Personal coach - Almere - Sabina Groote Wolthaar
  • Sabina Groote Wolthaar

  • (5)
  • Almere
  • Personal coach
  • € 80,00 per 1 uur

Stuur Sabina Groote Wolthaar een bericht

Boek een consult met Sabina Groote Wolthaar

Delen:

Over / Bio

Mijn holistische blik op het leven pas ik toe tijdens het coachen van jou. Wat is die holistische blik dan?

Alles en iedereen bestaat uit energieën. Hoe heb jij je verbonden met je eigen energie? En welke energetische verbinding heb jij gemaakt met je omgeving of zelfs met je verleden, heden en toekomst?

Elke gedachte of gevoel die niet goed verwerkt is, blijft aan de oppervlakte komen tot het de aandacht heeft gehad die het nodig heeft. Cirkels en patronen blijven zich herhalen tot je begrijpt wat er kan en mag veranderen en hier ook naar gaat handelen.

De geest, lichaam en ziel zijn afzonderlijk functionerende delen die samen een geheel vormen. Treedt er een probleem in een deel op? Dan kunnen we via de andere delen ook de oplossing vinden.

Binnen het tempo dat voor jou en elke cel in jou goed is, gaan we samen op pad. Je krijgt de kans te ontdekken welke veranderingen goed kunnen zijn om jou tot een completer persoon te maken. Een groeiproces dat voor ieder mens weer anders eruit ziet.

Geen enkel mens is hetzelfde. Wat bij de een werkt hoeft bij jou niet te werken. Samen stap voor stap werken we naar het doel dat jij jezelf hebt gesteld.
Soms lopen we maar een paar stappen samen en heb je daarna genoeg zelfvertrouwen en houvast om op jezelf je levensreis te vervolgen. Soms poppen er nieuwe vragen op die eerst beantwoord mogen worden voor jij zelfstandig verder wil.

Ik combineer traditioneel coachen met werken vanuit je onderbewuste. Alle antwoorden zitten immers al ergens in jou, ook al ben je je er niet van bewust. Zo krijgt alles in jou de kans om je weer op weg te helpen.
Jij bent het belangrijkste in de reis van je leven. Laat mij je ondersteunen om de beste versie van jezelf te worden, waardoor je zelfstandig meer plezier en genoegdoening uit je leven gaat halen.

Therapieën

Personal coaching, Ademtherapie, NLP, Systeemwerk.

Onderwerpen

Adoptie, Afgewezen, Afwijzing, Agressie, Ambitie, Angsstoornissen, Angst- sociale angst, Balans, Belemmerende overtuigingen, Bijna dood ervaringen, Bindingsangst, Blokkades, Boosheid, Burn out, Chronische vermoeidheid, Concentratieproblemen, Conflicten, Contact met mezelf, Corona stress, depressief, driftbuien, Echtscheiding, Eenzaamheid, Emotionele blokkades, Energietekort, Familieopstellingen, Familieproblemen, Gedragspatronen, Gevoelloosheid, Grootheidswaanzin/narcisme, Identiteitsproblemen, In hoofd zitten, Innerlijke kracht, Innerlijke strijd, Inzicht, Jaloezie, Laag zelfbeeld, Levensvragen, Liefdesthema's, Loslaten, Masochisme, Missie/passie vraagstukken, Negatief zelfbeeld, Onverwerkte emoties, Onzekerheid, Overspannen, Overtuigingen, Perfectionisme, Relatiebreuk, Relatieproblemen, Sabotage, Schaamte, Schuldgevoel, Somberheid, Stress, Teveel in hoofd, Veel denken, Verdriet, Verlegenheid, Verslaving, Vol hoofd, Zelfacceptatie, Zelfkritiek, Zelfvertrouwen, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Familie; karmisch; systemisch, Psychologisch; Coaching.

Meer over werkwijze

Mijn manier van werken kan ik het beste samenvatten als:

Diepgaand
Oplossingsgericht
Constructief
Ik ben uniek
Wat mij uniek maakt? Mijn holistische kijk op het leven en de rijke levenservaringen die ik gaande weg heb opgedaan.

Ik ken als geen ander de wegen die naar zelfliefde leiden en ik weet dat het pijn doet om afscheid te nemen van het oude. Uit (eigen) ervaring kan ik zeggen dat je doel bereiken je gelukkiger gaat maken en dichter tot je zelf brengt. Door het combineren van aangeleerde methodes, mijn empathisch vermogen, levenservaring en mijn zeer sterke intuïtie help ik jou om je doel te bereiken. Maar ik laat je ook niet vergeten om te genieten van de reis op zich, want die is zeer interessant, leerzaam en vooral leuk.Impressie van jouw coaching traject
Eerste sessie
Tijdens ons samenzijn gaan we jouw hulpvraag uitdiepen, om zo tot de kern te komen. Wat is het dat je nu echt wil, waar zit de pijn, wat is je verlangen?
Uitgaande van deze kern hebben we het thema van onze reis vastgesteld. Dit is waar we aan gaan werken. Tijdens deze sessie gaan we de eerste stappen van het thema nemen, op een voor dan passende manier.

Volgende sessies
De eerste stappen zijn al gezet, we gaan nu verder met dit onderzoek. Om oude patronen te doorbreken en niet alleen te praten met de kennis die je in je hoofd hebt, spreek ik, door diverse methodes te gebruiken, je onderbewuste aan, maar ook je hart. Lichaam, geest en ziel zijn één. Als we niet via de ene manier bij je doel kunnen komen, gaan we via een andere weg. Voor iedereen is er een unieke manier om te komen waar je zijn wil.

De keuze van welke methodes we gebruiken om je doel te bereiken is afhankelijk van de belemmeringen die met dit onderwerp te maken hebben, welke we gaandeweg tegenkomen. Voorbeelden van in te zetten methodes zijn:

Innerlijke criticus
Body drum release
Systemische werken
NLP
Sociaal Panorama
Ademhalingsoefeningen
Meditatie
Empathisch luisteren
Wandel coaching
Ik laat mij leiden door het moment wat we inzetten, maar altijd met in het achterhoofd wat jouw doel is.

Einde van het traject
Mijn doel is om je aan het eind van het traject weer liefdevol los te laten. Je hebt dan veranderingen doorgemaakt zodat je zelf ook verder kunt. Je kunt het geleerde toepassen en trouw aan jezelf blijven en dat wat voor jou belangrijk is.

Mocht je na enige tijd die behoefte hebben om af te spreken, om een en ander op te frissen en te bekijken waar je dan in je leven staat, dan staat mijn deur open voor jou.

Laten we samen jouw reis naar je doel beginnen.
Ik verwelkom je met open armen.

Beroepsverenigingen

CAT

Opleiding/cursussen

Academie voor holistisch coachen
Hylke Bonnema - systemisch werken
Lucas Derks - Sociaal Panorama

Kaart

Reviews

M. de G.

14-07-2022 15:23
Ik ken Sabina van Voorbij de Stilte al jaren en heb louter zeer positieve ervaringen.
Toen ik in moeizame relatie en mijn zelfvertrouwen op een nulpunt zat kreeg ik door haar therapieën en haar luisterende oor, weer mijn zelfvertrouwen terug en hervond ik mijn innerlijke rust. Eerst dacht ik dat het heel zweverig zou zijn, maar het is juist zeer op de praktijk gericht en direct toepasbaar. Ik kan haar aan iedereen die met zichzelf in de knoei zit aanraden.

Mevrouw A.

14-07-2022 14:53
Voorbij de stilte
Het is even stil in mij
Even geen gedonder kritiek of een fanfare door mijn hoofd
De vlam van zelfkritiek is nu gedoofd
Ik word me anders van mijzelf gewaar
Er is meer ruimte rond mijn hart en dat voelt nieuw en een beetje raar
Voorbij de stilte, het is stil in mij
En ben voor het eerst sinds kinderjaren met mezelf weer blij
A.

Ingrid Mommers

14-07-2022 14:41
Ik heb een systemisch werken ceremonie gehad bij Sabina en ik begon wat onwennig. Vind het wat moeilijk om snel in mijn gevoel te komen. Gaandeweg ging dit veel beter.
De methode die ze gebruikte was erg fijn. Het geeft je de gelegenheid om er op je eigen tempo in te komen en Sabina geeft het proces alle ruimte. Wat ontstaat, ontstaat en daar wordt verder mee gewerkt.
Er kwamen verrassende inzichten uit die ik van tevoren echt niet had bedacht. Ik heb de sessie als zeer prettig ervaren en voelde me na de sessie beter en heb stappen ondernomen om kwesties verder te onderzoeken.
Dank voor de mooie sessie Sabina!
Liefs,
Ingrid Mommers

Isabella Peper

14-07-2022 14:38
Ik weet niet eens meer met welke vraag ik naar Sabina ging, wel vertrouw ik er volledig op dat het nu goed is. De opstelling die ik bij haar deed liet nl zien dat mijn vraag niet relevant was.
Wat wél relevant was, kwam als vanzelf naar boven en op een uiterst fijne manier. Sabina voelt exact aan welke thema's er spelen, hoe verrassend ook. Er ontstond een soort woordeloze interactie tussen haar en mij waardoor ik telkens precies wist "waar dit thema hoorde" en het vertrouwen had dat dat goed was. Uiteindelijk ontstond er een hoofdthema waar ik zelf nooit naar gezocht zou hebben en ook niet precies wist hoe te plaatsen. Tegelijkertijd had ik een diep weten dat het hier wel om draaide. Aanvankelijk had ik wat moeite met het gebrek aan uitleg ervan en de opmerking "je hoeft het niet te begrijpen, dit lost zich vanaf nu vanzelf op, dat merk je ook." En inderdaad, nu, enige weken later heb ik duidelijk het gevoel dat zich "iets" heeft opgelost en kan ik daarmee ook zijn. En hoe fijn is dat, dat je met één zo'n opstelling een heel thema een plekje geeft?!

Irmgard de Haan

14-07-2022 14:20
Ik heb verschillende sessies gehad, door mijn narcistische familie heb ik mezelf patronen aangeleerd om te overleven. Ik nam dit gedrag mee in mijn huwelijk en kon mijn grenzen niet aangeven. Bij Sabina leerde ik dit en kreeg inzichten, ook werkten we aan een levensloop waardoor ik mijn rol zag in het familiesysteem. Ik leerde mijn eigen gedrag en kracht naast weerbaarheid in te zetten.
Ik ben ontzettend blij met de inzichten, dit heeft mij onwijs goed geholpen. In stressvolle situaties kan ik rustiger reageren en mijn grenzen beter aangeven. Dankjewel Sabina voor alle inzichten en ervaringen, het heeft mij veranderd

Schrijf een review 

Website

www.voorbijdestilte.nl