Energetisch therapeut - Apeldoorn en Amsterdam - Ragnhild Keizer - Meijer
  • Ragnhild Keizer - Meijer

  • (1)
  • Apeldoorn en Amsterdam
  • Energetisch therapeut
  • € 95,00 per 60 minuten. Bij bijzondere omstandigheden, prijs in overleg.

Stuur Ragnhild Keizer - Meijer een bericht

Boek een consult met Ragnhild Keizer - Meijer

Delen:

Over / Bio

Coaching, Burn-out coaching, Burn-out preventie, Vitaliteits coaching, Healing, Reading, Energetische therapie, Holistische therapie, Levenstherapie, Hypnotherapie. Wordt niet vergoed. Bij bijzondere omstandigheden, prijs in overleg.

Steekwoorden die men op mij van toepassing vindt: rustig, evenwichtig en heldere communicatie.


Als energetisch therapeut en healing practitioner ben ik gaan ervaren hoe alles met alles verbonden is en niets op zichzelf staat. Ook wanneer wij het gevoel hebben een individu te zijn, zijn wij verbonden met elkaar en maken wij deel uit van het grote geheel. Hoe beter het jou gaat, hoe beter het mij gaat. Vanwege deze interactie met anderen is het van groot belang onszelf en onze bewegingen beter te leren kennen en begrijpen. Dit klinkt misschien simpel, maar dat is het niet. Soms hebben we een spiegel nodig, iemand die ons helpt onze patronen zichtbaar te maken. Op die momenten is het goed om samen te kijken naar hoe en waarom we de dingen doen zoals we doen, zodat we een volgende keer een andere beweging kunnen maken.

Het is geen verrassing meer dat gelukkige mensen ook gezonder zijn.

Therapieën

Houseclearing & energetische reiniging, Aura & Chakra healing, Barbara Brennan Healing, Burn-out preventie, Coaching & Healing, Complementaire therapie, Energetische therapie, Holistische therapie, Hypnotherapie, Levenstherapie, Meditatie , Visualisaties.

Onderwerpen

Afwijzing, Balans, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Bewustzijns ontwikkeling, Blokkades, Chakra's, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Emotionele blokkades, Energetische balans, Energetische blokkades, Grenzen aangeven, Groei, Healing, Hoog ademen, In hoofd zitten, Intuitieve ontwikkeling, Persoonlijke ontwikkeling, Zelfvertrouwen.

Werkwijze

Energetisch; healing, Lichaamsgericht, Mentale coaching, Reading.

Meer over werkwijze

Alles draait om balans. Zowel in de natuur als in ons. Het weer terug in evenwicht brengen van de balans is waar het tijdens de sessies die ik geef om draait. De oorzaak van uit balans zijn wordt vaak veroorzaakt door stress of trauma. Het weer in evenwicht brengen van de balans wordt mede bewerkstelligd door uit de tunnel visie te stappen. Door rust te creëren in jouw systeem. Rust en ruimte zorgt ervoor dat je weer overzicht krijgt, dat je weer grip krijgt op de situatie, grip op je leven. Het gevoel weer stevig in het zadel te zitten en ook weer tegen een stootje te kunnen.

Opleiding/cursussen

School of Life, Opleidingsinstituut voor levenstherapie, Groesbeek
Degree Namecertified BA (post-HBO study) training institute
Field Of Study Levenstherapeut
Dates attended and graduation 2011 – 2016

Academie voor Psychodynamica Scherpenzeel
(eerste lesjaar) 2009 - 2010


Central England College Of Clinical Hypnosis, Kings Heath Birmingham, UK
Field Of StudyPractitioner Hypnosis
Dates attended and graduation 2007 – 2008

EmoTrance, Somerset, UK
Field Of StudyTranceforming Emotional Energy
Dates attended and graduation 2006

CICO, Centrum voor Creatieve en Intuïtieve Ontwikkeling, Utrecht
Field Of Study Intuïtie en Energie, Basis I en II
Dates attended and graduation 2001 – 2002

Reiki Healing niveau I, Scherpenzeel
Dates attended and graduation 2001

Transcendente Meditatie, Ede
Field Of Study Transcendental Meditation volgens de leer van Mahareshi Mahesh Yogi
Dates attended 1985

Testimonials

Na vele jaren niet lekker in mijn vel te hebben gezeten door gebeurtenissen uit het verleden en diverse behandelingen bij psychologen, kwam ik via een vriendin bij Ragnhild terecht voor een healing.
Ik had geen idee wat mij te wachten stond en was dan ook zeer verbaasd dat zij met slechts één behandeling een juiste diagnose kon stellen.
Alles viel op zijn plek. Na een aantal nabehandelingen en gesprekken, zit ik lekker in mijn vel en heb ik met de hulp van Ragnhild mijn problemen een plaats kunnen geven.
Geen ellenlange sessies bij psychologen maar door een duidelijk en transparante healing van Raghnild ziet het leven voor mij er veel mooier uit en heb ik innerlijke rust gevonden.

Ragnhild is een hele innemende vrouw waarbij ik mij zeer snel op mijn gemak voelde. Na een healing sessie voelde ik me heel ontspannen en kon ik me uitermate goed focussen. Absoluut voor herhaling vatbaar!

Kaart

Reviews

Bente Kruijswijk

18-08-2021 11:07
Ragnhild is een hele fijne, zachte en ervaren therapeut. Ze geeft je een veilig en vertrouwd gevoel zonder daar de nadruk op te leggen. Het doen van een begeleide visualisatie bij Ragnhild geeft rust, kracht, energie en een gevoel van geborgenheid. Ik zou het iedereen, met of zonder specifieke klachten, aanraden.

Schrijf een review