Communicatiecoach - Den Haag - Maria Sobral
  • Maria Sobral

  • Den Haag
  • Communicatiecoach
  • € 55,00 per 1 uur

Stuur Maria Sobral een bericht

Boek een consult met Maria Sobral

Delen:

Over / Bio

Maria Sobral..
Is afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag Jazz zang en het Conservatorium in Rotterdam wereldmuziek. Als vocaliste en studiomuzikant heeft zij een aantal mooie CD's opgenomen met haar Braziliaanse band Fruitcrackers en Zezita. Naast haar vocale talenten is Maria ook theatervrouw en heeft zij o.a bij Joop van de Ende gewerkt als vocalcoach. Ook heeft Maria veel muziek en teksten geschreven voor een aantal musicals waaronder Cinderella en Grease, met haar eigen theatershow "Superwoman" heeft Maria onlangs nog in Theater Pepijn en Theater De regentes gespeeld. Omdat Maria altijd geïnteresseerd is in de menselijke geest en waarom mensen de dingen doen die zij doen, heeft zij uiteindelijk NLP gevonden en in haar lifestyle en werk geïntegreerd en is inmiddels 15 jaar werkzaam als NLP coach en trainer en gespecialiseerd in NLP en de stem, en NLP coaching.
Maria heeft een eigen NLP methode ontworpen "Je stem is wie je bent" waarin het gedrag bepalend is voor de wijze hoe wij onze stem gebruiken. Met deze methode geeft zij Trainingen aan ministeries, hogescholen, door geheel Nederland. Na haar opleiding NLP is Maria gestart met een PHD studie, en onderzoekt nu de invloed van ons gedrag op de stem. Met haar bedrijf More Power Communication Consultants geeft zij Trainingen en coaching op het gebied van Presentatievaardigheden, Stemvorming, Power of Speech, Pitch & Perfect, NLP practitioner en Master practitioner. Maria geeft trainingen aan het bedrijfsleven, artiesten, hogescholen en ministeries door heel Nederland.
Alle trainingen zijn gebaseerd op haar eigen methode "Je stem is wie je bent" .
Met haar eigen zangschool de Zangakademie geeft zij zanglessen aan Kids, en volwassenen en ook hier wordt haar methode van "Je stem is wie je bent" gebruikt.
Maria is naast haar werk moeder van 2 zoons, getrouwd met haar grote liefde en is gek van sporten en verbouwen.
Een energieke duizendpoot met een groot hart en heel veel talenten die zij graag gebruikt om mensen te motiveren om gelukkiger, en beter te leven met meer bewustwording en passie voor de dingen die zij doen.

Therapieën

Communicatiecoaching, Assertiviteitsbehandeling, Coaching via Skype/Zoom, Communicatiecoaching, Creatieve coaching, Energiecoaching, Gedragstherapie, Leefstijlcoaching, NLP Master, Online trainingen en workshops, Stemwerk en zangcoaching.

Onderwerpen

Ademhalingsproblemen, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Blokkade, Communicatieproblemen, Faalangst, Persoonlijke ontwikkeling, Zelfacceptatie.

Werkwijze

Mentale coaching, Creatief, Fysiek (beweging), Lichaamsgericht, Psychologisch; Coaching.

Meer over werkwijze

Verschillende werkwijze worden toegepast bij o.a
Communicatie/Persoonlijke groei/ NLP / Stemvorming/ Presentatievaardigheden/ Pitchen
- Aan de hand van de vraag/ behoefte ga ik aan de slag met het uitzoeken wat er precies nodig is om tot een positief resultaat te komen en wordt er o.a. gekeken of het probleem te maken heeft met: belemmerend gedrag, negatieve woordgebruik of taalpatronen, houding en beweging check, gebruik van het stemapparaat.
of:
Stem en zangcoaching
- Aan de hand van de behoefte of probleemstelling ga ik aan de slag of het probleem te maken heeft met een verkeerde houding en ademhaling of verkeerd gebruik van het stemapparaat, waardoor de stem niet goed haar werk kan doen.
- Dan gaan we kijken naar de mogelijkheden van de stem en hoe we deze op een natuurlijke wijze goed kunnen laten klinken. En tot slot kijk ik welke zangtechniek en methode geschikt is voor de persoon en de stem.

Opleiding/cursussen

Koninklijk Conservatorium
Codarts
NLP Living Life
PHD phd center

Testimonials

Een aantal jaar geleden heb ik een stemtraining bij Maria José gevolgd. Sinds het volgen van deze training spreek en zing ik slechts met gezonde spanning voor een groep. Maria José heeft mij geleerd hoe ik mijn stem moet gebruiken om mijn verhaal goed over te laten komen. Zij voelt feilloos aan wat er nodig is om je beter te laten presteren en uit je comfort zone te komen. Ik kan iedereen aanbevelen om een training of één op één coaching bij Maria José te doen! (Nathalie van Leeuwen) dagvoorzitter en Marketing en Communications, Owner perceptie.

Maria José heeft onlangs een stemworkshop verzorgd aan studenten sportkunde ten behoeve van het vak presenteren. Een ware belevenis voor de studenten, één van de reacties " ik heb nog nooit zoiets meegemaakt, het was echt heel bijzonder". Maria José heeft een enthousiasme en kennis die onontbeerlijk is voor een ieder die presenteert of doceert. Je wordt je meer bewust van je ademhaling, het effect van klanken en je leert je stem beter te gebruiken.
( Tineke Visser ) docent communicatie.

Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review