It’s Just Therapy
Massage therapeut - Amsterdam - Niels Brouwer
  • Niels Brouwer

  • Amsterdam
  • Massage therapeut
  • € 60,00 per 1 uur

Stuur Niels Brouwer een bericht

Boek een consult met Niels Brouwer

Delen:

Over / Bio

Ik ben altijd bezig geweest met sport en op jonge leeftijd begonnen met atletiek. Na een pauze van een paar jaar ben ik begonnen met fitness, daar heb ik de smaak te pakken gekregen en diverse diploma's voor behaald. Bezig zijn met mensen vond ik altijd heel erg leuk, alleen les geven aan mensen was niet echt aan mij besteed. Tijdens mijn opleiding ben ik in contact gekomen met massage, maar ik had er niet meteen een klik mee. Totdat ik me ben gaan verdiepen in de kracht van massage en wat je er mee kan bereiken. Door het volgen van een opleiding tot sportmasseur en nog vele andere korte opleidingen heb ik mijn draai gevonden in de wereld van massage.

Nu ik een eigen praktijk heb, wat een droom van mij was, kan ik op een professionele manier mensen helpen met lichamelijke klachten. Door mijn achtergrond als fitness instructeur en mijn opleiding als sportmasseur kan ik vaak snel verlichting geven.

Wat ik zelf erg belangrijk vind is het gebruik van natuurlijke producten ik maak daarom gebruik van naturallythinking oliën.

Ik hoop je binnenkort te ontvangen in mijn sfeervol ingerichte ruimte en je te laten genieten van een ontspannende of een klachtgerichte massage.

Therapieën

Massage therapie, Massage, Massage therapie.

Onderwerpen

Burn out, Contact met lichaam, Depressie, depressief, Eenzaamheid, Overspannen, Psychosomatische klachten, Spanningen, Veel denken, Vol hoofd.

Werkwijze

Lichaamsgericht, Fysiek (aanraking), Lichaamsgericht, Psychologisch; Coaching.

Beroepsverenigingen

VBAG lid nummer: 22010002
RBCZ lid nummer: 200685S

Opleiding/cursussen

Aalo : fitness trainer level 1
Aalo : Kettlebell trainer level 1
Start2move: Ademhaling, Sport en Stress
Start2move: Coachen en Gedragsverandering
Sportmassage 2000: Sport gerichte massage
Lianbart: Hot stone massage
Lianbart: Stoelmassage
Lianbart: Cupping massage
Mood: Hooftpijn massage
Mood: Bamboe massage
Mood: Lage rugpijn massage
Mood: Massage bij fibromyalgie

Testimonials

Mirella R
Ik vond de bamboe massage erg ontspannen en toch stevig. Een aanrader.
Niels legde uit wat hij ging doen en hoe alles werkt. Als ik vragen over andere massages had nam hij de tijd om het uit te leggen en voor te doen.
De omgeving was rustig en ontspannen

Lieke Wissink
Vandaag voor een ontspanningsmassage bij Niels langsgeweest. Ontspanning is inderdaad het goede woord: van mijn kleine teen tot pink en nek heeft Niels zijn volle aandacht gegeven. Bovendien is hij heel rustig en merk je aan alles dat hij er voor jou is. De praktijk ziet er ook mooi uit! Ik kom zeker terug.

Irene Elbers
Super locatie die makkelijk te bereiken is met het ov. Heel vriendelijk ontvangen en ook hele mooie ruimte. De massage was echt goed. Zelden zo fijn een massage ontvangen!

Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review