Aura en chakra healer - Amsterdam - Naoual Chawkat
  • Naoual Chawkat

  • (3)
  • Amsterdam
  • Aura en chakra healer
  • € 90,00 per 75 minuten

Stuur Naoual Chawkat een bericht

Boek een consult met Naoual Chawkat

Delen:

Over / Bio

Mijn verhaal met energiewerk begon toen ik in 2009 op zoek ging naar mogelijkheden om de kwaliteit van mijn leven te verbeteren. Na een ruime tijd verschillende bronnen van energieleer gelezen te hebben ging ik in 2013 zelf een cursus Shin-Do doen. Hierdoor is mijn interesse in de energieleer gegroeid en naar een passie omgezet. Ik besloot om mijn kennis daarin te verdiepen door het paramedische traject te gaan volgen bij het Nederlof Centrum als AuraTouch Healer (2016) en daarna als Reiki Master (2018).

Het welzijn van de mens was, is en blijft… de meest intrigerende bezigheid voor mij.

Na een lang traject bedrijfsleven achter mij te hebben ben ik met veel toewijding aan de slag gegaan met eigen praktijk The Kindness als Reiki practitioner en AuraTouch Energetisch Healer. Vanuit mijn praktijk geef ik ook Reiki 1 en Reiki 2 curssusen. Daarnaast ben ik een leraar Aurahealing bij het Nederlofcentrum.

Therapieën

Aura & Chakra healing, Aura & Chakra healing, Aura healing, Chakra healing, Chakrapsychologie, Healer, Healing, Holistisch therapeut, Hooggevoeligheid, Hoogsensitiviteit coaching, Marokkaanse therapeuten - Turks - Surinaams - Indiaas - Midden Oosten, Reiki, Reiki 2, Reiki 1, Shin Do.

Onderwerpen

Angsten, Balans, Chakra's, Depressie, Eigenwaarde, Emotionele blokkades, Energetische balans, Energetische blokkades, Energietekort, Healing, Innerlijke kracht, Onverwerkte emoties.

Werkwijze

Energetisch; healing.

Meer over werkwijze

Door het auraveld af te tasten en de chakra’s te analyseren kan ik elke afwijking in het veld en elk verstoord chakra precies in kaart brengen en daarmee kijk ik of er verstoringen zijn op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel gebied. Na het in kaart brengen worden de energielagen en chakra’s die niet in balans zijn, in een staat van heling gebracht. Vervolgens ben ik in staat om negatieve energieën op te sporen die het menselijk energieveld zijn binnengedrongen.

Beroepsverenigingen

Ik ben geregistreerd bij:
- Reiki Ryoho Foundation
- Centraal Register Kort Beroepsonderwijs CRKBO: www.crkbo.nl/Register/Docenten

Opleiding/cursussen

Ik heb de volgende opleidingen en cursussen gedaan bij het Nederlofcentrum:

- Shin-Do cursus (2 dagen)
- Aurahealing opleiding (2 jaar)
- Voeding (HBO) module (4 maanden)
- Reiki 1 (2 dagen)
- Reiki 2 (1,5 dag)
- Reiki Practitioner (1 jaar)
- Medische basis kennis Con Amore MBK & PSBK opleindingen (1 jaar)
- Reiki Master (1 jaar)
- Biologika Master opleiding (1 jaar)

Kaart

Reviews

Nesrine Benyakhlaf

11-01-2022 19:52
Ik heb Naoual ongeveer twee jaar geleden ontmoet en haar warme persoonlijkheid maakte meteen een fijne indruk. Ik was nog vrij onbekend met reiki, maar Naoual was vanaf dag 1 super duidelijk, behulpzaam en open. Na een aantal behandelingen wist ik het zeker: ik wil ook reiki leren! Naoual heeft mij onder haar hoede genomen en mij ingewijd. Inmiddels heb ik reiki 1 & 2 afgerond en ben ik onwijs tevreden dat ik dit mocht doen bij Naoual!

Elisabeth

28-04-2021 07:57
Ik krijg een erg fijn, rustig en eerlijk gevoel van Naoual. Zowel chakra healing en reiki gedaan en ben echt blij dat ik ben geweest. Veel inzichten gekregen en voelde me er krachtiger door.

Saskia

18-02-2021 20:11
Ik heb een aantal sessies bij Naoual gedaan o.a in haar heerlijke praktijk in Adam Noord. De sfeer is sowiso al heel warming en welcome en dat is Naoual ook. Geen thema is haar te gek ik heb diverse sjamanen en therapeuten ontmoet in mijn leven zowel voor mijn eigen ontwikkeling als voor mijn werk en ik kan wel stellen dat Naoual bij de top van de healers in Nederland behoort. Een thema is haar nooit te zwaar en zij besteedt zeer veel aandacht en energie uiteraard aan haar client. Ik zat een keer met een zwaar thema op familiair niveau en na een fijne reiki sessie was ik een stuk opgeknapt en voelde ik me stevig genoeg om t op te lossen.

Schrijf een review