It’s Just Therapy
Mindful Analysis Therapeut - Den Haag - Mirjam Windrich
  • Mirjam Windrich

  • Den Haag
  • Mindful Analysis Therapeut
  • € 349,00 per Week

Stuur Mirjam Windrich een bericht

Boek een consult met Mirjam Windrich

Delen:

Over / Bio

Meer dan 10 jaar geleden ontwikkelde ik vanuit mijn praktijk als psychosociaal therapeut de online methodiek Mindful Analysis. Dit vanuit de gedachte: hoe kun je internet optimaal inzetten voor de juiste geestelijke en mentale hulp? Sindsdien hebben vele mensen een Mindful Analysis-traject doorlopen, geef ik er opleidingen in en schrijf ik er boeken over.
Een Mindful Analysis-traject duurt slechts een week, verloopt uitsluitend via e-mail en leidt zo goed als altijd tot verrassende inzichten, oplossingen en transformaties.

Therapieën

Mindful Analysis, Burn-out coaching en vitaliteits coaching, Business coaching en psychologie, Cognitieve therapie, Counseling, Mindful Analysis, Relatietherapie.

Onderwerpen

Ambitie, Angsten, Bewustwording, Burn out, Communicatieproblemen, Depressie, Hechtingsproblematiek, Hechtingstoornis, Hoogbegaafdheid, Relatieproblemen, Rouwverwerking, Zelfbeeld.

Werkwijze

Mentale coaching, Psychologisch; Coaching.

Meer over werkwijze

In een MA-traject begeleid ik je door de juiste vragen te stellen naar aanleiding van je verhaal. Door die vragen word je uitgenodigd om steeds verder de diepte in te gaan en om in alle rust te kunnen formuleren wat er echt speelt. Dit doe ik op een oordeelloze manier, vanuit de wijsheid van het Boeddhisme en vele inzichten uit filosofie, psychologie en geestelijke zorg. Het is een kort maar intensief schrijfproces waarin je snel tot de kern komt en een uniek, waardevol document over jezelf schrijft.

Beroepsverenigingen

NVPA/RBCZ

Opleiding/cursussen

Ik heb Nederlandse taal en letterkunde gestudeerd en deels pychologie, filosofie en geestelijke verzorging. Tevens heb ik diverse bij- en nascholing gevolgd aan de RINO in Amsterdam en momenteel volg ik een masteropleiding didactiek/pedagogiek aan de Universiteit Leiden

Testimonials

'Het schrijven heeft me weer met mijn benen op de grond geplaatst en me doen beseffen hoezeer ik in een illusie leefde.'

'Door je bemoedigende en niet-oordelende benadering heb ik ver in mijzelf kunnen afdalen. In het andere traject van alles bij elkaar 10 sessies met een psychotherapeut is m.i. veel tijd verloren gegaan aan een onnodige, superuitgebreide intake die er alleen maar voor zorgde dat de therapeut vanuit een vastomlijnd beeld van mij wel even zou bepalen welke therapie goed was voor mij. Ik voelde mij een casus, voelde me door haar niet als mens gezien en gehoord. Door jou juist wel!'

'ik vind het fijn dat er echt iets gebeurd is, veranderd lijkt te zijn in mijn bewustzijn. Het was heel fijn om al die onderwerpen ook allemaal aan te kunnen raken in dat schrijven. En heel interessant, je vragen, met ruimte en precies de goeie manier om verder te kunnen denken. Erg bedankt dus. voor je ondersteuning en ook de fijne samenwerking inderdaad.'

'Ik denk dat ik goed weet wat ik wil nu, en waar ik aan ga werken de komende tijd. Het zal een uitdaging worden maar goed, daar ben ik niet bang voor dus dat moet goed komen. In ieder geval super bedankt voor je hulp so far en voor al je vragen die me hebben doen schrijven en die me hebben geholpen!

Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review 

Website

www.mindfulanalysis.nl