Hypnotherapeut - Heiloo - Natascha Verboom
  • Natascha Verboom
    Aanvullend vergoed

  • (4)
  • Heiloo
  • Hypnotherapeut
  • € 135,00 per 1.5 uur Vergoed vanuit aanvullende verzekering

Stuur Natascha Verboom een bericht

Boek een consult met Natascha Verboom

Delen:

Over / Bio

Mijn naam is Natascha Verboom, moeder van 3 kinderen en ik ben geboren in 1971.

Voordat ik mijn praktijk voor hypnotherapie en Emdr in Purmerend en Heiloo begon, was ik werkzaam als groepsleerkracht en gedragsspecialist in het basisonderwijs. Nadat ik tegen de nodige levensproblemen ben aangelopen en mijzelf steeds beter leerde kennen, ben ik een richting ingeslagen die als een jas bleek te passen bij wie ik ben en wat ik het liefste doe.

Mijn overtuiging is dat ieder mens over een vermogen beschikt om de kwaliteit van zijn leven te verbeteren en zelf problemen en klachten op te lossen. Uit ervaring weet ik dat iemand hier soms hulp bij nodig heeft. Ik bied dan ook doelgerichte begeleiding om dit vermogen te ontwikkelen en/of te vergroten.

In onze samenwerking staat een persoonlijke aanpak, integriteit, humor en creativiteit centraal. Ik streef ernaar om een sessie toegankelijk, praktisch en simpel te houden waarbij wederzijds respect, vertrouwen en veiligheid de basis vormen.

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Natascha Verboom
info@praktijkverboom.nl
061404652
https://www.praktijkverboom.nl

Therapieën

Hypnotherapie, EMDR, Hypnose, Hypnotherapie, IEMT Therapie, Integratieve psychotherapie, Mindfulness, NLP Master, Online coaching en therapie, Systeemwerk.

Onderwerpen

Afwijzing, Angsstoornissen, Angst- paniekaanvallen, Balans, Bedplassen, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Bindingsangst, Blokkade, Boosheid, Chronische pijn, Chronische vermoeidheid, Claustrofobie, Communicatieproblemen, Contact met lichaam, doodsangst, Eetstoornis, Grenzen aangeven, Healing, Hechtingsproblematiek, Identiteitsproblemen, Impulsbeheersing, Lichamelijke klachten, Narcisme, Negatief zelfbeeld, Negatieve gedachten, nicotineverslaving, Onverwerkte emoties, Onverwerkte ervaringen, Posttraumatische stress, Psychische klachten, Schuldgevoel, Sexualiteit, Slaapproblemen, suikerverslaving, Traumaverwerking, Verslaving.

Werkwijze

Energetisch; healing, Familie; karmisch; systemisch, Lichaamsgericht, Mentale coaching, Psychologisch; Coaching, Spiritueel; mystiek.

Meer over werkwijze

Een kenmerk van iedere sessie is dat er een verbinding wordt gemaakt tussen datgene wat je bewust bent en wat je nog niet bewust bent. Voelen en denken komen beide aan bod en je leert meer in contact te komen met jezelf. De focus ligt altijd op de dingen die al goed gaan zodat je je mogelijkheden benut en in je eigen kracht komt te staan. Je wordt uitgenodigd om actief mee te werken aan het leren van vaardigheden en het zoeken naar oplossingen.

Naast de praktische tools en handvatten waarmee je leert (anders) om te gaan met moeilijkheden en problemen, zodat je meer plezier en vertrouwen krijgt in de dingen die je doet of wilt doen, pakken we ook de oorzaak van je probleem aan.

Beroepsverenigingen

NBVH, RBCZ

Opleiding/cursussen

HBO Lerarenopleiding voor het reguliere basisonderwijs, Hogeschool van Amsterdam
EMDR, BIVT
NLP Practitioner, Zumaya
NLP Practitioner en Master, The Institute of Unconventional Wisdom
Doing Happines, seminair van Richard Bandler
Workshop ADHD-ADD, Autisme Spectrum, Gedragsstoornissen, W. de Jong
HBO Pedagogiek propedeuse, Hogeschool Inholland
Master SEN Gedragsspecialist, Hogeschool Windesheim
Nlp Magic, The Institute of Unconventional Wisdom
Progressive workshop, Joe Dispenza
Integrale psychosociale therapie en hypnotherapie, Academy Hypnos
Therapeutische virtuele maagband, Academy Hypnos
Medische hypnose, Academy Hypnos

Testimonials

Ik ben enorm blij met de sessies van Natascha. Ze heeft mij laten inzien waar ik onbewust steeds mee bezig was waardoor ik weer meer rust in mijn hoofd kreeg. Ze heeft mij enorm geholpen met trauma verwerking. En door haar hulp heb ik tools wat ik nu probeer toe te passen in het leven zodat ik positief blijf.

De afgelopen tijd, sinds het bezoeken van Natascha, is er voor mij veel veranderd. Ik durf weer vooruit te kijken en heb inzicht gekregen in een voor mij belangrijke levensvraag. Vele puzzelstukken zijn op zijn plek gevallen. Dit was mij op dit moment niet gelukt zonder de begeleiding van Natascha. Die, door de juiste vragen te stellen, snel tot de kern kwam en mij goed de ruimte gaf om zelf na te denken.
De verschillende ' manieren van aanpak' sloten goed op elkaar aan en hebben mij verder gebracht. Mijn dank is groot!

Hele fijne praktijk! De behandelingen hebben heel goed geholpen en worden op een zeer prettige manier gedaan, waarbij heel goed wordt gekeken naar wat er echt nodig is. Natascha is enorm betrokken en heeft mij na jarenlange angst enorm geholpen bij mijn emetofobie!

Een fobie waar ik al 34 jaar mee worstel het hoofd proberen te bieden;
Therapie vanuit Praktijk Verboom heeft me rust en zelfvertrouwen gegeven.
Ik voelde me gezien en begrepen, mijn angst werd bij de kern/ oorsprong aangepakt.
Met vertrouwen ga ik de toekomst tegemoet!

Voorheen at ik veel snoep/toastjes/chips en voornamelijk heeeel veel chocola. Wel bijna een reep per dag. Dit is gelukkig verleden tijd door Natascha. Ik vond het heel fijn om met Natascha te ‘werken’. Ik ben nu 5,5 kilo kwijt binnen een maandje. Ik sport nu bijna elke dag, terwijl ik voor de hypnosesessies niet in beweging te krijgen was. Niets of niemand kon mij motiveren en ga sinds 4 week uit mezelf hardlopen bijna iedere dag. Natascha heeft me laten inzien dat gezond leven heel belangrijk is. Ik ben Natascha heel erg dankbaar. Ik raad het iedereen aan!

k ben geweest voor een maag bandje. Mijn hele leven al overgewicht , en ongezonde dingen eten . Nu na de behandelingen een wereld van verschil. Het zit niet meer in mijn hoofd , ik voel me stukken beter . Ik ben heel blij dat ik voor Natascha heb gekozen . Ik zou het iedereen aanbevelen .

Kaart

Reviews

Aart

07-11-2023 08:55
Ik heb een fijne ervaring opgedaan bij deze praktijk. Natascha laat merken dat ze veel ervaring heeft. Geeft mooie toevoegingen en geeft vertrouwen. Hierbij gaat ze uit van de kracht en oplossing die je zelf in je hebt en die door haar gemobiliseerd wordt.
Top!

T

04-08-2023 08:25
Jarenlang therapie gehad bij de ggz waar ik niet verder kwam. Na een paar afspraken bij praktijk Verboom zag ik toch wat meer lichtpuntjes op de weg. Ik leerde het vooral in mezelf te zoeken en niet te vluchten voor mijn gevoel. Ik ben blij. Dank je wel

Flor T

04-08-2023 08:21
Ik ben 15 kg afgevallen na mijn behandeling bij Natascha. Dit door de virtuele maagband die ervoor zorgt dat ik veel minder trek heb en sneller verzadigd ben. Daarbij ben ik me veel beter over mezelf gaan voelen en heb stukken meer zelfvertrouwen. Mijn faalangst lijkt wel helemaal weg.

Anja T

24-10-2022 11:59
Vanuit grote paniek ben ik bij Natasja terecht gekomen. bindings en verlatingsangst zorgt voor enorme paniekaanvallen en hyperventilatie. Natasja heeft mij geholpen Om te achterhalen waar mijn angst vandaan komt en wat ik diep van binnen echt wil. Dat heeft mij enorm veel inzicht gegeven ik heb bij haar geleerd dat mijn gedachte maar gewoon mijn gedachten zijn en dat deze niet waar hoeven te zijn. Dat is de angst die tegen mij praat en die probeert de vluchten Na een aantal sessies heb ik geen paniek aanvallen en hyperventilatie mee gehad en ben ik dikte bij mijn gevoel gekomen. Ik ben er nog niet maar de momenten dat mijn angst aanwezig is zijn veel korter en ik weet dat het weer afzakt waardoor het voor mij draaglijker is geworden.

Schrijf een review