Acupuncturist - Zwanenburg - Michael Schuuring
  • Michael Schuuring

  • (1)
  • Zwanenburg
  • Acupuncturist
  • € 62,50 per 45 min: deels aanvullend vergoed

Stuur Michael Schuuring een bericht

Boek een consult met Michael Schuuring

Delen:

Over / Bio

Acupunctuur en vitaliteitscoaching en massage: een compleet aanbod voor een vitaal en gezond leven.

Michael biedt met Sakura Care is een praktijk voor iedereen die gezond en vitaal van het leven wil kunnen genieten. Met massages, via acupunctuur en natuurlijk persoonlijke vitaliteitscoaching, behandel ik mensen met allerlei klachten. Door zowel de oosterse als de westerse geneeskunde te combineren, bied ik altijd de behandelmethode aan die op dat moment het meest geschikt is.

In mijn praktijk kan iedereen terecht voor zowel massages, acupunctuur, vitaliteitscoaching en voedingsadviezen. Daarnaast kom ik ook bij bedrijven voor stoelmassages en werkplekonderzoek. Met dit scala aan aanvullende behandelingen kan ik mijn cliënten helpen naar meer vitaliteit en een gezondere leefstijl. Waar nodig schakel ik de hulp van experts in voor specifieke behandelingen, zoals een chiropractor, een dieetcoach of een natuurgeneeskundig therapeut.

Mijn behandelingen worden in de meeste gevallen geheel of deels vergoedt door de zorgverzekeraar. Kijk eens op BATC of uw verzekeraar er ook bij staat.

Therapieën

Acupunctuur, Acupunctuur, Massage therapie, Shiatsu, Voedingsadvies.

Onderwerpen

Allergie, Balans, Blokkades, Burn out, Chronische pijn, Chronische vermoeidheid, Contact met lichaam, Energietekort, Futloos, Fysieke balans, Fysieke klachten, Lichamelijke klachten, Lichamelijke stress, Lusteloosheid, Obesitas, Overgewicht, Spanningen, Spijsverteringsklachten.

Werkwijze

Fysiek (aanraking), Fysiek (beweging), Lichaamsgericht.

Meer over werkwijze

Ik combineer oosterse en westerse geneeswijzen. Door maar 1 geneeswijze aan te bieden, onthoud ik de cliënt mogelijke oplossingen. Daarom combineer ik de oosterse en westerse aanpak. Zodat we zo snel mogelijk de beste behandeling kunnen starten. Ik beloof ook zichtbaar effect in 2 tot 3 behandelingen. Gebeurt dat niet, dan zoeken we een andere aanpak.

Beroepsverenigingen

 BATC

Opleiding/cursussen

 BATC

Testimonials

Anderhalf jaar geleden had ik veel klachten aan mijn nek, schouder en uitstraling naar mijn linker arm.
Na vele bezoeken bij de fysiotherapeut, manueel therapeut en mensendieck kreeg ik van de huisarts een verwijskaart voor een neuroloog. Ook daar is onderzoek gedaan en zijn MRI fotos gemaakt. Uiteindelijk werd er een lichte nekhernia geconstateerd en de ziekte van Lyme. Aan de nekhernia kon niets gedaan worden en voor de Lyme kreeg ik antibiotica.
Gelukkig kreeg ik het advies van een vriend om naar Michael te gaan en die heeft mij in vier behandelingen fantastisch geholpen. Ik kan nu voor 95% alles weer doen.
Harry U.

Na 6 jaar div. artsen bezocht te hebben voor mijn been/knie en iedere keer hetzelfde antwoord te krijgen “sorry mevrouw we kunnen niet voor uw doen er is niets zichtbaar op foto’s of scan” kwam ik via via bij Michael Schuuring van Sakura Care terecht.
Na zoveel teleurstellingen stapte ik zonder verwachtingen en de houding “baat het niet dan schaadt het ook niet” bij Sakura Care binnen. Na intakegesprek had Michael snel door waar het knelpunt lag, ik werd direct behandeld dmv dry needling en een (pijnlijke) andere behandeling en 60 min stond ik een beetje overdonderd buiten.
Wow, iemand die mijn klachten serieus neemt en vermoedelijk ook nog weet wat er aan de hand is.
Ik durfde het bijna niet te geloven maar na mijn 1e behandeling waren mijn pijnklachten nagenoeg verdwenen, er volgde een week later nog een behandeling en 4 weken later nog een behandeling. Ik ben vanaf de 2e week pijnvrij en ben sinds 6 jaar weer actief en wordt in mijn dagelijks leven niet meer belemmerd door pijn in mijn knie/been.
I. Meijers

In het voorjaar van 2011 kwam ik voor het eerst bij sakura care. Ik had al een tijd klachten waar de reguliere gezondheidszorg me niet mee kon helpen. Na enkele behandelingen bij sakura care merkte ik vooruitgang en uiteindelijk ging alles over. Ook kom ik regelmatig voor massages ter behandeling of ter voorkomen van sportblessures. Een stukje ontspanning wat ik mijn lichaam gun! Al bijna 5 jaar een tevreden klant dus! Een moeder van een meisje van 10 met autisme.

Kaart

Reviews

Gerard Keg

28-11-2016 16:59
Micheal is geen fysiotherapeut. Hij is veel meer. Nu is hij weer aan het studeren voor een nieuwe therapie vorm en die vele vormen die Michael aanwendt maakt hem uniek. Als het ene niet helpt dan proberen we een andere vorm. Van cupping naar dry Needle of gewoon masseren. Regelmatig naar Michael gaan is goed voor je. Een APK voor je lichaam.

Schrijf een review 

Website

http://sakuracare.nl/