Levenstherapeut - Amsterdam - Michael Moorthaemer
  • Michael Moorthaemer

  • (7)
  • Amsterdam
  • Levenstherapeut
  • € 110,00 per 75-90 minuten, wordt vergoed, mits je op de juiste manier aanvullend bent verzekerd.

Stuur Michael Moorthaemer een bericht

Boek een consult met Michael Moorthaemer

Delen:

Over / Bio

Als kind heb ik een behoorlijk turbulente opvoeding doorgemaakt doordat ik ben opgegroeid in verschillende (pleeg)gezinnen met heel verschillende achtergronden. Zo veranderde ik ook, keer op keer vond ik mezelf opnieuw uit, van plat Amsterdams jongetje, rennend door de straten, tot niet veel later, in perfect algemeen beschaafd Nederlands, in een sloot met een kop vol kroos tussen de koeien. Het is de diversiteit die me heeft gevormd tot de persoon die ik nu ben.
Inmiddels, mijn leven en wat jaren verder, een aaneenschakeling van uiteenlopende ervaringen en ogenschijnlijke tegenstellingen die ik transformeerde in wezenlijke veranderingen. Ik groeide op, studeerde, werkeloos, begon een evenement bureau, bijna failliet, werkeloos, werd decorbouwer, licht assistent, belichter, fotograaf, technisch producent en later ook lichtontwerper. Daarom is het nu heel 'logisch' dat ik Levenstherapeut ben geworden en een eigen praktijk bezit.

Het geheel, mijn hele verhaal, is meer dan de som der delen. Daarmee bedoel ik te zeggen: 'er is altijd voelbaar geweest in mij, iets stevigs, aanwezig en onverstoord, en maakt wie ik echt ben, voorbij al deze belevenissen, en dit probeer ik mij telkens weer te her-in-neren: Dit is wie ik werkelijk ben, een wezen die de weg naar zichzelf weer probeert te herinneren: ‘Remember who you truly are!’

Therapieën

Levenstherapie, Chakrapsychologie, Energetische therapie, Healing, Levenstherapie, Mindfulness, Non dualiteit therapie, Reading, Therapie.

Onderwerpen

Ademhalingsproblemen, Agressie, Ambitie, Angsstoornissen, Angsten, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Bewustzijn, Bewustzijns ontwikkeling, Blokkades, Boosheid, Burn out, Chronische vermoeidheid, Communicatieproblemen, Concentratieproblemen, Conflicten, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Eenzaamheid, Eigenwaarde, Emotioneel, Emotionele blokkades, Energetische blokkades, Energietekort, Faalangst, Futloos, Gedachten, Gedragspatronen, Gedragsproblemen, Gevoelloosheid, Grenzen aangeven, Healing, Hechtingstoornis, Identiteitsproblemen, In hoofd zitten, Innerlijke kracht, Innerlijke strijd, Karakterstructuur, Kundalini, Levensmissie, Levensvragen, Lichamelijke klachten, Lichamelijke stress, Lichtwerk, Loopbaanbegeleiding, Loslaten, Overtuigingen, Paniekaanvallen, Persoonlijke ontwikkeling, Posttraumatische stress, PTSS, Schaamte, Sexualiteit, Traumaverwerking, Veel denken, Verlatingsangst.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Creatief, Energetisch; healing, Fysiek (aanraking), Fysiek (beweging), Lichaamsgericht, Mentale coaching, Mystiek/Pyschologisch, Reading.

Meer over werkwijze

Mijn kracht is om enthousiast, transparant en overzichtelijk structuur aan te brengen m.b.t. je hulpvraag. Ik kan je proces, "vertalen" in Jip en Janneke taal zodat je het begrijpt en kunt voelen, om daarna een begin te kunnen maken om het, hetgeen waar je hulp voor hebt gevraagd, op een andere manier te gaan doen.

Beroepsverenigingen

 Fagt en RBCZ

Opleiding/cursussen

Levenstherapie (School of Life), Somatic Experiencing (SEN), TRE. NLP, EFT

Testimonials

De hele behandeling was tijdloos te noemen, waarin ik even alles vergat en afdaalde in mijzelf.
En als je afdaalt in jezelf, vind je antwoorden.
vrouw, 34 jaar

De regulieren hulpverlening heb ik even geprobeerd en toen kwam Michael op mijn pad. Ik ging er sceptisch in, maar het voelde vanaf sessie 1 vertrouwd en meer dan fijn. Michael ging diep en kreeg in mij naar boven wat niemand nog gelukt was... Na diverse sessies ging het beter en beter met mij... Alles wat gebeurd tijdens een sessie heeft betekenis, dit werd mij gaande weg steeds meer duidelijk en ik kon daar echt wat mee!
man, 52 jaar

Ik ben terug gaan denken en realiseerde mij dat vanaf het moment dat ik bij jou ben geweest, mijn angstgevoelens sterk zijn verminderd, ik heb er helemaal geen last meer van.
vrouw, 48 jaar

Kaart

Reviews

Marjolein Wildwater

19-09-2021 18:12
Mijn ervaring met Michael Moorthaemer is dat hij integer is, een veilige sfeer schept en vooral goed naar je kijkt om te zien wat je nodig hebt om te kunnen helen. Hij gaat daarbij uit van je eigen kracht en is enorm scherp in het zien wat passend en nodig is. Hij leest eigenlijk je lichaam dat laat zien of je er gespannen bij zit of meer relaxed, wanneer iets (te) spannend wordt etc. Wat zo mooi is aan zijn hulp en ook echt anders is dan bij veel reguliere hulpverleners, is dat hij geen slachtoffer van je maakt. Hij gaat uit van de eigen kracht die niet alleen jij maar die ieder mens in zich heeft, je eigen vermogen tot helen. Hij maakt daarbij gebruik van je hele zijn, zowel je lichaam als je geest ipv dat hij je alleen met je hoofd laat werken.

Ik heb ervaren hoe ontzettend goed hij is bij trauma verwerking en ben als bioloog nog steeds overrompeld over hoe prachtig en krachtig je als mens eigenlijk bent, veel sterker dan je dacht te zijn. Ik heb ook gemerkt hoe direct en onmiddellijk je effecten kunt merken van heling, vaak al meteen in een eerste sessie. Ik kan Michael Moorthaemer absoluut aanraden!

Yuri Pelser

21-11-2019 23:20
Michael weet mij elke keer weer te verrassen met wat er in mij nog te ontdekken is. Nog nooit ben ik zo lang en vaak teruggekomen bij dezelfde therapeut. Er zat vaak een natuurlijk einde aan de relatie met de therapeut of coach die mij in een bepaalde fase of korte periode van mijn leven kon bijstaan. Ik weet niet wanneer we dit natuurlijke einde samen gaan bereiken. Als het zover is ben ik met de hulp van Michael zeker weten zoveel gegroeid dat ik bij wijze van spreken nergens meer zonder bukken door de deur kan lopen.

Arjan van Elst

22-04-2018 14:39
Michael is naast erg zorgvuldig iemand waarbij ik mij veilig voel om dat aan te gaan wat er aangegaan wil worden.

Tessa Smits

21-04-2018 09:27
Veiligheid is het eerste woord dat in me opkomt bij Michael. En die veiligheid geeft hij in zijn sessies doordat hij daadwerkelijk ‘aanwezig’ is & oordeelloos met je werkt. En dan is er het gedeelte dat moeilijk onder woorden te brengen is. Een gevoel, Michael is één van de weinige mensen die puur door zijn aanwezigheid ervoor zorgt dat je jezelf kunt voelen. Het gaf mij de eerste ervaring met die verbinding met mezelf en daarmee het vertrouwen dat verder te ontwikkelen én te leven. Ik ben hem heel erg dankbaar voor de verandering die dat teweeg heeft gebracht en resulteerde in waar ik nu sta! Kortom, voel je je aangesproken door zijn persoon dan kan ik hem van harte aanbevelen. “Remember who you truly are!”

Sophie Stok

13-04-2018 19:19
Michael heb ik ontmoet op School of Life en heb ik door de jaren heen leren kennen als een zachte en krachtige therapeut en healer. Wie hij in essentie is, in combinatie met zijn opleidingsachtergrond, zijn levenservaring en zijn manier van werken, maakt dat hij zeer kundig is in het werken met mensen met hechtingsproblematiek. Ook bezit hij de gave van diep luisteren en van verbonden zijn in stilte of op afstand.
De healings die hij doorgeeft, zijn zeer geaard en tegelijkertijd van een hoge trilling.
Wat ik zeer in hem waardeer is zijn hoe hij vanuit gelijkwaardigheid en menselijkheid contact maakt.

Bram

13-04-2018 14:56
Michael behandelt met zachte grip: hij heeft je goed vast zonder je te klemmen.
Hele prettige ervaring en dus een aanrader!

Milton Gerverdinck

10-04-2018 23:15
Michael is een rots en zacht. Krachtige energie en erg fijn om in z'n bijzijn te zijn. Daarmee en met z’n open, niet oordelende en onderzoekende aard/ vragen helpt hij je op een mooie manier zeker verder op je eigen weg! Een aanrader!

Schrijf een review 

Website

https://michaelmoorthaemer.com