Coach - Amersfoort - Mirjam Papenburg
  • Mirjam Papenburg

  • (4)
  • Amersfoort
  • Coach
  • € 85,00 per 1.5 uur

Stuur Mirjam Papenburg een bericht

Boek een consult met Mirjam Papenburg

Delen:

Over / Bio

Mijn naam is Mirjam Papenburg (1970) en ik verzorg Ademwerk & Coaching sessies.

Ik ben een levensgenieter met levenservaring in leuk en niet-leuk. Ik heb een grote interesse in ons mens-zijn, in de werking van het menselijk organisme en in hoe we de wereld waarnemen. Daarbij is het aardse leven en haar prachtige natuur me lief.

Sinds 2014 heb ik een eigen praktijk waarbij mijn ondersteuning zich kenmerkt door een non-duale en zijns-gerichte benadering, afstemming, betrokkenheid, aardse nuchterheid, aanvoelen, een stevige gronding en door (energetische) helderheid en doorzien.

Ik ben opgeleid tot o.a. Ademwerk practitioner -en coach, docent en agogisch werker.

Wees welkom, ik werk graag met je samen.

Therapieën

Coaching, Ademtherapie, Coaching.

Onderwerpen

Balans, Bewustzijns ontwikkeling, Burn out, Emotionele blokkades, Innerlijke strijd, Levensvragen, Onverwerkte emoties, Onverwerkte ervaringen, Overspannen, Somberheid.

Werkwijze

Lichaamsgericht.

Meer over werkwijze

Ik ontmoet je graag precies zoals je bent in dit moment. We kijken en onderzoeken welke persoonlijke belemmeringen je tegen komt en op welke manier je hier een positieve verschuiving in kan brengen. Zodat ook jij vanuit ontspanning, in eigenheid en vrijheid prettig en aangenaam kan leven.

Mijn ondersteuning kenmerkt zich door open aanwezigheid, een non-duale en zijns-gerichte benadering, afstemming, betrokkenheid, aardse nuchterheid, aanvoelen, een stevige gronding en door (energetische) helderheid en doorzien.

In mijn aanbod kan je individuele sessies boeken en/of deelnemen aan het groepswerk Breath of Being - Adem van Zijn.

Weet je welkom.

Opleiding/cursussen

Ademcoaching bij Mannon Versteeg
Conscious Breathwork Practitioner bij Definest.
Inquiry-focussen bij Ferry Maidman.
Counseling & Coaching bij Civas.
Vipassana meditatie bij Paul Boersma.
Docent Maatschappelijke en culturele vorming bij Hogeschool Holland.
Agogische werker bij Mibeon.
Rouw -en verliesbegeleider bij Humanitas.
Stervensbegeleider bij Markant


Testimonials

Ik heb een drietal ademsessies bij Mirjam gedaan. Ik vind haar een fijne, rustig, vriendelijke, integere vrouw. Voelde me op mijn gemak en veilig bij haar. Ik had niet eerder ervaring opgedaan met ademwerk.

De dingen die tijdens de sessies bij Mirjam naar boven kwamen waren verhelderend en gaven me handvaten om er verder wat mee te doen.

Als je op zoek bent naar contact met je diepere emotionele lagen kan ik je Ademwerk zeker aanraden. Echt de moeite waard om te onderzoeken of dit iets voor jou kan zijn.

Met dank aan Elly voor deze aanbeveling.


Kaart

Reviews

Madelein

15-10-2020 17:05
"Dank je hartelijk voor de mooie reis die je me hielp maken vorige week. Sindsdien zijn er een aantal zaken verschoven in mijn leven, ten goede. Ik zie daarbij de behandeling bij jou en de coachingsessie die ik de dag ervoor had bij mijn zen-coach als een een-tweetje. (...)

Ik voel me rustig, evenwichtig en ook 'genoeg'. Dat geeft ontspanning. (...)
De wetenschap dat ik in mijzelf genoeg ben en alles in me heb, maakt dat ik me minder afhankelijk voel.
In mijn werk verschuiven er ook wat zaken ten goede.

Prachtig om te ervaren dat als je zelf energetisch werk doet, dit zoveel effect heeft op niet alleen jezelf, maar ook op je omgeving.

Dank je wel Mirjam, voor je zuivere en respectvolle begeleiding en werken!"

Manon

21-09-2020 16:25
Het ademwerk was een bijzondere ervaring. Magisch zelfs omdat je ademhaling kennelijk zoveel wijsheid bezit, precies weet waar ze zijn moet en je eigen ademhaling op deze wijze zo helend is. De begeleiding van Mirjam is prettig, ze heeft een zachte kracht en weet energetisch precies wanneer ze je bij moet staan.

Caroline

21-09-2020 16:23
Het ademwerk is ontspannen voor mij. Het voelt veilig bij Mirjam waardoor ik makkelijk op diepere lagen uit kom en kan zien waardoor ik mezelf tegen houd om in ontspanning te blijven.

Edith

21-09-2020 16:21
Ik ervaar Mirjam als een wijze en liefdevolle vrouw. Ze biedt een diepe en veilige bedding zodat ik mezelf moeiteloos en volledig kon overgeven aan het ademwerk en het diepgaande proceswerk. Na afloop was er ruimte om m’n inzichten en belevenissen te integreren.

Schrijf een review 

Website

www.mirjampapenburg.nl