Familieopsteller - Purmerend - Martine Hamstra
  • Martine Hamstra

  • (2)
  • Purmerend
  • Familieopsteller
  • € 85,00 per 1 uur

Stuur Martine Hamstra een bericht

Boek een consult met Martine Hamstra

Delen:

Over / Bio

Mijn zielen missie in dit leven is om jou je bewust te laten worden van Jouw Waarde. Jou te laten voelen dat deze wereld ook van jou is. Dat ik jou zie, jou hoor en er voor je ben. Mijn grootste goed is om jou een goed gevoel over jezelf te geven.

isUser

Therapieën

Familieopstellingen Utrecht, Barrs healing/Access Consicousness, Burn-out coaching, Burn-out preventie, Business coaching, Coaching, Communicatiecoaching, Familieopstellingen, Familieopstellingen Amsterdam, Innerlijk kind therapie, Loopbaan coaching, Mentaal Gezond, Online mindfulness & therapy, Online trainingen en workshops, Persoonlijk leiderschap, Reading, Systeemwerk, Tarot, Tarot reading, Teamcoaching.

Onderwerpen

Afwijzing, Ambitie, Angst- paniekaanvallen, Balans, Belemmerende overtuigingen, Bewustzijns ontwikkeling, Bindingsangst, Eigenwaarde, Zelfontplooiing.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Energetisch; healing, Familie; karmisch; systemisch, Lichaamsgericht, Mentale coaching, Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Non dualiteit; eenheidsbewustzijn, Psychologisch; Coaching, Reading, Spiritueel; mystiek.

Meer over werkwijze

Ik coach middels de methode De Schilden van de Innerlijke Familie. Ik werk met poppetjes. In tafelopstellingen en met stoelen of ankers of met representanten. Daarnaast combineer ik alle tools die op dat moment voor de cliënt van belang mogen zijn. Ik werk in 1:1 gesprekken, in relatievorm, in groepsverband (organisaties). Ik geef dag workshops en 2daagse trainingen. Mijn workshop voor jou heet: 'Gezien, Gehoord en Begrepen' en is volledig verzorgd.

Via onderstaand web adres kom je in de ticket omgeving en ben je vrij om even rond te kijken.
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-workshop-gezien-gehoord-en-begrepen-52666275247

Beroepsverenigingen

CAT
ICR Coach Register

Opleiding/cursussen

DFS Utrecht, Civas Haarlem, Laudius

Testimonials

zie hiervoor mijn FB pagina's EigenWegDoelBewust en Coaching in de Schilden van je Innerlijke Familie.

.............................. 'Wat een bijzondere dag heb ik ervaren gister. Wat een energie geeft Martine, voor mij is alles nog een beetje nieuw, en ik vond het spannend om bij deze dag te zijn. Maar wat een inzichten en leermomenten op één dag. Fantastisch. Dank je wel Martine'

............................... 'Ik heb meegedaan aan de workshop 'Jouw innerlijke familie' bij Martine, EigenWegDoelBewust. Een prachtige dag met veel waardevolle inzichten.
Martine weet van iets wat complex en niet zo tastbaar is, op een speelse manier juist iets heel tastbaars te maken. Er zijn bij mij veel kwartjes gevallen. Ik heb niet alleen inzicht gekregen in waarom ik op een bepaalde manier reageer in bepaalde situaties, maar ook heel helder waar ik de andere kwaliteiten van mijn 'innerlijke familie' meer in kan zetten.
Het was een mooie dag in het Thuishuis, een plek met een hele fijne sfeer.
Martine is een krachtige en prachtige vrouw met veel kennis in huis die ze op een hele fijne manier met humor en speelsheid deelt! Dankjewel Martine Hamstra 💕🙏'

............................... 'Ik ben onlangs bij Martine geweest voor een workshop Innerlijke Familie. Een bijzondere mooie dag met verhelderende inzichten met een fijne groep vrouwen. Martine is een inspirerende krachtige vrouw. Ze is deelt haar passie en straalt ook liefde uit. Tevens is zij een top gastvrouw! De workshop is heel interessant en de moeite waard om te ervaren en met ondersteuning van Martine kom je een heel eind.
De ruimte waar de workshop gehouden is is een fijne lichte ruimte waar het huiselijk is ingericht. Het voelt als thuiskomen in het thuishuis :-) en dat is het echt! Ik wil niet te veel verklappen over de dag ;-)
Dank aan lieve vrouw in mijn netwerk die mij deze workshop aanraadde. Dankbaar!

Kaart

Reviews

Sandra Midavaine

14-05-2019 11:25
Ik heb onlangs een accesbarsbehanding gehad, uitgevoerd door Martine. Dit is een behandeling waarbij ze via drukpunten op je hoofd, de energiebanen weer vrij maakt, oftewel ze ruimt deze op, waardoor er weer lucht is voor andere (nieuwe) dingen. Ik moest eerst op een bankje liggen en viel meteen in slaap haha... De behandeling duurt 1 uur. Nu 2 weken later merk ik echt resultaat. Ik heb nu weer rust in mijn hoofd. Echt geweldig en heel erg blij mee!! Dankjewel lieve Martine

Malou Jansen

14-05-2019 11:24
Vandaag heb ik een ontzettend mooie ervaring gehad bij de workshop “Je innerlijke familie” bij Martine.

Je innerlijke familie.. daar kon ik me niet echt een voorstelling van maken. Familieopstellingen ken ik wel uit verhalen van anderen maar de innerlijke schildenfamilie is nieuw. En ik ben echt totaal verrast en blown away van deze workshop vandaag.
Je gaat op een súper leuke en speelse manier aan de slag met een vraag of situatie waar jij op dit moment mee rondloopt/ tegenaan loopt.
Je gaat op zoek naar de positie waar jouw Innerlijke meisje, jongetje, man en vrouw zich bevinden. Wie is er meer aanwezig dan de ander en is dit hoe het voor jou goed voelt of moet er een verandering komen? Het klinkt, denk ik, wazig als die 4 personen genoemd worden maar aan ieder persoon zitten karakter eigenschappen gekoppeld waardoor je heel snel erachter komt waar jouw werkelijke behoefte ligt.
Ik had afgelopen maand een enorm “gedempt” gevoel. Ik voelde niet echt vreugde zoals ik die gewend ben te krijgen van bepaalde dingen. Sinds vandaag heb ik dat weer helemaal terug. De sparkling in mijn buik als ik aan mijn dromen denk.

Martine is een ontzettend warme vrouw en wij voelden ons vandaag enorm in de watten gelegd door haar. Ze nam voor iedereen veel tijd en stelde ons echt snel op ons gemak. Ik denk dat je je snel verbonden met haar voelt omdat ze weet waar ze het over heeft. Ook zij kent minder leuke kanten van het leven waardoor je je begrepen voelt. Maar juist vol vreugde geniet ze van de dingen die zij nu mag doen waar ze energie van krijgt. Deze energie is heeel erg voelbaar.

Ik kan nog heel lang doortypen omdat ik vandaag echt een TOP dag heb gehad maar ik denk dat je zo’n middag gewoon moet ervaren.

Martine, je bent echt een topper en vind het onwijs gaaf om vandaag gezien te hebben hoe goed jij bent in je werk. Ik kijk daarom ontzettend uit naar de Access Bars behandeling die ik nog ga krijgen van jou!

Schrijf een review 

Website

www.eigenwegdoelbewust.nl