It’s Just Therapy
Holistisch therapeut - Amsterdam regio - Petra Kors
  • Petra Kors

  • (4)
  • Amsterdam regio
  • Holistisch therapeut
  • € 75,00 per Indien aanvullend verzekerd wordt vaak deel vergoed door ziektekostenverzekeraar

Stuur Petra Kors een bericht

Boek een consult met Petra Kors

Delen:

Over / Bio

Mijn naam is Petra en ik introduceer mij als levensreisbegeleider, therapeut & coach met therapeutische gereedschapskoffer ik werk vanuit mijn praktijk en via internet want online coaching is de coachmethode van nu. Ik bied coaching, counseling als vorm van geestelijke hulpverlening . Maak een afspraak voor een (30 min) gratis consult en ontdek dat het net zo goed werkt als een persoonlijk gesprek!
Sinds 1984 ben ik actief in dit vak en ik woon met mijn partner op een boerderij waar wij melkvee en diverse dieren hebben. Op deze prachtige plek middenin de polder is mijn praktijk gevestigd, waar het fijn is om gesprekken te voeren binnen in mijn grote blokhut , tijdens een wandeling of via het web.
Tijdens mijn eigen levensreis heb ik ook veel hobbels en kuilen moeten nemen en steeds weer ontdekte ik dat (bijna) alles met balans te maken heeft en ben ik mij gaan specialiseren op dat vlak. Dit resulteert in een zeer brede opleiding met specialisaties als toevoeging. De lessen van het leven volgen is soms als koorddansen en balans is steeds het toverwoord.


Waar kun je mijn hulp voor inzetten
Wanneer je uit balans raakt heeft dit soms enorm veel impact op jouw dagelijks leven. Balans is een belangrijk thema in ieders leven en daar heb ik mij als Holistisch therapeut in gespecialiseerd.

Waardoor ben je uit balans geraakt
Je kunt uit balans raken door vele oorzaken zoals bij ziekte, trauma, verlies, rouw, familie/ relatie problemen, verandering, zingevingsvragen, werk gerelateerde problemen, angststoornissen, depressie, Burn-out, re-integratie na ziekte , verslaving, gewichtsbeheersing etc.

Wat kan ik je bieden
Ik bied therapeutische ondersteuning en begeleiding bij de verwerking van moeilijke levenservaringen en vraagstukken en kan jou helpen de balans weer te vinden door actief je zelfhelend vermogen te leren inzetten en het beste in jezelf naar boven te halen..

Maak een vrijblijvende afspraak.

Therapieën

Holistische therapie, Aromatherapie, Burn-out coaching, Burn-out coaching en vitaliteits coaching, Burn-out preventie, Burn-out therapie, Business coaching, Business coaching Amsterdam, Coaching, Coaching via Skype/Zoom, Cognitive gedragstherapie, Counseling, Creatieve therapie, EMDR, Holistische therapie, Hypnose, Hypnotherapie, Kindercoaching, Leefstijlcoaching, Lifecoach & echtscheidingscoaching, Mediation, Meditatie , Online coaching, healing en therapie, Psychosociale counseling, Psychosociale therapie, Relatietherapie, Rouwverwerking, Stervensbegeleiding, Stress, vind een therapeut, Voedingsadvies.

Onderwerpen

Adhd/Add, Afgewezen, Afwijzing, Agressie, Ambitie, Angsstoornissen, Angst- paniekaanvallen, Angst- sociale angst, Angsten, Anorexia, Balans, Bewustwording, Bewustzijn, Bewustzijns ontwikkeling, Bindingsangst, Blinde vlek, Blokkades, Boosheid, Burn out, Chronische pijn, Chronische vermoeidheid, Communicatieproblemen, Concentratieproblemen, Conflicten, Depressie, depressief, Dwangstoornis, Eenzaamheid, Eetstoornis, examenstress, Fybromyalgie, Gezondheidsproblemen, Hechtingsproblematiek, HSP - hooggevoeligheid, Laag zelfbeeld, Overgewicht, Persoonlijke ontwikkeling, Rouwverwerking, Stress, Timemanagement, Traumaverwerking, Verlegenheid, Zelfvertrouwen.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Creatief, Familie; karmisch; systemisch, Mentale coaching.

Meer over werkwijze

Na een kennismakingssessie waarin wij beiden het gevoel kunnen ontwikkelen met elkaar aan de slag te willen.
In overleg met jou maak ik een maatwerk behandelplan dat past bij jouw specifieke hulpvraag .
Mijn werkwijze is resultaat gericht en vraagt van jou ook alle medewerking/inzet om gestelde doelen te kunnen bereiken. In en rond de praktijkruimte zijn verschillende plekken om te zitten voor een gesprek/behandeling er ruimte en rust en er is zelfs mogelijkheid om tijdens een wandeling op ons terrein of bij de dieren een coaching gesprek te voeren.

Beroepsverenigingen

BATC
NMV
LVV

Opleiding/cursussen

Psycho sociale basis kennis PSBK Con Amore
Psycho sociale oncologische therapie Hypnos
Medische basiskennis Sorag academie
Verlies en rouw begeleiding hoge school voor geesteswetenschappen HGU
Hypnotherapie Take off support
EMDR therapie Take off support
Mediation
Arbeidsmediation
Vertrouwenspersoon van Oss & partners
Gesprekstherapie en counseling Civas
Aromatherapie
Holistic pulsing Sari v/d Velden
Reiki I ,II ,Master Willy Yark de Meidoorn
Behandel protocollen Fybromyalgie Ortho health academie
Behandelprotocollen Burn-out Ortho health academie

Testimonials

Het is nooit zo donker of het zal weer licht worden
(Grootmoeder die blind werd)

Kaart

Reviews

Tosca van der Hout

22-02-2020 20:14
Er komt een periode in je leven na altijd maar sterk te zijn geweest dat het gewoon niet meer lukt. Het gaat geleidelijk en toegeven aan dat feit is moeilijk te accepteren. Totdat je merkt het gaat niet langer. Ik heb hier hulp en ondersteuning bij nodig. Dat is al stap 1. Nu nog iemand vinden waar je dit aan kwijt kunt. Door te googlen en te zoeken naar dat wat het beste bij mij past. Kwam ik op Petra Kors haar site terecht. De locatie waar ze zat en de manier waarop ze zich zelf presenteerde sprak mij enorm aan. Eenmaal telefonisch gesproken te hebben werd mijn gevoel bevestigt. Ik sprak met een vrouw die warm en menselijk over kwam en verstand van haar vak heeft . Ik voelde een klik. De keuze om haar hulp in te schakelen was het beste wat ik ooit kon doen. Ze is een luisterend oor, maar weet je verder na te laten denken dan je neus lang is. Terug naar mijzelf is wat ze mij heeft laten inzien. Met haar begeleiding en adviezen en inlevend vermogen heb ik mijzelf weer terug gevonden. En ben ik weer een betere versie van mijzelf . Tossie 2.0. Heldere inzichten en een oog op de toekomst weer. Haar praktijk bied een warme sfeer. Prachtig uitzicht op het weiland met mooie zonsondergang. En dan niet te vergeten haar lieve therapeutische hondje Sjaan . Die net als haar aanvoelt wat je nodig hebt. Ik heb het half jaar dat ik bij haar was als heel prettig ervaren. De klik was wederzijds en zo belangrijk als je een traject met elkaar aangaat. Als ik haar in de toekomst misschien weer nodig heb ga ik zeker naar haar terug. Een mooi mens die werk vanuit haar hart. Het is een mooie ervaring om met haar dit te delen. En een mooie extra aanvulling om weer je eigen ik te kunnen zijn. Mede door haar klaart de toekomst weer op .
Warme groet,
Tosca van der Hout

Remco Bakker

17-11-2019 21:43
Zeer tevreden, eindelijk van mijn verslaving af en op zaterdag terecht kunnen is ook een pre !

Caroline Moller

05-11-2019 21:43
WoW, wat een mooie ervaring en inzichten heeft Petra mij gegeven. Hier kan ik zoveel mee!

Crista Verstraaten

05-11-2019 14:57
Mijn ervaring met Petra als therapeut is prima, zij werkt doortastend, ondersteunend en heeft mij in korte tijd van een vrij heftige fobie kunnen bevrijden en zal Petra beslist aanbevelen in mijn omgeving.

Schrijf een review 

Website

www.reisvanhetleven.nl