It’s Just Therapy
Holistisch therapeut - Rotterdam - May Land
  • May Land

  • (6)
  • Rotterdam
  • Holistisch therapeut
  • € 75,00 per 75 min

Stuur May Land een bericht

Delen:

Over / Bio

Heb je last van slapeloosheid, stress, burn out klachten, overspannenheid, lichamelijke klachten, dan help ik je graag de symptomen te onderzoeken en je praktische tools mee te geven balans te brengen in lichaam, ziel en geest, door dit op een holistische manier te benaderen en te helen. Iedereen is in staat zichzelf te helen, we zijn alleen vergeten hoe.

Daarnaast ben ik yogadocent, holistisch coach en healer. Mijn spirituele zoektocht begon ongeveer 18 jaar geleden na het beeindigen van een destructieve relatie en geconfronteerd werd met depressie, verslaving en geen zelfliefde. Yoga en meditatie kwamen op mijn pad en intuïtief wist dat het bevorderlijk was voor mijn heling.

Door mijn achtergrond als geadopteerde uit Zuid Korea, opgegroeid in een gezin met een narcistische ouder heb ik veel trauma's moeten overwinnen, zoals verlating- en bindingsangst, geen identiteit hebben. Tijdens mijn coaching studie kwam ik op hooggevoeligheid en vielen er dingen op zijn plek, daardoor ben ik mezelf meer gaan begrijpen om uiteindelijk mijn verslavingen, zoals roken, alcohol, shoppen, eten, drugs, etc te overwinnen.

Therapieën

Holistische therapie, Ademtherapie, Aura healing, Bewegingstherapie, Coaching, Creatieve therapie, Energetische therapie, Healing, Leefstijlcoaching, Lichaamsgerichte Therapie, Lichaamswerk, Meditatie , Mindfulness, Reiki 1, Slaapcoaching, Voedingsadvies, Yoga, Yogacoaching.

Onderwerpen

Angsten, Balans, Bewustwording, Blokkades, Burn out, Chronische vermoeidheid, Concentratieproblemen, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Depressie, Eenzaamheid, Eetproblemen, Eigenwaarde, Emotionele blokkades, Energetische blokkades, Energietekort, Fysieke klachten, Healing, Hoog ademen, Hormonale problemen, HSP - hooggevoeligheid, In hoofd zitten, Lichaamsbewustzijn, Lichamelijke klachten, Lichamelijke stress, Lusteloosheid, Neerslachtig, overgangsklachten, Paniekaanvallen, Persoonlijke ontwikkeling, Rug- en nekklachten, Slapeloosheid, Somberheid, Stress, Teveel in hoofd, Transformatie, Zelfontplooiing, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Lichaamsgericht, Creatief, Energetisch; healing, Fysiek (beweging), Lichaamsgericht, Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Psychologisch; Coaching, Yoga; yogatherapie.

Meer over werkwijze

Mijn specialisme is het bieden van maatgerichte coaching op holistisch vlak. Mijn missie is om balans te realiseren in lichaam, ziel en geest.

De mens is één geheel (holistisch) in lichaam, ziel & geest, afzonderlijk kunnen ze niet bestaan. Als er een disbalans of verwaarlozing ontstaat, blokkeert de energie en kan niet vrijuit stromen. Geblokkeerde energie manifesteert zich in lichamelijke & geestelijke klachten zoals bijvoorbeeld:

- lusteloosheid

- depressiviteit

- besluiteloosheid

- oververmoeidheid

- slecht slapen

- piekeren

- neerslachtigheid

- prikkelbaarheid

- burn-out

- spierpijn

- stress

Met behulp van energetische therapie, kunnen blokkades en/of klachten verdwijnen en neemt de kwaliteit van het welzijn toe. Zowel als expert en ervaringsdeskundige maak ik je graag deelgenoot van de aangename ervaringen om in balans te komen en innerlijke rust te vinden.

Als je jezelf herkent in een of meerdere bovengenoemde klacht(en), dan kan er een afspraak voor een intakegesprek worden gemaakt. Dit is geheel kosteloos & vrijblijvend en het is mogelijk dit telefonisch of per skype te maken.

Afhankelijk van de langdurigheid en graad van de klacht(en) zijn meerdere sessies nodig voor het gewenste resultaat. Indien de klacht(en) puur medisch of van psychische aard zijn, zal ik doorverwijzen naar een specialist.

Opleiding/cursussen

Ruim twintig jaar heb ik opleidingen, workshops en trainingen gevolgd met als drijfveer om mezelf te helen en balans te vinden. Zo is de energetische en holistische specialisatie ontstaan, verkregen uit verschillende eeuwenoude tradities.
- Academie voor Counselling & Coaching, Den Haag
- 1e en 2e graad Reiki I Tera Mai™, Zoetermeer
- TTC opleiding bij Yoga Vidya Gurukul in Nasik (India)
- Basic and Advanced VortexHealing® Divine Energy Healing, Amersfoort
- Thai Massage bij ITM te Chiang Mai (Thailand)
- Kundalini practice
- Munay Ki rites, Breda
- Diverse Shambhala leergangen en 3 tiendaagse Vipassana stilte retraites, Dilsen (Belgie)
- Healing Tao opleiding, Utrecht
- Aromatherapie, Rotterdam
- Vele sweatlodges, healingen, medicijn reizen, yoga en meditatie voor mijn eigen spirituele ontwikkeling.
- Bezig met de opleiding Tibetaans Lichtwerk.

Kaart

Reviews

Patrick

15-08-2019 16:20
May heeft mij meet inzicht gegeven in mijn HSP en hoe hier mee om te gaan. Dit heeft mij daarnaast ook nog de rust gegeven die ik in mijn dagelijkse drukke bestaan nodig heb.

En het is ook nog eens een heel fijn persoon om bijzondere ervaringen te delen.

Djoeke Huijtker

03-07-2019 16:05
Ik ben fan van May. Zowel haar yoga als de healingsessies die ik heb mogen ervaren.

Mirjam Huijser

21-06-2019 08:53
Ik volg op dit moment nog een coaching bij May. Het helpt mij echt om mijn eigen identiteit her te ontdekken. May is een lieve en zeer opmerkzame persoon. Zij weet de juiste dingen op te merken waaraan je dan weer kan gaan werken. May heeft een prettige manier van benadering, voelt heel veilig en geborgen om bij haar te zijn. Ik voel me al stukken beter door haar coaching.

Ype Akkerman

10-06-2019 21:12
De benadering van May wordt gekenmerkt door betrokkenheid, betrouwbaarheid en deskundigheid. Het was voor mij bovendien niet moeilijk met haar de dingen te delen die diep in mij leven. Daarmee vervult ze de belangrijkste basisvoorwaarde voor een goede coach.

Liss

07-06-2019 16:34
May is iemand die echt luistert, zonder oordeel. Daardoor is er veel ruimte voor alle emoties. Ook voor humor en dat is voor mij erg belangrijk. Zij is oprecht begaan, warm en open. Met haar uitgebreide kennis en verschillende therapievormen probeert zij de juiste werkvorm te vinden. Een werkwijze die bij echt bij mij als persoon paste. Daar was ik al een poosje naar op zoek. De combinatie van haar warme toegankelijke persoonlijlheid, haar humor en haar kennis heeft mij heel erg geholpen.

Wilco

09-05-2019 16:49
Vorig jaar een persoonlijk coach traject doorlopen bij May. Op dat moment zat ik niet lekker in mijn vel op allerlei niveaus. Door de coaching van May heb ik een opgaande weg gevonden die zich duurzaam heeft doorgezet tijdens en na het traject. Ik beveel May van harte aan.

Schrijf een review