Tarot Coach - Purmerend - Mirjam van der Zee
  • Mirjam van der Zee

  • (2)
  • Purmerend
  • Tarot Coach
  • € 75,00 per 1,5

Stuur Mirjam van der Zee een bericht

Boek een consult met Mirjam van der Zee

Delen:

Over / Bio

WIE BEN IK?
Na jaren service verlenen in de juridische en consultancy wereld, maakte ik de overstap naar een eigen massagepraktijk. Dat kwam niet uit de lucht vallen; begin twintig was ik in Thailand en volgde daar een intensieve opleiding Ayurvedische massage van twee maanden in een herbal hospital. Zeven dagen in de week, all day long gemasseerd worden en masseren. Hier is de solide basis gelegd voor mijn levensvisie en manier van werken.

In de loop van de jaren heb ik veel bijgeleerd. Voetreflexologie, energiewerk, tarot, medische basiskennis, meditatie, pedicure, mythologie, cognitieve gedragstherapie, droomwerk, gesprekstechnieken, neuroplasticiteit. Om maar wat te noemen. Ik mag wel zeggen: leren is mijn hobby, nieuwsgierigheid mijn drijvende kracht. Ik ben nog altijd niet uitgeleerd, en wie met mij werkt deelt daarin mee.

Mijn massagepraktijk ontwikkelde zich steeds meer richting coaching. Ook omdat ik langzamerhand steeds meer openlijk ging delen wat ik ervaarde en leerde in de westerse mysterietraditie. Meditatie, mythologie, astrologie, de Maan. Toen ik pas begon als massagetherapeut hield ik mij strikt aan protocollen en de aardse kant van het werk. En stukje bij beetje deelde ik meer spirituele zaken, aangemoedigd door klanten die zeiden ‘ja maar Mirjam, jij doet toch veel meer dan massage. Dat voel ik gewoon.’ Inmiddels zijn er geen geheimen meer, en ben ik een open boek.

WAT IS TAROT?
Tarot is een kaartspel. De afbeeldingen erop spreken de taal van de verbeelding, van symbolen en dromen. Ik begrijp die taal. Jij stelt (al dan niet in woorden) een vraag, ik tune daarop in, leg de kaarten uit en vertel jou het verhaal dat zij uitbeelden. Hiermee krijg jij waardevolle inzichten in onderliggende patronen en de sleutels die jouw issues op kunnen lossen.

De verhalen in de kaarten combineer ik met mijn inzicht in de ritmes van de hemellichamen, het menselijk lichaam en de werking van de geest en ziel. Zo kun jij jouw persoonlijke patronen helen of aanpassen, en verbinden met het grotere plaatje van de wereld(en) om je heen.

Therapieën

Tarot Coaching, Ademtherapie, Cognitive gedragstherapie, Meditatie , Tarot, Tarot Coaching, Tarot reading.

Onderwerpen

Beroepskeuze, Contact met mezelf, Hoog ademen, Keuzestress, Laag zelfbeeld, Zelfvertrouwen.

Werkwijze

Reading, Energetisch; healing, Non dualiteit; eenheidsbewustzijn, Psychologisch; Coaching.

Meer over werkwijze

Ik werk 1:1, zowel in persoonlijke ontmoeting als online. Je boekt een sessie, we maken een afspraak, ik leg de kaarten en in een open gesprek gaan we de diepte in. Na afloop heb je niet alleen meer inzicht in hoe jij in elkaar steekt en welke uitdagingen je tegenkomt. Ook zorg ik dat je een concreet stappenplan hebt, zodat je je nieuwe inzichten ook echt in de praktijk kunt brengen.

Opleiding/cursussen

Ayurvedische massage in Chiang Mai, Thailand
Voetreflexologie en medische basiskennis in Alkmaar/Texel
Cognitieve Gedragstherapie bij CIVAS
Ouderenzorg HBO verpleegkunde, LOI
The Addicted Brain - Emory University, Georgia USA
Training in en studie van Westerse Mysterietraditie

Kaart

Reviews

Sitos Tekstwerk

17-09-2021 22:27
Mirjam van der Zee heeft een talent om mensen te enthousiasmeren en te inspireren. Ze is empathisch, intelligent en combineert diepgang met een opluchtend praktische instelling.

Sandra van der Hooft

17-09-2021 22:27
k heb meerdere sessies met Mirjam gehad. Ik heb Mirjam ervaren als een kundig, begripvol persoon en heel prettig in de omgang. Ik voelde mij direct op gemak bij haar. Ze voelt je goed aan en weet goed richting te geven. Het heeft mij enorm geholpen om zaken vanuit een ander perspectief te bekijken. Dichter tot mijzelf te komen. En met name helderheid en inzicht in bepaalde issues.

Schrijf een review 

Website

www.mirjamvanderzee.nl