Psychosociaal therapeut - Den Haag - Mirjam Windrich
  • Mirjam Windrich

  • Den Haag
  • Psychosociaal therapeut
  • € 90,00 per 1 uur (aanvullend vergoed)

Stuur Mirjam Windrich een bericht

Boek een consult met Mirjam Windrich

Delen:

Over / Bio

In 2005 startte ik mijn praktijk in Amsterdam, midden in de Jordaan. Ik had diverse cursussen en opleidingen aan onder andere de RINO gedaan en was thuis in zowel trauma- als rouwverwerking, angsten en depressie. In de loop der jaren ben ik ook relatietherapie gaan geven en heb ik me beziggehouden met de betekenis van werk in verhouding tot het privéleven en de persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast studeerde ik geestelijke verzorging en ontwikkelde ik me op het gebied van levensvragen en - beschouwing.
Ik werk zowel via het persoonlijke gesprek als online. Voor online therapie heb ik de intussen beproefde methodiek Mindful Analysis ontwikkeld.

Therapieën

Psychosociale therapie, Burn-out coaching en vitaliteits coaching, Business coaching en psychologie, Cognitieve therapie, Counseling, Mindful Analysis, Relatietherapie.

Onderwerpen

Ambitie, Angsten, Bewustwording, Burn out, Communicatieproblemen, Depressie, Hechtingsproblematiek, Hechtingstoornis, Hoogbegaafdheid, Relatieproblemen, Rouwverwerking, Zelfbeeld.

Werkwijze

Mentale coaching, Mentale coaching, Mystiek/Pyschologisch, Psychologisch; Coaching.

Meer over werkwijze

Je kunt zowel voor gesprekken als voor online trajecten bij me terecht.

Tijdens gesprekken ben ik een aandachtige en analytische therapeut. Ik zorg voor een goede en veilige sfeer en help je op weg in je persoonlijke proces. Dat kan zowel gaan over praktische zaken als de invulling van je dag, je leefwijze en fysieke gezondheid als over de meer diepliggende en spirituele vragen waar je mee te maken kunt hebben. Er is geen oordeel, alleen oprechte belangstelling en inzet om je innerlijke rust en vrede te hervinden.

In een online schrijftraject begeleid ik je door de juiste vragen te stellen naar aanleiding van je verhaal. Je wordt uitgenodigd om steeds verder de diepte in te gaan en om in alle rust te kunnen formuleren wat er echt speelt. Het is een kort maar intensief schrijfproces waarin je snel tot de kern komt en een uniek, waardevol document over jezelf schrijft.

Beroepsverenigingen

NVPA/RBCZ

Opleiding/cursussen

Ik heb Nederlandse taal en letterkunde gestudeerd en deels pychologie en filosofie aan de Universiteit van Amsterdam. Ook studeerde ik Theologie en Geestelijke verzorging aan de Universiteit van Utrecht.
Onlangs heb ik nog een module Pedagogiek aan de Universiteit Leiden gedaan.
Naast een coachingsopleiding bij het Post Academisch Onderwijs heb ik diverse bij- en nascholing gevolgd aan de RINO in Amsterdam:
- Rationeel Emotieve Therapie
- Pessotherapie
- Systeemtherapie
- Seksuologie
- Ingebeelde lelijkheid
- Cognitieve gedragstherapie
- Inleiding in de Psychoanalyse
- Omgaan met agressie
- Rouw en verlies
- Oplossingsgerichte relatietherapie

Testimonials

Testimonials gesprekken:

'De gesprekken met Mirjam hebben veel verhelderd en ik voel me sterker dan ooit.'

'Mirjam staat echt nergens van te kijken, terwijl ik dacht dat ik gek aan het worden was. Ik kon mezelf niet meer accepteren en zat helemaal vast. Ik kan nu weer zeggen dat ik de liefde voor mezelf weer zie en ervaar.'

'Op een rustige, maar vooral warme manier stelde te therapeut vragen en haar enorme kennis over rouw en verlies leerde me hoe ik hier anders in kon gaan staan, en nu is alles lichter, beter.

Testimonials schrijftrajecten:

'Het schrijven heeft me weer met mijn benen op de grond geplaatst en me doen beseffen hoezeer ik in een illusie leefde.'

'Door de bemoedigende en niet-oordelende benadering heb ik ver in mijzelf kunnen afdalen. In het andere traject van alles bij elkaar 10 sessies met een psychotherapeut is m.i. veel tijd verloren gegaan aan een onnodige, superuitgebreide intake die er alleen maar voor zorgde dat de therapeut vanuit een vastomlijnd beeld van mij wel even zou bepalen welke therapie goed was voor mij. Ik voelde mij een casus, voelde me door haar niet als mens gezien en gehoord. Door Mirjam juist wel!'

'ik vind het fijn dat er echt iets gebeurd is, veranderd lijkt te zijn in mijn bewustzijn. Het was heel fijn om al die onderwerpen ook allemaal aan te kunnen raken in dat schrijven. En heel interessant, je vragen, met ruimte en precies de goeie manier om verder te kunnen denken. Erg bedankt dus. voor je ondersteuning en ook de fijne samenwerking inderdaad.'

'Ik denk dat ik goed weet wat ik wil nu, en waar ik aan ga werken de komende tijd. Het zal een uitdaging worden maar goed, daar ben ik niet bang voor dus dat moet goed komen. In ieder geval super bedankt voor je hulp so far en voor al je vragen die me hebben doen schrijven en die me hebben geholpen!

Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review