Familieopsteller - Purmerend - Martine Hamstra
  • Martine Hamstra

  • (3)
  • Purmerend
  • Familieopsteller
  • € 85,00 per 1 uur

Stuur Martine Hamstra een bericht

Boek een consult met Martine Hamstra

Delen:

Over / Bio

Ik ben intuitief EigenWaarde coach. Mijn kernboodschap is dat jij voor jezelf (leert) kiezen. Mijn verlangen is om een generatie op de wereld te zetten met een gezond zelfbeeld en kennis van de eigenwaarde. Mijn missie is om jou, als mens, kennis te laten maken met jouw Waarde in deze wereld zodat jij jouw plek inneemt en op jouw eigen grond gaat staan. Er ontstaat dan ruimte om werkelijk volledig te zijn wie je bedoeld bent te zijn. Omdat je enkel kunt geven wat je hebt, zul jij op jouw beurt de kennis doorgeven aan jouw omgeving wat dan de cirkel rondmaakt. Choose You!

Therapieën

Familieopstellingen Utrecht, Barrs healing/Access Consicousness, Burn-out coaching, Burn-out preventie, Business coaching, Coaching, Communicatiecoaching, Familieopstellingen, Familieopstellingen Amsterdam, Familieopstellingen Utrecht, Innerlijk kind therapie, Loopbaan coaching, Mentaal Gezond, Online mindfulness & therapy, Online trainingen en workshops, Persoonlijk leiderschap, Reading, Systeemwerk, Tarot, Tarot reading, Teamcoaching.

Onderwerpen

Adhd/Add, Afwijzing, Ambitie, Angst- paniekaanvallen, Autisme, Balans, Belemmerende overtuigingen, Bewustzijns ontwikkeling, Bindingsangst, Contact met lichaam, Eigenwaarde, Familieopstellingen, Gedachten, Nieuwetijdskinderen, Zelfontplooiing, Zelfvertrouwen, Zielsmissie.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Energetisch; healing, Familie; karmisch; systemisch, Lichaamsgericht, Mentale coaching, Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Non dualiteit; eenheidsbewustzijn, Psychologisch; Coaching, Reading, Spiritueel; mystiek.

Meer over werkwijze

Ik combineer alle tot mijn beschikking zijnde tools in overleg met jou, mijn client. Ik adviseer en deel. Ik observeer en luister. Ik houd een spiegel voor en maak helder. Ik zorg voor ontwarring en geef tools voor ontspanning. Ik zorg er voor dat je gehoord, gezien en begrepen wordt. Een van mijn waardes is veiligheid. Ik vind het dan ook heel erg belangrijk dat jij je veilig voelt. Choose You!

Therapeut Systemisch Werk:
FAMILIEOPSTELLINGEN (voor een opstelling staan gemiddeld 2 uren en een gratis 30min zoom intake):
De nieuwste optie die ik aanbied is:
UNBURDEN YOUR CHILD
Met deze opstelling stel ik je in staat om de last die je onwetend en vaak onbewust hebt doorgegeven aan jouw kind, om deze last terug te vragen. Superfijne methode en werkt krachtig en direct.
Unburden your child, ontlast jouw kind van dat wat jij en jouw voorouders hebben doorgegeven.

De Lijn opstellingen:
De energetische familielijn, de vrouwenlijn, de vaderlijn. Dit geeft jou de kans om zwaarte terug te geven en de door jou gedragen last terug te geven aan de voormoeder of vader in jouw lijn waar het hoort. Ieder verlangen wat je ook maar mag hebben kunnen we middels een lijnopstelling zichtbaar maken.
Ik heb ook mijn eigen methodes ontwikkeld en ik werk graag met zwerfkeien, ankers, zelfgeschreven woorden.

Kindertolk middels de PresentChild Methode:
Vertalen wat jouw kind jou eigenlijk wil zeggen, ook als het nog geen woorden heeft.
Een kindertolktraject bestaat uit 4 sessies, waarvan 2 online en 2 in persoon.

All Round Autisme coach:
Heb je zelf autisme of iemand in je omgeving en wil je jezelf iets beter trachten te begrijpen? wil je wat tools om het leven makkelijker te maken?

Vallei-coach:
Het Vallei orgasme, zelfbeminning. Willen jij en je partner elkaar opnieuw leren kennen? heb je een nieuwe relatie en wil je het nu eens anders doen? De Zeven Sluiers. Rustig naar elkaar toegroeien, of juist helemaal opnieuw ontdekken.

Schilden Systeem Coach:
Dansen met de Schilden, kennis maken met je Innerlijke Familie. Waar hebben jouw volwassen schilden versterking nodig? Welke schaduwkanten mogen worden omgezet naar je kwaliteiten?

Access Bars, Energetische Facelift inclusief chakra-reading:
Pure verwennerij voor jezelf, korte vakantie op de behandeltafel. En ik lees je chakra's wat jou tips geeft over hoe het met jouw energiecentra is gesteld.

Wil je weten wat de eventuele investering in jouZelf financieel zou gaan betekenen? Neem contact met mij op dan informeer ik jou hierover.

Beroepsverenigingen

CAT
ICR Coach Register

Opleiding/cursussen

DFS Utrecht; Schilden Systeem Coach. Civas Haarlem; Therapeut Systemisch Werk, AllRound Autisme Coach. PresentChild methode; Kindertolk. Vallei; Vallei-coach (zelfbeminning, het Vallei-orgasme)

Testimonials

zie hiervoor mijn FB pagina's EigenWegDoelBewust en Coaching in de Schilden van je Innerlijke Familie.

.............................. 'Wat een bijzondere dag heb ik ervaren gister. Wat een energie geeft Martine, voor mij is alles nog een beetje nieuw, en ik vond het spannend om bij deze dag te zijn. Maar wat een inzichten en leermomenten op één dag. Fantastisch. Dank je wel Martine'

............................... 'Ik heb meegedaan aan de workshop 'Jouw innerlijke familie' bij Martine, EigenWegDoelBewust. Een prachtige dag met veel waardevolle inzichten.
Martine weet van iets wat complex en niet zo tastbaar is, op een speelse manier juist iets heel tastbaars te maken. Er zijn bij mij veel kwartjes gevallen. Ik heb niet alleen inzicht gekregen in waarom ik op een bepaalde manier reageer in bepaalde situaties, maar ook heel helder waar ik de andere kwaliteiten van mijn 'innerlijke familie' meer in kan zetten.
Het was een mooie dag in het Thuishuis, een plek met een hele fijne sfeer.
Martine is een krachtige en prachtige vrouw met veel kennis in huis die ze op een hele fijne manier met humor en speelsheid deelt! Dankjewel Martine Hamstra 💕🙏'

............................... 'Ik ben onlangs bij Martine geweest voor een workshop Innerlijke Familie. Een bijzondere mooie dag met verhelderende inzichten met een fijne groep vrouwen. Martine is een inspirerende krachtige vrouw. Ze is deelt haar passie en straalt ook liefde uit. Tevens is zij een top gastvrouw! De workshop is heel interessant en de moeite waard om te ervaren en met ondersteuning van Martine kom je een heel eind.
De ruimte waar de workshop gehouden is is een fijne lichte ruimte waar het huiselijk is ingericht. Het voelt als thuiskomen in het thuishuis :-) en dat is het echt! Ik wil niet te veel verklappen over de dag ;-)
Dank aan lieve vrouw in mijn netwerk die mij deze workshop aanraadde. Dankbaar!

.............................. Martine heeft een acces bars behandeling gegeven welke mij even helemaal ge-reset heeft.
Wow wat gebeurd er veel zeg en wat was dit nodig!
Ik heb het gevoel dat de puntjes op de i zijn gezet, dat bepaalde ballast van mij is weggenomen en stukken van mijzelf die ik had weggegeven (onbewust) bij mij zijn teruggekomen. En ervaar ik meer rust in mijzelf.
Dank je wel lieve Martine. Ook het feit dat ik mij even volledig mocht overgeven en niets hoefde. En mocht ontvangen, was een kadootje😃🥰🙏 Liefs Natascha

....................................Gisteren een mooie workshop mogen volgen bij Martine, " je innerlijke familie". Een dag waarin je, vooral zelf, met het gedachtegoed van Adrienne Kleijn aan de slag gaat. Nooit geweten van het bestaan van mijn verschillende familieleden. Haha. Maar ze zijn er zeker, dat is me wel duidelijk geworden.
Theorie, playmobiel poppetjes, opstellingen en ruimte om je eigen coachingsvraagstuk in te brengen. Martine maakt de theorie bijzonder simpel en praktisch toepasbaar in een fijne omgeving. Je krijgt tevens een heerlijke lunch
Kortom; waardevolle inzichten opgedaan, gelachen, fijne mensen ontmoet tijdens een buitengewoon goed verzorgde dag op een fijne plek. Martine, thanks!

.....................................Gisteren een workshop gedaan bij Martine over mijn innerlijke familie.
Wauw, wauw, wauw, wat een bijzondere ervaring was dat! Zodra je binnenkomt in het Thuishuis, voelt het gelijk goed, het voelde direct echt als thuis. Wat een goed gekozen naam voor deze mooie plek. Ik wist nagenoeg niets over mijn innerlijke familie af en heb hier deze dag heel veel over geleerd. Vooraf was ik bang dat het een hele lange dag zou worden, maar dat viel alles mee. Deze workshop was enorm goed verzorgd, inclusief een heerlijk verfrissende wandeling voorafgaand aan een even zo goed verzorgde (vegan)lunch. Alles was zoals het hoorde te zijn op deze dag; zelfs mijn mede cursisten pasten allen heel goed bij elkaar, het was een hele fijne en warme groep.
Ik heb voor deze workshop een dag vrij moeten nemen en heb hier 130 km voor moeten rijden, maar het was het dubbel en dwars waard.
Lieve Martine, bedankt voor deze mooie ervaring 🙏

.........................................Hoi Martine.. dank je wel voor de mini reading� Heden Verleden en Toekomst laat mij zien dat ik de juiste keuzes maak vanuit mijn Gevoel...

.........................................Ik mocht een verleden-heden-toekomst tarot legging ontvangen van Martine. Al hebben we elkaar wel eens ontmoet, weet ze niets van mij. En toch was de reading zo treffend, zo waar. Het was voor mij een eye-opener, erkenning en herkenning ineen. Het laat mij voelen dat ik op het juiste pad wandel en het al goed is zoals het is en nog beter kan worden.
Dank je wel lieve Martine voor dit kostbare geschenk. ���Kaart

Reviews

Natascha Stathi

07-07-2021 11:35
Martine heeft een acces bars behandeling gegeven welke mij even helemaal ge-reset heeft.
Wow wat gebeurd er veel zeg en wat was dit nodig!
Ik heb het gevoel dat de puntjes op de i zijn gezet, dat bepaalde ballast van mij is weggenomen en stukken van mijzelf die ik had weggegeven (onbewust) bij mij zijn teruggekomen. En ervaar ik meer rust in mijzelf.
Dank je wel lieve Martine. Ook het feit dat ik mij even volledig mocht overgeven en niets hoefde. En mocht ontvangen, was een kadootje

Sandra Midavaine

14-05-2019 11:25
Ik heb onlangs een accesbarsbehanding gehad, uitgevoerd door Martine. Dit is een behandeling waarbij ze via drukpunten op je hoofd, de energiebanen weer vrij maakt, oftewel ze ruimt deze op, waardoor er weer lucht is voor andere (nieuwe) dingen. Ik moest eerst op een bankje liggen en viel meteen in slaap haha... De behandeling duurt 1 uur. Nu 2 weken later merk ik echt resultaat. Ik heb nu weer rust in mijn hoofd. Echt geweldig en heel erg blij mee!! Dankjewel lieve Martine

Malou Jansen

14-05-2019 11:24
Vandaag heb ik een ontzettend mooie ervaring gehad bij de workshop “Je innerlijke familie” bij Martine.

Je innerlijke familie.. daar kon ik me niet echt een voorstelling van maken. Familieopstellingen ken ik wel uit verhalen van anderen maar de innerlijke schildenfamilie is nieuw. En ik ben echt totaal verrast en blown away van deze workshop vandaag.
Je gaat op een súper leuke en speelse manier aan de slag met een vraag of situatie waar jij op dit moment mee rondloopt/ tegenaan loopt.
Je gaat op zoek naar de positie waar jouw Innerlijke meisje, jongetje, man en vrouw zich bevinden. Wie is er meer aanwezig dan de ander en is dit hoe het voor jou goed voelt of moet er een verandering komen? Het klinkt, denk ik, wazig als die 4 personen genoemd worden maar aan ieder persoon zitten karakter eigenschappen gekoppeld waardoor je heel snel erachter komt waar jouw werkelijke behoefte ligt.
Ik had afgelopen maand een enorm “gedempt” gevoel. Ik voelde niet echt vreugde zoals ik die gewend ben te krijgen van bepaalde dingen. Sinds vandaag heb ik dat weer helemaal terug. De sparkling in mijn buik als ik aan mijn dromen denk.

Martine is een ontzettend warme vrouw en wij voelden ons vandaag enorm in de watten gelegd door haar. Ze nam voor iedereen veel tijd en stelde ons echt snel op ons gemak. Ik denk dat je je snel verbonden met haar voelt omdat ze weet waar ze het over heeft. Ook zij kent minder leuke kanten van het leven waardoor je je begrepen voelt. Maar juist vol vreugde geniet ze van de dingen die zij nu mag doen waar ze energie van krijgt. Deze energie is heeel erg voelbaar.

Ik kan nog heel lang doortypen omdat ik vandaag echt een TOP dag heb gehad maar ik denk dat je zo’n middag gewoon moet ervaren.

Martine, je bent echt een topper en vind het onwijs gaaf om vandaag gezien te hebben hoe goed jij bent in je werk. Ik kijk daarom ontzettend uit naar de Access Bars behandeling die ik nog ga krijgen van jou!

Schrijf een review 

Website

www.eigenwegdoelbewust.nl