Reader - Amsterdam - Nynke Sikkema
  • Nynke Sikkema

  • (6)
  • Amsterdam
  • Reader
  • € 100,00 per per uur

Stuur Nynke Sikkema een bericht

Boek een consult met Nynke Sikkema

Delen:

Over / Bio

Sinds 2001 begeleid ik mensen bij realiseren van hun mogelijkheden. Dat vraagt bewustzijn en energie. Door mijn jarenlange lichaamsgerichte opleidingen en werkervaring heb ik diepgaand geleerd wat er nodig is en wat je hebt los te laten om te transformeren. Vragen die aan de orde kunnen komen zijn:
Hoe maak ik meer gebruik van mijn intuïtie?
Hoe kom ik dichter bij mijn gevoel?
Hoe ga ik om met mijn hooggevoeligheid?
Hoe voel ik me vitaler en energieker?
Wat is de volgende stap in mijn ontwikkeling?
Hoe vergroot ik mijn invloed?
Hoe kom ik meer in mijn kracht?
Hoe weet ik wat ik wil?
Hoe ga ik om met stress?

Therapieën

Reading via Skype of Zoom, Coaching via Skype/Zoom, Core Energetica, Familieopstellingen, Focussing, Lichaamsgerichte psychotherapie, Online trainingen en workshops, Personal coaching, Somatic Experiencing, Teamcoaching.

Onderwerpen

Bewustzijns ontwikkeling, Energetische blokkades, HSP - hooggevoeligheid, Intuitieve ontwikkeling, Levensmissie, Lichaamsbewustzijn.

Werkwijze

Non dualiteit; eenheidsbewustzijn, Lichaamsgericht.

Meer over werkwijze

Ik begeleid je om dieper in contact te zijn met je onbewuste /sluimerende informatie over jezelf zodat je meer helderheid krijgt en ruimer zicht. Dat kan helpen om keuzes te maken.

Beroepsverenigingen

SBLP, RBCZ

Opleiding/cursussen

Sinds 2016 volg ik de opleiding Extra Communicatieve Vaardigheden bij Margriet van Bentem.
Ik ben vijf jaar opgeleid in Core Energetica (coreenergetica.nl) en vier jaar in Psycho Energetics (psentraining.com). Zowel Core Energetica als Psycho Energetics werkt met de intelligentie van het lichaam. Presencing, aanwezig zijn in het hier en nu, speelt een grote rol. Kunnen blijven bij wat zich laat ontvouwen. Waardoor processen verdiepen en subtiele en onbewuste aspecten van de psyche naar boven kunnen komen. Aspecten die ten grondslag liggen aan je verlangens, conflicten, tegenstrijdigheden en dilemma’s. En dat geeft meer bewustzijn en keuzemogelijkheden.

Testimonials

Mijn eerste ervaring met een reading, maar zeker niet de laatste! Ik ben de laatste drie jaar heel erg bezig geweest met het zoeken naar rust en balans in mijn lichaam. Na jaren gefungeerd te hebben in de overlevingsmodus was dat ook nodig. De afgelopen maanden heb ik de rust en balans met grote mate ervaren. Het was tijd voor iets nieuws. Ik wilde meer! Al eerder heb ik trainingen en workshops bijgewoond van Nynke, waar ik altijd met veel plezier heen ben gegaan en ook met veel energie en wijsheid uit ben gekomen. Mijn vertrouwen in de kennis, wijs- en kundigheid van Nynke en nieuwsgierigheid naar een reading hebben ervoor gezorgd dat ik dit wilde proberen. De reading heb ik bijzonder en hartverwarmend ervaren. Alles wat er werd gevoeld, gezien en gehoord klopte. Het was schokkend, maar dan op een hele bijzonder, avontuurlijk en toffe manier! Blokkades werden opgeheven en de weg naar mijn hart werd geopend. Ik ben er erg enthousiast over en kan het iedereen aanraden die hier voor open staat! (Merve Solak)

Kaart

Reviews

Adine van der Linden - Beets

28-05-2020 15:20
In de afgelopen 12 jaar heb ik regelmatig readings van Nynke mogen ontvangen. Het is voor mij altijd een diep inspirerende en verhelderende ervaring. Ik raadpleeg Nynke op momenten dat ik ervaar dat ik op een kruispunt in mijn leven sta. Momenten waarop ik op een hoger niveau wil begrijpen wat het leven nu van mij vraagt. Na de reading merk ik dat ik in staat ben om enerzijds op een praktisch niveau te handelen. Anderzijds kan ik daarna het leven met een andere gemoedstoestand en houding tegemoet treden. Dit laatste is voor mij zo mogelijk nog belangrijker. Ik ben vervuld van dankbaarheid dat Nynke aanwezig is in mijn leven. Een engel aan mijn zijde.

Saskia Beugel

12-05-2020 22:53
Heb een korte to the point reading gehad van Nynke waarbij ze helder intunede op wat er speelde en hoe ik gedij in deze periode van intelligent lockdown.. naar binnen gaan met mezelf zijn en van daaruit worden creatieve ideeen geboren. Ik heb het ervaren als een prettige 'in het moment' spiegel. Je kan vragen stellen over iets wat er nu bij je speelt en Nynke kijkt daarnaar. Gewoon via je stem, niets ingewikkelds prettig en professioneel. Aanrader

Mijke Linssen

02-05-2020 16:57
Helder en to-the-point. Nynke heeft een fijne stem en rust in het vertellen van de beelden die ze bij mij ziet. Het geeft me meteen inzicht in waar ik nu sta en hoe ik verder kan. Wat ik ergens wel wist, wordt nu bewust gemaakt. Echt heel erg fijn! Niet over twijfelen, het helpt je echt verder op een moeiteloze en zachte manier. Dankjewel, Nynke!

Marieke

29-04-2020 12:43
Nynke is ontzettend krachtig en helder in haar waarnemingen. Ze neemt direct waar wat de situatie is, welke blokkades er eventueel zijn en wat daar aan te doen is. Niet alleen op praktische zaken zeer bekwaam maar ook in het waarnemen van alles wat het blote oog niet kan waarnemen. Emoties, dieper liggende oorzaak van problemen, onbewuste processen ed. Ik raad Nynke meer dan van harte aan!

Dorian van der Kooij

28-04-2020 16:25
Ik ben steeds weer verbaasd over de helderheid van Nynke als ze me een reading geeft: to the point, zonder enig oordeel, loepzuiver en herkenbaar. Haar readings maken dat ik me gezien voel en me nog bewuster ben wat er in mij beweegt.

Esther van Leeuwen

25-04-2020 12:43
Nynke heeft een fijne energie, waarin ik me kan ontspannen en tegelijkertijd ook mee vibreer en opleef. Ze is in staat tot een zeer fijngevoelige afstemming waardoor haar readings heel precies en to the point zijn, en dat geeft veel inzicht in wat er speelt in mijn leven, zowel bewust als onbewust.

Schrijf een review