It’s Just Therapy
Energetisch therapeut - Online - Marielle Kwakkel
  • Marielle Kwakkel

  • Online
  • Energetisch therapeut
  • € 45,00 per per sessie van ongeveer 45 minuten, maximaal 60 minuten

Stuur Marielle Kwakkel een bericht

Boek een consult met Marielle Kwakkel

Delen:

Over / Bio

Ik ben Mariëlle Kwakkel. Therapeut, Vrouw, Healer, Moeder, Spiritueel en Levensgenieter.

Ik help vrouwen hun belemmerende patronen en angsten te transformeren en te helen zodat ze in rust en vrijheid kunnen leven en hun potentieel kunnen aanboren. Ik ben gespecialiseerd in depressieve klachten zoals somberheid, vermoeidheid, terugkerende belemmerende gedachten, slaap problemen, concentratieverlies en angst. Ook voor pijnklachten kun je bij mij terecht.

Ik ben afgestudeerd Sociaal Pedagogisch Medewerker en heb in die hoedanigheid gewerkt in de psychiatrie met zowel volwassenen als kinderen. Daarnaast ook met jongeren in diverse instellingen en diverse problematiek.

In 2017 ben ik afgestudeerd als Energetisch Therapeut. Het jaar 2017 heb ik besteed aan onderzoek naar de psychologische en spirituele oorzaken van depressieve klachten. Sinds 2017 werk ik in mijn eigen praktijk.

Als therapeut vind ik het belangrijk om de helpen vanuit ervaringsdeskundigheid. Op deze manier kan ik mijn cliënten goed aanvoelen, ik weet hoe ze zich voelen en welke stappen ze moeten nemen om te herstellen en te groeien.

Als mens vind ik het belangrijk om anderen te helpen en leef en werk ik graag in afstemming met het universum. Het is mijn ervaring dat op deze manier alles makkelijker en beter gaat. Dat ervaren mijn cliënten ook als ik met ze werk. Het is als fietsen met de wind in de rug. Ik vind het belangrijk om mezelf te ontwikkelen en daardoor te groeien en help daar anderen ook graag bij. Het maakt me gelukkig om te zien hoe iemand tijdens het begeleidingstraject opbloeit en en kwartjes vallen. Dat de drempels wegvallen en men zich weer vrij voelt.

Om een blijvende verandering te bereiken werk ik door middel van :
energetische behandelingen in combinatie met opdrachten en oefeningen om thuis te doen waarna we dit samen bespreken en vervolgen in de volgende sessies. De behandeling bestaat uit 6 sessies om jouw voortgang te kunnen waarborgen.

Ik werk op afstand en de sessies zijn daarom online via beeldverbinding. Hierdoor is er geen reistijd en geen kans op besmetting met corona.

Therapieën

Energetische therapie, Cognitieve therapie, Mindfulness.

Onderwerpen

Angsten, Chronische pijn, Chronische vermoeidheid, Concentratieproblemen, Depressie, Gedachten, Gedragspatronen, Negatieve gedachten, Slaapproblemen, Somberheid.

Werkwijze

Energetisch; healing, Mentale coaching.

Meer over werkwijze

Door mijn eigen ervaringen en door het werken met mijn cliënten in mijn praktijk heb ik een methode ontwikkeld om te herstellen van vastzittende patronen. Dit noem ik de 180 graden omkeer methode. Deze methode kent 3 fasen.

Fase 1:
Top 1 probleem oplossen.
Jouw top 1 probleem staat je dusdanig in de weg dat het je herstel in de weg staat. Of dit nu vermoeidheid is, een terugkerend negatief gedachtenpatroon of iets anders. Je gaat eerst het grootste probleem oplossen. Na deze fase heb je voldoende focus en energie om de volgende fase te doorlopen.

Fase 2:
Bewustwording en nieuwe keuzes.
In deze fase wordt je je bewust van jouw patronen die jouw huidige realiteit vormgeven en veroorzaken. Je gaat je patronen identificeren en nieuwe keuzes maken die je nodig hebt om te herstellen.
Na deze fase ben je klaar om deze patronen om te keren in de volgende fase.

Fase 3:
Omkeren patronen.
Je gaat in deze fase je patronen 180 graden omkeren door het leren van nieuwe vaardigheden en gedrag die jouw nieuwe keuzes ondersteunen. In deze fase ga je de gemaakte keuzes die je in jouw nieuwe leven ondersteunen integreren. Je leert nieuwe vaardigheden die je in je gewenste leven nodig hebt en maakt hier een gewoonte van door ze te oefenen.

Na deze 3 fasen heb je jouw patroon omgekeerd. Je hebt rust gecreëerd in je hoofd en leven en weet dit te handhaven.

Deze methode is erop gestoeld om vanuit het hier en nu veranderen. Graven in het verleden is niet nodig. Hoe je je nu voelt en de situatie waarin je je bevindt komt door de keuzes die je hebt gemaakt. Door nieuwe keuzes te maken verandert je leven. Door de juiste keuzes te blijven maken, verandert je leven blijvend.
Om een nieuwe gewenste situatie te creëren is het nodig dat je verantwoordelijkheid neemt voor je veranderproces. De methode werkt daarom opdrachten en oefeningen.
Een onderdeel van de methode zijn de healings. Door deze energetische behandelingen kom je makkelijker in de rust stand. Laat je los wat je niet meer nodig hebt en kunt gebruiken. Wordt je opgeladen met nieuwe energie. De nieuwe kennis die je je eigen maakt en de keuzes die je maakt kun je beter integreren in jezelf wat het veranderproces ondersteunt.

Beroepsverenigingen

Ik heb ervoor gekozen me niet aan te sluiten bij een beroepsvereniging omdat deze online behandeltrajecten niet vergoeden en omdat ik verschillende methode combineer. Ik heb alle diploma's die de beroepsverenigingen voorschrijven.

Opleiding/cursussen

Sociaal pedagogische hulpverlening (SPH). Windesheim collega te Zwolle
Energetisch therapeut. Instituut CAM te Utrecht.
Jaarlijkse verplichte bijscholingen, Instituut CAM te Utrecht
EHBO, Oranje Kruisvereniging Nederland

Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review 

Website

https://www.facebook.com/mariellekwakkelenergetischetherapie