It’s Just Therapy
Mindfulness therapeut - Amsterdam - Martijn van Eijk
  • Martijn van Eijk

  • (3)
  • Amsterdam
  • Mindfulness therapeut
  • € 60,00 per 1 uur

Stuur Martijn van Eijk een bericht

Boek een consult met Martijn van Eijk

Delen:

Over / Bio

Een levenslange interesse naar menselijke gedrag, het brein en de vraag hoe je het beste uit jezelf en dit ene leven kan halen, heeft mij er toe bewogen om mensen te trainen op het gebied van Mindfulness.
Na ongeveer 11 jaar gewerkt te hebben op de commerciele afdelingen van de Amsterdamse en Internationale hotelindustrie, heb ik de keuze gemaakt meer zingeving aan mijn werk toe te geven en van mijn passie mijn bedrijf te maken. Ik specialiseer mijzelf in mindfulness trainingen voor individuen, groepen en bedrijven. Ik ken de klappen van de zweep aan beide kanten en ik ben gepassioneerd in het overbrengen van bewustwording en ondersteunende educatie die helpen bij lange termijn effecten van stress vermindering en verbetering van de kwaliteit van je leven. Mijn trainingen worden gekenmerkt door de toegankelijkheid, praktische oefeningen en de frisse energie.

Therapieën

Mindfulness therapie Amsterdam, Mindfulness, Mindfulness therapie, Mindfulness therapie Amsterdam, Mindfulness therapie Utrecht.

Onderwerpen

Contact met lichaam, Contact met mezelf, Gedachten, Grenzen aangeven, Potentieel, Stress.

Werkwijze

Mindfulness; meditatie; non dualiteit.

Meer over werkwijze

Mijn werkwijze is gerichte op de praktische kant van Mindfulness beoefening. Zelf oefenen en de inzet hiervan bepaalt voor een groot deel de progressie tijdens trainingen. Mijn trainingen in groepen zijn praktisch en gegeven met energie en plezier. We besteden aandacht aan vriendelijkheid en compassie om zo ook het element van aandacht voor jezelf te ondersteunen. Er wordt gereflecteerd op de ervaringen van het moment tijdens beoefening om zo links te leggen naar je dagelijkse leven en de verbetering daarin. In 1 op 1 sessies werken we samen met de reflectie die we tegen komen tijdens de besproken onderwerpen en beoefening. We kunnen dieper op de oefening induiken en er is meer ruimte voor vragen.

Opleiding/cursussen

Mindfulness Trainer - Basis en vervolg opleidingen - Centrum voor Mindfulness in Amsterdam

Testimonials

Na het volgen van de mindfullness training kon ik beter omgaan met stress. Niet hoe ik het kon voorkomen maar hoe ik er mee om kan gaan. Ik merk als ik de training toepas in situaties ik me veel relaxter voel en vaak dat de stress nergens voor nodig is! - Thalitha Berger

Totally recommend! We had 1 workshop, Martijn explained all concepts super nicely and it made an impact on how to see my daily stress. Thank you so much!! -Carlos Gordo

Hele fijne training van My OWN Business, veel geleerd over hoe ik mindfulness kan toepassen in mijn dagelijks ritme. Ik kan beter rust creƫren voor mijzelf en meer energie! Goede begeleiding. - Ellen Nass

Kaart

Reviews

Ellen Nass

18-02-2020 11:38
Hele fijne training van My OWN Business, veel geleerd over hoe ik mindfulness kan toepassen in mijn dagelijks ritme. Ik kan beter rust creëren voor mijzelf en meer energie! Goede begeleiding.

Carlos Gordo

18-02-2020 11:38
Totally recommend! We had 1 workshop, Martijn explained all concepts super nicely and it made an impact on how to see my daily stress. Thank you so much!!

Thalitha Berger

18-02-2020 11:38
Na het volgen van de mindfullness training kon ik beter omgaan met stress. Niet hoe ik het kon voorkomen maar hoe ik er mee om kan gaan. Ik merk als ik de training toepas in situaties ik me veel relaxter voel en vaak dat de stress nergens voor nodig is!

Schrijf een review