Energetisch therapeut - Valkenburg - Ruben Oosterbosch
  • Ruben Oosterbosch

  • Valkenburg
  • Energetisch therapeut
  • € 55,00 per 45 min Aanvullend vergoed (alternatieve geneeswijze)

Stuur Ruben Oosterbosch een bericht

Boek een consult met Ruben Oosterbosch

Delen:

Over / Bio

Sinds 1 juli 2018 ben ik een afgestudeerd Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskundig therapeut en sinds die tijd ben ik bezig geweest met het opbouwen van mijn eigen energetische praktijk.

Maar welke reis heb ik gemaakt om hier te komen? Dit verhaal begint na mijn afstuderen van de middelbare school. Ik slaagde met de hakken over de sloot voor HAVO en besloot toen om fysiotherapie te gaan studeren.

Na een half jaar kwam ik er achter dat ik deze studie niet zou gaan halen aangezien ik geen theoretische leerling ben, en deze studie juist erg veel theorie bevatte. Na wat voor mij voelde als mislukking wist ik niet meer wat ik met mezelf aan moest, ik zat in de knoop. Door aanraden van mijn vader ben ik toen bij Leon Bemelmans terecht gekomen. Leon behandelt mensen met behulp van een energetische kunst genaamd Jin Shin Jyutsu. Door deze behandelingen ontstond er een rust in mij waardoor ik weer gebalanceerde keuzes kon maken.

Twee jaar na deze gebeurtenis stopte ik met alweer mijn derde studie, International business en ICT waren toch ook niet de juiste studies voor mij. Door deze gebeurtenis was ik weer de weg kwijt. Aangezien Leon mij de vorige keer goed geholpen had leek het mij verstandig om nog eens terug te gaan voor een paar behandelingen. Leon vroeg aan mij of deze vorm van energetisch behandelen niet ook wat voor mij was. Toen ik die avond bij mezelf te rade ging kwam ik er achter dat ik mensen wilde helpen, en dan vooral op de manier zoals Leon mij geholpen had.

Diezelfde week heb ik mij ingeschreven voor de opleiding tot eclectisch energetisch therapeut (E.E.N.-Therapeut). Deze opleiding heb ik op 1 juli 2018 afgerond. Naast deze opleiding heb ik ook nog cursussen gevolgd om mezelf de energetische kunst van Jin Shin Jyutsu, Hollistic Pullsing en ESB aan te leren. Deze vormen van therapie zijn de basis van mijn behandelingen. Wil je meer weten wat deze therapie├źn precies inhouden en welke klachten behandeld kunnen worden, Meld je dan aan voor een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek.

Therapieën

Energetische therapie, Energetische therapie, Healing, Healing Maastricht, Holistic Pulsing , Holistische therapie.

Onderwerpen

Agressie, Angsstoornissen, Angst- paniekaanvallen, Angsten, Balans, Bewustwording, Chakra's, Chronische pijn, Chronische vermoeidheid, Concentratieproblemen, Contact met mezelf, depressief, Emotioneel, Energetische balans, Energetische blokkades, Energietekort, Fybromyalgie, Fysieke balans, Fysieke klachten, Gedachten, Gezondheidsproblemen, Grenzen aangeven, Hoofdpijn en migraine, Hoog ademen, In hoofd zitten, Innerlijke kracht, Innerlijke strijd, Keuzestress, Laag zelfbeeld, Lichaamsbewustzijn, Lichamelijke klachten, Lichamelijke stress, Loslaten, Mentale spanningen, Negatief zelfbeeld, Negatieve gedachten, Overspannen, Overtuigingen, Paniekaanvallen, Piekeren, Posttraumatische stress, Psychische klachten, PTSS, Relatieproblemen, Rouwverwerking, Schuldgevoel, Slaapproblemen, Stress, Teveel in hoofd, Traumaverwerking, Veel denken, Verdriet, Vergeetachtigheid, Voelen, Vol hoofd, volle hoofdjes, Winterdepressie, Wisselende stemmingen, Woede, Zelfacceptatie, Zelfbeeld, Zelfkennis, Zelfvertrouwen.

Werkwijze

Fysiek (aanraking), Energetisch; healing, Fysiek (aanraking), Lichaamsgericht, Mentale coaching, Mindfulness; meditatie; non dualiteit.

Meer over werkwijze

Meer weten? Meld je dan aan voor een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek zodat ik je uit kan leggen hoe ik naar de klachten kijk, waar ze vandaan komen en hoe dat ze het beste behandeld kunnen worden.

Beroepsverenigingen

VBAG

Opleiding/cursussen

E.E.N. therapie Opleiding (Panheel)
Holistic Pullsing (Kelpen-Oler)
Holistic Pullsing Therapeutisch (Kelpen-Oler)
ESB (Swalmen)
Jin Shin Jyutsu (Amsterdam)

Testimonials

Door zijn liefde volle manier van aanpak, zit ik een stuk beter in mijn vel, ik heb meer inzicht en veel meer rust in mijn leven gekregen, je doet het super, dank je wel.
Groetjes Manuela Paris.

alles, het geeft me meer rust meer zelfvertrouwen en voel me stukken gelukkiger . Ruben is top persoon die zijn vak prima beheerst

Ha Ruben, de balans komt steeds meer en beter in zicht! Dank voor je rustige, professionele en opgewekte manier van werken,

Dag Ruben, dank je wel voor de beschrijving van het pad dat je bewandeld hebt. Gezien je openheid en zuivere houding naar jezelf en naar buiten toe, heb ik veel vertrouwen in hoe je je beroep uit zult oefenen.
Ik ken de praktijk door de behandelingen bij je vader en de warme sfeer van je beide ouders. De appel valt ook hier niet ver van de boom. Een ieder met zijn of haar kwaliteit. Succes!!
Truus van Leeuwen

Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review 

Website

www.rubenoosterbosch.nl