Re Attach Therapeut - Rheden - Nienke Hoogstraten
  • Nienke Hoogstraten
    Aanvullend vergoed

  • (6)
  • Rheden
  • Re Attach Therapeut
  • € 75,00 per 1 uur, vergoeding vanuit de aanvullende verzekering is mogelijk

Stuur Nienke Hoogstraten een bericht

Boek een consult met Nienke Hoogstraten

Delen:

Over / Bio

Mensen helpen om zich beter te voelen, zat er bij mij al vanaf mijn geboorte in. Als kind was ik al bezig met het zorgen voor anderen, zodat zij zich zo goed mogelijk zouden voelen. Ik voel vaak aan wat iemand nodig heeft als ik in gesprek met diegene ben. In het verleden betrapte ik mijzelf er op dat ik daardoor regelmatig meer rekening hield met anderen dan met mijzelf. Wat anderen nodig hadden was dan belangrijker dan wat ik zelf nodig had op dat moment.

In de loop der jaren is daar meer balans en professionaliteit ingekomen. Ik ben altijd kritisch geweest op wat anderen mij vertellen. Het moet kloppen. En als het niet klopt voor mijn gevoel, dan heb ik vragen en behoefte aan extra uitleg.

Ik geloof niet dat er maar één manier of ideale weg is om je beter te gaan voelen, weer energie te krijgen of te doen wat goed is voor jou. Dat moet echt jouw traject zijn en bij jou passen. Met dit in mijn achterhoofd ben ik behandelingen gaan verzamelen die werken, die kloppen en waar ik geweldige resultaten van heb gezien en ervaren.


Wat ik belangrijk vind bij een behandelmethode:
Efficiënte behandelingen
Snel resultaat
Laagdrempelig
Preventief behandelen voordat er grote problemen zijn
Niet onnodig zwaar
Zo prettig mogelijk voor degene die het ondergaat
Waar draaien behandelingen vaak om?
Als je je gevoel en je situatie wilt veranderen:

moet je vaak zelf je denken over de situatie veranderen
stappen durven zetten
stevig voor jezelf kunnen staan
grenzen en behoeftes kunnen aangeven
oude patronen en niet helpende denkbeelden of gevoelens kunnen loslaten. eebrengt.

Therapieën

ReAttach Therapy, ACT Therapie, Bach-bloesemtherapie, Body Drum Release, Cognitive gedragstherapie, EMDR, Gedragstherapie, Holistische therapie, Leefstijlcoaching, Lichaamsgerichte therapie, Lifecoaching, Mantelzorg coaching, Mindfulness, Natuurgeneeskunde, NLP, Online trainingen en workshops, Psychologie, ReAttach Therapy, Reiki 2, Reiki 1.

Onderwerpen

Afgewezen, Afwijzing, Agressie, Angsstoornissen, Angst- paniekaanvallen, Angst- sociale angst, Angsten, Balans, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Blinde vlek, Blokkade, Boosheid, Burn out, Chakra's, Chronische pijn, Chronische vermoeidheid, Concentratieproblemen, Contact met mezelf, Depressie, Dwangstoornis, Eenzaamheid, Eigenwaarde, Emotioneel, Energetische balans, Energietekort, Faalangst, Fobieen, Futloos, Fybromyalgie, Gedragspatronen, Gedragsproblemen, Geheugenproblemen, Grenzen aangeven, Impulsbeheersing, In hoofd zitten, Innerlijke kracht, Innerlijke strijd, Inzicht, Jaloezie, Karakterstructuur, Laag zelfbeeld, Lichamelijke stress, Loslaten, Lusteloosheid, Mentale spanningen, Nachtmerries, Neerslachtig, Negatief zelfbeeld, Negatieve gedachten, Nerveus, Onrust, Onverwerkte emoties, Onverwerkte ervaringen, Onzekerheid, Overspannen, Overtuigingen, Paniekaanvallen, Passie vraagstukken, Perfectionisme, Persoonlijke ontwikkeling, Piekeren, Posttraumatische stress, Potentieel, Psychische klachten, Psychosomatische klachten, Relatieproblemen, Rouwverwerking, Schaamte, Schuldgevoel, smetvrees, Somberheid, Spanningen, Stemmingswisselingen, Stress, Teveel in hoofd, Traumaverwerking, Veel denken, Verdriet, Vergeetachtigheid, Verlegenheid, Vluchtgedrag, Voelen, Wisselende stemmingen, Zelfacceptatie, Zelfbeeld, Zelfkennis, Zelfkritiek, Zelfsabotage, Zelfvertrouwen, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Lichaamsgericht, Mentale coaching, Mindfulness; meditatie; non dualiteit.

Meer over werkwijze

We beginnen altijd met een gratis kennismakingsgesprek. Dit gesprek is bedoeld om kennis te maken. Je vertelt kort wat over je hulpvraag en wat je zou willen bereiken. Als er een wederzijdse klik is en het vertrouwen dat de hulpvraag samen kan worden opgepakt, worden afspraken gemaakt over het vervolg.

Hieronder lees je meer over de verschillende behandelmethoden die ik gebruik.

Wat is ReAttach?
ReAttach is een kortdurende en prettige therapievorm die je helpt de negatieve ervaringen uit je verleden en het effect hiervan op je huidige leven, achter je te laten. Het zorgt ervoor dat de relatie met jezelf, de mensen waar je om geeft en de wereld om je heen, niet meer gekleurd wordt door oude patronen en overlevingsstrategieën. Er ontstaat rust, ruimte en overzicht. Meer lezen over Reattach? Klik hier

Balansstenen
Zij ondersteunen je in de processen die voor jou belangrijk zijn om door te maken om je goed te voelen en goed voor jezelf te zorgen.

Hoe die stenen dan werken en wat ze voor mensen doen? Dat is voor iedereen anders net als bijvoorbeeld bij Reiki. Wel is het zo dat de verschillende kleuren stenen werken op de chakra’s waarbij die kleuren horen. Zij ondersteunen met name de werking van dat chakra en op basis daarvan zijn beschrijvingen van waar de stenen je bij kunnen ondersteunen en een kleurkeuze kaart gemaakt. Met behulp van de kaart kun je kijken welke steen nu het beste past bij jouw proces. Voor de kleurkeuze kaart en beschrijvingen van de stenen klik hier. Naast de werking op de chakra’s zorgen de balansstenen er ook voor dat je beter geaard bent.

Oldpain2go
Methodiek om chronische pijn te verwijderen of te reduceren. OldPain2Go® kan naast chronische pijn, ontsteking & (spier)spanning ook ingezet worden voor o.a. angst, astma, burn-out, chronische stress, darmproblemen, chronische vermoeidheid, depressie, hormonale disbalans, gewichtsproblemen, M.S. en andere chronische aandoeningen (verlichting), overspannenheid, slaapproblemen, verslavingen en allergieën. Meer lezen over Oldpain2go klik hier

OldFat2go
Geen dieet! Een revolutionaire manier om op natuurlijke wijze tot de maat / het gewicht te komen dat het beste bij je past en die je kan volhouden zonder een continue enorme bewuste inspanning. Ik ondersteun je er graag bij. Zelf (eerst) de cursus volgen of voor meer informatie kijk op https://oldpain2go.com/oldfat2go

Wat is een Reiki behandeling?
Bij een Reiki behandeling wordt door handoplegging energie overgedragen. Ik leg mijn handen op je hoofd, lichaam en benen, terwijl jij ligt of zit. Via mijn handen stroomt Reiki, de helende energie. In eerste instantie ervaar je na een Reiki behandeling diepe ontspanning. Daardoor stelt je lichaam zich het meest open voor genezing. Ook je geest reageert het beste door ontspanning. Lichaam en geest krijgen zo de kans om alle negativiteit los te laten. Reiki zet een helingsproces op gang dat alle geestelijk een lichamelijke gifstoffen uit het lichaam verwijdert. Meer lezen over Reiki? Klik hier

Star Remedies bloesem essences
Star Remedies bloesem essences vinden haar oorsprong in Nederland, waar sinds 1999 door Madeleine en Micha Meuwessen bloesem essences worden gemaakt van wilde planten en bloemen uit Nederland en van over de hele wereld. Naast de traditionele bloesem essences zijn er 4 essences gemaakt van niet plantaardige materialen, zoals halfedelstenen. Voor alle essences geldt dat Star Remedies in alle rust en met de volledige intentie werkt naar de essences toe, hierdoor kunnen de bloesems en de niet plantaardige materialen, hun volledige kwaliteit overbrengen in het aanwezige bronwater. De Star Remedies zijn gebaseerd op de leer en techniek van Dr. Edward Bach, echter gaat Star Remedies een stapje verder en beperkt zich niet tot de 38 “Bach” essences. Kernwoorden voor Star Remedies zijn: ontwikkeling, Puurheid en Zuiverheid. Meer informatie over de verschillende starremedies is te vinden op www.starremedies.nl

Cognitieve gedragstherapie
Cognitieve gedragstherapie (CGT) is een vorm van psychotherapie die je leert om anders tegen problematische situaties aan te kijken en er anders mee om te gaan. Cognitieve gedragstherapie gaat er van uit dat problemen beïnvloed en in stand gehouden worden door iemands gedachten en gedrag.

Aandachts- en ontspanningsoefeningen
Aandachts- en ontspanningsoefeningen zijn oefeningen die je helpen om rust en ontspanning te creeren in je hoofd en je lichaam. Ze helpen je uit de doestand te komen en meer in het hier en nu te zijn. De meeste stress ervaren we immers door te piekeren of te denken over wat is geweest of nog moet gebeuren.

Ondersteunende supplementen
Ik ben LRpartner. In de behandeling komt soms naar voren dat het goed is supplementen te gaan gebruiken als ondersteuning. Ik ben zelf erg enthousiast over de gezondheidsproducten van LR en vertel je er graag meer over.

Vijf natuurgerichte principes
Zelfcetera werkt volgens de 5 natuurgerichte principes

Je krijgt bij mij geen standaard behandeling. Ik stem mij af op jou en hoe het op dat moment met je is. Hierbij vertrouw ik op mijn gevoel en stel ik je van daaruit vragen. Ik werk volgens de vijf natuurgerichte principes en voldoe zo aan de voorwaarden van BATC.

De vijf natuurgerichte principes

Variaties op de vijf natuurgerichte principes worden van oudsher al over de hele wereld gebruikt, maar in Nederland is deze vorm van de vijf natuurgerichte principes pas enkele jaren geleden door de BATC geïntroduceerd. Hierdoor werken alle therapeuten van de BATC volgens de vijf natuurgerichte principes, te weten: energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche.

Deze werkwijze zorgt ervoor dat jij op een holistische wijze wordt benaderd, het geen concreet betekent dat alle aspecten van je lichaam worden meegenomen in de analyse en er afhankelijk van je situatie verschillende methodes kunnen worden gehanteerd om je te helpen. Voor alle principes geldt een duidelijke prioriteitsrangschikking: een principe kan niet functioneren indien de werking van het voorgaande principe niet optimaal is.

Energie

Alles om ons heen bestaat uit energie. Zo is er de grofstoffelijke energie die zich bevindt in materie, zoals bijvoorbeeld je lichaam. Daarnaast heb je ook fijnstoffelijke energie die zich bevindt in alles wat ‘niet zichtbaar’ is, denk bijvoorbeeld aan de ‘lege ruimte’ om je heen, je chakra’s en je auraveld.

Doordat alles in en om je heen uit energie bestaat, wordt het wereldwijd gezien als basis voor het functioneren van het menselijk lichaam. Het energetisch systeem van je lichaam kan bij een laag energieniveau ook niet optimaal werken. Als er in je lichaam een te kort is aan energie of de energiestroom (gedeeltelijk) is afgesloten, ontvangt je zenuwstelsel onvoldoende informatie waardoor delen van je lichaam ontregeld kunnen raken. Het heeft daarom prioriteit om het te kort aan energie aan te vullen en eventueel de geblokkeerde energie weer in beweging te brengen, zodat je energieniveau weer in balans is. Zonder energie kunnen de overige vier principes niet functioneren en kan er dus geen genezing plaatsvinden. Ik gebruik de volgende werkvormen om het te kort aan energie aan te vullen en evt geblokkeerde energie weer in beweging te brengen: Reiki, Balansstenen, Bloesemremedies, Yogastrekkingen en Ademtechnieken. Daarnaast wordt gekeken naar hoe zich energiek te voelen in het dagelijks leven en het eigen energieniveau op peil te houden. Oa dmv goede zelfzorg en zelf leren voelen wat men nodig heeft en dit ook uit te dragen of te doen.

Prikkeloverdracht

Als het energieniveau in balans is, moet er gekeken worden of de prikkeloverdracht in je lichaam goed functioneert. De prikkeloverdracht komt tot stand door middel van je zenuwstelsel. Deze functioneert als een soort telefoonverbinding tussen je hersenen en de rest van je lichaam. Het wordt dan ook niet voor niets het communicatienetwerk van het lichaam genoemd. Het communiceren tussen je hersenen en je lichaam gebeurt door middel van prikkels. Als de prikkeloverdracht niet goed functioneert, worden signalen van delen van je lichaam niet duidelijk doorgegeven, waardoor sommige functies van je lichaam kunnen stagneren. Ook andersom kan je zenuwstelsel niet aan je hersenen doorgeven wat een bepaald lichaamsdeel wel of niet nodig heeft. Doordat het communicatienetwerk verstoord wordt door een gebrek aan prikkeloverdracht, kunnen je hersenen dus ook niet aan je lichaam doorgeven dat mogelijk de drainage onvoldoende is of dat er te weinig gezonde voedingsstoffen binnen komen. Voor het verbeteren van de prikkeloverdracht gebruik ik de volgende werkvormen: Reattach en Starremedies. Daarnaast wordt aandacht besteed aan een goede samenwerking tussen lichaam en geest. Dit oa door lichaamsgericht werk en Reiki.

Drainage

Als de prikkeloverdracht goed functioneert, is het belangrijk te kijken naar de drainage in je lichaam. In deze hectische maatschappij wordt niet alleen je lichaam, maar ook je geest regelmatig belast met gifstoffen in stoffelijke of geestelijke vorm. Zo zijn bijvoorbeeld slechte stoffen in voeding een vorm van stoffelijk vergif en is stress en vorm van geestelijk vergif. Doordat je lichaam hier dagelijks mee wordt verontreinigd, moet je je lichaam draineren om deze gifstoffen af te kunnen voeren. Veel waterdrinken is hier ene eenvoudig voorbeeld van. Als het draineren om welke reden dan ook niet gebeurt, kan je lichaam geen voedingsstoffen meer opnemen en ook geen emotionele ballast meer verwerken waardoor het genezingsproces wordt vertraagd. Het is daarom van belang dat je regelmatig je lichaam helpt met het reinigen van afvalstoffen. Voor het loslaten van zaken en het reinigen van lichaam en geest wordt gebruik gemaakt van: Reattach, Starremedies, technieken uit de NLP, focussen, innerlijke criticus, bodydrum release, evt emdr enlichaamsgericht werken.

Voeding

Als geconstateerd is dat he lichaam goed draineert, moet worden bekeken of je lichaam de juiste fysieke en geestelijke voeding ontvangt. De fysieke vorm van voeding is niet altijd voedend voor je lichaam. Zo is gemodificeerd eten minder voedzaam, maar dat is niet de enige boosdoener. Niet ieder lichaam is van nature even verdraagzaam voor bepaalde voeding. Daarbij is verdraagzaamheid van voeding ook onderhevig aan veranderingen in je lichaam of omgeving. Dit kan ervoor zorgen dat bepaalde voeding opeens een negatieve uitwerking krijgt op je lichaam. Et moet daarom bij iedereen klacht worden bekeken of je lichaam in de nieuwe situatie wel de juiste voeding tot zich krijgt. Ook is de geestelijke vorm van voeding niet altijd goed voor je lichaam. Natuurlijk heeft vreugde een positief effect op het lichaam, maar de invloed van jaloezie of boosheid mag ook niet onderschat worden. Door je bewust te zijn van belemmerende geestelijke voeding en deze op een andere manier te benaderen, zul je sneller genezen. Al met al is goed voeding dus nodig om je lichaam optimaal te laten functioneren. Bij een gesprek aan passende voeding, komen er te veel gifstoffen in je lichaam waardoor je hersenen geen geestelijke ballast kunnen verwerken. Afhankelijk van de vraagstelling zal aandacht worden besteed aan voeding ende effecten van voeding op lichaam en geest. De wijze waarop voeding wordt ingezet bij bepaalde emoties. Wat is goede voeding voor een persoon ?Laten ervaren wat bepaalde voedingsstoffen voor effect hebben op lichamelijk en geestelijk welbevinden. Vanzelfsprekend veel aandacht voor geestelijke voeding en gifstoffen. Welke patronen en denkbeelden zijn er die eigenlijk gif zijn voor die persoon en hoe kunnen deze losgelaten worden? Of is het mogelijk deze meer helpend te maken? Werkvormen die gebruikt worden zijn: Diverse technieken uit CGT en psychologie, focussen, gespreksvoering, lichaamsgericht werken, Reattach en Starremedies.

Psyche

Als je lichaam de juiste voeding tot zich krijgt, blijft als laatste de psyche over. Fysieke, geestelijke, spirituele en energetische aspecten van een mens zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Het is daarom belangrijk om naast de fysieke gesteldheid, ook naar emoties en gedragspatronen te kijken. Door je bewust te zijn van bepaalde belemmerende emoties en patronen die mogelijk je helingsproces beïnvloeden, kun je deze denk- en gedragspatronen veranderen. Als laatste stap is het dus belangrijk op zoek te gaan naar deze patronen en te kijken hoe je ze op een gezonde manier kunt doorbreken en los kan laten. Zonder de verwerking van de psychische ballast kan je genezingsproces simpelweg niet worden voltooid. Alle aspecten worden besproken en er wordt gekeken hoe deze kunnen bijdragen aan het oplossen van de hulpvraag. Ervaren emoties worden gekoppeld aan lichamelijke gewaarwordingen en gedachten. Afhankelijk van de persoon wordt gekeken naar de beste ingang om patronen te ontdekken en niet helpende patronen te veranderen. Dit door een samenspel van: ademtechnieken, ontspanningsoefeningen, reattach, Starremedies, Lichaamsgericht werk, technieken uit de nlp en psychologie en focussen.

Natuurlijk bespreken we alles samen en check ik of dingen op dat moment bij je passen. Het is jouw traject en het is het belangrijkste dat het jou verder helpt en je er zelf keuzes in kunt maken.

Het kan zijn dat we bijvoorbeeld “oude” overtuigingen of overlevingsmechanismen ontdekken die voorheen heel effectief waren maar je nu in de weg zitten. Door tijd en aandacht te besteden aan hoe het met je gaat in het hier en nu en door jezelf en je gevoel serieus te nemen en er te laten zijn kunnen er inzichten komen en vaak ook dingen losgelaten worden. Door inzicht, loslaten en opruimen kun je komen tot meer ontspanning en andere keuzes in je doen en laten. Dat voelt vaak gelijk al anders!

Wat er tijdens de behandelingen naar voren komt werkt door in de tijd tussen de gesprekken. Ook kan het zijn dat je zelf met zaken aan de slag gaat. Je bent dus vooral zelf bezig met je eigen proces en ik ondersteun je daar bij.

Beroepsverenigingen

BATC, NIP

Opleiding/cursussen

Klinsche Neuropsychologie Vrije Universiteit
Profielopleiding ouderenpsychologie Gerion
Holistisch en Empathisch coachen Academie voor Holistisch coachen
Reattach Reattach Academy
EMDR BIVT
Starremedies CINT Benelux opleidingen
Balanscoach Balanssteen Nederland
Oldpain2go
Oldfat2go
ACT
MoVe 1 en 2

Testimonials

-Ik weet niet hoe Reattach precies werkt maar na een sessie voelde ik mij veel rustiger, piekerde ik minder en kon ik beter in het hier en nu zijn. Ook lijkt mijn verdriet meer naar de achtergrond te zijn. Hele bijzonder dat het zo snel kan werken.
-Ik kwam bij Nienke ivm Long Covidklachten. is was al meer dan een jaar bezig met mijn herstel. Door Reattachbehandeling kan ik weer meer prikkels verdragen, ben ik minder moe en heb ik vrijwel geen hoofdpijn mee. Ik kan nu pas echt gaan opbouwen en herstellen.
-Ik was in de eerste instantie zeer sceptisch over de Oldfat2go behandeling. Toch wilde ik alles proberen om een verandering in mijn levensstijl mogelijk te maken. Mijn grote probleem was het snaaien uit de (koel)kast en het niet kunnen weerstaan van verleidingen, als snoep, koek e.d. als ik bij een benzinepomp binnenstapte.
Na de behandeling merkte ik al snel dat ik liever gezonde dingen als fruit of een cracker met kaas nam in plaats van chips of koek. Dat ging
eigenlijk helemaal vanzelf en zonder moeite. Ook frisdrank drink ik nagenoeg niet meer, ik drink vooral water. Bij de benzinepomp tank ik alleen nog maar.
Ook ben ik weer gaan sporten. Ik was altijd de makkelijke sporter, dus ik verzon meer smoesjes voor mezelf om maar niet te gaan, de sportschool heeft een hoop geld aan me verdiend zonder dat ze iets hoefden te doen. Nu sport ik weer 2x in de week en betrap me erop dat ik steeds fanatieker word.
2 weken later ben ik toch maar mooi 2,5 kilo kwijt en ik voel me een stuk beter in mijn vel! Bedankt Nienke voor deze behandeling, ik hoop dat na het lezen van dit meer mensen deze behandeling een kans geven!

Kaart

Reviews

Vincent

31-08-2019 14:14
Ik was in de eerste instantie zeer sceptisch over deze behandeling. Toch wilde ik alles proberen om een verandering in mijn levensstijl mogelijk te maken. Mijn grote probleem was het snaaien uit de (koel)kast en het niet kunnen weerstaan van verleidingen, als snoep, koek e.d. als ik bij een benzinepomp binnenstapte.
Na de behandeling merkte ik al snel dat ik liever gezonde dingen als fruit of een cracker met kaas nam in plaats van chips of koek. Dat ging
eigenlijk helemaal vanzelf en zonder moeite. Ook frisdrank drink ik nagenoeg niet meer, ik drink vooral water. Bij de benzinepomp tank ik alleen nog maar.
Ook ben ik weer gaan sporten. Ik was altijd de makkelijke sporter, dus ik verzon meer smoesjes voor mezelf om maar niet te gaan, de sportschool heeft een hoop geld aan me verdiend zonder dat ze iets hoefden te doen. Nu sport ik weer 2x in de week en betrap me erop dat ik steeds fanatieker word.
2 weken later ben ik toch maar mooi 2,5 kilo kwijt en ik voel me een stuk beter in mijn vel! Bedankt Nienke voor deze behandeling, ik hoop dat na het lezen van dit meer mensen deze behandeling een kans geven!

vrouw 77, diagnose autisme

16-05-2019 21:36
De eerste Reattach behandeling was heel bijzonder. Ik voelde het echt stromen en er kwamen veel beelden langs. Nu na een paar behandelingen merk ik dat ik makkelijker contact maak met anderen. Ook merk ik dat ik gemakkelijker los kan laten, kan vertrouwen op anderen en mij minder druk maak over dingen waar ik voorheen dagen mee bezig kon zijn en mij veel stress gaven

vrouw 42, coordinator

08-05-2019 18:36
Je coaching heb ik als erg prettig ervaren. Wat me vooral heeft geholpen is dat je me vragen stelde waardoor ik als het ware werd ‚aangezet’ om zelf te bedenken wat zou kunnen helpen om de gekozen richting in te gaan. Het zelf bedenken van oplossingen werkt heel effectief.

Ook de twee-weg methode zoals deze in mijn hoofd is gaan heten, was een prettige manier van kijken naar de dingen in alle rust. Wat gebeurt er met mijn doel als ik blijf doen wat ik nu doe en wat gebeurt er als ik mijn plan in ga zetten, alle risico’s daarbij in acht nemend.

Het waren praktische en prettige manieren om te kijken en voelen waar ik sta en waar ik naartoe wil.

Ik ben er veel sterker door geworden, ik merk dat het elke week weer beter gaat!

vrouw 55, journalist

08-05-2019 18:35
Ik vond de gesprekken heel prettig. Nienke is heel rustig, laat je rustig vertellen. Ik kan echt zeggen dat de coaching mij heel goed op weg heeft geholpen en daar ben ik dankbaar voor. Nu ik de balans in mijzelf beter in de gaten houdt, ben ik een leuker mens en voel ik me stukken beter.

vrouw, 35 jaar verzorgende

08-05-2019 18:34
Ik heb de coaching als zeer goed ervaren, we kwamen er al vrij vroeg achter wat het probleem was bij mij en dat vond ik al erg fijn. Je benaderde me rustig en vroeg veel door zodat we wat met het probleem kunnen doen. Je nam de tijd en dat gaf me een goed gevoel. De opdrachten had ik in het begin wat moeite mee, maar ook dit werd rustig opgebouwd. Ik weet nu veel meer voor mezelf op te komen en dat geeft me meer rust.

Het is ook fijn dat we het goed afgerond hebben, en vooral dat als ik nog vragen mocht hebben ik daarmee bij jou terecht kan.

Annemarie

08-05-2019 14:40
Nienke heeft in enkele sessies inzicht gegeven in de punten waar ik op vastliep en gaf doeltreffende tips om hier mee om te gaan. Dankzij haar heb ik handvatten om het 'oude' achter me te laten om zo weer verder te kunnen.

Schrijf een review 

Website

www.zelfcetera.nl