It’s Just Therapy
Sjamaan - De Wijk - Marlouk van Gooswilligen
  • Marlouk van Gooswilligen

  • (3)
  • De Wijk
  • Sjamaan
  • € 80,00 per 1,5 minuten

Stuur Marlouk van Gooswilligen een bericht

Delen:

Over / Bio

Fijn je te mogen ontmoeten.

Ik ben MoonHeart, Sjamaan. Mijn kracht in de ontmoeting met jou is het maken van een diepe verbinding waarin ik je de stilte en de vrije beweging van wat er binnen in jezelf aanwezig is laat ervaren, vanuit je zuivere en pure vorm.

Je zult mij als liefdevol en betrokken ervaren, waardoor je je veilig en gezien zult voelen. Ik laat je de kracht van het naar binnen richten ontmoeten waarin je je leert openstellen en waar te nemen voor wat zich in het moment binnen in jezelf aandient. Dit stelt je in staat in contact te komen met je verlangens en maakt het mogelijk je meer te gaan verbinden met dat wat belangrijk is voor jou.
Deze innerlijke reis van zelfverkenning, maakt dat je het dagelijkse leven en de bewegingen die je erin maakt, bewuster en intenser zult gaan beleven. Het geeft je de ruimte je eigen vorm te laten ontstaan en daarin te leren bewegen, je authentieke 'zelf ' te ontmoeten.

Het leven wat we onszelf vaak eigen hebben gemaakt is vaak grotendeels onbewust gevormd door wat er in je omgeving van je werd verwacht. Hierdoor is er een vorm ontstaan die niet of nauwelijks in verbinding staat met wie je diep van binnen bent.

Ik heb me altijd verbonden gevoeld met alles wat leeft. Als kind al liet ik me meebewegen met wat ik tegenkwam op mijn pad zonder me bezig te houden met de buitenwereld waarin ik geacht werd aan deel te nemen. Naarmate ik ouder werd, kwam ik tot het besef dat mijn omgeving hier anders mee omging, er vreemd op reageerde en heb me onbewust innerlijk van dit pure deel van mezelf afgesloten en me aangepast aan de wereld daarbuiten.
Voor lange tijd heb ik mijn verlangens onderdrukt. Pas jaren later, door onrust en somberheid, ontstond er noodzaak bij mij meer naar mijn behoeftes te gaan luisteren, te voelen wat er binnen in mij afspeelde.
Deze innerlijke reis was intens maar van onmisbare waarde voor mijn bewustwordingsproces. Veel momenten van twijfels gehad of ik wel de juiste kant opliep, steeds weer opzoek te zijn naar wat goed voelde. Ik heb hierin geleerd de vorm van verwachtingen van mijn omgeving en ook van mezelf, los te laten en de ruimte en de vrijheid gecreëerd die nodig was om mijn authentieke vorm te laten ontstaan.

Dit is waar ik nu sta, in verbinding met mijn zingeving, in de ontmoeting mensen ondersteunen in het terugvinden van hun authentieke vorm. De kracht vrij te laten komen om te veranderen en de moed te vinden in vrijheid te bewegen buiten de geijkte vorm.

Ik ben er voor je om je te begeleiden in deze reis naar binnen, en de verwondering van thuiskomen in jezelf te laten ervaren.

Voel je dan ook geliefd en welkom de ontmoeting met mij aan te gaan.


Therapieën

Sjamanisme, Chakra healing, Energetische therapie, Healing, Holistische therapie, Lichaamswerk, Mindfulness, Non dualiteit therapie, Reading, Sjamanistische healing, Zienerschap.

Onderwerpen

Afgewezen, Angst- sociale angst, Angsten, Balans, Bewustwording, Bewustzijns ontwikkeling, Blokkades, Chakra's, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Donkere kant, Eenzaamheid, Emotionele blokkades, Energetische balans, Energetische blokkades, Gevoelloosheid, Groei, HSP - hooggevoeligheid, Innerlijke kracht, Innerlijke strijd, Intuitieve ontwikkeling, Inzicht, Levensmissie, Levensvragen, Lichaamsbewustzijn, Lichtwerk, Loslaten, Missie/passie vraagstukken, Mystieke ervaringen, Passie vraagstukken, Spirituele ontwikkeling, Toekomstvragen, Transformatie, Voelen, Zelfbeeld, Zelfontplooiing, Zielsmissie, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Energetisch; healing, Fysiek (aanraking), Fysiek (beweging), Lichaamsgericht, Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Mystiek/Pyschologisch, Non dualiteit; eenheidsbewustzijn, Reading, Spiritueel; mystiek.

Meer over werkwijze

Wanneer je bij mij komt voor een sessie, zal je in de ontmoeting mijn stille energie en verbinding ervaren. Ik zal een ruimte creëren waarin je de kracht en de moed zult vinden om te bewegen in vrijheid buiten de vorm die je in je leven vaak zo eigen hebt gemaakt. Dit geeft de beweging die nodig is voor het in gang zetten van je veranderingsproces waarin je (vaak onbewust) al heel lang naar verlangd.

Er zal alle ruimte zijn om te laten ontstaan wat er voor jou nodig is.
Soms is dit door middel van een gesprek, waarin je kan vertellen wat er speelt in je leven en help ik je op zoek te gaan naar dat wat je hierin nodig hebt. Ik noem deze vorm Listening, dit heeft wel wat weg van therapie alleen is het een veel vrijere vorm. Hierin maak ik eigenlijk altijd gebruik van mijn healing, reading en intuitieve guidance.

Soms zullen er momenten zijn dat je meer behoefte hebt aan stilte en geven woorden onvoldoende betekenis aan dat wat zich aandient. Op dat soort momenten kan ik je ondersteunen in de wereld van de 'taal zonder woorden'.
Het stelt je instaat om meer in het moment waar te nemen wat er is. Te focussen op je lichaam en het gevoel wat je daarin ervaart te leren kennen, sensaties waar te nemen.
Dit zijn vaak mooie momenten tijdens de sessie omdat het voor heel veel mensen zo ongewoon is om te doen. Het alledaagse leven van tegenwoordig bestaat voor een groot deel uit het leven vanuit je hoofd, de taal van de woorden. Onbewust heeft dit heel veel mensen uit hun contact gebracht met hun gevoel. Hier bewust van te worden en de ontmoeting met jezelf in deze nieuwe vorm aan te gaan, zal je een intens gevoel van vrijheid laten ervaren en de kans geven om de vorm waarin je jezelf al zo lang in hebt vastgelegd los te laten.
Het bewuster worden van je lichaam en je gevoel, wordt ook wel lichaamswerk genoemd. Aarding, is hier een mooi voorbeeld van. Hoe sta je op de aarde... Loop je wel eens op blote voeten...

Healing is ook een belangrijk onderdeel van mijn ontmoetingen. Dit kan zonder fysiekcontact maar ook door handoplegging, ook wel 'Hands on Healing' genoemd. Je ligt dan op een massagetafel en leg ik mijn handen op verschillende plekken op je lichaam. Ik begin bij de voeten en werk dan naar boven. Hierin maak ik contact met je energieveld en de chakra's die aanwezig zijn in je lichaam. Ik kan dan eventuele blokkades voelen in je lichaam, die ontstaan door moeilijke situaties die je hebt meegemaakt in je leven. Het stelt je instaat om je energie op te schonen en de eventuele blokkades weg te halen waardoor je je anders gaat voelen en bewegen in het dagelijkse leven.

In de praktijk blijkt vaak dat er behoefte is aan meerdere sessies om wat meer de diepte in te kunnen gaan. Tijd en ruimte speelt hierin een hele belangrijke rol. Daar kan je je eigen beweging in maken wat voor jou goed voelt.
Iedereen is welkom op alle leeftijden, kinderen, pubers, jongvolwassenen, ouders, volwassenen, respectvolle oudere leeftijd.

www.moonheart.nl

Opleiding/cursussen

Opleiding Kinder en Jeugdtherapie (BGL Assen)
Opleiding tot gezinstherapeut (BGL Assen)
Systemisch werk (Hellinger Instituut)
School of Life twee jaar gevolgd (levenstherapie Haarlem)
Healing Touch (Intstitute Astroshamanisme Franco Santoro)
Sjamanistisch genezer i.o Wageningen

Kaart

Reviews

Kim

16-11-2016 21:30
Marlouk heeft een zachte, krachtige energie. Mijn eerste ontmoeting met haar voelde als vertrouwd en veilig. Marlouk nodigt je uit om jezelf te zijn en vanuit dat authentieke veld de wereld in te gaan. Bijzonder aan haar vind ik haar vermogen tot het uiten en delen van ook haar eigen kwetsbaarheid, waardoor ze je direct meeneemt naar de kern van een oprecht samenzijn. Rust, stilte afgewisseld met opbouwende energie kenmerken ons bijzondere contact. Ik ben blij Marlouk in mijn leven te hebben.

Nancy

14-11-2016 22:32
Een heel puur persoon met veel kracht en liefde, zonder oordelen en veel ruimte voor jou.
Op een bijzondere manier komen de juiste onderwerpen omhoog en zowel met woorden als met energie geeft Marlouk er aandacht aan, waardoor er rust en ruimte ontstaat, na de behandeling voelde ik energie en kracht.
Intens zuiver persoon, we kenden elkaar niet maar ik voelde meteen dat Marlouk de juiste healer is. Zeer oprecht geeft ze haar sessies.
Erg blij met de ervaringen en healing van Marlouk.

K. Lonsain

14-11-2016 15:59
Ik ervaarde een slechte energieverdeling en Marlouk heeft mij dmv healing weer in balans gebracht.
Ik heb rust in mijn hoofd gekregen door stil te staan bij mijn behoefte . Daardoor kwam er ook weer balans in mijn lijf en in mijn energie.
Tijdens de healing voelde ik mijn energie stromen in de vorm van warmte, erg prettig om te ervaren.
We hebben fijne gesprekken gehad die me inzicht hebben gegeven in hoe ik meer kan aarden.

Schrijf een review 

Website

www.moonheart.nl