Psychedelische therapeut - Vianen - Mirjam van Ruth
  • Mirjam van Ruth

  • (5)
  • Vianen
  • Psychedelische therapeut
  • € 80,00 per 1 a 1,5 uur

Stuur Mirjam van Ruth een bericht

Boek een consult met Mirjam van Ruth

Delen:

Over / Bio

Soulbased Coaching en Psychedelische therapie Vianen (en online).

Ik ben een soulbased coach, dat betekent dat ik jou help vertrouwd te raken met je binnenwereld, waardoor je diepste wensen kunt verwezenlijken. Doordat je hele systeem ervaart wat je wilt bereiken ontstaat er een beweging vanuit jezelf en kun je bijna niet anders meer dan vooruit gaan.

Naast soulbased coaching werk ik met plant medicijnen (psilocybin) en biedt ik zowel microdosering als ceremonies aan.

Het is ook mogelijk om soulbased coaching te combineren met microdosering, waardoor je makkelijker contact maakt met je binnenwereld.

Therapieën

Psychedelische therapie, Coaching via Skype/Zoom, Healing, Lifecoaching, Meditatie , Online trainingen en workshops, Personal coaching, Psychedelische therapie, Soul body fusion, Spirituele coach, Zijns georienteerde coaching.

Onderwerpen

Bewustwording, Bewustzijns ontwikkeling, Contact met mezelf, In hoofd zitten, Innerlijke kracht, Intuitieve ontwikkeling, Levensmissie, Spirituele ontwikkeling, Transformatie.

Werkwijze

Spiritueel; mystiek, Psychologisch; Coaching.

Meer over werkwijze

Down to earth, empatisch, krachtig en met humor.

Ik geloof dat het leven ervaren moet worden; door te ontdekken, door te verbinden, door te experimenteren, door lief te hebben en te lachen, door te voelen en door in het hier en nu te leven.

Je kunt bij mij eerst een intake boeken om kort na te ervaren hoe soulbased coaching werkt. In deze vorm van coaching help ik jou vertrouwd te raken met je binnenwereld, waardoor je je diepste wensen kunt verwezenlijken. Doordat je hele systeem ervaart wat je wilt bereiken ontstaat er een beweging vanuit jezelf en kun je bijna niet anders meer dan vooruit gaan.

Ik bied een veilige, liefdevolle ruimte waarin jij de ruimte krijgt om jezelf te ontdekken.

Daarnaast biedt ik ook programma’s aan voor microdosering (met plant medicijnen). Een mooie manier om op een zachte manier bewuster van jezelf te worden.

Uiteraard is het ook mogelijk om soulbased coaching te combineren met microdosering.

Opleiding/cursussen

Sister Stories - Facilitator Vrouwen Circles
Academy for Soulbased Coaching
Psychedelics and compassionate enquiry (Kiyumi en Gabor Maté)
Intention Co-creatie Transformational Coaching

Testimonials

Mirjam nam mij "bij de hand" en wist de rode draad te volgen door het proces te bewaken en vragen te stellen die mij hielpen bij het vinden van de antwoorden in mijzelf. Als ik teveel in mijn hoofd zat, hielp ze mij weer te aarden en coachte ze mij weer naar mijn gevoel. - Ik ben dankbaar voor de uitkomst van deze sessies. De inzichten die ik heb gekregen zijn heel waardevol en helpen me beter te begrijpen waar ik nu sta, te ontspannen, te genieten en vooral in het nu te leven. - Iris

In mijn werk, en dan met name in de omgang met situaties, personen en verschillende opinies, waarin ik het lastig vind om een keuze te maken/stelling te nemen, boden de metaforen die Mirjam uit mijn taalgebruik destilleert duidelijkheid in wat ikzelf belangrijk vind. - Soul based coaching klinkt wellicht zweverig. Door mijn ervaring hiermee kan ik zeggen dat het niet zo is. De antwoorden zitten al in mezelf, in de woorden die ik gebruik en op de manier waarop ik ze uitspreek. - Mirjam hoort precies welke woorden (metaforen) voor mij relevant zijn en gaf deze aan mij terug door erover door te vragen. Daarmee zorgde ze ervoor dat ik meer naar mijn gevoel ging, waardoor ik (her)ontdekte en (opnieuw) ging beseffen wat echt belangrijk is voor mij. -Mark

Mirjam kan goed luisteren en je jouw woorden teruggeven. Ik voelde mij veilig en gestimuleerd om de beelden die boven kwamen te delen. Daarnaast schrikt zij niet terug om de reis met je te maken en door te vragen als ze het gevoel heeft dat dat nodig is voor het proces. - Privé heeft het steun en troost gegeven en een dierbaar beeld waar ik bij kan terug komen als ik mij onzeker voel. Op werkniveau heeft het mij meer vertrouwen gegeven dat de mensen die bij mij horen ook naar mij toe komen. En dat geeft heel veel rust en veel minder verbittering en teleurstelling en boosheid. -Juliette

Kaart

Reviews

Andreas

10-11-2022 11:09
Miriam has been a brilliant coach to help me develop my inner voice and facilitate my overall personal development. It is hard to describe how, but the work with her has this unique blissful way of positively influencing the course of my life. Under her humble and kind guidance I can venture into the depth of my existence and listen to what my soul desires. Before the sessions with Miriam I was not even aware that this is possible. Hence I feel a lot of gratitude and recommend working with Miriam to anyone taking personal evolution work seriously.

Andreas D. Somatic researcher and coach

10-11-2022 10:29
Mirjam and Xavier's Microdosing programme was a profound and insightful 8 week journey for me! I felt very warmly and competently accompanied by the two of them and the group was also very helpful and supportive for me! The contact and the experiences I was able to have with the substances were very essential and groundbreaking for my inner development! I can warmly recommend this programme!

Iris

10-11-2022 10:28
Mentaal ben ik veel meer ontspannen. Fysiek lijkt dat gelukkig ook langzaamaan steeds beter te worden.

Ik ben nog op ontdekkingsreis, mijn ziel wordt daar heel blij van.

Hoe meer ik (mentaal en fysiek) ontspan en achterover leun, hoe leuker het leven wordt.

Er komen steeds mooie mensen, situaties en dingen op mijn pad.

Ik laat me elke dag blij verrassen!

Mirjam nam mij “bij de hand” en wist de rode draad te volgen door het proces te bewaken en vragen te stellen die mij hielpen bij het vinden van de antwoorden in mijzelf. Als ik teveel in mijn hoofd zat, hielp ze mij weer te aarden en coachte ze mij weer naar mijn gevoel.

Ik ben dankbaar voor de uitkomst van deze sessies. De inzichten die ik heb gekregen zijn heel waardevol en helpen me beter te begrijpen waar ik nu sta, te ontspannen, te genieten en vooral in het nu te leven.

Mark

10-11-2022 10:26
Het was voor mij de eerste kennismaking met soul based coaching. Ik wist alleen dat er gebruik wordt gemaakt van metaforen, maar niet hoe.

Ik had daardoor geen verwachtingen, enkel de hoop dat het zou helpen bij het (her)ontdekken van mijn (kern)waardes en het duidelijk krijgen van waar ik voor sta. Dat was ik in de afgelopen jaren door verschillende situaties, meningen en adviezen van anderen kwijtgeraakt.

Al direct na de eerste sessie merkte ik een verandering in mijn privesituatie. De keuze om wel/niet te stoppen met mijn opleiding werd duidelijk doordat Mirjam in de eerste sessie bij mij naar boven wist te halen dat serendipiteit en vrijheid belangrijke kernwaardes voor mij zijn.  Daarnaast is het voor mij belangrijk dat ik mijn route en daarmee blik in en op het leven van tijd tot tijd kan veranderen om geestelijk in beweging (scherp) te blijven. Maar ook in mijn werk, en dan met name in de omgang met situaties, personen en verschillende opinies, waarin ik het lastig vind om een keuze te maken/stelling te nemen, boden de metaforen die Mirjam uit mijn taalgebruik destilleert duidelijkheid in wat ikzelf  belangrijk vind.

Soul based coaching klinkt wellicht zweverig. Door mijn ervaring hiermee kan ik zeggen dat het niet zo is. De antwoorden zitten al in mezelf, in de woorden die ik gebruik en op de manier waarop  ik ze uitspreek. Mirjam hoort precies welke woorden (metaforen) voor mij relevant zijn en gaf deze aan mij terug door erover door te vragen. Daarmee zorgde ze ervoor dat ik meer naar mijn gevoel ging, waardoor ik (her)ontdekte en (opnieuw) ging beseffen wat echt belangrijk is voor mij. Ik vond het zeer waardevolle sessies die ik iedereen aanraad.

Juliette

10-11-2022 10:26
Mirjam kan goed luisteren en je jouw woorden teruggeven. Ik voelde mij veilig en gestimuleerd om de beelden die boven kwamen te delen. Daarnaast schrikt zij niet terug om de reis met je te maken en door te vragen als ze het gevoel heeft dat dat nodig is voor het proces.
Privé heeft het steun en troost gegeven en een dierbaar beeld waar ik bij kan terug komen als ik mij onzeker voel. Op werk niveau heeft het mij meer vertrouwen gegeven dat de mensen die bij mij horen ook naar mij toe komen. En dat geeft heel veel rust en veel minder verbittering en teleurstelling en boosheid. De laatste sessie ging over het niet hoeven vechten voor mijn grenzen. Daar heb ik veel werk verzet en daarna kon ik ook duidelijk dingen aangeven of was het geen issue meer mijn wensen en grenzen.
Deze vorm van coaching brengt het je onbewuste deel in beweging en werkt niet via de ratio. De enige weg naar echte verandering is via de onbewuste lagen van de mens

Schrijf een review 

Website

https://www.laventurier.nl/