Gezinstherapeut - Utrecht - De Meern - Marjolijn Keij
  • Marjolijn Keij

  • (3)
  • Utrecht - De Meern
  • Gezinstherapeut
  • € 60,00 per uur

Stuur Marjolijn Keij een bericht

Boek een consult met Marjolijn Keij

Delen:

Over / Bio

Gezinscoaching en relatiecoaching Utrecht - persoonlijke ontwikkeling, en meditatie. Leef een gelukkiger leven! YourVibe coaching en trainingen,

Ik ben Marjolijn en werk vanuit mijn hart en met passie. Als Gezins- en Relatie Coach support ik ouders en koppels om zich bewust te worden van zichzelf, van hun relatie, uit te gaan van eigen kracht en kinderen liefdevol te begrenzen. Ik kan mensen ook begeleiden om te gaan voor een liefdevol proces van uit elkaar gaan, wat uiteraard enorm in het belang is van ieder kind.
Daarnaast coach ik mensen die gaan voor structurele gedragsverandering en een blijvend positieve mindset. Hierdoor kunnen zij meer genieten, vanuit ontspanning (leren) leven en voor hen passende keuzes maken.
Wil jij groeien in zelfliefde, meer ruimte in je hoofd ervaren en dicht bij jezelf (leren) blijven met alles wat er om ons heen gebeurd? Ik steun je graag!

Therapieën

Gezinstherapie, Burn-out coaching, Coaching, Communicatiecoaching, Echtscheidingsbemiddeling, Geweldloze communicatie, Gezinstherapie, Personal coaching, Relatie- en gezinscoaching, Relatiecoaching.

Onderwerpen

Assertiviteitsklachten, Belemmerende overtuigingen, Bewustzijns ontwikkeling, Burn out, Communicatieproblemen, Eigenwaarde, Familieproblemen, Gedragsproblemen, Gezinsproblemen, Hulp bij opvoeding, In hoofd zitten, Innerlijke kracht, Relatiebreuk, Relatieproblemen.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Mentale coaching, Non dualiteit; eenheidsbewustzijn, Psychologisch; Coaching.

Meer over werkwijze

Ik ben liefdevol confronterend, spiegel, voel intuïtief aan wat er speelt en vertaal de onderstroom
Het is altijd aan jou zelf wat je aan wilt gaan/ wilt ontwikkelen. Ik kan je en/ of jullie steunen op jouw pad van bewustwording. Ik gun jou en jullie simpel gelukkig en verbonden zijn, met jezelf en de ander.
Relatie en Gezins coaching/therapie zijn trajecten van een aantal maanden d.m.v. gesprekken, Ik organiseer ook bewustzijns weekenden, met o.a. actieve meditatie en persoonlijke coaching, waarbij je op een dieper niveau een ontspannen en liefdevolle manier van leven eigen kunt maken.

Opleiding/cursussen

Hogeschool Utrecht; Omgangskunde
Stichting Take Two; Persoonlijke ontwikkeling/ Groepsdynamica
Stichting Take Two; Opleiding tot Bewustzijn Coach
Stichting Take Two; Opleiding tot Gezins -Relatie Coach/ Communicatie Expert

Testimonials

''Ik zat vol in de weerstand...de mooie woorden van Marjolijn, geduld en een spiegel heeft mij gebracht dat ik meer in mijn gevoel zit en minder in mijn hoofd...dankbaar!'' Claudi

''Marjolijn heeft mij aan het denken gezet om naar mezelf te kijken, bij mezelf te blijven, met elkaar in gesprek te blijven en dat veel nergens over gaat..dat is de kracht van Marjolijn'' Nol

''Je wordt gespiegeld, leert de juiste vragen aan jezelf te stellen. Zorg dat je zelf gelukkig bent, dan kun je een ander ook gelukkig maken. Dit leer en ervaar je bij YourVibe...je bent een supercoach Marjolijn'' Geert

''Echt luisteren, spiegelen, iemand die je vooral het aller allerbeste gunt, dat ervaar je bij Marjolijn, een fantastische coach'' Lieke

''YourVibe heeft veel voor mij betekent, zit veel minder in mijn hoofd en ervaar meer rust in mezelf'' Marjolein


Kaart

Reviews

Geert

21-03-2023 14:41
Respect naar elkaar en stel de juiste vragen aan jezelf. Zorg dat je zelf gelukkig bent, dan kun je een ander ook gelukkig maken. Dit leer en ervaar je bij YourVibe, je bent een super coach Marjolijn!

Lies

21-03-2023 14:40
Ik zie Marjolijn als een heel warm mens, ervaar veel diepgang

De coaching geeft mij veel inzichten, ook m.b.t.het contact met mijn kinderen/ beter luisteren naar mezelf en ik leef veel bewuster!

Claudi

22-11-2022 16:58
Ik zat vol in de weerstand...de mooie woorden van Marjolijn, geduld en een spiegel heeft mij gebracht dat ik meer in mijn gevoel zit en minder in mijn hoofd...dankbaar!''

Schrijf een review 

Website

https://yourvibe.nl/