Gestalttherapeut - Den Haag - Manja Eijzenbach
  • Manja Eijzenbach
    Aanvullend vergoed

  • Den Haag
  • Gestalttherapeut
  • € 90,00 per 1 uur

Stuur Manja Eijzenbach een bericht

Boek een consult met Manja Eijzenbach

Delen:

Over / Bio

Bij mij kan je terecht voor individuele therapie, relatietherapie of gezinstherapie. Ik kan faciliteren en begeleiden in jouw of jullie proces. Ik richt me op de ervaring van eenzaamheid, verdriet, angst, boosheid, frustratie, zingeving, en relatieproblemen.

In 2009 heb ik mijn diploma behaald aan de Universiteit voor Humanistiek waar ik mij gericht heb op zingeving en existentiële begeleiding. Ik heb deeltijd gewerkt als humanistisch geestelijk begeleider (2006 - 2009) en voltijd als jeugdbeschermer vanaf 2009. Juni 2021 heb ik mijn diploma behaald bij de Nederlandse Stichting Gestalt als gestalttherapeut. Op dit moment combineer ik jeugdbeschermings werk in loondienst met het werken als gestalttherapeut als ZZP-er.

Gestalttherapie richt zich op het voelen wat er te voelen te valt en daar de betekenis aan geven die het voor je heeft. Vaak willen mensen weg van lastige en pijnlijke gevoelens. Gestalttherapie kan je helpen om meer verbinding te ervaren met jezelf en de wereld op alle levensgebieden. Dit helpt om meer authentiek in je leven te kunnen staan.
Ik ben Manja en werkzaam als gestalttherapeut in Den Haag. Bij mij kan je terecht voor individuele therapie, relatietherapie of gezinstherapie. Ik kan faciliteren en begeleiden in jouw of jullie proces. In 2009 heb ik mijn diploma behaald aan de Universiteit voor Humanistiek waar ik mij gericht heb op zingeving en existentiële begeleiding. Ik heb deeltijd gewerkt als humanistisch geestelijk begeleider (2006 - 2009) en voltijd als jeugdbeschermer (2009 - heden). Juni 2021 heb ik mijn diploma behaald bij de Nederlandse Stichting Gestalt als gestalttherapeut.

Gestalttherapie richt zich op het voelen wat er te voelen te valt en daar de betekenis aan geven die het voor je heeft. Vaak willen mensen weg van lastige en pijnlijke gevoelens. Gestalttherapie kan je helpen om verbinding te ervaren met jezelf en de wereld op alle levensgebieden.

Wanneer mensen niet meer goed kunnen verbinden leidt dit tot allerlei andere dynamieken die niet altijd helpen. Mensen kunnen te veel last krijgen van verdriet, angst, woede, afsluiten, vechten, vermijden, over-emotioneel reageren, negeren, bagataliseren. Het eigenlijke wat er speelt, verdwijnt in een wirwar van andere dingen. Er zijn vaak patronen ontstaan, die soms tegen wil en dank opspelen. Voelen wat er te voelen valt kan bevrijden en richting geven.

​Mensen kunnen in contact met andere mensen beter voelen dan wanneer zij alleen zijn. Als therapeut kan ik jou of jullie faciliteren en begeleiden in het proces van voelen en betekenis geven. Vaak leidt dit tot een grote mate van vrijheid, meer helderheid en meer levenslust.

Ik kan gebruik maken van verschillende locaties om therapie te geven en ben flexibel wat betreft locatie en tijden. Ik heb ook mogelijkheden in weekenden en avonden.

Je kan contact met mij opnemen via 06-10572878 of via mail: m.eijzenbach@gmail.com. Je kan ook rechtstreeks op mijn site kijken: www.manjaeijzenbach.com

Therapieën

Gestalttherapie, Aanvullend vergoed, gestaltcoaching, Gestalttherapie.

Onderwerpen

Angsten, Boosheid, Gezinsproblemen, Relatieproblemen, Verdriet, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching.

Meer over werkwijze

We beginnen met het hier en nu. Ik doe geen uitgebreide intake. Aan de hand van gesprekken over waar je mee zit, kunnen we onderzoeken waar de pijn of de spanning over gaat. Vanuit een heldere ervaring van wat er speelt, ontstaat ruimte, ontstaat openheid, vaak opluchting, en verschuiving van de problematiek. Het kan zijn dat er oude ervaringen geraakt worden die om aandacht vragen en daarmee mee komen in het proces.

Beroepsverenigingen

NVAGT

Opleiding/cursussen

Universiteit voor Humanistiek, master behaald 2007
Gestalttherapie, vier jarige opleiding bij de Nederlandse Stichting Gestalt, diploma behaald 2021

Bijscholingen:
Ademtherapie bij Agape (sept 2022)
Werken met innerlijk kind bij Jos Groels (okt 2021)
An Experiential Exploration: The Fertile Void and Creative Indifference, conferentie EAGT (sept 2019, 28 uur)
Liefde en seksualiteit bij NSG (apr 2018, 6 uur)
Een stap vooruit - over agressie bij NSG (maart 2018, 6 uur)

Testimonials

In korte tijd voelde Manja mij goed aan en wist zij op hele zachte wijze rake realisaties naar boven te brengen. (Den Haag, anoniem)

Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review