Holistische massagetherapeut - Den Haag - Lincy-Verona Stubbe
  • Lincy-Verona Stubbe

  • (1)
  • Den Haag
  • Holistische massagetherapeut
  • € 33,00 per 1,5

Stuur Lincy-Verona Stubbe een bericht

Boek een consult met Lincy-Verona Stubbe

Delen:

Over / Bio

SALVS in Loosduinen is een goddelijk geleide creatie in alternatieve en holistische geneeswijzen, waar ik Lincy-Verona erg dankbaar voor ben.

In mijn praktijk aan huis bied ik Cupping-Hijama en ontspanningsmassage's aan.

De carriĆØreswitch vanuit het bedrijfsleven als management assistente/office manager naar zelfstandig holistisch therapeute is onderdeel van mijn zielsplan en moest vroeg of laat plaatsvinden en kwam tot stand op 01-01-2020šŸ™šŸ˜‡šŸ™

Mijn missie is om iedereen die bij mij in de praktijk komt een ervaring te geven van weldaad, zich gezien en gehoord te laten voelen. Elke klacht neem ik serieus en neem de tijd voor u.
Pure ontspanning bieden, u te laten genieten van de behandeling onder het genot van meditatieve klanken en hemelse aroma's is te allen tijde de intentie die ik zet. Mijn doel is om u met een tevreden, voldaan gevoel en verlichting van uw klachten na een behandeling de deur uit te laten gaan.

https://www.facebook.com/SALVS/
https://www.treatwell.nl/salon/salvs/


Therapieën

Holistische massage, Holistische therapie.

Onderwerpen

Ademhalingsproblemen, Allergie, Blaasontsteking, Blokkade, Blokkades, Burn out, Chronische pijn, Chronische vermoeidheid, Depressie, depressief, Energetische balans, Energetische blokkades, Energietekort, Futloos, Fybromyalgie, Fysieke klachten, Gezondheidsproblemen, Hoofdpijn en migraine, Lichamelijke klachten, Lichamelijke stress, Lusteloosheid, Mentale spanningen, Neerslachtig, Nerveus, Nervositeit, Posttraumatische stress, Rug- en nekklachten, Spanningen, Spijsverteringsklachten, Stress.

Werkwijze

Fysiek (aanraking), Fysiek (aanraking), Lichaamsgericht.

Meer over werkwijze

SALVS

Welkom, NamastƩ, Salam aleikum bij SALVS

Bij SALVS in Loosduinen kunt u terecht voor uw Hijama-Cupping, Dry-Cupping en ontspanningsmassages, waarbij de therapeute u de volle persoonlijke aandacht geeft en ervoor zal zorgen dat u ontspannen en opgeladen weer verder kan.

Elke behandeling die u bij SALVS afneemt begint als volgt:
Na het maken van uw telefonische afspraak wordt u op de te behandelen dag-tijdstip hartelijk ontvangen door de therapeute. De kaarsjes branden en de rustgevende geur van wierook, etherische oliƫn en meditatieve klanken verwelkomen u.

De therapeute zal uw jas aannemen/ophangen en verzoeken aan tafel het intake formulier in te vullen. Koffie/thee een watertje of sapje met cake of koek wordt u aangeboden.

De therapeute zal nu uw eventuele klachten met u doornemen en vragen stellen over uw gezondheid. U zal verzocht worden naar de behandelkamer te gaan en op de behandeltafel plaats te nemen.

Kiest u voor een HIJAMA-CUPPING of DRY CUPPING BEHANDELING dan ontvangt u eerst een ongeveer 10 minuten durende ontspanningsmassage op rug en schouders.

Waar kiest u voor?
1 HIJAMA-CUPPING DIAMANT : 48,- euro (18-22 cups 75-85 minuten inclusief 10 minuten ontspanningsmassage op rug en schouders)
2 HIJAMA-CUPPING GOUD: 44,- euro (14-18 cups 65-75 minuten inclusief 10 minuten ontspanningsmassage op rug en schouders)
3 HIJAMA-CUPPING ZILVER: 40,- euro ( 10-14 cups 55-65 minuten inclusief 10 minuten ontspanningsmassage op rug en schouders)

4 DRY CUPPING DIAMANT: 40,- euro ( 18-22 cups 65-75 minuten inclusief 10 minuten ontspanningsmassage op rug en schouders)
5 DRY CUPPING GOUD: 36,- euro ( 14-18 cups 55-65 minuten inclusief 10 minuten ontspanningsmassage op rug en schouders)
6 DRY CUPPING ZILVER: 32,- euro ( 10-14 cups 45-55 minuten inclusief 10 minuten ontspanningsmassage op rug en schouders)

7 ONTSPANNINGSMASSAGE DIAMANT: 44,- euro ( 60-70 minuten)
8 ONTSPANNINGSMASSAGE GOUD: 40,- euro (50-60 minuten)
9 ONTSPANNINGSMASSAGE ZILVER: 36,- euro (40-50 minuten)

10 VOET-ENKEL-KUIT MASSAGE: 33, - euro ( 40 minuten)
*De massage oliƫn die gebruikt worden bij SALVS zijn zeer zuiver, van uiterst hoge kwaliteit en ruiken hemels.
* Hijama-Cupping wordt niet uitgevoerd tijdens zwangerschap.
* Hijama-Cupping wordt niet uitgevoerd als u bloedverdunners gebruikt
* Hijama-Cupping wordt afgeraden bij een erg lage bloeddruk
* Alle aangegeven tijdsduren zijn een indicatie van de totale bezoeksduur in de praktijk dus inclusief de tijd die nodig is voor het invullen van het intakeformulier en het voorgesprek.
* Zorg dat u op tijd bent maar niet eerder dan 10 minuten te vroeg.
* Bent u 10 minuten te laat dan komt de afspraak te vervallen en dient u zelf een nieuwe afspraak te maken.

SALVS is een praktijk aan huis en bevindt zich in de wijk Loosduinen, vlakbij Kijkduin in Den Haag.
Voor de deur kunt u gratis parkeren.
Komt u met het OV dan kunt u uitstappen bij de halte Arnold Spoelplein.

De openingstijden:
Maandag: 09:00 uur tot 19:00 uur
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: 16:00 uur tot 19:00 uur
Vrijdag: 09:00 uur tot 19:00 uur
Zaterdag: 09:00 uur tot 17:00 uur
Zondag: gesloten

Opleiding/cursussen

Hijama-Cupping therapist: Islamic Medicine Acedemy/ Therapiecentrum Rotterdam
Access Consiousness Bars Facilitator: Innerlijke Kracht Training & Coaching Den Haag
Basis Relax massage: Hasselt Belgiƫ
Indische ontspanningsmassage: Hasselt Belgiƫ
Reiki I
Reiki II

Testimonials


*****Ik heb bij Salvs mijn allereerste cupping-hijama behandeling gehad. Het was uitstekend. En de therapeute was super professioneel. Elke stap in het behandelproces liet ze zien en gaf daarbij de uitleg. Ontspannen en volledig opgeladen verliet ik na ruim 1,5 uur de praktijk. Ik geef een dikke 9

*****Het ontvangst was super hartelijk, Lincy nam echt de tijd voor mij. Ook werkte ze hygiƫnisch in een schone salon. Na een heerlijke massage werden de cups aangebracht. En afgesloten met heerlijke etherische oliƫn. Na de behandeling voelde ik heel mijn lijf tintelen en de energie stromen. Echt een aanrader!

Kaart

Reviews

Cornelia van Beek

22-06-2020 21:19
Cupping-Hijama had ik nog niet eerder ervaren als alternatieve therapie maar na veel goede berichten van vrienden en kennissen over de werking ervan besloot ik het ook eens te gaan proberen. Kamp al 10 jaar net migraine en las dat een aantal Hijama-cupping behandelingen echt verlichting konden geven. Dus daar ging ik op naar SALVS, enigszins gespannen want alles wat nieuw is vind ik spannend

Schrijf een review