eigenlijk ‘niet doen’ . De steun van een wijze begeleiding is daarin onontbeerlijk. Die gaf Sabine. - Daan Neleman | Oprichter Made by Society

Bewust leren leven wens ik iedereen toe.
- Marije van der Post | Eigenaresse Kompaszaal

Denk niet dat het niet werkt of dat je het toch niet zult volhouden, het is simpel, makkelijk in te passen in je dagelijkse –ook heel drukke- leven. Het leert je een wijze les en geeft houvast waarop het altijd kunt terugvallen.
– Anoniem Vrouw – 42 jaar | Rechter

Mindfulnessreis ervaring zie www.mindfulnessreis.nl
Be-day ervaringen zie www.be-day.com

Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review 

Website

www.blancday.com