Psychosociaal therapeut - Lelystad - Nirmala Ramessar
  • Nirmala Ramessar

  • Lelystad
  • Psychosociaal therapeut
  • € 65,00 per 1 uur (aanvullend wordt vergoed)

Stuur Nirmala Ramessar een bericht

Boek een consult met Nirmala Ramessar

Delen:

Over / Bio

Counselor en Coach Talen: Nederlands en Engels
Klankbord uit ervaring
Juist mijn eigen flinke dosis levenservaring – in combinatie met mijn counselor opleiding- heeft mij gemaakt tot een uitstekend klankbord als counselor en coach. Counseling is voor mij niet zomaar een baan, maar mijn passie. Ik bemiddel in conflicten, steun jou in crisis situaties, begeleid jou in veranderingsprocessen en help je bij persoonlijke effectiviteit.

In 1989 ben ik uit Brits Guyana naar Nederland verhuisd. Het cultuurverschil was groot en soms schaamde ik me omdat ik weinig levenservaringen en kennis had. Net als iedereen heb ik mijn ups – and- downs . Er was een periode in mijn leven waarin ik last had van weinig zelfvertrouwen, geen ‘nee ’durfde te zeggen en me schaamde voor mijn kwetsbaarheden. Maar in de loop van de jaren heb ik geleerd om niet te lang in mindere momenten te blijven hangen. Ik stond ervoor open om nieuwe dingen te leren en te werken aan mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Inmiddels leef ik langer in Nederland dan in mijn geboorteland. Nu durf ik me kwetsbaar op te stellen en heb ik geleerd de mooie dingen van beide landen te omarmen. Ik voel me rijk en ben dankbaar voor alles wat maakt dat ik gelukkig en tevreden ben. Als echtgenote en moeder van drie kinderen geniet ik van mijn leven en de vrijheid om de dingen te doen waar ik blij van word, zoals lekker koken, zeilen en reizen.
Meer over mij: https://www.inbalanscc.nl/nl/

Therapieën

Psychosociale therapie, Assertiviteitsbehandeling, Burn-out coaching, Business coaching, Coaching via Skype/Zoom, Counseling, Executive coaching, Gezinstherapie, Lifecoaching, Mindfulness, Psychosociale counseling, Psychosociale therapie, Stress, Vitaliteitscoaching.

Onderwerpen

Balans, Beroepskeuze, Bewustwording, Burn out, Communicatieproblemen, Contact met mezelf, Discipline, Eigenwaarde, examenstress, Familieproblemen, Gedachten, Gezinsproblemen, Grenzen aangeven, Innerlijke kracht, Levensvragen, Loslaten, Lusteloosheid, Persoonlijke ontwikkeling, Zelfacceptatie, Zelfontplooiing, Zelfvertrouwen.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Mindfulness; meditatie; non dualiteit.

Meer over werkwijze

Werkwijze:
Psychosociale begeleiding
•Deze sessies zijn een combinatie van gespreksvoering ondersteunt door praktische begeleiding. De begeleiding kan gericht zijn op Psychische gezondheid en Lichamelijke gezondheid. Behandelwijze: Behandeling psychotherapie, Counseling, Behandeling (kinder) Coaching, Mindfulness,
De psychosociale begeleiding is gericht op het vergroten van de zelfredzaamheid op verschillende levensgebieden. Zo word je uitgedaagd om:
• jezelf te ontwikkelen;
• problemen op te lossen of te accepteren;
• leren ‘nee zeggen’ zonder schuldig te voelen
• negatieve patronen doorbreken of angsten overwinnen.
Coaching
De coaching is gericht op het veranderen van gedragspatronen, denk patronen, het versterken van identiteit, het vergroten van zelfvertrouwen en het vormgeven van je leven.
We zoeken naar oplossingen die bij jou passen.

Beroepsverenigingen

Vergoeding door CAT : In Balans Counseling & Coaching is lid van het CAT level 3.
Prestatiecodes In Balans Counseling & Coaching
Dit zijn de codes waaronder ik werk.
24500 Behandeling psychotherapie
24505 - Behandeling (kinder) coaching
24506 - Behandeling Counseling

Opleiding/cursussen

Geaccrediteerde Opleiding Mindfulness en Compassie Coach Feb 2020 - juli 2020
Geaccrediteerde training Burn-out Cpion/Snro Juli 2019
Geaccrediteerde hbo opleiding PSBK Cpion/Snro 2018 - 2019
Gecertificeerd en gespecialiseerd op het gebied van Corporate Counseling | Executive Coaching, Life Coaching 2015
Gecertificeerde opleiding Academic Counselor & Coach 2013 - 2014

Testimonials

Thom Laagkemper
Social media | Events | Beschikbaar voor opdrachten
April 22, 2020, Thom was a client of Nirmala’s
Nirmala heb ik leren kennen via een netwerkbijeenkomst voor ondernemers, die ik zelf organiseerde, in Lelystad. Via een hulpvraag van mij om te helpen bij mijn plannen, kwamen wij nader in contact met elkaar en ging Nirmala mij coachen. Al binnen een paar minuten wist ik dat bij Nirmala op de goede plek zat en dat zij voor mij in het ondernemerschap, maar ook zeker op persoonlijk vlak een goede coach is.

De kracht van Nirmala is dat ze jou echt handvatten geeft om zelf ook aan de slag te gaan, waardoor je tot waardevolle inzichten komt. Ik ben blij met de fijne coachsessies, die ik bij Nirmala heb gevolgd. Ze heeft me niet alleen op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak geholpen. Nirmala is een luisterend oor en een daadkrachtige coach die je echt stimuleert om aan de slag te gaan met jezelf, maar ze is vooral een ontzettend lieve vrouw bij wie je echt goed op je plek zit!

Doortje Spruit
--November 12, 2019, Doortje worked with Nirmala but at different companies
Nirmala is een gedreven maar rustige coach die een oprechte interesse heeft in de mensen die zij begeleidt. Zij is scherp in haar observaties en toegankelijk in haar ondersteuning. Als trainer hebben we haar leren kennen als iemand die in staat is om een prettige sfeer te creëren waarin iedere deelnemer tot leren kan komen. Nirmala heeft zich, vanuit haar maatschappelijke betrokkenheid, bij ons vrijwillig ingezet en daar zijn wij haar bijzonder erkentelijk voor.


Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review