Lifecoach - Zutphen - Mariëlle Jansen
  • Mariëlle Jansen

  • (7)
  • Zutphen
  • Lifecoach
  • € 100,00 per uur (aanvullend vergoed via de NFG/RCBZ)

Stuur Mariëlle Jansen een bericht

Boek een consult met Mariëlle Jansen

Delen:

Over / Bio

Coaching, healing, relatietherapie & EMDR Zutphen

Traumatische ervaringen kunnen een enorme druk op je leven leggen en je zelfs helemaal verlammen. Je het gevoel geven dat je gevangen zit in je eigen lijf en leven, dat je bijna niet kunt ademhalen. Niets zo wanhopig als dat je niet weet hoe je de dag door moet komen, dat je niet meer weet hoe je er nog iets leuks in moet zien of van maken.
Dat kan heus anders ... en daar kan ik je goed bij helpen. Met aandacht en geduld en ervaring om je van deze fase te bevrijden en weer hoop te krijgen met jezelf, op een gezellig en gemakkelijk te hanteren leven.

Bovendien krijg je zo rond de 40 het cadeau dat je binnenwereld zich meer gaat roeren en niet langer de buitenwereld jouw welbevinden bepaalt! De binnenwereld wil in balans gebracht worden met wat er in de buitenwereld gebeurt.
Dat levert allerlei thema's ter uitwerking op ... met jezelf, je relatie, je ouderschap, je werk, je inspiratie, je talenten en kwaliteiten, je verbinding met familie en vrienden.
Op zijn jungiaans gezegd ... schaduwwerk doen en animus/anima energie in balans brengen.

Daarom heeft Core-Coaching als voornaamste focus de 40-+! Mensen inzicht te laten krijgen in hun processen, de oorsprong ervan met ze te achterhalen en uitdiepen, de verbanden die die processen hebben in de rode lijn van hun leven duidelijk te krijgen, oude kindpijn mogen los te maken en te transformeren, bezinning te creëren en persoonlijke groei te entameren.
Doel is: (weer) goed in je vel komen zitten ... blij zijn met jezelf! Leven vanuit je essentie ... en van daaruit richting geven aan je leven met een opgeschoond stoepje van je ziel!

Ik heb Campercoaching in het leven geroepen om hier met je een hele dag mee aan te werken! Geeft zoveel inzicht en verdieping! En daarmee verdiepend resultaat.

Het is mijn passie anderen te mogen assisteren en bijstaan in hun groeiproces. Dat is mijn missie in het leven. Die voortkomt uit mijn visie dat als mensen goed in hun vel zitten, blij zijn met wie ze zijn en wat ze doen … ze echt aardig zijn voor zichzelf en hun omgeving, de ander het licht in de ogen gunnen, helpen waar mogelijk binnen de eigen kring en de samenleving er omheen, graag met andere samenwerken om goede dingen te doen … dat we dan samen een mooie wereld maken met elkaar, waar het voor iedereen goed toeven is en waar iedereen vanuit zijn eigen passie zijn potentieel leeft.
En daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

In 2005 ben ik met mijn therapie en counseling praktijk Core-Coaching gestart. Ik begeleidde mensen met allerlei psychologische vraagstukken, met relatieproblemen, met stress- en burn-out problemen en met ADHD en ADD. Volgde een opleiding tot AD(H)D-coach en een opleiding tot stress- en burn-out coach en relatietherapeut. Deed alle benodigde opleidingen voor de beroepsverenigingen en andere bijscholingen en blijf dat nog steeds doen.

Therapieën

Lifecoaching, Burn-out coaching, Communicatiecoaching, Counseling, EMDR, Energetische therapie, Energiecoaching, Executive coaching, Healing, Healing via Skype/Zoom, Healing Zutphen, Holistic Pulsing , Holistisch therapeut, Lichaamsgerichte psychotherapie, Lichaamsgerichte therapie, Lifecoach & echtscheidingscoaching, Psychologie, Relatietherapie.

Onderwerpen

Adhd/Add, Afwijzing, Agressie, Angsstoornissen, Angst- paniekaanvallen, Angsten, Belemmerende overtuigingen, Bewustzijns ontwikkeling, Bindingsangst, Burn out, Chronische vermoeidheid, Concentratieproblemen, Conflicten, Contact met mezelf, Depressie, Eenzaamheid, Eigenwaarde, Emotionele blokkades, Energetische blokkades, Faalangst, Gedragsproblemen, Gezinsproblemen, Grenzen aangeven, Healing, Hechtingsproblematiek, Hoogbegaafdheid, HSP - hooggevoeligheid, Identiteitsproblemen, Innerlijke kracht, Intuitieve ontwikkeling, Inzicht, Kinderen, Menopauze, Midlifecrisis, Narcisme, Negatieve gedachten, Nieuwetijdskinderen, Onveiligheid, Onverwerkte emoties, Onverwerkte ervaringen, Onzekerheid, Opvoedingsproblemen, Ouderproblematiek, Overtuigingen, Paniekaanvallen, Passie vraagstukken, Persoonlijke ontwikkeling, Piekeren, Posttraumatische stress, Potentieel, Psychische klachten, Psychosomatische klachten, Relatieproblemen, Rouwverwerking, Schaamte, Scheiding, Slachtofferhulp, Spanningen, Spirituele ontwikkeling, Stemmingswisselingen, Stress, Transformatie, Traumaverwerking, Verdriet, Verlatingsangst, Vluchtgedrag, Voelen, Zelfacceptatie, Zelfbeeld, Zelfontplooiing, Zelfsabotage, Zelfvertrouwen, Zielsmissie, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Energetisch; healing, Fysiek (aanraking), Mentale coaching, Mystiek/Pyschologisch, Non dualiteit; eenheidsbewustzijn.

Meer over werkwijze

Om samen te kunnen werken vind ik het belangrijk een verbinding met je te creëren waarin je je veilig voelt je te openen. Binnen een setting waar je je veilig en vertrouwd voelt, spiegel ik je helder en transparant en werk met je naar de kern van de problematiek. Dat gaat best snel en direct, soms confronterend, maar altijd liefdevol. Op weg naar bewustzijn en inzicht in wie je bent en wat maakt dat je doet wat je doet en hoe je het doet.
We gaan stap voor stap de verdieping in jouw eigen psyche en psychische ontwikkeling aan. Via positieve bekrachtiging gaan we op onderzoek in de dingen die je dwars zitten en naar de mogelijkheden die je hebt om met de vastzittende energie aan het werk te gaan.
Wat gaat goed? Waar wordt je blij van? Waar ga je helemaal van stralen? Maar ook ... waar loop je op vast, heb je last van, wekt irritaties en onvrede op, loop je helemaal op leeg, raak je de kluts bij kwijt, voel je je in de kou staan? Elke keer een stukje meer helderheid en duidelijkheid creëren en handvatten bieden om ermee om te gaan.
Daarbij heb ik diverse therapeutische tools ter beschikking waar we mee aan het werk kunnen gaan om vastzittende energie los te maken en transformatie op gang te brengen.
Ter ondersteuning bied ik daarbij energetisch lichaamswerk aan (holistic pulsing, aura- en chakrahealing en stemvorkenhealing).

Beroepsverenigingen

 NFG
RCBZ
NVO

Opleiding/cursussen

2017 - Zielsoorzaken van Ziekte, Germaanse Geneeskunde door Karin van Baelen
2017 - Advanced Follow Up Workshop met Dr. Joe Dispenza
2016 - Progressive en Advanced Workshop met Dr. Joe Dispenza
2016 - Psychopathie en Narcisme voor professionals, Soul Focus
2016 - Hou me Vast, training voor therapeuten (obv EFT-therapie), EFT-Nederland
2016 - Emotional Focus Therapie for Couples, EFT-basisopleiding, EFT-Nederland
2016 - jaartraining The Work van Byron Katie, Liane den Hartog van VierVragen
2016 - Bewustzijnstraining, Martijn van Staveren
2016 – Tijdsbeelden, Karen Hamaker
2015 - Logosynthese, trauma’s en angsten, certificaat, Logosynthese Nederland
2014 - Relatiecoach, Relatiebalans te Venlo
2010-2015 - HBO-Symbolische Jungiaanse Psychologie bij Karin Hamaker-Zondag te Amstelveen;
2013 - Master Entrepreneur, Breakthrough to Success, Financial Freedom, Elements of Success, Master blogging, Master Social Media, Master Networking, Meet the Experts bij Open Circles Academy
2013 - Release Techniques + verdieping door Jan Bommerez
2012 – Logosynthese Basic en Live, vingerlabyrinth, certificaat;
2011 – Introductie Transactionele Analyse, TA Academy, certificaat;
2011 – Regenesis-Touch, Quantum Academy, certificaat;
2010 – Blue Dot Energy workshop, Quantum Academy, certificaat;
2011 - Medische Basiskennis HBO-niveau, BivT, certificaat;
2010 – Psychopathologie, BivT, certificaat
2010 – EMDR I, II, III en IV + praktijkdagen, BivT, certificaten;
2010 – Fonoforese introductie, chakra’s, planeten + praktijkdagen, Magna Mater, certificaten;
2009 – Overdracht en tegenoverdracht, Counseling & Coaching Mandala, certificaat;
2009 – CSR Burnout coach, CSR Centrum, certificaat;
2009 – Thètahealing: Nu-Methode Welzijn en Overvloed, Acticvering Lichtlichamen 1&2, Manifestatie en Overvloed;
2009 – ADHD Coach, Civas, certificaat;
2008 - Basis+Advanced DNA-Thètatechniek, Multidimensionaal Wezen 1&2, Thèta-Instituut, Franeker, certificaten;
2008 – EMF-Balancing Technique fases 1-12, EMF Worldwide, Etten Leur en Sedona, USA, certificaten;
2005-2007 – Overlight serie, Transition Team faclilitator, Inverse Wave Therapy, Relationshifts, Spiritual Psychology Facilitator, Spiritual Communication Facilitator, Lightworker, certificaten;
2005 – 2006 – Spiritual Rehabilitation l & ll (aura- chakrahealing), certificaten;
1990 - NIMA-A, SRM.
1989 - Managementopleidingen Twijnstra Gudde, M.O.C., NIOW e.a.;
1988 - AMBI I1, HE1, NOVI;
1986 - Omscholing tot automatiseringsdeskundige, Wang Nederland;
1982 - Orthopedagogiek, RUU; Specialisatie: Moeilijk Opvoedbare Kinderen, diploma.
1974 - Vooropleiding Tolk/Vertaler Frans/Engels, Sorbonne, diploma;
1973 - Gymnasium B, Montessori Lyceum Zeist, diploma;

Testimonials

Afgelopen jaren heb ik veel moeite gehad met de scheiding van mijn ouders. Helaas heb ik nu al een tijd geen contact meer met mijn vader. Dit is mij destijds heel zwaar gevallen. Ik heb een lange tijd geprobeerd om deze gevoelens te onderdrukken en te ontlopen tot dat ik zelf door kreeg dat ik echt aan mijzelf moest gaan werken om verder te komen in mijn leven. Op mijn opleiding moet ik veel over mijn eigen leven na denken en dit houd mij een spiegel voor. Mariëlle heeft mij geholpen een duidelijk beeld te krijgen over mijn situatie en grip te krijgen op mijn valkuilen. Ik ben eindelijk gaan nadenken en heb rust gevonden in de situatie met mijn vader.
Nora, 19, studente dramatherapie

Lieve Mariëlle, dat vlammetje wat jij in mij gezien hebt begint nu op te bloeien. Na een tijd van bezinning en rust zit Ik nu weer in de flow. Ideeën gaan steeds meer vorm en richting krijgen. De tijd komt er aan dat ik mij meer aan de buitenwereld ga laten zien wat ik te bieden heb. Ik waardeer jou voor de fijne gesprekken en de accurate ondersteuning die je mij gegeven hebt. De belangrijkste les die ik van jou geleerd heb; beseffen dat je een keus heb, en leiding over je eigen leven nemen. Dus tot ontdekking gekomen hoe ik mijn hart kan volgen. En ik bewonder je voor de ruimte die je mij hebt gegeven.
Ilonka, administratief medewerkster bij Care-organisatie

Bij sommige mensen voel je meteen een aangename klik, Mariëlle is daar voor mij een goed voorbeeld van. Warme persoonlijkheid, niet veroordelend, niets gek vinden, een open mind, ruimte voor de persoon en zijn vraag. Voor mij een waardevolle ervaring op het juiste moment. Dus een 100% aanbeveling van mijn kant!
Jan Bernard Oostwoud, , Ouderen Coach

Ik kwam bij Mariëlle omdat ook ik vastliep op een bepaald punt in mijn leven. Zij maakte op mij meteen een positieve en betrouwbare indruk. Heel wat uurtjes hebben we gepraat en Mariëlle nam daar ook echt de tijd voor. Zij liet mij zien hoe dingen uit je verleden doorwerken in je verdere leven en invloed hebben op de keuzes die je maakt. Geleidelijk aan heb ik mijzelf teruggevonden en ook nu (meer dan een jaar na de sessies) kan ik altijd contact opnemen wanneer ik vragen heb. Ze weet meteen wie ik ben tot in detail, dit is echt haar kracht.
Ik zou Mariëlle daarom zeker aanbevelen als coach.
Ingrid Visser, verpleegkundige

Door te putten uit haar eigen ervaring heeft Mariëlle mij op een zeer warme maar ferme manier begeleid in het omarmen en waarderen van mijn gevoeligheid en overige “onvolmaaktheden”. Ze heeft me geleerd dat ik lief voor mezelf mag zijn en dat ik tevens veel kracht kan putten uit wie ik ben om daar mijn voordelen uit te halen. Het feit dat de sessies langer duurden dan de gebuikelijke “uursessies” hebben mij zeker geholpen om sneller tot mijn kern te komen. Met Mariëlle’s passie en talenten heeft zij snel inzicht gekregen in mijn situatie en staat er sinds lange tijd weer een lach op mijn gezicht. Ik nodig iedereen uit om dit geluk te ervaren. Wees lief voor jezelf!
Kim Meijer, trainer, kredietanalyst

In 2010 kwam ik voor het eerst bij Marielle, heel “toevallig “, via een website voor Thètahealing, waar ik een artikel over gelezen had. Sindsdien heb ik een heel aantal sessies bij haar gehad, waarin zij me hielp steeds weer op komende oude brokjes nog onverwerkt leed en trauma’s te helen. Vooral de EMDR-methode , die zij meesterlijk toepast, hebben mij daarin geweldig geholpen. Na een aantal sessies heb ik een aantal goede vriendinnen van me naar haar verwezen, die allen ook zo enthousiast zijn over haar therapeutische bekwaamheden. Zij is analytisch heel erg goed en bijzonder empatisch. Een aanrader voor iedereen, die aan zichzelf wilt werken.
Henriette Bekkering-Tideman, Gepensioneerd arts-psychotherapeute

Als je mij vraagt wat de kracht van Mariëlle is dan zeg ik: inlevend, vakkundig, enthousiast, creatief en praktisch, zowel bij volwassenen als pubers. Daarnaast is Mariëlle ook wat je noemt ‘intuïtief begaafd’, waardoor ze snel en trefzeker weet wat er hapert bij haar cliënten, en dus ook net zo snel en trefzeker in samenspraak met hen voortgang boekt.
Barbara, organisatieadviseur, conferentieleider

Na een heftige burn-out kom ik bij Mariëlle Jansen terecht. Wat een keerpunt in mijn leven!
 Ze kreeg bij mij voor elkaar wat geen enkele therapeut tot die tijd gelukt was. Met haar oprechte open aandacht zijn we samen de diepte in gegaan. Ook ben ik op advies van Mariëlle neurofeedback training gaan doen. Door de perfecte samenwerking van de twee therapeuten durf ik mijn leven weer op te pakken en voel ik mij bevrijd van de extra ballast uit mijn verleden. Dank je wel lieve Mariëlle en Paul ik zal jullie nooit vergeten.
Helma Jongerius, leerkracht basisschool

In 2009 stapte ik voor het eerst bij Mariëlle binnen. Ik mag gerust zeggen dat dit op vele fronten mijn leven heeft veranderd. Ze heeft mij geleerd in mijn eigen kracht te komen en van daaruit mijn leven te “leiden”. En met succes! Niet alleen enorm merkbaar voor mij, maar zeker ook voor mijn omgeving. Haar groot invoelend vermogen en sterke intuïtie in combinatie met haar uitgebreide kennis, maken haar voor mij iemand om steeds weer naar terug te keren op momenten dat ik dat nodig heb.
Judith de Bruin, communicatie medewerker

Het is zeer plezierig samenwerken met Mariëlle. Gedreven door haar brede kennis en inzicht heeft zij haar cliënten veel te bieden en bereikt dan ook mooie resultaten. In onze samenwerking waarin zij cliënte van mij begeleidde was er goed overleg, waarin het samen zoeken naar volgende stappen een plezierige bezigheid was. 
Of het nu gaat om verwerking van een trauma, het vinden van je passie of het omgaan met je ADHD, in mijn beleving ben je bij Mariëlle aan het goede adres. Onze samenwerking smaakte in ieder geval naar meer.

Pieter Pieters, Haalt het beste in je boven; traint, coacht, begeleidt; doen waar je goed in bent, goed zijn in wat je doet, collega , opdrachtgever

Mariëlle wint direct je vertrouwen en is een zeer prettig persoon om mee in gesprek te gaan. 
Ze heeft mij geholpen om gestructureerder te werken en daarin ook meer rust te nemen. Daarnaast geeft ze praktische tips om te leren hoe je zaken kan ordenen en de concentratie kan verhogen.
Rick , Regisseur | Editor | Filmproducent

Marielle veegt het stoepje van je ziel zegt ze…en dat doet ze dan ook, en erg goed! Door haar grote kennis en ervaring te combineren met haar warmte en liefdevolle verbinding met haar cliënt weet ze door te dringen tot de kern en gaat ze door waar anderen ophouden. Marielle geeft inzicht en inspiratie en altijd stof tot nadenken. Ik beveel Marielle van harte aan als je een therapeut zoekt die jou begeleidt bij je ontwikkeling.
Wendy Goudzwaard, loopbaancoach en trainer

Marielle is een fijne en kundige coach die mij enorm op weg heeft geholpen toen ik vast liep in mijn toenmalige werk. Ze heeft me geholpen weer structuur te krijgen in mijn leven. Door Marielle werd me duidelijk in welke richting mijn weg moest gaan. Marielle is een warme persoonlijkheid!
Teddy Roorda-Wierenga, secretary at Stichting Beroepsopleiding Lactatiekunde

I know Mariëlle as an open, wise and deeply caring personality, who works on a deep and conscious level, with integrity and authenticity. Anyone who seeks reflection and coaching is with Mariëlle in very good hands.
Meike van de Linde, Professional Singer/Vocal Coach/Dagvoorzitter

Mariëlle heeft kennis van zaken, is vakbekwaam, plezierig in de omgang en heeft mij zeer goed geholpen afgelopen periode!!!
Joost, Professional advertiser and decorator

Mariëlle is een fantastische vrouw en heel coach deskundig.
Ze luistert, observeert, vraagt door, weet de kern te pakken en helpt je op weg naar waar je heen wilt. Je ontdekt nieuwe inzichten en (her)vind je kracht. Durven en doen!
Bedankt Mariëlle, je bent een kanjer!
Marian, zelfstandig ondernemer Design-DTP

De campercoaching van Mariëlle Jansen start als de motor van de camper start en eindigt als die weer uitgaat. Serieus en vasthoudend begeleidt zij je door de dag heen, een dag waar jijzelf het volledige middelpunt in bent. Mariëlle zet haar coach ervaring optimaal in om door te dringen tot de kern van de zaak. In de camper is nagenoeg alles aanwezig, inclusief een fantastische prima verzorgde V.I.P-lunch. Het verblijf in de natuur maakt de dag helemaal af. Het resultaat van deze dag voor mij is dat ik meer inzichten heb gekregen in de patronen die mij in de weg zitten en handvatten heb gekregen hoe ik daarmee om kan gaan. Als je in de gelegenheid bent om zelf zo’n campercoaching te ervaren, dan raad ik je die van harte aan!
Veron, zelfstandig ondernemer bij Groei Slimmer Met Online Marketing!

Mariëlle is een sterke en warme persoonlijkheid, die snel doorziet waar de kern van het wringen zit. Op positieve en enthousiaste wijze helpt ze je de puzzelstukjes bij elkaar te leggen, zodat je de stap kunt maken van onbewust, naast bewust denken en handelen. Mariëlle geeft een heldere uitleg over hoe processen werken en wil echt terug naar de kern, om tot een nieuwe en gezondere manier van denken en handelen te komen, die blijvend is. Voor mij een hele goede stap naar een meer ontspannen manier van leven, met veel meer respect voor mijzelf.
Bianca, marketing manager

Ik heb Mariëlle leren kennen als een enthousiaste vrouw, die als ze ergens voor kiest er helemaal voor gaat. Ze is consensieus en als collega kan ik zeggen dat ze een goed inzicht heeft in het functioneren van haar cliënten en haar cliënten. Ze heeft een goede intuïtie en het hart op de juiste plaats. Een combinatie die haar goed maakt in haar vak.
Marie-José vd Kimmenade, psychodynamisch therapeut

Beste Mariëlle, Wij zijn dankbaar voor je inzichten. Je beschikt over een enorme grote vakkundigheid. Mede door je doortastendheid en buitengewone empathie kom je onmiddellijk tot de kern van de problematiek. Door jouw inzichten weten we nu wat er met mijn zoon aan de hand is, al na het eerste gesprek. De vorige psychotherapeute wist dit na 2 psychologische testen en 2 intake gesprekken nog niet, ik ben onder de indruk van je talent. Mijn ervaring met jouw werkmethode is zeer positief. Ik wens iedereen die hulp, inzichten en power nodig heeft jou toe.
Mireille Postma, echtscheiding-mediator

Ik heb Mariëlle leren kennen als een buitengewoon enthousiast persoon die graag anderen helpt. Ze put daarbij uit een schat van kennis. Haar nieuwsgierigheid naar nieuwe kennis in haar vakgebied is continu voelbaar, getuige ook haar enorme boekenkast met (vak)literatuur. Mariëlle heeft een ‘lijntje met boven’. Dat maakt haar voor mij extra waardevol.
Ceciel, Communicatiespecialist, PA, projectleider en specialist in aroma-huidverzorging

Ik heb Mariëlle Jansen leren kennen als een warme, ruimhartige vrouw die het mooiste en het krachtige in een ander ziet, voelt en naar buiten brengt.
Lekker direct en duidelijk in de omgang, vakkundig en niet bang om te prikkelen waar nodig.
Desi Angevaare, Yogadocent

Ik heb Mariëlle een paar keer mee mogen maken in een intervisiegroep waar ze als een hele warme en deskundige vrouw op mij over kwam. Ze heeft overduidelijk veel kennis en weet hoe en wanneer ze dat op de juiste wijze moet inzetten. Ze voelt zaken goed aan en is gedreven in haar werk.
Janine, Bedrijfstherapeut, counselor, mental coach

Marielle doet mij denken aan een Scandinavisch gebakje dat een unieke combinatie van zachtheid en stevigheid in zich combineert. En waar je blij van wordt. Mariëlle is een hart-gedreven coach en professional met veel kennis en ervaring maar ook vooral haar warmte, gevoel en intuïtie gebruikt om mensen energetisch – weer- aligned te krijgen
Marieke Griffioen, Professional trainer

Ik ken Mariëlle als een enthousiaste, professionele en meelevende vrouw. Ik heb een paar behandelingen bij haar mogen ondergaan en heb deze als zeer prettig en ontspannen ervaren. Daarnaast voelt Mariëlle goed aan waar de te behandelen punten zitten. Ik ben blij dat ik Mariëlle ontmoet heb en zou haar ook zeer zeker aanbevelen! …
Ineke Dreves, kindercoach

Vandaag hele goede sessies gehad met cliënten. Dat was een stuk makkelijk omdat ik zelf net een hele goede sessie bij Core-Coaching van Mariëlle had mogen ontvangen.
Paul Baker, Neurofeedbacktherapeut

Kaart

Reviews

Sander

07-01-2021 21:45
Mariëlle heeft mij enorm geholpen. Als ik probeer te beschrijven waardoor haar dat gelukt is, betrap ik me erop dat ik op zoek ga naar het beschrijven van feiten, bewijsstukken en vaardigheden, en wellicht in vergelijking met een referentie die ik niet heb.
Ik heb me gerealiseerd dat elke sessie bij Mariëlle een hele prettige flow heeft. Het heeft de ontspanning van een fijn gesprek met een goede vriend. En bij het vorderen van dat gesprek realiseer je je, op heel prettig en ontspannen wijze, dat je de diepte ingaat en bij kernzaken belandt. En dan boem, ineens is daar een inzicht, in jezelf, in een situatie, in een relatie of wellicht iets in een ver verleden. Die ontdekkingen zijn voor mij de kern van alle sessies geweest, waarmee ik vervolgens aan de slag ben gegaan.
In het leiden en sturen naar die inzichten toonde Mariëlle mij elke keer dat ze de diverse factoren maar vooral ook het combinatie effect daarvan heel scherp ziet. Ik denk dat ze dat kan door een combinatie van kunde, inlevingsgevoel en intelligentie, en zonder vooringenomen standpunten.
Ik zie mijzelf op termijn bij Mariëlle terugkomen om aan de slag te gaan met het volgende niveau van inzichten. En dat is een mooi vooruitzicht wat mij betreft.
Sander, Marketing Manager

Jolanda Celie

08-02-2018 14:46
Afgelopen zomer klopte ik aan bij Mariëlle op een moment waarbij ik door ziekte vastliep in mijn werk. Haar enorme levenservaring en kunst om dingen te relativeren, haar oprechte geïnteresseerdheid in mijn situatie, het wederzijdse respect tezamen met de juiste vragen die zij mij wist te stellen, maakten dat er structuur in mijn hoofd kwam. Mariëlle stelt vragen die je doen nadenken. Haar verrassende, voor mij nieuwe, inzichten maakten dat ik tot de kern van de problemen kwam. Van hieruit kon ik onder haar motiverende begeleiding en juiste focus tot keuzes komen. Keuzes die ik anders (nog) niet had durven maken. Het was fijn om hulp te krijgen bij deze verandering in mijn leven. Soms moet je iets vertrouwds loslaten om iets beters te krijgen. Wat ben ik blij lieve Mariëlle dat ik jou op dat moment in mijn leven vond en ik gun ook vele anderen jouw (lieve) aandacht en passievolle ondersteuning toe!

Jolanda Celie

Gertruud van Kempen

06-02-2018 11:26
Op het moment dat ik Mariëlle 'vond' liepen er een paar dingen in mijn leven niet helemaal lekker. Een ellendige ervaring in mijn werkomgeving, had een uitwaaierend effect op mijn leven: het beïnvloedde mijn denken, handelen en gedrag op alle gebieden. Van Mariëlle kreeg ik manieren aangereikt om daar zelf mee aan de slag te gaan. Haar aanpak vond ik heel erg plezierig en effectief: niets werd opgedrongen en het leek alsof we steeds als vanzelf bij bepaalde 'werkvormen' uitkwamen. Ik ken mezelf nu een stuk beter, voel reacties en patronen aankomen en herken sneller wanneer mijn gedachten mezelf in de weg gaan zitten. Het mooiste is dat ik dat nu zelf kan aanpakken en daardoor veel relaxter in het leven sta. Ik beveel Mariëlle dan ook van harte aan!

Bianca

13-04-2017 16:21
Mariëlle is een sterke en warme persoonlijkheid, die snel doorziet waar de kern van het wringen zit. Op positieve en enthousiaste wijze helpt ze je de puzzelstukjes bij elkaar te leggen, zodat je de stap kunt maken van onbewust, naast bewust denken en handelen. Mariëlle geeft een heldere uitleg over hoe processen werken en wil echt terug naar de kern, om tot een nieuwe en gezondere manier van denken en handelen te komen, die blijvend is. Voor mij een hele goede stap naar een meer ontspannen manier van leven, met veel meer respect voor mijzelf.
Bianca, marketing manager

Ineke Dreves

13-04-2017 16:20
Ik ken Mariëlle als een enthousiaste, professionele en meelevende vrouw. Ik heb een paar behandelingen bij haar mogen ondergaan en heb deze als zeer prettig en ontspannen ervaren. Daarnaast voelt Mariëlle goed aan waar de te behandelen punten zitten. Ik ben blij dat ik Mariëlle ontmoet heb en zou haar ook zeer zeker aanbevelen! …
Ineke Dreves, kindercoach

Ilonka

13-04-2017 16:19
Lieve Mariëlle,
Dat vlammetje wat jij in mij gezien hebt begint nu op te bloeien. Na een tijd van bezinning en rust zit Ik nu weer in de flow. Ideeën gaan steeds meer vorm en richting krijgen. De tijd komt er aan dat ik mij meer aan de buitenwereld ga laten zien wat ik te bieden heb. Ik waardeer jou voor de fijne gesprekken en de accurate ondersteuning die je mij gegeven hebt. De belangrijkste les die ik van jou geleerd heb; beseffen dat je een keus heb, en leiding over je eigen leven nemen. Dus tot ontdekking gekomen hoe ik mijn hart kan volgen. En ik bewonder je voor de ruimte die je mij hebt gegeven.
Ilonka

Wouter van de Ridder

28-07-2016 23:32
Met haar nuchtere manier van coachen en begeleiden haalt Marielle het beste in je naar boven. Ze heeft zoveel opleidingen en cursussen gedaan dat ze je met een enorme bak ervaring en kunde helpt. Met haar praten is een feest. Marielle helpt je echt om vanuit je hart te voelen waar de blokkade zit, want dat is waar je écht jezelf bent. Ze ondersteunt je met allerlei technieken om bijv. je negatieve gedachten te herkennen en erkennen. En uiteindelijk los te laten en ook echt te transformeren wat niet lekker loopt. Van binnen naar buiten en dat is precies wat ik nodig had, want ik ben best een binnenvetter en hard voor mezelf. Ook geeft ze pragmatische oefeningen om ermee aan de slag te gaan. Ik zou iedereen naar haar toe kunnen sturen, 40+ of niet. Je word er echt een beter mens van.

Schrijf een review 

Website

www.core-coaching.nl