Relatietherapeut - Veghel - Nellie Timmermans
  • Nellie Timmermans

  • Veghel
  • Relatietherapeut
  • € 85,00 per De meeste aanvull. verz.vergoeden een deel

Stuur Nellie Timmermans een bericht

Boek een consult met Nellie Timmermans

Delen:

Over / Bio

Ik ben relatie- en gezinstherapeut, maatschappelijk werker, conflictbemiddelaar (mediator) en Gecertificeerd Stiefplan Coach. Sinds 1999 heb ik een eigen praktijk in Veghel, sinds 2002 ben ik gespecialiseerd in Samengestelde Gezinnen (stiefgezinnen).
Mogelijkheid tot skype/mail/telefonische hulpverlening.

Therapieën

Partner therapie, Communicatiecoaching, Gedragstherapie, Lifecoach & echtscheidingscoaching, Partner therapie, Psychosociale therapie, Relatietherapie, Stiefoudercoaching.

Onderwerpen

Boosheid, Communicatieproblemen, Conflicten, Hulp bij opvoeding, Ouderschap, Relatieproblemen.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Mentale coaching, Psychologisch; Coaching.

Meer over werkwijze

In 1e instantie komen de ouder+stiefouder (partners dus) voor een eerste gesprek waarin alles in kaart wordt gebracht. Hoewel het vaak om de kinderen gaat hoeven deze zelden aanwezig te zijn bij de gesprekken. Ik coach jullie als partners hoe je met de problemen om kunt gaan. Als men ver weg woont kan gekozen worden voor skypebegeleiding (indien begeleiding op langere termijn wenselijk is).. Vaak is begeleiding kortdurend en het is absoluut een voordeel om het 1e gesprek naar mijn praktijk te komen, indien enigszins mogelijk. Daar heb ik een speciaal programma voor opgezet.

Beroepsverenigingen

NFG, RBCZ en Gecertificeerd Stiefplan Coach

Opleiding/cursussen

HBO-Maatschappelijk Werk 's-Hertogenbosch
VO - relatie- en gezinstherapie Hogeschool Nijmegen
Mediation Merlijn Nuland
Gecertificeerd Stiefplan Coach Popelier, Almere

Testimonials

Wij waren bang dat we een zeer langdurig traject in moesten gaan. We woonden al lange tijd samen en hadden vanaf het begin goed met elkaar overweg gekund. Echter door de jaren heen waren we elkaar gaan “sparen”, omdat we elkaar geen pijn wilden doen.

Nellie wilde eerst een gesprek met de volwassenen, daarna een met de twee dochters en daarna met ons allemaal samen. Zij legde meteen de vinger op de zere plek: we waren vergeten om gewoon te zeggen wat we vonden en wilden. Het was een emotioneel maar zeer vruchtbaar gesprek.

We hadden niet verwacht dat we zo snel klaar zouden zijn.

Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review 

Website

https://stief-gezin.nl