It’s Just Therapy
Holistisch therapeut - Amsterdam regio - Petra Kors
  • Petra Kors

  • (3)
  • Amsterdam regio
  • Holistisch therapeut
  • € 75,00 per Indien aanvullend verzekerd wordt vaak deel vergoed door ziektekostenverzekeraar

Stuur Petra Kors een bericht

Delen:

Over / Bio

Mijn naam is Petra en ik introduceer mij als levensreisbegeleider, therapeut & coach met therapeutische “gereedschapskoffer“ . Sinds 1984 ben ik actief in dit vak en ik woon met mijn partner op een boerderij waar wij melkvee en diverse dieren hebben. Op deze prachtige plek middenin de polder is mijn praktijk gevestigd.
Tijdens mijn eigen levensreis heb ik ook hobbels en kuilen moeten nemen en steeds weer ontdekte ik dat (bijna) alles met balans te maken heeft en ben ik mij gaan specialiseren op dat vlak. Dit resulteert in een zeer brede opleiding met specialisaties als toevoeging. De lessen van het leven volgen is soms als koorddansen en balans is steeds het toverwoord.*WAAR KUN JE MIJN HULP INZETTEN?
Wanneer je uit balans raakt heeft dit soms enorm veel impact op jouw dagelijks leven. Balans is een belangrijk thema in ieders leven en daar heb ik mij als Holistisch therapeut in gespecialiseerd.

*WAARDOOR BEN JE UIT BALANS GERAAKT?
Je kunt uit balans raken door vele oorzaken zoals bij ziekte, trauma, verlies, rouw, familie/ relatie problemen, verandering, zingevingsvragen, werk gerelateerde problemen, angststoornissen, depressie, Burn-out, re-integratie na ziekte , verslaving, gewichtsbeheersing etc.

* WAT KAN IK JE BIEDEN?
Ik bied therapeutische ondersteuning en begeleiding bij de verwerking van moeilijke levenservaringen en vraagstukken en kan jou helpen de balans weer te vinden door actief je zelfhelend vermogen te leren inzetten en het beste in jezelf naar boven te halen..

* MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK .

Therapieën

Holistische therapie, Aromatherapie, Burn-out coaching, Burn-out coaching en vitaliteits coaching, Burn-out therapie, Business coaching, Business coaching Amsterdam, Coaching, Cognitive gedragstherapie, Counseling, Creatieve therapie, EMDR, Holistische therapie, Hypnose, Hypnotherapie, Kindercoaching, Leefstijlcoaching, Lifecoach & echtscheidingscoaching, Mediation, Meditatie , Psychosociale counseling, Psychosociale therapie, Relatietherapie, Rouwverwerking, Stervensbegeleiding, Stress, vind een therapeut, Voedingsadvies.

Onderwerpen

Afgewezen, Afwijzing, Agressie, Ambitie, Angsstoornissen, Angst- paniekaanvallen, Angst- sociale angst, Angsten, Anorexia, Balans, Bewustwording, Bewustzijn, Bewustzijns ontwikkeling, Bindingsangst, Blinde vlek, Blokkades, Boosheid, Burn out, Chronische pijn, Chronische vermoeidheid, Conflicten, Depressie, depressief, Dwangstoornis, Eenzaamheid, Hechtingsproblematiek, Laag zelfbeeld, Rouwverwerking, Traumaverwerking, Verlegenheid, Zelfvertrouwen.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Creatief, Familie; karmisch; systemisch, Mentale coaching.

Meer over werkwijze

Na een kennismakingssessie waarin wij beiden het gevoel kunnen ontwikkelen met elkaar aan de slag te willen.
In overleg met jou maak ik een maatwerk behandelplan dat past bij jouw specifieke hulpvraag .
Mijn werkwijze is resultaat gericht en vraagt van jou ook alle medewerking/inzet om gestelde doelen te kunnen bereiken. In en rond de praktijkruimte zijn verschillende plekken om te zitten voor een gesprek/behandeling er ruimte en rust en er is zelfs mogelijkheid om tijdens een wandeling op ons terrein of bij de dieren een coaching gesprek te voeren.

Beroepsverenigingen

BATC
NMV
LVV

Opleiding/cursussen

Psycho sociale basis kennis PSBK Con Amore
Psycho sociale oncologische therapie Hypnos
Medische basiskennis Sorag academie
Verlies en rouw begeleiding hoge school voor geesteswetenschappen HGU
Hypnotherapie Take off support
EMDR therapie Take off support
Mediation
Arbeidsmediation
Vertrouwenspersoon van Oss & partners
Gesprekstherapie en counseling
Aromatherapie
Holistic pulsing
Reiki I ,II ,Master

Testimonials

Het is nooit zo donker of het zal weer licht worden
(Grootmoeder die blind werd)

Kaart

Reviews

Remco Bakker

17-11-2019 21:43
Zeer tevreden, eindelijk van mijn verslaving af en op zaterdag terecht kunnen is ook een pre !

Caroline Moller

05-11-2019 21:43
WoW, wat een mooie ervaring en inzichten heeft Petra mij gegeven. Hier kan ik zoveel mee!

Crista Verstraaten

05-11-2019 14:57
Mijn ervaring met Petra als therapeut is prima, zij werkt doortastend, ondersteunend en heeft mij in korte tijd van een vrij heftige fobie kunnen bevrijden en zal Petra beslist aanbevelen in mijn omgeving.

Schrijf een review 

Website

www.reisvanhetleven.nl