It’s Just Therapy
life-coaching - Soest - Patrick Timmermans
  • Patrick Timmermans

  • (2)
  • Soest
  • life-coaching
  • € 80,00 per 1 uur

Stuur Patrick Timmermans een bericht

Boek een consult met Patrick Timmermans

Delen:

Over / Bio

Welkom op mijn profiel! Mijn naam is Patrick en ik ben een bevlogen coach, trainer, vader en partner en zet mij met mijn praktijk voor vadercoaching, Vader Visie, in voor het geluk van onze kinderen. Elk kind gun ik een gezin waar de vader en moeder als een team samenwerken. Of ze nu samen zijn of niet.

Mijn opleiding tot coach heb ik gevolgd bij de Venwoude Levensschool. Daar heb ik mijn eigen ontwikkeling ter hand genomen via het persoonlijke leiderschapstraject en het mannenwerk. Naast zelf trainingen en de opleiding volgen heb ik veel geassisteerd en daarmee het gedachtegoed tot me genomen en mijn eigen draai aan gegeven.

In mijn privéleven ben ik vader van een zoon (2010) en een dochter (2015). Mijn zoon komt uit een eerdere relatie en liet mij een nieuwe dimensie aan de term persoonlijke ontwikkeling zien. Ik geloof dat het ouderschap een prachtig pad van persoonlijke ontwikkeling is wanneer je eerlijk durft te kijken naar jouw aandeel, jouw patronen en jouw verlangens.

Therapieën

, Body Mind therapie, Chakrapsychologie, Coaching, ELW (emotioneel lichaamswerk], Gestalttherapie, Lichaamswerk, , Meditatie , Mindfulness, Reichiaans lichaamswerk, Systeemwerk, Vadercoaching, Voice dialogue, Zijns georienteerde coaching.

Onderwerpen

Agressie, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Bewustzijns ontwikkeling, Boosheid, Communicatieproblemen, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Echtscheiding, Familieproblemen, Groei, Hoog ademen, In hoofd zitten, Innerlijke kracht, Karakterstructuur, Kinderen, Levensmissie, Levensvragen, Lichaamsbewustzijn, Missie/passie vraagstukken, Onverwerkte emoties, Ouderproblematiek, Ouderschap, Overtuigingen, Passie vraagstukken, Relatiebreuk, Relatieproblemen, Scheiding, Teveel in hoofd, Voelen, Woede, Zelfacceptatie, Zelfbeeld, Zelfkritiek, Zelfontplooiing, Zelfsabotage, Zelfvertrouwen, Zielsmissie.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Familie; karmisch; systemisch, Lichaamsgericht, Mentale coaching, Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Non dualiteit; eenheidsbewustzijn, Psychologisch; Coaching, Spiritueel; mystiek.

Meer over werkwijze

Ik werk vanuit het veld waarin jij en ik ons tijdens de sessie of training bevinden. Ik stel mezelf open voor jou en hoor, zie en voel de subtiliteiten die mij informatie geven over de hulpvraag waarmee jij komt. Ik geef jou mijn scherpte vanuit liefde om jou je eigen kracht te laten ervaren. Ik werk veel met het lichaamsbewustzijn om de wijsheid die opgeslagen is in jouw lijf naar boven te halen. Andere technieken zijn o.a. gestalt, focussen, schaduwwerk en systemisch werk. Ik vul dit alles aan met mijn eigen ervaring als mens om jou inzichten mee te geven die jou verder kunnen brengen.

Beroepsverenigingen

 

Opleiding/cursussen

Opleiding Integraal Leiderschap bij de Venwoude Levensschool.
https://venwoudelevensschool.nl/event/opleiding-integraal-leiderschap

Testimonials

 “Patrick geeft vanaf het eerste moment vertrouwen en creëert een goede sfeer om dieper te ervaren. Het samen zijn met andere vaders op de verdiepingsdag geeft een nieuwe vorm van energie en bracht me tot het uitspreken van het verlangen naar een mooie liefdevolle reis met mijn gezin.”

Alex. Vader van drie zonen (9, 7 en 7). Na het volgen van de verdiepingsdag Jouw Unieke Vaderschap.


“Patrick is een coach/man/vader die mij heeft geholpen om meer inzicht te krijgen in hoe ik het doe in de omgang met mijn kinderen en mijn ex vrouw. Dit heeft geresulteerd in een dieper contact met mijn kinderen en in een welgemeend sorry aan mijn ex vrouw, waardoor er weer een open contact kan zijn met haar.”

Marcel. Vader van een zoon (16) en dochter (18). Na het volgen van het coachtraject.


“Patrick maakt direct diep contact en ondersteunt me zodat ik alles ten volste binnen kan laten komen. Wat hij aanreikt in zijn coaching geeft echt inzicht in mijzelf en geeft mij groot vertrouwen dat ik mijn pijnen om kan zetten naar kracht.”

Thomas. Vader in wording. Na de eerste sessie van het coachtraject.


Door de ontmoetingen met Patrick heb ik een stap gezet om vanuit aanwezigheid, mijn eigen kracht en uit zorg voor mijn dochter te kunnen communiceren met haar moeder. Het begint toch altijd van binnen en daar gaat Patrick heel mooi in mee, op en door.

Gerrald. Vader van een dochter (8). Na een één-op-één consult en mailuitwisselingen.


Patrick Timmermans is een coach die zeer goed luistert.
Hij stelt de vragen die je laten zoeken naar je eigen drijfveren.
Zijn vriendelijke uitstraling zorgt ervoor dat je niet geremd wordt en eerlijk durft te zijn.
Patrick coacht zo, dat je je bewust wordt van je lijf en de weerslag van emoties in je body.
Hij heeft de Coachopleiding op Venwoude gevolgd en dat merk je als persoon die begeleid wordt.
Ben je op zoek naar een coach, dan kan ik Patrick van harte aanbevelen.

Johan. Vader van een zoon (28) en een dochter (26). Na het volgen van het coachtraject.

Kaart

Reviews

Jeroen

04-01-2017 13:50
Al enige jaren loopt het contact met mijn dochter stroef. Toen ik in een tijdschrift een artikel van Patrick Timmermans las, heb ik hem een mail gestuurd met het verzoek om aan dit "dochtercontact", te werken. Patrick heeft een bijzondere manier van werken. Via een aantal sessies heeft hij mij geleerd mijn boosheid/woede/agressie plek te geven naar mijn vader. Inmiddels heb ik een mooi symbool om mijzelf elke dag te herinneren aan mijn vader-zijn en mijn verantwoordelijkheid. Ik kan Patrick van harte aanbevelen om zicht te krijgen op stukken die tussen mij en mijn dochter instonden. Om mijn eigen visie op vaderschap te ontwikkelen.

Wouter van de Ridder

14-11-2016 12:09
Ik was bij een Vadercafé dat Patrick organiseert. In vrijheid praten over je gevoelens van het vaderschap én zonder oordelen gehoord en gesteund worden, dat was erg fijn.
Met vrienden die vader zijn, praat je wel over de kinderen...maar meer over de wallen onder je ogen óf dat ze je wakker hebben gehouden vannacht, dan over écht diepe gevoelens.
Zoals dat je soms kwaad bent op je zoontje en je daar later schuldig over voelt. Of dat ik het beter wil doen dan mijn eigen vader, maar vaak dezelfde fouten maak. Met bijbehorende twijfels.
Patrick begeleidt het ook zonder enige druk, waardoor iedereen zich direct veilig voelt. In dit café zonder vrouwen is alles bespreekbaar en dat bevalt me erg goed. Erg fijn een coach voor vadervraagstukken, want die zijn er genoeg.

Schrijf een review 

Website

www.vadervisie.nl