Lifecoach - Amsterdam - Martijn van Eijk
  • Martijn van Eijk

  • (3)
  • Amsterdam
  • Lifecoach
  • € 150,00 per 75 minuten

Stuur Martijn van Eijk een bericht

Boek een consult met Martijn van Eijk

Delen:

Over / Bio

Dé life coach voor dertigers met levensvragen.

Mijn droom is om een vrij en rijk leven te leiden. Rijk aan waardevolle ervaringen, plezier en kennis over het leven. Een vrij leven is voor mij een leven waar ik aan het roer sta. Dit gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot. Hier moet je voor werken. En dat begint met werken aan mijzelf. Deze motivatie voedt mijn enorme passie en interesse in persoonlijke ontwikkeling en zelfbewustzijn.

Mijn missie is om een positive bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappij en de wereld een stukje mooier en bewuster achter te laten dan hoe ik deze gevonden heb. Dat wil ik doen door anderen op weg te helpen, zodat zij met meer bewustzijn en begrip naar zichzelf kunnen kijken.

Ik geloof dat als we vanuit onze kracht leren leven, we de wereld, elkaar en de generaties na ons op een duurzame manier versterken.

Ik als jouw coach

Door de jaren heen heb ik ervaren hoe je jezelf, door middel van zelfkennis en bewustwording, kunt ontwikkelen. Ik focus mij dan ook vooral op het coachen rondom inzicht.

Zodra jij een inzicht hebt verkregen, kun je dat niet meer terugdraaien. Je kan niet meer 'ontzien’ wat je gezien hebt. Dat noem ik duurzame groei.

Het allerbelangrijkste is de relatie of samenwerking die wij hebben. Ik sta naast jou en ondersteun jou op jouw pad. We onderzoeken en ontdekken samen. Jij bent leidend en ik faciliterend.

Hoe beter onze relatie, hoe beter ik jou kan ondersteunen, hoe beter jouw vooruitgang en resultaat.

Ik werk vooral met mensen in of rond de 30 die nieuwsgierig zijn, die echt willen en er klaar voor zijn om zelf een verandering te maken.

Mijn aanpak is persoonlijk, op maat gemaakt en dus altijd anders. Ik werk vooral intuïtief, gecombineerd met bekende en krachtige coaching technieken en eventueel met mindfulness toepassingen.

Laten we eerst kennismaken, dat is het belangrijkste.

Daarna zien we verder.

Therapieën

Lifecoaching, Business coaching Amsterdam, Coaching, Lifecoaching, Mindfulness, Mindfulness therapie Amsterdam, Mindfulness therapie Utrecht, Teamcoaching.

Onderwerpen

Contact met lichaam, Contact met mezelf, Gedachten, Grenzen aangeven, Potentieel, Stress.

Werkwijze

Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Mentale coaching.

Meer over werkwijze

Life coaching speciaal gericht op dertigers met levensvragen. Voor diegene die zoekende is naar antwoorden om zichzelf en voldoening in het leven te vinden. Dit kan gaan over allerlei levensthema’s. Van werk tot persoonlijke ontwikkeling tot relaties en spiritualiteit.

Tijdens life coaching leggen we samen de vinger op dat gevoel. We kijken naar de obstakels waar je tegenaan loopt en we gaan een laagje dieper.

Met meer bewustzijn
We geven aandacht aan jouw gedachtes, gevoelens en limiterende overtuigingen. Je zult helderheid vinden in hoe deze patronen jouw leven beïnvloeden en hoe deze patronen ervoor zorgen dat je niet met overgave kunt leven.

Vanuit dit bewustzijn zul je anders leren kijken naar jezelf en leren zien vanuit mogelijkheden en kansen. Je bouwt zelfvertrouwen op zodat je gaat durven leven vanuit jouw gevoel.

Het masker mag af en je kunt echt jezelf zijn.

We doen dit door middel van verschillende krachtige coaching technieken en methodes, maar vooral vanuit de relatie en connectie die wij samen hebben.

We werken in een fijne en veilige omgeving in één op één gesprekken die we zowel online als offline kunnen voeren.

Beroepsverenigingen

VMBN, AC, CVM, EMCC

Opleiding/cursussen

Mindfulness Trainer - Basis en vervolg opleidingen - Centrum voor Mindfulness in Amsterdam - Life & Success Coaching Jay Shetty certification school

Testimonials

Na het volgen van de mindfullness training kon ik beter omgaan met stress. Niet hoe ik het kon voorkomen maar hoe ik er mee om kan gaan. Ik merk als ik de training toepas in situaties ik me veel relaxter voel en vaak dat de stress nergens voor nodig is! - Thalitha Berger

Totally recommend! We had 1 workshop, Martijn explained all concepts super nicely and it made an impact on how to see my daily stress. Thank you so much!! -Carlos Gordo

Hele fijne training van My OWN Business, veel geleerd over hoe ik mindfulness kan toepassen in mijn dagelijks ritme. Ik kan beter rust creëren voor mijzelf en meer energie! Goede begeleiding. - Ellen Nass

Kaart

Reviews

Ellen Nass

18-02-2020 11:38
Hele fijne training van My OWN Business, veel geleerd over hoe ik mindfulness kan toepassen in mijn dagelijks ritme. Ik kan beter rust creëren voor mijzelf en meer energie! Goede begeleiding.

Carlos Gordo

18-02-2020 11:38
Totally recommend! We had 1 workshop, Martijn explained all concepts super nicely and it made an impact on how to see my daily stress. Thank you so much!!

Thalitha Berger

18-02-2020 11:38
Na het volgen van de mindfullness training kon ik beter omgaan met stress. Niet hoe ik het kon voorkomen maar hoe ik er mee om kan gaan. Ik merk als ik de training toepas in situaties ik me veel relaxter voel en vaak dat de stress nergens voor nodig is!

Schrijf een review