Lifecoach - Veldhoven - Patricia van Gerwen
  • Patricia van Gerwen

  • Veldhoven
  • Lifecoach
  • € 62,50 per uur

Stuur Patricia van Gerwen een bericht

Boek een consult met Patricia van Gerwen

Delen:

Over / Bio

Patricia is coach en heler en ze is eigenaresse van energetic flow. Haar praktijk bestaat sinds 2015.

Ze ondersteunt voornamelijk vrouwen van 25 tot ca. 50 jaar die zich af en toe lichamelijk of emotioneel uit het veld geslagen voelen om hun mannetje weer te kunnen staan door samen vanuit een ander bewustzijn hun situatie en emoties te bekijken, zodat ze de juiste tools ontdekken en transformaties ondergaan om hun zelfstandigheid terug te krijgen. Zo leren ze op een authentieke en liefdevolle manier hun leven te leven.

Binnen een coachingstraject worden diverse technieken gebruikt en wordt uitleg gegeven over bijvoorbeeld de werking van het onderbewustzijn en de comfort zone.
Een korte reeks van losse sessies kan ook ondersteuning bieden, vooral bijvoorbeeld ter ontspanning of verlichting van lichamelijke klachten.

isUser

Therapieën

Lifecoaching, Barrs healing/Access Consicousness, Bodywork, Coaching, Coaching via Skype/Zoom, Energetische therapie, Healing, Lichaamswerk, Lichtwerk, Lifecoaching, Trauma en PTSS.

Onderwerpen

Bewustwording, Bewustzijn, Bewustzijns ontwikkeling, Burn out, Chronische pijn, Corona stress, Eigenwaarde, Energetische blokkades, Energietekort, Fybromyalgie, Fysieke klachten, Grenzen aangeven, HSP - hooggevoeligheid, Innerlijke kracht, Intuitieve ontwikkeling, Lichamelijke klachten, Persoonlijke ontwikkeling, Stress.

Werkwijze

Lichaamsgericht, Energetisch; healing, Psychologisch; Coaching.

Meer over werkwijze

Patricia is energetisch coach en kijkt daarbij vooral wat naast hetgeen je zegt, in de energie waar te nemen is. Haar persoonlijke begeleiding bestaat uit coaching in combinatie met diverse technieken.
Je kunt ook kiezen voor (een aantal) losse sessies waarmee je bijvoorbeeld:
- overtuigingen transformeert (PSYCH-K)
- inzicht in je situatie krijgt (tafelopstellingen)
- inzicht in je blauwdruk krijgt (Sanmeigaku)
- lichamelijke heling of ontspanning (heling op lichaamsprocessen)
- je hoofd leegmaakt en overbodige overtuigingen opruimt (Access Bars)

Wil je een keer komen ontspannen, Patricia als klankbord gebruiken of klachten op een holistische manier aanpakken? Je bent welkom in haar praktijk of online.

Alle mogelijkheden zijn te zien op www.energeticflow.nl.

Beroepsverenigingen

CAT, BAT, GAT

Opleiding/cursussen

Life coaching - Inge Rock Academy
Coaching bij Hoogsensitiviteit - Civas
Merkaba heling (HBO, tm niveau 5) - Spiritueel Centrum Aurora
Tafelopstellingen - Ja tegen Nu
Access Bars Facilitator - Access Consciousness
Access Facelift Facilitator - Access Consciousness
Access ESSE - Access Consciousness
Access Body Process - Access Consciousness
PSYCH-K basic & Advanced - Mariëtte Ham
Mediumship & Spiritual Development - Arthur Findlay College
Master Energetisch therapeut - Janosh

Testimonials

"De mooiste verandering van mijn traject is rust vinden en kunnen loslaten als perfectionist zonder schuldgevoel. Af en toe de boel de boel laten en genieten.
Je bent een fijne en toegankelijke coach. Ik voelde me vanaf dag 1 vertrouwd en veilig om al mijn emoties te tonen en te delen wat mij dwars zit." Anoniem (coaching)

“Je komt terecht in een warme en veilige sfeer gekoppeld met een professionele aanpak. Patricia is een dame die vooral gericht is op waarde bijbrengen en je tot in je ziel raken! Een hartelijke vrouw die in mijn hart zit." Anja Pairoux

"Patricia heeft veel kennis en past verschillende methoden toe om naar het vraagstuk te kijken! Ze is in staat om snel tot de kern te komen wat ze op een liefdevolle manier doet! Het is fijn om bij haar te zijn..." Anoniem (coaching)

"Na de diagnose borstkanker ben ik bij Patricia terechtgekomen. Na haar sessies zijn mijn fysieke klachten aanzienlijk afgenomen. Mijn rugklachten zijn verminderd waardoor ik weer volop kan hardlopen. Ook de rust die werd gecreëerd tijdens de sessies, heb ik als zeer ontspannend ervaren. Voel me weer helemaal happy. Dankjewel Patricia!" Jolanda (energiewerk)

"Ik kan bijna niet geloven dat het pas 2 weken geleden was dat ik bij je was: ik voel me echt anders!
Ik heb geen ruis meer in mijn hoofd (geen stemmetje wat overal een maning over geeft) en ik ervaar rust, heerlijk.
Ervaringen die ik voorheen uit de weg wilde gaan zie ik nu als leuke uitdagingen of kansen. Dus het gaat goed met me!" Cindy (PSYCH-K)

Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review