Burn-out en vitaliteitscoach - Oud-Alblas - Mirjam Arendse
  • Mirjam Arendse

  • (3)
  • Oud-Alblas
  • Burn-out en vitaliteitscoach
  • € 90,00 per 75 min.

Stuur Mirjam Arendse een bericht

Boek een consult met Mirjam Arendse

Delen:

Over / Bio

Mijn naam is Mirjam Arendse, getrouwd en trotse moeder van 3 volwassen kinderen die op het punt staan hun vleugels uit te slaan. Een nieuwe fase ; met een glimlach terugkijken. Leren loslaten en met vertrouwen de toekomst tegemoet zien.

Na jaren het gezin gecombineerd te hebben met werken oa. in de geestelijke gezondheidszorg en het onderwijs kwam ik in een moeilijke stressvolle fase van mijn leven terecht. Hierdoor “moest” ik weer leren bij mijzelf stil te blijven staan, naar mijzelf te kijken en te luisteren wat ik nodig had om te doen waar mijn hart werkelijk lag.

Ik ontdekte waar ik gelukkig van werd ( mijn hart van overliep) en maakte mijn keuze vanuit rust om verschillende studies te gaan volgen op coaching gebied. Dit leverde mij positieve energie, door persoonlijke groei, een continue proces van bewustwording, bereikte ik een hoger niveau van persoonlijk welzijn waardoor ik mij veerkrachtiger, gezond, zelfverzekerd en gelukkig ging voelen…. Een stevig fundament om mijn dromen en doelen te realiseren….. en mijn praktijk Balance My Life werd een feit.

Ik gebruik mijn professionele kennis en levenservaring omdat ik graag mensen wil helpen om het beste uit zichzelf te halen waardoor het mogelijk wordt hun eigen kracht te hervinden. Even stil staan bij jezelf, jezelf ontwikkelen zodat je weer energiek, gelukkig en met plezier in het leven komt te staan..Er een goede werk/prive balans onstaat en je je stress de baas wordt.... Want dan is mijn missie geslaagd !!

Aangezien ik kwaliteit en professionaliteit erg belangrijk vind wil ik ook het beste uit mijzelf kunnen halen en mij professioneel blijven ontwikkelen. Opleidingen die ik gevolgd heb zijn: Stresscounseling, (orthomoleculaire) voeding, Voeding& Hormonen, NLP Practitioner, NLP Master, Transpersoonlijke Coach en Counseling, Specialist Stress- & Burnout coaching, Wandelcoaching, Onlinecoaching, Emotioneel Evenwicht, Mindfulness en Belief Transformation Technique.
Mijn coaching kenmerkt zich door de holistische aanpak. Ik kijk naar de mens als één geheel van lichaam en geest. Daardoor is vitaliteit ( fysiek en mentaal) voeding, beweging, ontspanning en stress reductie een essentieel onderdeel van mijn coaching.


Mensen die mij kennen omschrijven mij als, gedreven, praktisch, met een gezonde dosis humor, enthousiast, doelgericht, een goede luisteraar, empathisch, betrouwbaar, flexibel, eerlijk en integer.

Therapieën

Burn-out coaching en vitaliteits coaching, ACT Therapie, Burn-out coaching en vitaliteits coaching, Leefstijl & Vitaliteits Coaching, Lifecoaching, Mindfulness, NLP, NLP Master, Personal coaching, Persoonlijk leiderschap, Persoonlijk leiderschap & vitaliteits coaching, RET (rationeel emotieve therapie], Stress, Voedingsadvies, Voice dialogue.

Onderwerpen

Balans, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Blokkade, Burn out, Chronische vermoeidheid, Eigenwaarde, Energietekort, Fysieke klachten, Gedachten, Gedragspatronen, Grenzen aangeven, Hoog ademen, In hoofd zitten, Innerlijke kracht, Inzicht, Lichamelijke stress, Loslaten, Negatief zelfbeeld, Negatieve gedachten, Onrust, Overtuigingen, Perfectionisme, Persoonlijke ontwikkeling, Piekeren, Slaapproblemen, Slapeloosheid, Stress, Timemanagement, Toekomstvragen, Veel denken, Vergeetachtigheid, Vluchtgedrag, Voelen, Vol hoofd, Zelfacceptatie, Zelfbeeld, Zelfontplooiing, Zelfvertrouwen.

Werkwijze

Mentale coaching, Mentale coaching, Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Psychologisch; Coaching.

Beroepsverenigingen

Nobco
EIA keurmerk foundation gecertificeerd

Kaart

Reviews

E.O

30-03-2021 16:58
Vanuit een traject aanvraag bij Kirsten Nelis, ben ik met ondersteuning van een online programma gekoppeld aan Mirjam Arendse voor een coaching-traject.
Mirjam heeft mij de afgelopen maanden onwijs geholpen. Met een ‘nuchtere’ en duidelijke werkwijze heb ik inzichten gekregen. Wie ben ik? Wat wil ik? Hoe reageer ik? Hoe handel ik? En waarom vind ik bepaalde dingen toch zó belangrijk dat ik daar vervolgens in vastloop?
Ik vond het soms ook erg confronterend. Maniertjes die ik mezelf heb aangeleerd en al jaren onbewust aan vasthoud, hebben mij juist erg belemmerd. En dat is even schrikken, want door dat los te laten, stond ik ineens op los zand. Ook confronterend om erachter te komen dat ik doel en handelen heb verwisseld. Mijn handelen werd mijn doel en in mijn handelen sloeg ik door en werd ik alleen maar onzekerder, waardoor ik mijn échte doel compleet uit oog verloren ben.

Doordat Mirjam mij dit stapje voor stapje in heeft laten zien, door gewoon écht naar mijn gevoel te luisteren en alle rationele gedachten los te laten, begin ik weer langzaam mijn échte doel in mijn leven terug te vinden.
Mirjam heeft alles uit mij laten komen; vragen, antwoorden, twijfels, emoties en gevoelens. Geen sessie voelde als van te voren bedacht en gericht en begon altijd met de vraag: Hoe voel je je? En dan was het heerlijk om af en toe te kunnen zeggen; Kut!
Niks was gek, alles mocht en het vertrouwen was er al meteen na gesprek 1.

Yjola

15-08-2019 19:18
Ongeveer een jaar geleden ben ik bij Mirjam gestart met coaching in verband met een burn-out. Ondanks een eerdere ervaring met burn-out was ik toch weer in mijn valkuilen gestapt. Met de hulp van Mirjam heb ik veel inzicht gekregen in deze valkuilen en weet ik nu veel sneller wanneer ik op de rem moet trappen maar zie ik ook wat ik nodig heb om verandering te brengen in bepaalde patronen. Ik heb veel zelfinzicht gekregen en ook de wil om mezelf in positieve zin te ontwikkelen. En de successen daarin zijn een motivatie om door te gaan. Uiteindelijk is deze burn-out een intense en zware, maar goede leerschool geweest. Voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen en inzicht wil krijgen in waarom je doet wat je doet, kan ik Mirjam zeker aanbevelen. Ik ga onze sessies missen als ik straks weer op eigen benen ga staan!

Ellen Monique

08-06-2019 08:30
Eind 2017 ben ik op zoek gegaan naar een coach. Dit in verband met mijn Burn Out. Was te lang over mijn grenzen heen gegaan. Kreeg allerlei lichamelijke klachten. Ik kreeg het advies om een coach te gaan benaderen om mij te ondersteunen in hoe nu verder. Ik wilde dit graag want wilde zo snel mogelijk weer beter worden. Maar ik wilde wel een coach waarbij ik mij prettig zou voelen en die mij begreep. Die klik was voor mij heel belangrijk. Via internet kwam ik bij Mirjam terecht. Een juiste keuze. Mirjam is een coach die veel levenservaring heeft, betrokken is, je hoort en weet in welke fase van je leven je je bevindt. Allemaal ingrediënten die voor mijn herstel van belang waren. Maar Mirjam is ook in staat om je aan te sturen en nieuwe inzichten te geven zodat je handvatten hebt om je leven weer op de rails te krijgen en niet blijft hangen in je situatie. En natuurlijk is het niet altijd leuk om te horen dat alleen jij degene bent die je eigen situatie kan veranderen. Maar Mirjam deed dit altijd op een respectvolle en betrouwbare manier zonder je hierbij te kwetsen of pijn te doen. Dit heeft mij enorm geholpen. Je weet natuurlijk nooit van tevoren hoe een coachingstraject zal gaan verlopen maar vertrouwen en respect voor elkaar is de basis waarmee het begint. Mirjam is een coach die vanaf het eerste moment in staat is je dit vertrouwen en respect te geven. En natuurlijk blijft het in de eerste periode vallen en opstaan en doet het leven je pijn maar het komt uiteindelijk wel weer goed. Mirjam heeft mij hier op een positieve wijze in ondersteund.
Dank je wel Mirjam.

Schrijf een review