Coach - Den Haag - Marianne Zuur
  • Marianne Zuur

  • (5)
  • Den Haag
  • Coach
  • € 100,00 per uur

Stuur Marianne Zuur een bericht

Boek een consult met Marianne Zuur

Delen:

Over / Bio

Je kunt bij mij terecht voor begeleiding in werk en privé vraagstukken. Over samenwerken en leiderschap, over jezelf in relatie tot je vriendschappen, partner en kind(eren). Soms zijn er patronen die in beide settings terugkomen. Herken je dat? Dan ga ik graag samen aan de slag. Ik sta naast je met warme bedding en liefdevolle blik. Zodat je je veilig weet. We werken met systemische en creatieve technieken, die hoofd en lijf verbinden en bewustzijn en beweging brengen. Naar keuze werken we online, buiten in de natuur of in mijn werkruimte.

3 jaar geleden maakte ik de overstap van werknemer naar ondernemerschap. Ik werkte toen 10 jaar als facilitator en coach naast mijn werk als projectleider en beleidmaker. Met meer dan 20 jaar werkervaring in technische innovatiegerichte omgevingen van overheid en bedrijfsleven heb ik gedegen affiniteit met jouw werkterrein en de uitdagingen die daar spelen. Als co-ouder van 4 tieners heb ik levenservaring met oorspronkelijk en samengesteld gezin met mannelijke en vrouwelijke partner. Ook dat verruimde mijn blikveld. De uitdagingen die ik tegenkwam met werk, partner en kinderen vormden mij in mijn eigen ontwikkelreis op zoek naar het échte contact waarin we elkaar kunnen bereiken en begrijpen, en liefdevol met elkaar kunnen omgaan.

In mijn coaching koester ik oordeelloosheid: ik weet het niet, de antwoorden komen uit jou, ik help je ze te vinden en ik ben jouw getuige. Niet meer en niet minder. Wees welkom!

Therapieën

Coaching, Bodywork, Creatieve coaching, Familieopstellingen, Systeemwerk.

Onderwerpen

Allergie, Ambitie, Bewustwording, Bewustzijns ontwikkeling, Blinde vlek, Burn out, Chronische pijn, Coming-out, Loopbaanbegeleiding, Relatieproblemen.

Werkwijze

Familie; karmisch; systemisch, Creatief, Lichaamsgericht.

Meer over werkwijze

Soms zijn er patronen die in werk en privéleven terugkomen. Herken je dat? Dan ga ik graag samen aan de slag. Ik sta naast je met warme bedding en liefdevolle blik. Zodat je je veilig weet.

We werken met systemische en creatieve technieken, die hoofd en lijf verbinden en bewustzijn en beweging brengen. Naar keuze werken we online, buiten in de natuur of in mijn werkruimte.

In mijn coaching koester ik oordeelloosheid: ik weet het niet, de antwoorden komen uit jou, ik help je ze te vinden en ik ben jouw getuige. Niet meer en niet minder. Wees welkom!

Opleiding/cursussen

Systemisch werk, Phoenix, Utrecht; WEL opstellingen, Amersfoort.
Diverse aanvullingen Bijvoorbeeld in visualiseren, dansexpressie, lichaamswerk

Testimonials

Jessica, communicatieprofessional: “Marianne is een systemisch coach met een vrije blik en een zuiver hart. Heel fijn in complexe situaties en als je de kern van de zaak te pakken wilt krijgen. Voor mij betekende het dat ik meer grip kreeg op het begrijpen hoe ik in relaties sta en waarom ik dat zo doe. Van daaruit ben ik aan het bouwen aan verbindingen leggen en relaties ontwikkelen. Heel blij mee!”

Kaart

Reviews

Dennis

21-06-2020 17:44
Afgelopen vrijdag een hele fijne familiesysteem opstelling onder begeleiding van Marianne gedaan. In een intieme locatie in Scheveningen ben ik op zoek gegaan naar de relatie met mijn overleden biologische vader. Dat heeft geleid tot bevestiging van mijn vermoedens en dat geeft ruimte om naar voren te kijken.

Dank je wel Marianne voor het welkom zijn en de fijne bedding.

Daniette de Groot

20-06-2020 18:53
Ik heb bij Marianne een coaching gedaan en haar collega Debbie van Steenpaal heeft een verslag gemaakt in de vorm van een tekening. Marianne is van nature in mensen geïnteresseerd. Door haar scherpe, rake en verrassende vragen kom je al snel tot de kern van wat ik wilde bespreken maar zelf niet goed kon benoemen. Een erg fijn gesprek met als bonus een verslag in de vorm van een tekening, een goeie reminder waarmee ik verder kan. Veel dank Marianne en Debbie!

Maitrie Shamlal

31-05-2020 21:38
Vanuit de organisatie was besloten voor mij en mijn mede collega een coachingtraject te starten in het kader van goed leiderschap. Na een aantal gesprekken gevoerd te hebben, kwam ook Marianne op locatie voor een gesprek. Bij binnenkomst tot aan het gesprek kippenvel!!! Wat een energie wat een emotie en vooral veel warmte bracht zij bij een eerste gesprek mee.. ik voelde al zij is het, ik wil graag het traject met Marianne starten en zo voelde mijn collega dat ook.. wij hebben met z’n tweeen een aantal sessies bij Marianne gevolgd. Bij de eerste sessie ving Marianne ons heel professioneel en liefdevol op. Voor mij was de eerste sessie een eyeopener, door de benadering en de vragen die Marianne stelde waardoor ik goed kon relativeren het was zo leerzaam, emotioneel tegelijk dat dat veel moois voor mij heeft gebracht, waar ik eerst stond en waar ik nu sta, hierdoor heb ik vele inzichten gekregen waar ik naar toe wil in zakelijk en privé leven. Marianne dank je wel voor deze prachtige ervaring en jouw warme benadering van coachen! Ik zal dit altijd bij me dragen. Voor de mensen die geïnteresseerd zijn, Marianne is echt een topper in haar werk en het is zeker aan te raden om een ervaring rijker te zijn!

Michael Heer

31-05-2020 21:02
Ik heb me door Marianne laten leiden in een opstelling. Ik wilde mijn onvrijheid opstellen die op dit moment in mijn leven zich weer in een vorm laat zien.

De bedding die Marianne neerzet is fijn en passend. Het nodigde uit om aan te komen, te landen, in te voelen en vanuit daar de opstelling in te gaan.
We deden de opstelling met stenen en een vriendin van me was representant.
De begeleiding van Marianne is prachtig. Ik ervaar haar als afgestemd, betrokken, vrij van oordeel, helder. Ze geeft vol vertrouwen ruimte aan het proces en ook de stilte die er mocht zijn, waardoor er ruimte was om te voelen en wat zich in de verschillende situaties wilde ontvouwen.
Dit maakte het tot een bijzondere opstelling. Voor mij gevuld met voelen vanuit verschillende invalshoeken, reflectie en ik ervaar dat er inzicht tot me mocht komen en de sessie te integreren en ook stukken in los te laten en terug te geven.
Ik mocht een prachtige, door haar zelf getekende kaart, uitzoeken die krachtig de sessie en wat het liet zien symboliseert.
Prachtig gedaan Marianne. Mijn dank en ook voor alle betrokken personen die hierin langskwamen en deelnamen aan dit proces. Ik zie en voel hoe dit op al deze lagen en personen van invloed is, doorwerkt en transformeert

Kitty Hinkenkemper

28-05-2020 06:47
Ik deed bij Marianne een opstelling met een vraagstuk tot een blokkade in mij. Marianne stelde mij op mijn gemak en deed de opstelling met playmobile poppetjes. Ik vond het eerst een beetje vaag, maar omdat er in een rap tempo dingen aan het licht kwamen, ging mijn gevoel van vaag naar bijzonder. Ik werd er wat emotioneel van. Marianne ving dit liefdevol en professioneel op en kon de opstelling goed vertalen naar mijn situatie. Marianne heeft buiten dat ze goede opstellingen verzorgt ook de gave jou in je kracht te zetten en dat had ik op dat moment ook nodig. De nawerking was er zeker nog wel even. Maar heeft mij echt wel goed gedaan. Kortom Marianne zet je op je plek, daar waar jij je weer lekkerder voelt.

Schrijf een review 

Website

mariannezuur.nl