It’s Just Therapy
Lifecoach - Amsterdam - Martijn van Eijk
  • Martijn van Eijk

  • (3)
  • Amsterdam
  • Lifecoach
  • € 120,00 per 75 minuten

Stuur Martijn van Eijk een bericht

Boek een consult met Martijn van Eijk

Delen:

Over / Bio

Mijn reis begon toen ik 25 jaar oud was en

Ik de meditatie guru Davidji ontmoette
Met de wereld aan mijn voeten ben ik op 21-jarige leeftijd naar Amsterdam verhuisd. Ik ben altijd geïntrigeerd geweest door het stadse karakter en de diversiteit aan mensen in een grote stad. Mijn carrière begon in de Amsterdamse hotelindustrie. Hier heb ik met mijn passie voor gastvrijheid en het creëren van onvergetelijke ervaringen voor hotelgasten kunnen werken. Ik werkte op het hoogst haalbare niveau in de industrie, reisde de wereld over en had een complexe maar geweldige commerciële functie. Tot ik op een dag de meditatie guru Davidji als gast in het hotel mocht verwelkomen en ik deel mocht nemen aan zijn workshop; “Zonder Stress”. Hij openende mijn ogen voor nieuwe perspectieven op het gebied van bewustwording en potentie. Vanaf toen realiseerde ik me dat ik een ander doel in mijn leven had en een grote verandering wilde maken.

Ik begon weer met studeren en ik paste wat ik leerde toe in het echte leven
Bewustwording werd mijn nieuwe studie en veel puzzelstukjes vielen op zijn plek. Ik begon met zelfstudie om meer te leren over menselijk gedrag, gewoontes, potentie en geluk via youtube videos en boeken. Toen ik deze kennis ging testen en het succes hiervan zag wilde ik meer. Ik behaalde mijn diploma als Mindfulness Trainer, als life- en succes coach en ik zag steeds duidelijker hoe bewustwording een beter zelfbeeld ondersteunde, hoe je door aandacht te sturen overzicht en rust kon bewaren, hoe je met negativiteit en over-analyseren kon omgaan.

Bewustwording en mijn mindset trainen is niet zomaar een routine, het geeft mij succes, helderheid, vertrouwen, voldoening en focus. Mindfulness en bewustwording werd mijn manier van leven.

MY OWN Business
Ik had mijn roeping gevonden en ik wilde deze lessen met de rest van de wereld delen. Zo gezegd zo gedaan, ik zei mijn baan op en ik richtte MY OWN Business (MOB) op. Een zelfbewuste community. MY OWN Business gaat over verantwoordelijkheid nemen over jezelf en je eigen zaakjes (my own business) op orde leren stellen.

Bewust worden van je eigen krachten, passie, verbeterpunten en potentie en deze weer inzetten om zo je doelen te behalen en de beste versie van jezelf te worden. Samen leren om een leven met voldoening en geluk te leven en wij begeleiden jou tijdens de hele reis. Daarnaast kun je je ook nog eens verbinden met andere leden van de community om groei te stimuleren.

Waar jij groeit, groeien wij mee.

Therapieën

Lifecoaching, Business coaching Amsterdam, Coaching, Lifecoaching, Mindfulness, Mindfulness therapie, Mindfulness therapie Amsterdam, Mindfulness therapie Utrecht.

Onderwerpen

Contact met lichaam, Contact met mezelf, Gedachten, Grenzen aangeven, Potentieel, Stress.

Werkwijze

Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Mentale coaching.

Meer over werkwijze

Een unieke methode met jou als middelpunt
Een simpel en effectief 9 stappenplan, gebaseerd op bewezen technieken van bekende experts op het gebied van coaching en mindset training.

In ons unieke zelfontwikkelde MOB stappenplan, wat bestaat uit 3 elementen, combineren we bewustwording, mindset en de kracht van dagelijkse gewoontes. Met onze methode maken we je bewust van jouw sterke kanten en van jouw kansen voor zelfverbetering en is ontwikkeld voor het behalen van persoonlijk succes.

We gaan concreet aan de slag met de door jouw gezette doelen van carrière tot persoonlijke gezondheid. We overkomen obstakels, we geven jouw zelfvertrouwen en positiviteit een boost en we werken aan gewoontes die je lange termijn succes garanderen.

Het MOB stappenplan is gebaseerd op bewezen studies en technieken van Jay Shetty, Jon Kabat-Zinn en andere onderbouwde en effectieve studies. Wij passen onze methode toe in alle workshops, coaching- en trainingssessies voor het behoud van consistente kwaliteit.

Ons plan is bewezen effectief, gepersonaliseerd, relevant en duurzaam.

Beroepsverenigingen

VMBN

Opleiding/cursussen

Mindfulness Trainer - Basis en vervolg opleidingen - Centrum voor Mindfulness in Amsterdam - Life & Success Coaching Jay Shetty certification school

Testimonials

Na het volgen van de mindfullness training kon ik beter omgaan met stress. Niet hoe ik het kon voorkomen maar hoe ik er mee om kan gaan. Ik merk als ik de training toepas in situaties ik me veel relaxter voel en vaak dat de stress nergens voor nodig is! - Thalitha Berger

Totally recommend! We had 1 workshop, Martijn explained all concepts super nicely and it made an impact on how to see my daily stress. Thank you so much!! -Carlos Gordo

Hele fijne training van My OWN Business, veel geleerd over hoe ik mindfulness kan toepassen in mijn dagelijks ritme. Ik kan beter rust creëren voor mijzelf en meer energie! Goede begeleiding. - Ellen Nass

Kaart

Reviews

Ellen Nass

18-02-2020 11:38
Hele fijne training van My OWN Business, veel geleerd over hoe ik mindfulness kan toepassen in mijn dagelijks ritme. Ik kan beter rust creëren voor mijzelf en meer energie! Goede begeleiding.

Carlos Gordo

18-02-2020 11:38
Totally recommend! We had 1 workshop, Martijn explained all concepts super nicely and it made an impact on how to see my daily stress. Thank you so much!!

Thalitha Berger

18-02-2020 11:38
Na het volgen van de mindfullness training kon ik beter omgaan met stress. Niet hoe ik het kon voorkomen maar hoe ik er mee om kan gaan. Ik merk als ik de training toepas in situaties ik me veel relaxter voel en vaak dat de stress nergens voor nodig is!

Schrijf een review