It’s Just Therapy
Levenstherapeut - Capelle Aan Den Ijssel - Paulien Schaap
  • Paulien Schaap

  • Capelle Aan Den Ijssel
  • Levenstherapeut
  • € 95,00 per 1,5 uur

Stuur Paulien Schaap een bericht

Delen:

Over / Bio

Mijn naam is Paulien Schaap. Ik zie mijn leven als een avontuurlijke ontdekkingsreis op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Ik heb veel passies op het gebied van zang, gitaarspelen, verhalen en sprookjes schrijven, sport, acteren en presenteren. De rode draad in mijn leven is dat ik gevoelens en beelden uit het onderbewuste vertaal naar een vorm die de bewuste geest kan begrijpen.

Het is mijn missie om datgene wat onder de oppervlakte ligt naar boven te halen. Bij mezelf en bij anderen. Dat wat in het donker verborgen ligt, in het licht te brengen. Ik ga met jou op zoek naar je creatieve potentieel, hoe houdt je hier verbinding mee en hoe kan deze jou je weg wijzen?

In 2003 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Haagse hogeschool. Na mijn studie heb ik in de verslavingszorg gewerkt, op een arbeidstoeleidingstraject voor jongeren en op de buitenschoolse opvang. Eerst ben ik mij gaan specialiseren in het werken met kinderen als kindercoach. Ik vind het fijn om op spelende wijs mensen wat bij te brengen.
Bij kinderen gaat dat op een natuurlijke wijze. Maar hoe leuk is het om jongeren en mensen uit te dagen om weer te spelen? Om weer in contact te komen met hun aangeboren talent en creatieve potentieel?

In mijn werk als talentcoach/therapeut vallen voor mij alle puzzelstukjes op zijn plek. Ik vind het prachtig dat ik een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van mensen en dat ik ze kan stimuleren om vanuit hun kracht stappen te nemen en te groeien.

Website

www.talentflow.nu

Therapieën

Levenstherapie, Coaching, Cognitieve therapie, Creatieve therapie, Loopbaan coaching, Psychosociale counseling, Zijns georienteerde coaching.

Onderwerpen

Belemmerende overtuigingen, Beroepskeuze, Bewustwording, Bewustzijns ontwikkeling, Concentratieproblemen, Eigenwaarde, Emotionele blokkades, Faalangst, Gedragspatronen, Grenzen aangeven, Identiteitsproblemen, Innerlijke kracht, Intuitieve ontwikkeling, Laag zelfbeeld, Leerproblemen, Lichtwerk, Nieuwetijdskinderen, Onverwerkte emoties, Opvoedingsproblemen, Psychische klachten, Spanningen, Transformatie, Verdriet, Zelfacceptatie, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Creatief, Familie; karmisch; systemisch, Spiritueel; mystiek.

Meer over werkwijze

Het is mijn missie om datgene wat onder de oppervlakte ligt naar boven te halen. Bij mezelf en bij anderen. Dat wat in het donker verborgen ligt, in het licht te brengen.
Als talenttherapeut ga ik met jou op zoek naar je aangeboren talent. Hoe komt de wereld bij jou binnen, hoe werkt voor jou een keuzeproces en wat is voor jou de eerstvolgende logische stap in jouw ontwikkeling.
Ik ga met jou op zoek naar je creatieve potentieel, ik leer hoe je hier verbinding mee houdt en hoe het jou de weg wijst.
Ik begeleid je in het vertalen van jouw emoties en beelden uit je onderbewuste.
Een combinatie van praktische tools en beleving.

Opleiding/cursussen

Sociaal Pedagogische Hulpverlening
Kindercoach
Talenttherapie

Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review