Energetisch therapeut - Valkenburg - Mikhael Akasha - CINMAYA
  • Mikhael Akasha - CINMAYA
    Aanvullend vergoed

  • (9)
  • Valkenburg
  • Energetisch therapeut
  • € 188,00 per 60

Stuur Mikhael Akasha - CINMAYA een bericht

Boek een consult met Mikhael Akasha - CINMAYA

Delen:

Over / Bio

Mikhael Akasha is een gekwalificeerde healer, momenteel in opleiding tot het hoogste niveau van het Krystic Energy System (Master level), en hij is de oprichter van Cinmaya. Hij is zeer toegewijd aan het helpen van andere mensen om hun leven op een wijdse en onbelaste manier ervaren. Door het integreren van een set tools, afgestemd op individuele behoeften, richt Mikhael's werk zich op stress, disbalans in het immuunsysteem, energieniveau, chronische pijn, ziekte, beperkende overtuigingen en algemeen welzijn. De methode die hij heeft geleerd, is meetbaar de meest geavanceerde energetische helingstechniek die op dit moment beschikbaar is. Mikhael’s werk omvat 1-op1- sessies, het uitvoeren van healing op afstand of het faciliteren van groepswerk. Zijn klantenkring is werkelijk divers en internationaal, hij heeft mensen begeleid en genezen, letterlijk variërend van gangsters uit de onderwereld in New York tot koninklijke Arabische sjeiks.

Mikhael heeft lange tijd in Engeland gewoond en is momenteel gevestigd in Zuid Limburg. Naast het feit dat hij 20 jaar in het bedrijfsleven heeft gewerkt op senior executive niveau, verdiepte hij zich in een unieke mix is van eeuwenoude kennis, overdracht van inheemse volkeren en wetenschap. Hij heeft jarenlang informeel geleerd van hoogontwikkelde leraren in het sjamanisme met bloedlijnen van de Nieuw-Zeelandse inheemse Māori tot de Aboriginal Australiërs en Native Americans - inclusief lessen van een wisdom keeper die een directe afstammeling is van de legendarische White Buffalo stam. Mikhael heeft het voorrecht gehad van talloze privélessen en heeft vele ceremonies en missies bijgewoond om de planeet te helpen in deze tijden van grote verandering.

Therapieën

Energetische therapie, Energetische therapie.

Onderwerpen

Ademhalingsproblemen, ADHD, Adhd/Add, Afwijzing, Agressie, Ambitie, Angsstoornissen, angst voor kanker, Angst- paniekaanvallen, Angsten, Autisme, Balans, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Bewustzijn, Bewustzijns ontwikkeling, Bipolair, manisch depressief, Blokkade, Blokkades, Boosheid, Burn out, Chakra's, Chronische pijn, Chronische vermoeidheid, Communicatieproblemen, Conflicten, Contact met mezelf, Corona stress, Depressie, driftbuien, Echtscheiding, Eigenwaarde, Emotionele blokkades, Energetische balans, Energetische blokkades, Fobieen, Futloos, Fysieke klachten, Gedragspatronen, Gezondheidsproblemen, Groei, Healing, Huidklachten, In hoofd zitten, Levensmissie, Lichamelijke klachten, Lichamelijke stress, Menopauze, Onverwerkte ervaringen, Onzekerheid, Rouwverwerking, Rug- en nekklachten, Wisselende stemmingen, Zelfontplooiing, Zielsmissie.

Werkwijze

Energetisch; healing, Energetisch; healing, Non dualiteit; eenheidsbewustzijn, Reading, Spiritueel; mystiek.

Meer over werkwijze

Mikhael Akasha is een Quantum Energy Healer en Bionutritionist. Hij gebruikt zuivere en pure energie voor energetische healing die heelheid, flow en balans in je lichaam en in je leven brengt. Deze helende energie verhoogt je trilling en draagt ​​alle informatie in zich die nodig is om het lichaam heel, genezen en gezond te maken.

Testimonials

Recente testimonials staan op de website cinmaya.com
Beide op de Engelstalige en Nederlandstalige pagina van de website staan volledig omschreven ervaringen van clienten.

Kaart

Reviews

Lindsay King

17-01-2022 09:45
COVID vaccine removal started with pressure on my feet feeling my energies falling into Mother Earth. From there up to the base chakra freezing cold. I have no knowledge on any movement of energies there but huge movement in the heart chakra. Then the crown chakra especially the inner ears started on pop in a sequential way ( I have had vertigo. Totally gone today ) mild pressure in right ear no pain last night spirit was still healing on it On the removal of the third Covid vaccine (booster) it was like a bang to the third eye and that was it up I went. I can’t recall the spoke words from spirit to me but they were profound and I know they are imprinted within my soul. The sealing attunement was incredibly powerful resonating through out my body everything within felt at one. Really enjoyed this next level of healing that followed.

Words never do it justice; floating, relaxation no worries releasing love healing most important spiritual care, family and being at home.

Kaylee B.

26-10-2021 16:05
Ik had positieve dingen gehoord over Mikhael via een kennis en dit maakte mij nieuwsgierig naar de KES Energy Healing waarin hij gespecialiseerd is. Ik ontmoette Mikhael voor het eerst via Zoom voor de KES Energy Healing. Hij stelde mij meteen op mijn gemak door zijn warme uitstraling. Hij nam de tijd en legde uit wat de sessie in zou gaan houden. Daarna volgde de sessie en die heb ik als zeer comfortabel en fijn ervaren. Ik voelde mij helemaal op mijn gemak. Nadat Mikhael de healing had uitgevoerd vroeg hij naar mijn ervaring en legde hij uit wat hij precies had gedaan. Een paar dagen na de healing ontving ik nog een mail met de exacte informatie die tijdens de sessie heeft plaatsgevonden. Ik kan niet anders dan lovend spreken over mijn ervaring bij Mikhael en zou het daarom ook iedereen aanraden. Nogmaals heel erg bedankt voor de KES healing!

Mandy P.

26-10-2021 16:04
Ik voelde tijdens de sessie veel gebeuren, bij mijn nek kort een pijnlijk gevoel en bij mijn borstgebied een soort tintelend gevoel. Mijn handen werden tevens heel warm. Naarmate de sessie vorderde, werd ik van binnen stiller en uiteindelijk voelde ik mijn lijf steeds minder en was het een gevoel van 'zijn'. Zijn in deze energie, heel fijn!

Paula Van V.

26-10-2021 16:04
De sessie met Mikhael heeft mijn hart weer een stukje meer open laten gaan. De intentie waar ik de sessie mee in ging was om meer te voelen vanuit mijn hart, een dag later kwamen er veel opgekropte gevoelens uit die ik eindelijk kon toelaten en een plekje kon geven.

Barbara T.

26-10-2021 16:03
Voor mijn sessie met Mikhael wilde ik werken aan de thema’s angst en vertrouwen. Ik voelde mijn bovenlijf zwaar worden, mijn nek boog langzaam steeds verder voorover en het voelde alsof ik heen en weer wiegde met mijn bovenlijf. Net alsof ik zelf geen controle meer had over mijn lijf. Het gebeurde gewoon. Af en toe bemoeide mijn hoofd zich met het proces, ook dat liet ik gewoon gebeuren, en bracht ik weer in contact met mijn lijf. Ik ervaarde vooral een zwaar gevoel in mijn lijf en ik werd heen en weer gewiegd. De dagen na deze sessie heb ik veel behoefte om alleen te zijn en kan ik me moeilijk richten op anderen. Ik richt me meer op mijn eigen innerlijke processen. Ik herpak gewoontes die ik door de drukte thuis en op het werk was kwijtgeraakt: wandelen, mediteren, rust pakken, meer in contact met mezelf. Ik voel dat er een proces van verstilling en innerlijk werk weer in gang is gezet. Waarvoor heel veel dank aan Mikhael. Het was een fijne sessie, waarin ik weer even volledig werkte aan mijzelf en wat mij blij en gelukkig maakt, en aan wat ik zelf nodig heb.

Cecile Van D.

26-10-2021 16:02
It was very pleasant to meet Mikhael, I really felt at ease at first sight. At the start of the healing I felt how my ears and nose were opening, as if new space entered in my body. The left part of my face was very present. I saw a black seven, and for a short moment a blue five. Later I felt my lower body become heavier, I felt more grounded and peaceful. I was more aware of my whole body, the right part started to relax more. When Mikhael finished speaking after the healing I felt a shock through my body and I yawned.Since then I feel very relaxed and clear and very good humoured. More free. More whole. A very good experience, I am very thankful!

Juliette K.

26-10-2021 16:01
Ik heb een Krystic Energy Healing gekregen van Mikhael en dit was een bijzondere en fijne ervaring. Voor de behandeling nam hij de tijd om mij een beetje te leren kennen en uit te leggen hoe de healing in zijn werk gaat. Tijdens de healing ervoer ik veel verschillende sensaties in mijn lichaam en voelde ik dat er beweging kwam in de dingen waar ik momenteel tegenaan loop in mijn leven. Ook de nazorg van Mikhael was heel prettig en compleet om te ervaren.

Uta J.

26-10-2021 16:00
Heel erg bedankt voor het ontvangen van een KES door jou. Ik heb me de hele sessie geborgen en beschermd gevoeld. Daarnaast was de sessie krachtig en bijzonder powerful. Je hebt een prettige manier om in contact mee te zijn. Jou uitleg was helder en duidelijk. Tussendoor had ik het gevoel dat je goed bezig was met mijn system en kon ik in vertrouwen ontvangen en loslaten. Jou reflectie op het einde, het toelichten van hetgeen je hebt gezien en waargenomen, vond ik erg prettig. Ikzelf voel een duidelijke shift in mijn system. Er is iets opgeruimd en contracten uit eerdere zielservaring zijn vernietigd waardoor ik nu beter in mijn licht kan staan. Onmiddellijk na de sessie lag er een witte veer naast mij in het gras. Mikhael, heel erg bedankt voor jou licht en jou zijn.

Kim G.

26-10-2021 15:59
Toen ik mijn eerste KES sessie bij je inplande Mikhael, voelde ik me overweldigd, in paniek en stress modus. Ik was weer super hard voor mezelf en de sessie kwam op Divine timing!Tijdens en na de sessie was ik weer helemaal in mijn center, volledig rustig en helder. Het gevoel van weer zelf de controle te hebben over mijn leven en keuzes. Mijn lichaam zelf is weer volledig rustig en die vibratie van paniek en stress is helemaal weg. Ook raast de cortisol niet meer zo branderig door mijn lijf. Tijdens de healing voelde ik die enorme wave van energie en gevoel van bliss doorstromen, en ik kwam zo sterk in mijn lichaam te zitten, het was enorm!!Hartelijk bedankt Mikhael!

Schrijf een review 

Website

https://cinmaya.com