It’s Just Therapy
Kindercoach - Santpoort-Noord - Praktijk Daglicht
  • Praktijk Daglicht

  • Santpoort-Noord
  • Kindercoach
  • € 60,00 per 60 min

Stuur Praktijk Daglicht een bericht

Boek een consult met Praktijk Daglicht

Delen:

Over / Bio

Mijn naam is Dagmar Filmer geboren in 1981 ik ben getrouwd met Bob, we zijn ouders van 2 kinderen. Na lang in Haarlem gewoond te hebben worden we alle 4 nu erg blij van het dorpse leven! Wij wonen ook vlakbij het bos, strand en duinen en daar ben ik regelmatig te vinden voor een heerlijke wandeling. Een aantal jaar geleden besloot ik te stoppen met mijn betaalde baan in het notariaat. Ik ervaarde veel stress in mijn dagelijks leven, had regelmatig migraine. Mijn leven is vertraagd en versimpeld sindsdien. Ik zit lekkerder in mijn vel en dit zie ik terug bij mijn kinderen. Ik doe fanatiek aan boksen, dat is een heerlijke uitlaatklep voor mij. Verder word ik erg blij van lekker eten met een glas wijn en van avondjes met vrienden samen.

Therapieën

Kindercoaching, Aromatherapie, Holistische massage, Systeemwerk, Tekentherapie.

Onderwerpen

ADHD, Angsstoornissen, Angst- paniekaanvallen, Bedplassen, Blokkades, Chakra's, Concentratieproblemen, Depressie, driftbuien, Echtscheiding, Energetische blokkades, Gezinsproblemen, HSP - hooggevoeligheid, In hoofd zitten.

Werkwijze

Familie; karmisch; systemisch, Psychologisch; Coaching.

Meer over werkwijze

Ik werk vanuit een holistische visie met het hele gezin en maak ouders bewust van wat er in het kind omgaat. Op die manier mag het kind loslaten en helen. Dit doe ik doormiddel van verschillende methodieken in te zetten zoals bijvoorbeeld therapeutisch tekenen, werken met coachkaarten, aromatherapie en massage.

Beroepsverenigingen

CAT

Opleiding/cursussen

Holistisch therapeutisch kindercoach bij de Regenboog academie in Pijnacker

Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review