It’s Just Therapy
Lifecoach - Amsterdam - Niels van Santen
  • Niels van Santen

  • Amsterdam
  • Lifecoach
  • € 80,00 per 1

Stuur Niels van Santen een bericht

Delen:

Over / Bio

Nadat ik in mijn leven lang geen idee had wat ik wilde, wie ik was, waar ik voor stond, wat het tijd om de dingen uit te zoeken. Om eerst voor mezelf te zorgen, niet nogmaals verdwalen in een relatie. Niet nog langer werk doen dat niet pastte, niet telkens in dezelfde dynamiek met anderen terechtkomen.
Nu maak ik er alweer wat jaartjes mijn werk van, anderen helpen de dingen uitzoeken, meer vrijheid in jezelf ervaren, autonomer en authentieker in het leven staan. Waardevol om te doen!

Therapieën

Lifecoaching, Burn-out coaching, Burn-out coaching en vitaliteits coaching, Coaching, Communicatiecoaching, Core Energetica, Droomanalyse, EMDR, Familieopstellingen, Familieopstellingen Amsterdam, Hartcoherentie training, Hypnose, Lifecoaching, NLP, Persoonlijk leiderschap & vitaliteits coaching, Rouwverwerking, Stress, Systeemwerk, Transactionele analyse , Transformatieve coaching, Voice dialogue.

Onderwerpen

Afwijzing, Assertviteitsklachten, Belemmerende overtuigingen, Bewustzijns ontwikkeling, Bindingsangst, Blinde vlek, Boosheid, Burn out, Communicatieproblemen, Conflicten, Contact met lichaam, Donkere kant, Eigenwaarde, Emotionele blokkades, Familieopstellingen, Fysieke klachten, Gedachten, Gevoelloosheid, Grenzen aangeven, Hechtingsproblematiek, Identiteitsproblemen, In hoofd zitten, Intuitieve ontwikkeling, Karakterstructuur, Laag zelfbeeld, Levensmissie, Levensvragen, Liefdesthema's, Loslaten, Midlifecrisis, Missie/passie vraagstukken, Nachtmerries, Neerslachtig, Negatief zelfbeeld, Negatieve gedachten, Onverwerkte emoties, Onverwerkte ervaringen, Onzekerheid, Perfectionisme, Persoonlijke ontwikkeling, Piekeren, Posttraumatische stress, Relatiebreuk, Relatieproblemen, Rouwverwerking, Schaamte, Stress, Teveel in hoofd, Transformatie, Traumaverwerking, Zelfacceptatie, Zelfkritiek, Zelfontplooiing, Zelfvertrouwen, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Mentale coaching, Lichaamsgericht.

Meer over werkwijze

Ik geloof niet in zomaar met elkaar praten. Mijn eigen zoektocht bestond uit beter contact leren maken met mijn gevoel. Helder worden in mijn grenzen. Opruimen wat mij in de weg zat als ik mij wilde verbinden met een ander. Dat lukte mij niet met 'gesprekjes'. Daarvoor was een mix nodig, van lichaamsgericht werk, traumawerk, inzichtwerk, familieopstellingen, meditatie en visualisatie, nieuwe ervaringen, schaduwwerk, etc.

Die mix zet ik dus ook zelf in. Ik werk met fysieke sensaties, gevoel en emoties. Ik noem het ervaringsgericht werken. En ervaren doe je met je hele systeem, we zijn zoveel meer dan een hoofd. Een sessie zal dan ook nooit bestaan uit alleen maar zitten op een stoel en met elkaar praten.

De basis van het werk is groeien in je gezonde autonomie. Het besef dat je een uniek exemplaar bent, dat je prima bent zoals je bent en het volste recht hebt om te zijn zoals je bent. Maar ook dat je in ontwikkeling bent, dat je fouten mag maken, mag leren. En superbelangrijk, dat je in het contact met een partner, kinderen of werk jezelf niet verliest, maar diezelfde helderheid kunt blijven houden.
En daarvoor wil je zo bewust mogelijk zijn van je eigen neigingen, je eigen geschiedenis, je blinde vlekken en de momenten waarop je bijna als vanzelf in ‘iets ouds’ schiet.

De groei zit hem in nieuwe antwoorden vinden op de de vragen die in je geschiedenis besloten liggen. En met deze nieuwe antwoorden komt er meer eigenheid en vrijheid in wie je nú bent.

Beroepsverenigingen

NOBCO

Opleiding/cursussen

3-jarige Professionele Communicatie, Phoenix Opleidingen, Utrecht
Focusing, I-Focus School, Amsterdam
Voice Dialogue, ITP, Bergen
NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, NLP Hypnose, UNLP, Amsterdam
Post HBO Transformatieve Coaching, Orbis, Amsterdam
Coachen met Lef, Halmans en Bakker, Driebergen
Core Energetica, Amsterdam, Haarlem, Nijmegen

Testimonials

H.V: "De kracht van het traject voor mij zat in het ervaren, niet alleen erover praten. Door het te ervaren is een deel van mijn bewustzijn aangesproken dat nu al anders functioneert dan vóór het traject.""

M: "Niels kan heel goed luisteren en heeft een fijne manier van vragen stellen. Hij is scherp in het onderscheid tussen wat echte vragen zijn en wat de ruis is. Door twee heel verschillende sessies ben ik in een fijner contact met mijn zoon gekomen. Dat is voor mij heel waardevol omdat dat mij ook meer zekerheid geeft op mijn werk waar ik ook met kinderen werk. Ik vind zijn onderzoekende benadering heel sterk."

P.K.: "Ik deed met Niels een Focusingsessie, omdat ik meer inzicht wilde krijgen in mijn emoties en de wijze waarop mijn lichaam daarop reageert. Na een intensieve week bleek ik tijdens een sessie bij Niels thuis in staat om mijn emoties te doorvoelen en ontstond er bijna als vanzelf een opgeruimd gevoel. Tevens gaf de sessie mij de bevestiging dat de nieuw ingeslagen richting van mijn leven de juiste is. Dat gaf vertrouwen. Door aanwezig te zijn bij al mijn lichamelijke sensaties en hiermee in contact te blijven had ik het gevoel dat ik echt iets opruimde."

Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review 

Website

https://www.nielsvansanten.nl