Astroloog - Rotterdam - Nelleke Danes
  • Nelleke Danes

  • Rotterdam
  • Astroloog
  • € 80,00 per 1.5 uur

Stuur Nelleke Danes een bericht

Boek een consult met Nelleke Danes

Delen:

Over / Bio

Astrologie is niet alleen mijn beroep, maar vooral een passie en instrument waarmee ik de wereld om mij heen tegemoet treedt. Astrologie is een taal van symbolen en archetypen die ons in staat stelt de tijd (gebeurtenissen, maar ook wij mensen zijn producten van de tijd) te duiden . Een reading kan je helpen je bewust te worden van delen van jezelf waar je minder of geen contact mee hebt. Er zijn veel soorten astrologie en manieren waarop je astrologie kan beoefenen. Ik persoonlijk vind de ziel en zijn persoonlijke en transpersoonlijke evolutie het meest intrigerend. In mijn astrologie opleiding & loopbaan heb ik mij daar dan ook op gefocust.

Er zijn punten in de horoscoop die antwoord geven op vragen als "Waar wil ik naartoe in dit leven?", en "Welke bagage draag ik met mij mee?". En daarnaast zijn er ook punten die de kosmos voorbij ons zonnestelsel symboliseren en een zogezegde kosmische dimensie geven aan de geboortehoroscoop. De assen van de zwarte maan en de zwarte zon brengen ons in contact met een hogere dimensie in onszelf. "Wie ben ik wezenlijk?", "Welk kosmisch talent schuilt er in mij?". Dit type astrologie neemt ons voorbij onze dagelijkse beslommeringen en het aardse bestaan (3D of 4D) naar een 5D werkelijkheid, een leven in eenheidsbewustzijn.

Naast de scholing die ik gehad heb ben ik hooggevoelig en helderwetend. Persoonlijk is het geen makkelijk proces geweest om deze kwaliteiten in mezelf te herkennen en in mijn dagelijks leven in balans te brengen, maar in mijn werk komt deze intuitieve kant helemaal tot zijn recht.

Ik ben iemand die diepgang niet schuwt en ik weet dit vaak op een speelse, vrolijke en zachte manier over te brengen op andere mensen. Ik kan jou helpen om moeilijke, pijnlijke thema's aan te kijken zonder dat je hierdoor overweldigd raakt.

Therapieën

Astrologie, Astrologie.

Onderwerpen

adoptie, Afgewezen, Afwijzing, Agressie, Ambitie, Angsstoornissen, Angst- paniekaanvallen, Angsten, Assertiviteitsklachten, Balans, Belemmerende overtuigingen, Beroepskeuze, Bewustwording, Bewustzijn, Bewustzijns ontwikkeling, Bindingsangst, Blinde vlek, Blokkade, Blokkades, Boosheid, Burn out, Communicatieproblemen, Contact met mezelf, Depressie, depressief, Donkere kant, Echtscheiding, Eenzaamheid, Eigenwaarde, Emotioneel, Emotionele blokkades, Faalangst, Familieproblemen, Gedachten, Gedragspatronen, Gedragsproblemen, Gevoelloosheid, Grenzen aangeven, Groei, Healing, Hechtingsproblematiek, Hechtingstoornis, hoogsensitiviteit, HSP - hooggevoeligheid, Identiteitsproblemen, Innerlijke kracht, Innerlijke motivatie, Innerlijke strijd, Intuitieve ontwikkeling, Inzicht, Karakterstructuur, Laag zelfbeeld, Levensmissie, Levensvragen, Liefdesthema's, Loslaten, Mentale spanningen, Midlifecrisis, Missie/passie vraagstukken, Neerslachtig, Negatief zelfbeeld, Negatieve gedachten, Onrust, Onveilige hechting, Onverwerkte emoties, Onverwerkte ervaringen, Onzekerheid, Overspannen, Overtuigingen, Passie vraagstukken, Persoonlijke ontwikkeling, Piekeren, Posttraumatische stress, Potentieel, Psychische klachten, Relatiebreuk, Relatieproblemen, Rigiditeit, Schaamte, Schuldgevoel, Sexualiteit, Somberheid, Spanningen, Spirituele ontwikkeling, Stemmingswisselingen, Stress, Teveel in hoofd, Toekomstvragen, Transformatie, Traumaverwerking, Veel denken, Verdriet, Verlatingsangst, Verlegenheid, Vluchtgedrag, Voelen, Vol hoofd, Woede, Zelfacceptatie, Zelfbeeld, Zelfkennis, Zelfkritiek, Zelfontplooiing, Zelfsabotage, Zelfvertrouwen, Zielsmissie, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Reading, Creatief, Familie; karmisch; systemisch, Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Psychologisch; Coaching.

Meer over werkwijze

Bij een astrologie reading ga ik altijd uit van een vraag of kwestie die door de persoon zelf naar voren wordt gebracht. Een horoscoop heeft vele ingangen en ik vind het belangrijk om de horoscoop te benaderen vanuit wat er op dit moment bij jou speelt en waar jij behoefte aan hebt.

Tijdens een reading kijk ik meestal naar de geboortehoroscoop van één persoon. Voor elke horoscoop heb ik altijd de juiste geboortetijd en plaats nodig. Andere mogelijkheden zijn het bespreken van een relatiehoroscoop (via synastrie of composiet) en vooruitzichten (via transities en secundaire progressies).

Na sommige readings kan het gewenst zijn één of meer vervolgsessies te doen om de besproken inhoud volledig te integreren. Hierbij hanteer ik geen vaste werkwijze en is het per persoon afhankelijk welke vorm de sessie aanneemt. De kosten voor een vervolgsessie zijn 35 euro per uur.

De reading kan op dit moment helaas alleen online plaats vinden en niet op het praktijk adres. Ik werk via alle bekende platforms, zoals Skype, Zoom, Teams, Google Meet. Ik maak een opname van ons gesprek zodat je de reading altijd kan terugkijken/luisteren.

Opleiding/cursussen

Ik beoefen astrologie sinds 2013. Ik heb astrologie geleerd via uitgebreide zelfstudie en verschillende cursussen. De kern van mijn werkwijze is gebaseerd op de volgende cursussen:
Cursus Zwarte lichten astrologie 2018 - 2020 (CRKBO gecertificeerde instelling)
Online cursussen via Astrology University. o.a. evolutionary astrology, Mark Jones, the Nodal Axis.

In mijn gedachtengoed ben ik geinspireerd door astrologen als Dane Rudhyar, Jeffrey Wolf Greene, Mark Jones, Steven Forrest, George Bode.Testimonials

"Wat een ongelooflijk waardevolle ervaring is dit geweest Nelleke, Dank je wel! Ik had nooit gedacht dat mijn horoscoop zo gedetailleerd kon laten zien waar ik mee zat. Ik voel me ontzettend opgelucht en ik heb het idee dat ik me bewuster ben geworden van wat er aan de hand is in mijn leven." Sasha - juni 2020

"Ik was letterlijk tot tranen geroerd en ik voel me echt gezien en begrepen door jou. Ik heb geen woorden voor wat het diep in mij heeft losgemaakt, maar dit was echt nodig. Blij dat ik deze stap gezet heb." Karin - april 2020

"Super goede ervaring en een zeer professionele en effectieve aanpak. Nelleke is heel toegewijd in haar werk". Jonas - april 2020

Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review