Sjamanistisch Healer - Almere - Max Nieuwenhuis Sjamaan Whitewolf
  • Max Nieuwenhuis Sjamaan Whitewolf

  • (53)
  • Almere
  • Sjamanistisch Healer
  • € 75,00 per 1uur

Stuur Max Nieuwenhuis Sjamaan Whitewolf een bericht

Boek een consult met Max Nieuwenhuis Sjamaan Whitewolf

Delen:

Over / Bio

Mijn naam is Max en ik ben open, vrolijk spontaan, sjamaan, medicijnman, helderziend, communicatief. Ik ben een Medium, psychic healer. Mijn Spirituele naam is Whitewolf. Mijn hoofd beschermdier is de Witte Wolf. Mijn tweede kracht dier is een Raaf. Daarnaast heb ik Beer, en Cobra. Ik heb al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van spiritualiteit en ben tot een sjamaan/medicijnman benoemd onderwezen door sjamanen spirits. Meesterziel gespecialiseerd in Tweelingzielen, Bindingsangsten en verlatingsangsten, en zielen lessen.

Therapieën

Sjamanistische healing, Ancient Wisdom, Aura & Chakra healing, Aura healing, Chakra healing, Coaching, Coaching & Healing, Coaching via Skype/Zoom, Corona stress therapie, Energietherapie, Engelenwerk, Healer, Healing via Skype/Zoom, Holistisch therapeut, It's Just Therapy, Klankschalen, Lichttherapie, Lichtwerk, Medium technieken, Muziek therapie, Quantum hypnose, Quantum Touch, Reading, Regressietherapie, Sjamaan, Sjamanisme, Sjamanistische healing, Spirituele coach, Stress, Traumawerk, Tweelingziel therapie.

Onderwerpen

Afgewezen, Afwijzing, Angsten, Balans, Bewustwording, Bewustzijn, Bewustzijns ontwikkeling, Bijna dood ervaringen, Bindingsangst, Blokkade, Blokkades, Burn out, Chakra's, Contact met mezelf, Depressie, depressief, Donkere kant, driftbuien, Eenzaamheid, Eigenwaarde, Emotionele blokkades, Energetische balans, Energetische blokkades, Energietekort, Engelenwerk, Entiteiten, examenstress, Faalangst, Gedachten, Grenzen aangeven, Healing, Hoogbegaafdheid, HSP - hooggevoeligheid, Hyperventilatie, In hoofd zitten, Innerlijke kracht, Innerlijke motivatie, Innerlijke strijd, Jaloezie, Keuzestress, Laag zelfbeeld, Levensmissie, Lichtwerk, Liefdesthema's, Loslaten, Mentale spanningen, Missie/passie vraagstukken, Mystieke ervaringen, Narcisme, Negatief zelfbeeld, Negatieve gedachten, Nieuwetijdskinderen, Onrust, Onveiligheid, Onverwerkte emoties, Onverwerkte ervaringen, Overspannen, Paniekaanvallen, Piekeren, PTSS, Relatiebreuk, Scheiding, Slaapproblemen, Spanningen, Spirituele ontwikkeling, Stemmingswisselingen, Stress, Teveel in hoofd, Toekomstvragen, Transformatie, Verdriet, Verlatingsangst, Voelen, Vol hoofd, Winterdepressie, Zelfacceptatie, Zelfbeeld, Zelfkennis, Zelfvertrouwen, Zielsmissie, Zwarte magie.

Werkwijze

Mentale coaching, Energetisch; healing, Mentale coaching, Mystiek/Pyschologisch, Spiritueel; mystiek.

Meer over werkwijze

Welkom fijn om je hier te zien. Mijn naam is Max Nieuwenhuis en ik ben een praktiserende Sjamaan oftewel een Medicijnman volgens de Noord-Amerikaanse traditie. Binnen mijn praktijk kun je terecht voor de meest uiteenlopende zaken, maar vooral genezing in al zijn facetten, dat is waar het hier om draait. Ik heb mijn sjamanen ervaring al vanaf mijn geboorte, ik ben geboren als oude zeldzame meester ziel indigo en ingewijd door mijn Sjamanen Gidsen. In principe kom je niet zo maar bij een Sjamaan terecht. Vaak komen mensen pas bij een Sjamaan op aanraden van vrienden of familie. Ze zijn op zoek naar een andere weg die leidt naar genezing. In het Sjamanisme maken we veel gebruik van natuurlijke remedies zoals kruiden en goede voeding. We werken samen met de Gidsen om nog sneller tot de bron van de situatie te komen. En het is ook mogelijk dat we teruggaan naar vorige levens om te kijken of we daar informatie kunnen halen om de oorzaak van de situatie te helen.

In een intakegesprek zal ik samen met jou kijken wat er nodig is. Als dat een sjamanistische healing is maken we een afspraak om naar mijn praktijk te komen. Daar zal ik je vragen om in een stoel te gaan zitten of op mijn behandeltafel te gaan liggen. Ik zal door middel van mijn drum, ratels en mijn stem contact maken met jouw vraag en energetisch zoeken naar blokkades waardoor er een disharmonie is ontstaan.

Het sjamanisme bevat de wortels van een praktische levensfilosofie van waaruit de mensheid duizenden jaren zijn leven heeft geleefd. Een praktische levensfilosofie die in haar denken de nadruk legt op het creatieve en dynamische gebeuren van het leven zelf, welke niet te vatten is in traditionele wetenschappelijke of rationele termen. Op een manier die misschien wel bevredigender is dan onze huidige westerse rationele manier van leven. Sjamanistische healing – de harmonie en Balans herstellen.


Wij verlangen regelmatig naar een staat van eenvoud en onbezorgdheid, terug naar je oorspronkelijke zelf, naar echt contact maken met elkaar en met de natuurlijke werkelijkheid. We zoeken naar wat wezenlijk belangrijk is, wat wezenlijk leven is, naar werkelijk contact en verbinding met je leefomgeving en direct of indirect met de natuur jouw bron.

Healing sessies
Sjamaanse Astrale Reis Sessie 30 minuten €55 (ook via Whatapp Live)
Afstand healing sessie 30 minuten €55
Chakra Healing & Aura schoonmaken30 minuten €55


Persoonlijke & Spirituele Coaching
Persoonlijke Coaching €75 per uur
Zakelijke Coaching €80 per uur
Spirituele ontwikkeling Coaching €75 per uur
Tweelingzielen Coaching €75 per uur
Bindingsangsten Coaching €75 per uur

Sjamaanse Massage & Healing €75 per uur
Sjamaanse Sound Healing €75 per uur
Ankh Healing & Zielentaal met drum €75 per uur

Het verwijderen van complexe energieen €85 per uur

Opleiding/cursussen

Via mijn Sjamanen Gidsen die ik vanaf mijn geboorte bij me heb.
Quantum Touch Massage Cursus Zonnevlecht Waalwijk
Intuïtieve Ontwikkeling opleiding 1 & 2 bij Sjamaan Mother Mother
Sjamanistische Cursus bij Sjamaan Mother Mother

Bachelor of Business Administration European University Brussel België
Master of Business Administation University of Southern Europe Monaco

Testimonials

Lieve Max, wat een medium ben je!! Door jou voel ik me krachtig en sterk. Geloof ik weer in de liefde en ben ik mezelf terug aan het vinden in een heel snel tempo. Ik ben je zo dankbaar voor alles!!! Mijn coach in een moeilijke periode. Liefs 😘😘😘😘 door Inge.

Hij wist meteen wat er speelde. Duidelijk advies gegeven. Ik ben hem heel dankbaar ❤️ Ik voelde mij heel de dag down maar na ons gesprek had ik plots een energieboost en kon ik heel de wereld aan. door Mandy
Kaart

Reviews

Joanna van der Graaf

29-08-2023 12:48
Ik kwam met klachten over mijn relatie, mijn werk, en mijn zoon, en Max heeft ze allemaal voor me opgelost en me ook uitgelegd waar ik zelf aan kan werken zodat ik weer sterker in mijn krachten kom. Een super mooie sound healing gehad. Ik kom zeer zeker nog terug voor een vervolg afspraak. Liefs, Joanna X

Meike

13-08-2023 11:16
Max gaf mij een van de mooiste readings die ik ooit heb gehad via Whatsapp live en een healing met zijn drum en zielentaal het was echt fantastisch mooi. Je bent echt een bijzonder kundige man! Legt precies de vinger op de zere plek maar met zoveel liefde! Je weet precies wat er speelt en hebt maar een half woord nodig om een prachtige reading te geven! Kom zeker bij je terug binnenkort wat een topper dit!

Silvana

11-08-2023 10:28
Wauw echt sprakeloos hoor! Max ik ben je echt ontzettend dankbaar geweldig echt waar prachtig en sprakeloos wat je ziet voelt ontvangt doorkrijgt op welke manier dan ook allemaal treffend kloppend en herkenbaar.

Ivana

11-08-2023 10:27
Bevestiging gegeven wat ik al voelde .Heel erg dankbaar daarvoor

Lin

04-08-2023 21:23
Door Max voel ik me gesteund en stukken meer zelfverzekerd. Hij is hulpvaardig en betrokken op een warme manier. Blij mee!

Lin

04-08-2023 21:12
Door Max voel ik me gesteund en stukken meer zelfverzekerd. Hij is hulpvaardig en betrokken op een warme manier. Blij mee!

Myron Klein

29-06-2023 11:50
wauw wat heeft u mij duidelijke inzicht gegeven en een goed inzicht ! En kom zeker terug tevens een mooie soundhealing gehad.

Anouk

29-06-2023 11:48
Dankjewel Max, dat je er voor me was toen ik het even heel erg moeilijk had. Ik ga met mijn lessen aan de slag/

Ruth

09-05-2023 16:21
Alles komt uit en deze man is ongelofelijk ❤️

Sil

09-05-2023 16:20
Max is heel speciaal in zijn vak. Mooie en goede antwoorden. Hij is de beste die ik ken.

Saskia den oever

03-10-2022 22:55
Max is het enige medium die ik volledig vertrouw. Hij ziet en voelt alles. Heel dankbaar!

Steph

15-08-2022 15:19
Bedankt voor de fijne inzichten. Heel snel reactie en voelde meteen goed aan hoe de situatie in elkaar zit. Heel erg bedankt.

Elle Dawson

29-07-2022 17:22
Mijn consult bij Max was heel verhelderend. Max komt meteen bij de kern en die is zo raak dat er weinig meer nodig is. Ik raad Max zeker aan, met name als je in een complexe tweelingzielrelatie zit. Dankjewel lieve Max voor je fijne begeleiding! Liefs Elle

Danielle

12-07-2022 13:08
Max straalt rust en vertrouwen uit geeft zoveel info en zet me weer op het juiste pad Voelde een energie binnenkomen thnx

Alex Hunter

03-05-2022 13:39
Thank you! Finally, someone helped me today!

Raffaella

09-04-2022 15:43
Super fijn gesprek helder duidelijk bijzonder gesprek diepgang vol liefde en ja super mooi Hartelijk bedankt

Dominique

04-04-2022 16:20
Dit korte consult heeft me reeds veel geholpen en reeds meer inzicht gegeven in mijn relatie. Hartelijk dank Max

Hanneke

04-04-2022 16:18
Max is een begaafd sjamaan en een warm persoon, die het beste voor je wil. Sinds ik bij hem ben geweest voelt mijn leven zoveel lichter. Of ik niet langer een zware last met me meedraag. Max heeft bij mij donkere energieën weggehaald en een chakra behandeling gedaan. Ook heeft hij me een aantal dingen verteld die zo raak waren. Ik ben wel vaker bij healers en sjamanen geweest. Maar niemand heeft me ooit zo goed geholpen als Max. Ik zou ook zeker terugkomen als dat weer nodig is.

Viviane

09-02-2022 12:56
Max Sjamaan Whitewolf, heel erg bedankt voor je raad, indien ik langs deze weg nog eens raad nodig heb, kom zeker terug bij jou, voor mij ben jij mijn favoriet

Manon

14-01-2022 19:13
Ik ben 2 keer bij Max geweest, hij heeft mij heel goed geholpen. Hij heeft donkere energieen en entiteiten bij mij weggehaald. Max heeft duidelijk een sterke gave, weet precies wat er speelt. En geeft ook tips en adviezen mee waar je veel mee kunt.
Max is een aanrader! Erg goed in zijn werk. Als ik nog eens hulp nodig heb kom ik zeker bij hem terug

Eef

11-01-2022 20:19
Hele fijne persoon, ziet t ook goed !!

Shimmer And Shine

11-01-2022 20:18
Bedankt voor de healing, had ik nodig. Ik stuur u ook heel veel liefde toe.

Mariëtte

11-01-2022 20:17
Wat een mooi, fijn en liefdevol gesprek. Er is nu meer duidelijkheid voor mij. Max geeft je duidelijke tools om te gebruiken. Ik ben erg benieuwd en nieuwsgierig. Maar zal geduldig zijn;-)

Nadia

11-01-2022 20:15
Max, je bent onwijs goed, ik heb zoveel zuiver info gekregen en wow, een verlichting dat ik al een tijdje niet gevoeld had, dankjewel van harte en zeker tot binnenkort nog eens

Louise Bakker

11-01-2022 20:14
Max heeft een hele fijne energie. En fijn om mee te praten :)

Erna

11-01-2022 20:13
Max heeft mij vriendelijk en warm op weg geholpen met goede adviezen en voelde veel exact aan.

René de Kort

11-01-2022 20:11
Me een eyeopener naar mezelf gegeven

Daisy

11-01-2022 20:10
Luisterend oor, heel lief en vriendelijk. Dankzij hem heb ik weer terug geloof. Door de raad op te volgen voel ik me al veel beter en nu weer extra raad gekregen. Ga er weer mee aan de slag. Dank je wel

Sharon

11-01-2022 10:03
Dank je Max, mooi om nu een jaar later de vervolgstappen te zetten. Met enige weerstand. Dat wel…

Yvonne van Dam

09-01-2022 21:33
Zeer bedankt voor jouw rust en positieve mindset. Jouw kalmte geeft mij weer rust in mijn hoofd. Even weer dat ene zetje om er weer tegen aan te kunnen en geen vraag is te gek

Terry-ann

09-01-2022 21:31
Enorm goed geholpen. Hij kan ook met dieren communiceren. En weet gedetailleerd alles te vertellen. Echt een aanrader. Bedankt max!

John

09-01-2022 21:25
Hallo Max ,Je hebt me echt geholpen. Je hebt mijn ogen geopend om dingen in me op te lossen die me ten goede zouden veranderen, Bedankt, John

Raymond van de Hogen

09-01-2022 21:24
Dank je wel Max, je bent geweldig in wat je ziet voelt en doet. Ja ik weet het komt goed, heb echt het gevoel dat we aan de vooravond zijn van het contact en meer kan niet lang meer duren. Maar ow wat kun je veel van iemand houden wat niet te beschrijven is, nou laat het maar gebeuren ben er klaar voor meer dan dat en ooit , ben klaar voor de union. Dank je wel en tot snel.

Jikke

09-01-2022 21:18
Wauw, gelijk spot on. Herkenbaar. Prachtige waardevolle levenslessen. Ik heb en voel weer meer vertrouwen. Heel erg veel dank. Warme groet!

Mariela

09-01-2022 21:09
Vriendelijke veel tips duidelijk antwoord op me vraag echt goed

Laila

09-01-2022 21:07
Super max ik ga aan de slag ik laat het je weten. Je hebt gelijk grenzen aangeven heb ik nooit gedaan. Veel liefs

Claudia

09-01-2022 18:24
u bent fantastisch, bijzonder duidelijker inzichten en helpend advies - heel erg dankbaar !

Kevin van der Spoel

02-01-2022 13:46
Weer een heel fijn consult gehad met max . En weer zoveel kracht en liefde wat max je geeft in het gesprek

Adeline

30-12-2021 20:51
Max, jij bent echt fantastisch, je hebt me heel goed geholpen en gesteund, heel veel bijgeleerd over alles. Ik heb je advies goed opgevolgd en zie nu al resultaten in zo een korte tijd! Bedankt voor alles, voor alle steun wanneer ik het moeilijk had/heb. Jij bent mijn favoriet

Lisanne

29-12-2021 16:16
Max is altijd even invoelend, behulpzaam en lief. Hij voelt alles goed aan en weet me altijd weer te " up liften" met zijn wijze raad en vrolijkheid. Een echte topper ben je Max, ik kom snel weer terug.

Yvonne

29-12-2021 16:13
Heey Max dankjewel voor alles❤️ Voor de goede gesprekken. Liefs Yvonne

Deborah

27-12-2021 19:31
Lieve max Wat heb je mij verder geholpen vandaag! Super bedankt voor je steun en je inzichten en je mooie woorden. Ik weet wat me te doen staat. Liefde voor mijzelf

Brenda Groothuis

25-12-2021 22:50
Ik zat even met mijn mond open en dacht echt. Huh wat een details. Heb nog paar mensen die ik graag spreek waar ik ook tevreden over ben. Maar soms moet je even iemand anders benaderen. Ook bij max een bevestiging hoe ik beste mijn weg kan bewandelen. Maar met weinig woorden wist hij gelijk de punten te melden. Mijn dank.

Harmke

25-12-2021 17:16
Komt sympathiek over. Geen ‘gezwam’ erom heen, hij snapt meteen waar het om draait en komt met bruikbaar advies.

Claudia

25-12-2021 15:50
Amazing consult - fantastisch, een absolute aanrader. Hartelijk dank voor de duidelijke inzichten en sterk (confronterend) advies ! ik ga er sterk werk van maken. Dank u

Ilona van den Heuvel

23-12-2021 20:06
Max, Ik was onder de indruk, van het weten. Dingen klopte gewoon. Zonder er om te vragen, kwamen ze eruit. Oprecht vriendelijk begripvol, healing gehad en tips. Wilde je bedanken. Dank je wel

Lena

23-12-2021 19:34
Max heeft een bijzondere gave te 'weten' en te healen, oftewel dingen op te ruimen, die al lang vastzitten. Donkere energieën weg te halen en trauma te raken wat in de weg zit om te helen. Zijn drum en chant brengen dat bij mij direct naar boven, zodat het gevoeld kan worden en getransformeerd, en het weer licht wordt. Zo fijn dat hij ook 's avonds beschikbaar is en in het weekeinde. Dankjewel Max voor je support!

Veerle

23-12-2021 19:32
Dankjewel Lieve Max. Jouw tips zijn enorm waardevol voor mij. Dat is vandaag nog maar eens bewezen. Je verraste mij echt door je privé-berichtje daarin stonden antwoorden op vragen waar ik nog mee zat, maar iets hield mij tegen om ze te stellen. Ik ben echt ontroert. Jij bent echt ongelooflijk goed in wat je doet en een man met zo een groot hart. ❤ Tot snel.

Tamar

23-12-2021 19:31
Wederom een uitstekend antwoord van Max. Hij voelt precies aan waar ik nu sta in het leven en wat nu goed is voor mij, ik ben er heel blij mee. Heel knap. Ik kom snel weer terug bij Max, via mail of chat dat maakt niet uit bij hem want hij kan alles op het juiste moment. Dankjewel lieve Max!

Desiree

23-12-2021 19:15
Max verheldert veel voor mij, hij geeft mij handvatten om verder mee te gaan.

Lisa

23-12-2021 19:14
Heel bijzonder was het gesprek met jou Max. Dank daarvoor. Veel liefs Lisa

Cynthia

23-12-2021 19:13
Lieve Max Sjamaan Whitewolf, u bent echt de allerliefste

emy

23-12-2021 19:12
Zoals altijd een hele fijne gesprek. Het gevoel van thuis komen in een warm bad. Het is altijd weer fijn om Max te spreken. Zegt niet dingen wat je wilt horen, maar wat je moet horen en dat is fijn.

Schrijf een review 

Website

www.sjamaanwhitewolf.nl