NLP therapeut - Amsterdam - Muriel Dalmulder
  • Muriel Dalmulder

  • Amsterdam
  • NLP therapeut
  • € 125,00 per 1

Stuur Muriel Dalmulder een bericht

Boek een consult met Muriel Dalmulder

Delen:

Over / Bio

Muriël Dalmulder is Certified Trainer of NLP, Master Practitioner of TimeLineTherapy™ en Master Hypnotist. Ze is gecertificeerd door de American Board of NLP en opgeleid door de vierde generatie Master NLP Trainers na Richard Bandler en John Grinder, Eelco Wisman van OUTWISE, de eerste Master Trainer of NLP van Nederland. En door Eric Pearl opgeleid en gecertificeerd als Reconnective Healing Practitioner Level 3. Ook is ze Oneness Blessing- en Golden Orb Deeksha gever. Ze heeft meer dan 30 jaar ervaring met diverse vormen van Yoga en Mindfulness en houdt haar kennis up-to-date op het gebied van transformatie van gedrag.

“Vanuit mijn 17 jaar ervaring in het bedrijfsleven weet ik dat ik het verschil kan maken. Ik ken de disbalans tussen jezelf zijn en wat er van je wordt verwacht. Ik heb er geleerd hoe belangrijk het is om te leven vanuit jezelf, vanuit je eigen kracht. Pas dan ben je in elke situatie in balans en ervaar je vervulling en geluk in je leven. Die pure kern, die authentieke kracht ligt verscholen achter wat je zelf denkt, hoe de omgeving denkt en wat je meeneemt uit je verleden. Ik laat zowel persoonlijk als in teamverband zien dat het anders kan en haal remmingen op een dieper niveau weg. En verbind mensen, teams en bedrijven met hun purpose. Zodat mensen gelukkiger en effectiever kunnen zijn, zowel privé als in hun werk!”

Therapieën

NLP, Aura healing, Burn-out coaching, Coaching, Hypnotherapie, Lifecoaching, Meditatie Training, Mindfulness, Persoonlijk leiderschap & vitaliteits coaching, Stress.

Onderwerpen

Ademhalingsproblemen, Afwijzing, Angsstoornissen, Balans, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Bewustzijns ontwikkeling, Burn out, Chakra's, Communicatieproblemen, Concentratieproblemen, Eigenwaarde, Faalangst, Gedachten, Gedragspatronen, Negatief zelfbeeld, Negatieve gedachten, Zelfacceptatie, Zelfontplooiing.

Werkwijze

Mentale coaching, Energetisch; healing, Fysiek (beweging), Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Psychologisch; Coaching, Spiritueel; mystiek.

Meer over werkwijze

Met liefde en volledige aandacht geef ik je nieuwe inzichten en uitzichten. Ik bevrijd je van alle belemmerende conditioneringen, imprints, hoge verwachtingen en angsten. Ik verbind oosterse wijsheden met westerse wetenschap. Aards en Spiritueel is mijn manier van werken. Respect, vertrouwen en eerlijkheid behoren tot de kernwaarden waarin de coaching plaatsvindt. De directe manier van werken, met volledige betrokkenheid, warmte, enthousiasme en humor resulteert in een vertrouwde, veilige omgeving waarin gestelde doelen worden gerealiseerd en met de verkregen inzichten grensverleggend kan worden gehandeld.

Beroepsverenigingen

NLP Practitioner, Master Practitioner en NLP Trainer - Internationaal Gecertificeerd ABNLP

Opleiding/cursussen

NLP Practitioner, Master Practitioner en NLP Trainer - Internationaal Gecertificeerd ABNLP bij OUTWISE
Vanaf 2007 gestart met de NLP opleidingen en in 2014 deze afgerond met de NLP Trainers training waardoor ik nu mag certificeren volgens ABNLP (wereldwijd grootste en meest professionele bond) voor de NLP Practitioner en Master Practitioner.

Mindfulness Trainer - Mindfulness Based Stress Reduction 2005 Mindfulness Center University of Massachusetts - De Mindfulness methode ontwikkeld door John Kabatt Zinn & Google's Search Inside Yourself programma

Master Timeline Therapist (2008 gecertificeerd bij OUTWISE en kennis up to date gehouden)
Master Hypnotist Therapist (2008 gecertificeerd bij OUTWISE en kennis up to date gehouden)

Transformational Breathing level 1 en 2 bij Judith Kravitz

Tera Mai Reiki I en II bij Corneli Bosma

Reconnective Healing Practitioner Level I, II en III gecertificeerd door Eric Pearl

Voyager Tarot Reader James Wanless

Oneness Awakening en Deeksha en Golden Orb Deeksha Giver - Oneness University

Testimonials

"Na drie jaar van verschillende therapie en coaching was ik eigenlijk nog geen stap verder. Ik was zwaar depressief en zat aan de anti-depresiva. Toen ik bij Muriël terecht kwam veranderde mijn leven echt en dat in zo'n korte tijd. Na vier maanden was ik uit mijn grootste dal ooit. Het is weer licht in mijn hoofd ik heb weer zin in het leven en... dat zonder hulpmiddelen buiten mijzelf. Ik heb echt alle tools om het zelf te doen. Een nieuw begin! " Mahi Broekman

"De coaching sessies met Muriël, waren zo speciaal, zoiets heb ik nog nooit ervaren. Het was een totale reset van mijn systeem. Met haar begeleiding heb ik alles getransformeerd wat mij belemmerde en geniet ik nu van de overvloed die ik ervaar in mijn leven. Tot op de dag van vandaag doe ik mijn voordeel hiermee. Ik ben erg dankbaar." Kim Luu

Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review