It’s Just Therapy
Ayahuasca begeleider - Amstelveen - Marcel de Jong/Caroline Leurs
  • Marcel de Jong/Caroline Leurs

  • (2)
  • Amstelveen
  • Ayahuasca begeleider
  • € 145,00 per per ceremonie

Stuur Marcel de Jong/Caroline Leurs een bericht

Delen:

Over / Bio

Caroline Leurs (partner/moeder van 3 jongens)

Al vele jaren ben ik geïnteresseerd in de alternatieve gezondheidszorg. Na vele omzwervingen van rebirthing, diepte massage en lichaamswerk sessies te hebben ondergaan ben ik een aantal jaren geleden in aanraking gekomen met ayahuasca. Om gezondheidsredenen ben ik uiteindelijk ayahuasca gaan doen. Dit was een moment van thuiskomen. Ayahuasca heeft mijn leven veranderd en verrijkt. Door de vele inzichten en het ervaren van de universele liefde sta ik anders in het leven. Met ayahuasca ben ik erachter gekomen dat ik al vele levens bezig ben met (enthogene) planten. Zij heeft mij mijn levenspad hier op aarde laten zien. Na vele sessies te hebben ondergaan, ben ik ceremonies gaan begeleiden. Door mijn invoelend vermogen kan ik anderen op hun reis begeleiden.

Marcel de Jong (partner/vader/muzikant/fietser, therapeut en ICT’er)

Van jongs af aan was ik al zoekende hoe ik mijn leven wilde leven. Ik dacht over alles na en las al vroeg stapels boeken over semi wetenschappelijke onderwerpen. Toen ik rond de 30 was en nog steeds zoekende, kwam ik in aanraking met hypnotherapie en na een aantal sessies was ik ervan overtuigd dat ik dat ook kon. Ik ben een opleiding tot therapeut gaan doen. Ik heb daarna 10 jaar bij het Shakti instituut (inmiddels ter ziele) gewerkt als begeleider. Ik heb daar geleerd om met groepen te werken en heb droog, warm water en koud water rebirthing en inner child gegeven. Dit zijn diep helende processen die vergelijkbaar zijn aan Ayahusaca. Deze technieken zijn een onderdeel van psychodynamisch lichaamswerk. In 2007 kwam ik in aanraking met Ayahuasca en heb inmiddels vele sessies ondergaan en gegeven. De ervaring die ik had met Ayahusaca getuigt van een universele liefde die met zoveel mogelijk mensen gedeeld mag worden. Ik zie er naar uit je te ontmoeten en te delen wat moeder Ayahuasca je te bieden heeft.

Website

www.homeoftheheart.nl

Therapieën

Ayahuasca , Ayahuasca .

Onderwerpen

Ademhalingsproblemen, Angst- sociale angst, Angsten, Burn out, Chronische vermoeidheid, Donkere kant.

Werkwijze

Lichaamsgericht, Non dualiteit; eenheidsbewustzijn.

Meer over werkwijze

Zoek jij een plek waar je liefdevol kunt ontspannen om jouw innerlijke kind de ruimte te geven die het verdient? Zodat je weer kan worden wie je bent. Caroline en Marcel begeleiden eendaagse en weekend ceremonies met Ayahuasca Amsterdam Amstelveen. Dit plant medicijn heeft een diepe helende werking die in veel gevallen als therapeutisch ervaren wordt. Het herprogrammeert onze hersenen zodat een ander leven mogelijk is. Ayahuasca is een tool om te ontdekken wat de oorzaak is van het vastlopen in je leven. Wij helpen je om dit op een veilige manier te ontdekken.

De plant brengt je terug naar je kern en helpt je herinneren wie je bent. Ze helpt je oude patronen te doorbreken, trauma’s te verwerken en te helen en zorgt ervoor dat je weer in liefde kunt gaan leven. In liefde met jezelf en met anderen.

De spirit van de plant kan het beste zijn werk doen in een omgeving van overgave, overgave aan het proces dat soms heftig, prachtig of beangstigend kan zijn. Wanneer je in staat bent langdurig stil te zijn en te luisteren naar wat de planten je hebben te vertellen kan de heling optimaal zijn.

Heling gebeurd op alle fronten geestelijk, lichamelijk en spiritueel. Je pad kan helder worden en in veel gevallen kun je weer vooruit.

De ceremonies vinden plaats onder de rook van Amsterdam, in Amstelveen, goed bereikbaar per fiets, auto (gratis parkeren), metro en bus.

Inmiddels hebben we enkele jaren ervaring met begeleiding en hebben reeds honderden mensen geholpen met hun proces terug naar hun kern. Wij bieden een veilige omgeving en begeleiden door muziek onder leiding van Marcel en Caroline. Wanneer je je opgeeft ontvang je een uitgebreide mail waarin je persoonlijk verhaal wordt gevraagd en waarbij je van ons een uitgebreid informatiepakket ontvangt waarin dieetvoorschriften staan.

Al onze ceremonies vinden plaats in Amstelveen onder de rook van Amsterdam en in de buurt van Schiphol zodat het zelfs mogelijk is om uit het buitenland te komen.

Opleiding/cursussen

ATMA hypnotherapie
PENVA Opleiding tot Procestherapeut / Ayahuasquero

Testimonials

Lieve Caroline en Marcel,

Wat fijn om nog even te mailen. In de eerste 4 tot 5 dagen waren de emoties zeer sterk maar daarbij zeer gekanaliseerd tot één thema en ik kreeg door toevallige omstandigheden direct de kans om daar iets mee te doen en heb diverse zaken kunnen blootleggen in gesprekken. Er was veel verwarring in deze eerste paar dagen maar ergens was er het gevoel dat het allemaal klopte waar ik doorheen ben gegaan en vond gaandeweg vertrouwen. Zo heb ik op dit gebied ervaren wat Marcel ook zei, “Ayahuasca geeft je de tools om het leven aan te pakken”.

Er is meer openheid van binnen naar buiten, meer vrijheid daarin zonder een stem die zegt dat ik niet deug daarin, het is alsof de opgeslagen overtuigingen en issues, diep in het onderbewuste naar voren zijn geslingerd waardoor het nu in de praktijk beetgepakt kan worden om ermee te dealen.

Ik voel me over het algemeen rustiger en gecentreerd, ik merk dat vooral buiten en in het bijzijn van andere mensen. Ik had ook vaak het gevoel alsof in tijden van spanning mijn stem werd dichtgeknepen, ook daar zit nu meer ruimte. Wat ikzelf naast dit alles heel bevrijdend vind is dat mijn innerlijke stem, nu mijn eigen stem is geworden. Iemand sprak mij altijd boos toe en erg dichtbij ook. Vrijheid en veel meer liefde naar binnen en ook naar buiten.

Ik merk ook meer creativiteit in het hebben van dromen en gedachten, alles veel meer vanuit het hart.

Veel minder zin in vlees, kijken in het schap naar vlees is echt een andere ervaring. Vooral veel trek in groenten. Er is ook weinig lichamelijke trek in roken meer merk ik. Inzichten blijven komen en ook zijn de interpretaties van hetgeen ik heb gezien in mijn reis met De Moeder nog onderhevig aan meerdere invalshoeken.

Volgende week heb ik weer gesprekken met de psycholoog, dit traject ben ik eind december gestart, ik ga heel anders plaatsnemen op de stoel daar :).

Veel dank voor alles, veel liefde voor alles.

Ik kom graag nog een keer reizen bij jullie!

Liefs Johan.

Kaart

Reviews

Shima

08-10-2017 12:02
Ik heb nu twee keer een ceremonie bij Caroline en Marcel gedaan en ik ben heel erg blij en dankbaar dat ik deze plek gevonden heb. Ze creëren een veilige setting en relaxte sfeer zodat ik me vrij voel om te reizen. Wanneer het nodig is ondersteunen ze in moeilijke tijden. Voor de ceremonie wordt op een relaxte manier uitgelegd wat je eventueel zou kunnen verwachten. Na de ceremonie is er de mogelijkheid tot delen.

judith hermarij

04-10-2017 17:16
Een liefdevolle, warme en veilige plek om een reis naar je onderbewuste te maken. Fijne ondersteuning in moeilijke momenten. Een weekend is absoluut aan te raden. Voelt zoveel completer dan een losse avond.

Schrijf een review