Coaching & psychedelics - Anna Paulowna - Lotte Boekhout
  • Lotte Boekhout

  • (12)
  • Anna Paulowna
  • Coaching & psychedelics
  • € 85,00 per 60 minuten

Stuur Lotte Boekhout een bericht

Boek een consult met Lotte Boekhout

Delen:

Over / Bio

Vanuit FLO coaching bied ik veilige en verantwoorde psychedelische ervaringen die je leven verrijken. Kom tot verdiepende inzichten en laat je verwonderen door de transformatie werking van truffels. Ik begeleid nieuwsgierige mensen die opzoek zijn naar meer betekenis in het leven. Bewuste mensen die opzoek zijn naar een diepere verbinding met zichzelf en de wereld om hun heen. Met een zorgvuldige voorbereiding en focus op integratie begeleid ik je stap voor stap in het proces.

Therapieën

Coaching & psychedelics, ACT Therapie, Coaching, Coaching & psychedelics, Psychedelische therapie, Truffel therapie, Yoga, Yogacoaching, Yogatherapie.

Onderwerpen

Afwijzing, Angsten, Balans, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Bewustzijn, Blokkade, Blokkades, Chronische pijn, Chronische vermoeidheid, Concentratieproblemen, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Eenzaamheid, Eetproblemen, Eigenwaarde, Emotionele blokkades, Faalangst, Fysieke balans, Fysieke klachten, Gedachten, Gedragspatronen, Grenzen aangeven, Groei, Healing, hoogsensitiviteit, HSP - hooggevoeligheid, In hoofd zitten, Innerlijke kracht, Intuitieve ontwikkeling, Inzicht, Keuzestress, Laag zelfbeeld, Levensmissie, Levensvragen, Lichaamsbewustzijn, Lichamelijke stress, Liefdesthema's, Loopbaanbegeleiding, Loslaten, Mentale spanningen, Midlifecrisis, Negatief zelfbeeld, Negatieve gedachten, Onrust, Onverwerkte emoties, Onverwerkte ervaringen, Onzekerheid, Overgewicht, Overtuigingen, Perfectionisme, Persoonlijke ontwikkeling, Piekeren, Potentieel, Sexualiteit, Slaapproblemen, Spanningen, Spirituele ontwikkeling, Stress, Teveel in hoofd, Toekomstvragen, Transformatie, Veel denken, Verdriet, Voelen, Vol hoofd, Zelfacceptatie, Zelfbeeld, Zelfkennis, Zelfkritiek, Zelfontplooiing, Zelfvertrouwen, Zielsmissie, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Lichaamsgericht, Psychologisch; Coaching, Spiritueel; mystiek, Yoga; yogatherapie.

Meer over werkwijze

Bij FLO Coaching bied ik de ideale setting voor een individuele psychedelische truffelreis. De sessies zijn bedoeld voor nieuwsgierige mensen die met behulp van een veranderende bewustzijnsstaat verdiepende inzichten willen opdoen. Met een zorgvuldige voorbereiding en focus op integratie begeleid ik je stap voor stap in het proces.

DIENSTEN
Vanuit FLO Coaching bied ik -individuele truffelreizen aan. De sessies duren een hele dag (7 - 9 uur) en tijdens deze sessie dag werken wij met psilocybine truffels. Deze zijn legaal in Nederland te koop en je krijgt een gepersonaliseerde hoeveelheid. We werken met een medium - hoge dosis. De geestverruimende effecten omvatten zintuiglijke veranderingen, de mogelijkheid tot diepgaande zelfreflectie, het openen van nieuwe perspectieven en het bevorderen van emotionele verwerking. Het grootste deel van de begeleidde truffelsessie luister je naar muziek en ervaar je een verruimde staat van bewustzijn. Ik ben aanwezig en wij zorgen voor alles wat je nodig hebt.Het ondergaan van een psychedelische ervaring is voor veel mensen zowel opwindend als spannend. En ik begrijp dit! Daarom zorg ik voor een veilige en verantwoorde setting, zodat jij je volledig kunt overgeven aan de ervaring.

COACHTRAJECTEN
Bij FLO coaching onderscheiden wij ons doordat we de psychedelische sessie verankeren in een coachtraject. Door onze zorgvuldige voorbereidingsessies ga jij vol vertrouwen de sessie in en met onze focus op integratie zal je echt een verandering gaan ervaren in het dagelijkse leven. Tijdens de coachsessies werken we met het ACT framework. ACT is een wetenschappelijk bewezen effectieve gedragstherapie. Een traject ziet er als volgt uit:

1. Kennismaking & screening
2. Voorbereidende coachingssessies
3. De begeleidde truffelsessie
4. Integratie coachingsessies

VOOR WIE?
De psychedelische sessies zijn voor bewuste en nieuwsgierige mensen die willen onderzoeken wat het leven allemaal te bieden heeft. Je bent op zoek naar een dieper inzicht, wenst je creativiteit te verhogen of je wilt bepaalde patronen doorbreken. Je verlangt naar een diepere verbinding met jezelf en de wereld om je heen. Je bent geïnteresseerd in persoonlijke, psychologische of spirituele groei. Je staat open voor het verkennen van een geestverruimende bewustzijnsstaat of je bent wellicht op zoek naar een ervaren gids voor je eerste psychedelische trip. Het is belangrijk om te benadrukken dat een psychedelische sessie niet geschikt is voor personen met onderliggende psychiatrische of somatische problemen. Van te voren wordt hierop gescreend. Het is voor mij van groot belang om verantwoordelijk en integer te handelen.

WIE IS LOTTE?
Lotte heeft een GGZ-achtergrond en beschikt over 10 jaar ervaring als coach. Ze is gecertificeerde acceptance and commitment therapeut (ACT) en heeft expertise als yin yoga docent. Lotte heeft al 7 persoonlijk ervaring met psychedelica. Lotte wordt geïnspireerd door de wijze waarop psychedelica een diepgaande en liefdevolle verbinding met het zelf teweeg kunnen brengen. Voor haar is het een levenskunst om die kwaliteiten vast te houden in het dagelijkse leven.

LOCATIE
De sessies vinden plaats in Anna Paulowna, op slechts een uur afstand van Amsterdam. Gelegen op het rustige Noord-Hollandse platteland, biedt deze omgeving de nodige rust en stilte die het proces ondersteunen. Hier kun je de drukte van de stad loslaten en echt tot jezelf komen.

TARIEVEN
De kosten voor een losse sessie van 60 - 75 minuten bedragen 85,00. De psychedelische ervaringen worden alleen in trajecten in combinatie met coaching aangeboden. Daarom werk ik in principe niet met losse sessie en alleen met traject prijzen. Neem contact op voor meer informatie of kijk op de website: https://flocoaching.nl/diensten/. Een begeleidde psychedelische ervaring is een investering in je persoonlijke groei en ontwikkeling. Het is een unieke en onvergetelijke ervaring die je leven zal verrijken.

Beroepsverenigingen

Guild of Guides NL (https://www.guildofguides.nl/)

Opleiding/cursussen

HBO Pedagogiek, Inholland, 2010 – 2014
Post HBO cognitieve gedragstherapie, Rino, 2018 – 2021
ACT Coach, Seetrue, 2020
Yin Yoga Trainer, Pure Energy 2020
ACT & Psychosociaal therapeut, Stresswise, 2021 – 2023

Testimonials

"The coaching process has been great. It got me to think clearly about my intentions and what I want to change and improve about my life. The most important and memorable part was of course the psychedelic session itself. That stands out as an experience like no other that I've had and an incredibly pleasant experience." - Emile

"I found the journey with Flo coaching expansive, insightful and highly significant. Their research-backed approach to psychedelic therapy exceeded my expectations in every way - from their professionalism to the comfort and personal connection. I would recommend them to anyone who wishes to look deeper into themselves in a safe environment." - Izak (32, England)

“De afgelopen tijd heb ik naast de yin yoga lessen ook een persoonlijk coaching traject bij Lotte gevolgd. Ik was onder andere op zoek naar meer rust in mijn hoofd en meer contact met mijn lichaam en gevoel. Lotte heeft veel kennis en ervaring en werkt vanuit zachtheid, liefde, rust en creativiteit. Ze wist altijd precies wat ik nodig had. De combinatie van ACT en yin yoga was voor mij dé manier om naast gesprekken ook meer lichamelijk bezig te zijn. Iets wat ik voorheen nog nooit heb ervaren en erg waardevol voor mij bleek te zijn. Doordat de meditaties en yoga van de coachingsessies opgenomen en gedeeld werden (geluidsopname) kon ik deze later ook zelf doen. Ook kreeg ik persoonlijke oefeningen om mee aan de slag te gaan. Ik heb veel geleerd en ben dankbaar dat ik dit met Lotte samen heb mogen doen! Het is een investering in jezelf en dat zou ik iedereen aanraden!“ – Manon (28, Nederland)

Kaart

Reviews

Anne

04-04-2024 10:54
With the supportive environment that has provided. I went through internal world where we had insights regarding to topics I couldn’t lift of previously. Now, although the past is not changed I am more grounded in present.

Emile

22-03-2024 10:31
The coaching process has been great. It got me to think clearly about my intentions and what I want to change and improve about my life. The most important and memorable part was of course the psychedelic session itself. That stands out as an experience like no other that I've had and an incredibly pleasant experience.

John P.

25-01-2024 15:39
De coaching heeft mij geholpen gebieden in mijn leven te identificeren waaraan ik kan werken en mij concrete en praktische stappen te geven om vooruit te komen

Izak N.

25-01-2024 15:37
I found the journey with Flo coaching expansive, insightful and highly significant. Their research-backed approach to psychedelic therapy exceeded my expectations in every way - from their professionalism to the comfort and personal connection. I would recommend them to anyone who wishes to look deeper into themselves in a safe environment.

Manon M.

17-04-2023 17:31
Ik heb bij Lotte het coaching traject gevolgd. Wat een verschil hoe ik was aan het begin van het traject en nu. Lotte heeft mij veel inzicht gegeven en zelfkennis. Ik ben er nog niet helemaal maar dankzij Lotte ga ik er zeker komen! Lotte ontzettend bedankt voor alles!!

Isa M.

29-03-2023 14:05
He Lotte, ik wil je duizend maal bedanken voor alles wat je gedaan hebt, je coaching was top, met al je geduld, relaxe insteek, en hier en daar een resoluut antwoord. Heel helder was alles en ik ben echt al weer een heel stuk verder. Ook je opdrachten en tips ga ik zeker nog oppakken

Pieter B.

23-03-2023 11:57
Ik kijk nog steeds terug op een fantastische dag en bijzondere psychedelische reis. Lotte heeft de sessie met veel warmte, rust en liefde begeleid. De inzichten die ik heb opgedaan zijn erg waardevol. Ik voel eindelijk de kracht om dingen in mijn leven anders aan te pakken. Na de sessie heb ik meteen een aantal stappen gezet.

Marit Stiekema

23-03-2023 11:53
Een coaching traject met Lotte samen gehad, zowel online als face to face. Ik vond het erg fijn om samen met haar te kijken naar waar ik vast liep en wat ik nodig had, ze dacht met mij mee en hielp mij op weg maar deed het niet voor mij. Het was echt een traject samen. Dankzij Lotte ben ik dichtbij mijzelf gekomen en heb ik veel minder last van mijn negatieve gedachten. Ik vond de sfeer altijd fijn en gezellig, Lotte heeft veel aandacht en straalt rust uit daarbij is ze wel direct en eerlijk. Een fijne combinatie om in een traject te hebben. Coaching bij Lotte is zeker aan te raden als je meer duidelijkheid wil over waarom je dingen doet, meer rust wil in jezelf en dichter bij jezelf wil staan en dit ook uit wil stralen naar de buitenwereld.

Maxime de Winter

23-03-2023 11:52
Onlangs heb ik een yin sessie bij Lotte gevolgd. Het was een rustgevende ervaring die mij verschillende inzichten heeft gegeven in hoe ik mijn spanning en stress opsla in mijn lichaam. Lotte geeft je persoonlijke oefeningen mee. Ik gebruik de oefeningen nu ook in het dagelijks leven, waardoor ik beter om kan gaan met stressvolle situaties. Lotte is daarnaast een fijne, rustige begeleider die echt de tijd en aandacht voor je neemt. Zeker een aanrader!”

Luca K.

23-03-2023 11:51
De afgelopen maanden heb ik een coaching traject gevolgd bij Lotte. Door middel van veel oefeningen en gesprekken heb ik ontzettend veel geleerd over mezelf maar ook hoe/waarom ik op situaties reageer. Het is een erg persoonlijk traject maar Lotte is erg deskundig en voelde goed aan wat ik nodig had. Daarnaast was er ook altijd de ruimte om aan te geven wat ik zelf prettig vond en om bijvoorbeeld de sessies af te sluiten met yoga en/of meditatie. Vanaf het eerste moment voelde het vertrouwd en ik ben Lotte ontzettend dankbaar voor haar fijne en warme manier van coachen.

Lisette K.

23-03-2023 11:50
Lotte is een professionele en fijne yoga docente. Zij brengt je door middel van yoga en haar begeleiding dichter bij jezelf. Ze is een goede coach en heeft een warme persoonlijkheid waardoor je je direct op je gemak voelt.

Manon van Wezel

23-03-2023 11:48
De afgelopen tijd heb ik naast de yin yoga lessen ook een persoonlijk coaching traject bij Lotte gevolgd. Ik was onder andere op zoek naar meer rust in mijn hoofd en meer contact met mijn lichaam en gevoel. Lotte heeft veel kennis en ervaring en werkt vanuit zachtheid, liefde, rust en creativiteit. Ze wist altijd precies wat ik nodig had. De combinatie van ACT en yin yoga was voor mij dé manier om naast gesprekken ook meer lichamelijk bezig te zijn. Iets wat ik voorheen nog nooit heb ervaren en erg waardevol voor mij bleek te zijn. Doordat de meditaties en yoga van de coachingsessies opgenomen en gedeeld werden (geluidsopname) kon ik deze later ook zelf doen. Ook kreeg ik persoonlijke oefeningen om mee aan de slag te gaan. Ik heb veel geleerd en ben dankbaar dat ik dit met Lotte samen heb mogen doen! Het is een investering in jezelf en dat zou ik iedereen aanraden.

Schrijf een review 

Website

https://flocoaching.nl/