HSP coach - Driebergen - Lin Weeteling
  • Lin Weeteling

  • (24)
  • Driebergen
  • HSP coach
  • € 75,00 per  per uur

Stuur Lin Weeteling een bericht

Boek een consult met Lin Weeteling

Delen:

Over / Bio

HSP coach. Het is mijn passie om mensen te helpen met hun helingsproces. Om HEEL te worden is opruimen van oude ballast op emotioneel, mentaal, maar ook op fysiek niveau essentieel.


Heb jij een hulpvraag en wil je weten of ik je daarmee kan helpen? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsconsult. Dat kan in mijn praktijk of online!

Mensen die hooggevoelig zijn, pikken veel op uit hun omgeving, waardoor ze snel overbelast kunnen raken. Voor hen is het heel belangrijk, juist in deze bizarre en verwarrende situatie
waarin we nu zitten, om goed met deze gevoeligheid om te leren gaan!

Therapieën

Hoogsensitiviteit coaching, Coaching, Familieopstellingen, Healing, Healing Utrecht, NEI, Touch of Matrix.

Onderwerpen

Ademhalingsproblemen, Angst- paniekaanvallen, Angsten, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Blokkades, Boosheid, Burn out, Concentratieproblemen, Dwangstoornis, Eigenwaarde, Gedragspatronen, HSP - hooggevoeligheid, Relatieproblemen, Zelfvertrouwen.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Familie; karmisch; systemisch, Mentale coaching, Psychologisch; Coaching.

Meer over werkwijze

Onder symptomen of gedragingen zit een diepere oorzaak die in het onderbewuste zit opgeslagen. Met Touch of Matrix & NEI -coaching kan ik je helpen om blokkades en emoties op een diepere laag op te ruimen . Je gaat als het ware het zelf helend vermogen activeren. Je problemen lossen op, je krijgt meer energie en levenslust , fysieke klachten geznezen sneller of lossen spontaan op. Je komt meer in verbinding met je kwaliteiten en zal ze makkelijker in kunnen zetten. Kortom: je komt weer in je kracht!

Beroepsverenigingen

 CAT

Opleiding/cursussen

NEI coaching, Andromeda academie, Roy Martina
Touch of Matrix , Touch of Matrix methodiek, Gunther de Jong
EE /Roy Martina
Systemisch coachen ; Familie opstellingen.

Testimonials

“Met NEI & Touch of Matrix coaching is alles in een stroomversnelling gekomen. De stukjes vallen in elkaar. Haar sterke intuïtie en deskundigheid in het toepassen van technieken en methodes maken haar tot een bijzondere coach. Iedereen die Lin de rol geeft om je te helpen helen, zal door haar in staat worden gesteld om in zevenmijlslaarzen terug bij zichzelf te komen. Bij mij in ieder geval: geen afhankelijkheidsgevoel meer, verslavingen verdwijnen als sneeuw voor de zon, ik ben bewuster van mezelf en mijn grenzen, kortom ik heb weer contact met mijzelf!”
vrouw 34 jaar : “Nadat ik al vele verschillende therapieën had gevolgd, kwam ik via een vriendin bij Lin terecht. Overal had ik wel weer iets geleerd en het ging ook wel beter met me, maar het kostte me erg veel energie om alles toe te kunnen passen en me goed staande te kunnen houden. Bij Lin voelde ik me al snel op mijn gemak en heb ik weer echt leren voelen. Het is niet altijd gemakkelijk geweest om door de zure appel heen te bijten, maar doordat ik Lin altijd mocht bellen , is het me wel gelukt om me weer echt helemaal gelukkig te voelen. Er is een last van mijn schouders gevallen en hoef niet meer al mijn ervaringen van vroeger mee te tillen. Ik heb echt alles een goed plekje kunnen geven en kan weer onbezorgd genieten van alle leuke dingen van het leven!”

Kaart

Reviews

Johanneke de Groot

29-01-2023 14:48
Door mijn hoog-gevoeligheid heb ik gedurende mijn leven vooral ondersteuning gehad bij het mezelf leren afsluiten/beschermen van vanalles op verschillende vlakken. Ik merkte dat ik daardoor ook een deel van mezelf niet kon zijn. Mijn wens was om juist helemaal open te staan en om mijn hoog-gevoeligheid als mijn kracht te leven. Ik was daar al even mee bezig toen ik voor het eerst bij Lin kwam, maar ik ervaarde dat ik er nog niet was. Met haar sensitiviteit, kunde, ervaring, doelgerichtheid, puurheid en waarneming voorbij woorden heeft Lin mij in een hele korte tijd geholpen echt te geloven in mijn kracht en mijzelf en er ook op te leren vertrouwen en bouwen. Een liefdevolle, veilige setting, gesprekken en een Touch of Matrix behandeling hebben mij gebracht wat ik al zo lang wilde. Wat een verrijking! Heel veel dank lieve Lin!

Sandra

20-09-2022 14:22
Vorig jaar kwam ik na een tip van een collega bij Lin terecht. In de heftige coronatijd was ik mijzelf aan het verliezen.
Ik had ik het verleden al eens een psycholoog bezocht, maar dat was het niet voor mij.
Bij Lin kon ik mezelf zijn en samen met haar heb ik mijn problemen aangekeken. Ze stelt de juiste vragen en door haar gesprekstechnieken en andere technieken kwam ik verder in mijn proces.
Ze heeft mij enorm goed geholpen! Ze is een topper.

Sheila Kosterman

18-09-2022 13:54
Na mijn 2e burnout (bijna 5 jaar thuis) kwam ik bij Lin terecht.

Wat een verademing! Iemand die mijn taal spreekt, waar maar een half woord nodig is en die de juiste vragen stelt en diverse technieken gebruikt om te komen tot de kern. Die me helpt de kracht die in mezelf zit weer naar boven te halen. Zicht gevend op overlevingspatronen, daarmee aan de slag gaand op zo’n fijne, ondersteunende manier.

Dankbaar dat juist zij op mijn pad kwam. Toeval bestaat niet!
Lieve Lin, dank je wel.

Jos van Charldorp

01-08-2022 10:55
Na heel veel paden in het leven te hebben gelopen , kwam ik Lin tegen
En het was de tijd om daar ja tegen te zeggen
Lin is een liefdevolle vrouw vanuit het hart en heeft mij fantastisch geholpen
Op alle niveau,s waar de ruis zat , om volledig in en met contact mezelf
Te mogen ZIJN , heel transparant en licht in beweging tot aan de mens
Die je BENT in puurheid ,
moeiteloos de nieuwe jij ZIJN en het gouden pad lopen
Dank je wel Lin voor je aanwezig ZIJN in mijn leven

E. Leeuwis

05-03-2020 15:53
Lin is iemand die veel aan persoonlijke ontwikkeling doet en altijd streeft naar het hoogst haalbare door haar uiterste toewijding en grote professionaliteit! Ze keek goed waar ik behoefte aan had en liet mij weer mijn authentieke zelf zijn zodat ik weer in mijn kracht kon staan. De methodes zijn divers, maar uiterst heilzaam en doeltreffend. Lin is een levencoach die jou weer handvaten kan geven op momenten dat je zelf even niet meer zo goed weet waar je staat in je leven. Ik ben dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen en zal zeker nog eens een beroep op haar doen. Haar kennis en ervaringen zijn een verrijking in je leven. Ga het zelf ervaren zou ik zeggen

Hans Verhoeven

01-10-2019 15:23
Enige tijd ben ik op zoek geweest naar een coach, waarbij ik het gevoel had dat deze bij mij paste. Lin is zo’n coach. Lin is begrijpend en confronterend tegelijk, steeds met onderzoekende vragen, to the point. Zij werkt vanuit verschillende methoden en bied je op die manier volop mogelijkheden om ook zelf op ontdekking te gaan. Resultaatgericht waar nodig, maar nooit zweverig. Lin creert door haar persoonlijkheid een sfeer van vertrouwen en openheid.

Dagmar Terpstra

13-06-2017 23:38
Ik kwam bij Lin terecht doordat ik mijn gevoeligheid als kracht wilde leren inzetten in plaats van als ballast te ervaren. Eerder had ik al over Touch of Matrix gelezen en daar was ik geïntrigeerd door geraakt. Ik voelde direct een fijne klik met Lin en een veiligheid die ik nodig had om mezelf volledig open te stellen voor verandering en beweging. In verschillende sessies ben ik met thema's van verschillende intensiteit aan de slag gegaan en heb ik door Touch of Matrix en systemische therapie blokkades opgelost.
Ik voel me steeds beter in mijn eigen lijf en durf de dingen te doen die bij mij passen en waarin ik me krachtig voel. Ik durf mijn eigen weg te volgen en positief in het leven te staan. Het belangrijkste wat ik van Lin heb geleerd is dat ik goed ben zoals ik ben. Touch of Matrix is voor mij een geweldige manier gebleken om me te verbinden met mijn eigen kern en het zelfhelend vermogen een boost te geven. Lin voelt erg goed aan wat er nodig is. Ze werkt niet met een vooropgezet plan, maar durft te vertrouwen op het moment en wat er ontstaat. Dat pas ik nu ook steeds meer toe in mijn dagelijks leven. Lin is down to earth, praktisch en zet humor in op het moment dat dingen zwaar kunnen voelen. Gaandeweg is er in de sessies steeds meer wisselwerking ontstaan en kan ik me buiten de sessies om ook steeds beter mijn kern verbinden. Ik zou het iedereen, en zeker ook jongeren, kunnen aanbevelen.

sidney yeo

01-04-2017 21:47
Wat ik bij Lin heb ervaren is precies het soort begeleiding dat ik nodig had op het moment dat ik voor het eerst naar haar toe ging. Dit kwam vooral doordat Lin heel goed kon aanvoelen wat ik nodig had en daar ook de sessies omheen kon bouwen. Daarom voelde ik me ook heel snel zoveel beter, ik heb geleerd hoe ik zelf kan omgaan met mijn emoties en daar ben ik Lin heel dankbaar voor.

Sarai Kuipers

01-04-2017 21:44
Ik ben op advies van Mn moeder naar Lin gegaan
Toen ik nog al examenstress had en paniekaanvallen

Ik voelde me meteen op Mn gemak bij Lin
En serieus genomen
En dat vond ik erg belangrijk

Ik heb vaker een therapeute gehad
Maar daar was ik dan niet helemaal tevreden over
Bij Lin voelde ik me meteen op Mn gemak

Na een paar weken sessies te hebben gehad
Ging het erg goed met me

Sarai Kuipers

01-04-2017 21:44
Ik ben op advies van Mn moeder naar Lin gegaan
Toen ik nog al examenstress had en paniekaanvallen

Ik voelde me meteen op Mn gemak bij Lin
En serieus genomen
En dat vond ik erg belangrijk

Ik heb vaker een therapeute gehad
Maar daar was ik dan niet helemaal tevreden over
Bij Lin voelde ik me meteen op Mn gemak

Na een paar weken sessies te hebben gehad
Ging het erg goed met me

Petra Tromp

14-12-2016 10:35
Waar je al zo bewust bent als je kunt zijn, kunnen er nog steeds onbewuste blokkades je belemmeren. Lin heeft de mogelijkheid om in een hele korte tijd die onbewuste blokkades op te sporen en op te laten lossen. Binnen twee sessies was ik mijn angst voor groepen kwijt. Ze is een geweldige coach, heler en mens. Gun jezelf een traject.

Stéphanie van Gils

12-12-2016 07:36
In haar communicatie is Lin duidelijk en to the point. Ze legt de vinger op de goede plek. Daar kan ik wat mee. Lin heeft me een zet gegeven om meer en meer bewust te zijn van het HSP zijn. En hier aan te blijven werken.
Dank je wel Lin, XS

Felice Vermeire

29-10-2016 19:12
Bij Lin vond warmte en begrip.Ik heb heel veel aan jou sessies gehad,voel me sterker en fitter dan ooit en in staat om op te ruimen wat ik niet meer nodig heb.Dank je wel Lin voor je coaching !!

Ineke Top

29-10-2016 19:05
Mogen werken met Lin heeft mij ongelofelijk veel gebracht. Het voelde veilig, geen oordelen. Lin past haar coaching aan op jouw behoeften en samen legden wij een prachtig traject af. Ik had deze innerlijke reis voor geen goud willen missen want het is zeer bepalend geweest voor het maken van andere keuzes die ik , mede door Lin's coaching, in mijn leven heb mogen maken. Het is ook heel erg fijn dat Lin nogal wat verschillende disciplines tot haar beschikking heeft waardoor ze echt maatwerk kan leveren. Bedankt en een warme pakkerd

Heidi Munsters

29-10-2016 19:04
Lin is een fantastische coach die enorm veel voor mij en mijn gezin betekend heeft! Ik leer iedere keer weer zoveel, over mezelf, over mijn rol in mijn gezin en over mij als persoon. Door Lin's fijne en intensieve coaching heb ik al vele obstakels mogen opruimen en sta ik veel relaxter en fijner in het leven. Dankjewel Lin

Ineke Top

23-09-2016 23:10
Mogen werken met Lin heeft mij ongelofelijk veel gebracht. Het voelde veilig, geen oordelen. Lin past haar coaching aan op jouw behoeften en samen legden wij een prachtig traject af. Ik had deze innerlijke reis voor geen goud willen missen want het is zeer bepalend geweest voor het maken van andere keuzes die ik , mede door Lin's coaching, in mijn leven heb mogen maken. Het is ook heel erg fijn dat Lin nogal wat verschillende disciplines tot haar beschikking heeft waardoor ze echt maatwerk kan leveren. Bedankt en een warme pakkerd

sandra van Win

23-09-2016 23:09
Lin is een hele bijzondere coach/therapeut. Heeft bijzonder veel 'tools' om je te helpen met opruimen van je klachten, helpen bij belangrijke vraagstukken in je leven en nog veel meer. Goed om het zelf te ervaren!!

Heidi Munsters

23-09-2016 23:07
Lin is een fantastische coach die enorm veel voor mij en mijn gezin betekend heeft! Ik leer iedere keer weer zoveel, over mezelf, over mijn rol in mijn gezin en over mij als persoon. Door Lin's fijne en intensieve coaching heb ik al vele obstakels mogen opruimen en sta ik veel relaxter en fijner in het leven. Dankjewel Lin

Saskia - It's Just Therapy

12-05-2016 10:57
Weer een mooie kwaliteits-check sessie ervaren! Ik kwam bij Lin Weeteling (Touch of Matrix) in haar mooie rustieke tuinhuis praktijk in Driebergen en voelde direct een klik. We spraken over 'incongruentie' en de verwarring die dat kan veroorzaken bij mij. Iets wat net opspeelde bij mij en 'toevallig' haar specialisatie.

Ik kan nogal in de war (en vroeger zelfs wanhopig) raken als iemand inconsistent of incongruent is. Dat is bijvoorbeeld het geval als mensen iets anders zeggen dan ze voelen of iets anders doen dan ze zeggen. Bewust of onbewust. Ik ervaar dat als liegen. Mijn hele lichaam reageert daarop en ik word er verdrietig en onzeker van.

Lin legde mij uit dat 'hsp-ers' (zoals ik) onbewust aanvoelen of iemand congruent is ja of nee en daar ook vaak last van kunnen hebben hebben. Niet congruent zijn ervaart een hsp-er als oneerlijk en leugenachtig. Hierdoor is het voor een hsp-er niet altijd even makkelijk om mensen te vertrouwen. Het kan inderdaad zijn dat je er van in de war raakt, of onzeker wordt. Er klopt immers iets niet. Vaak weet de persoon die niet congruent is dat niet. Wat dan kan gebeuren is dat het onbewuste gevoel gespiegeld wordt.

Als hsper komen er meer prikkels binnen: van de omgeving, van andere personen, situaties, verleden etc. Dit kan op een bepaald moment teveel worden waardoor er een overbelast gevoel kan opstaan: bun out symptomen zijn niet ongewoon. Maar ook depressie, verdriet, angst of zelfs suicidaal etc…. hsp ers zijn ook vaak onzeker en geven moeizaam hun grenzen aan. Lin's motto is dat je hoog gevoeligheid kunt inzetten als kracht. Het is een kwaliteit die je bij jezelf moet herkennen en erkennen zodat je hem in kan zetten.

Uiteraard betekent dit dat er in mij ook nog een incongruent stuk zit. We hebben samen gekeken naar waar ik zelf nog incongruent ben als het gaat om het uiten van mijn gevoelens, wensen en behoeftes. Met de 'biosensor' kon ze meten waar mijn eventuele 'incongruentie' zat, ofwel daar waar het bewuste niet strookt met het onbewuste. De biosensor is een apparaat dat werkt op aanwezige trillingen. Het is een testinstrument waarmee je energieblokkades en stoorvelden kunt opsporen en meten. Net als bij de kinesiologie reageert de biosensor op wat je onderbewustzijn, je hogere zelf aanreikt.

De biosensor was consistent en 'blij' totdat we bij mijn 8e chakra kwamen. Hier 'zag' de biosensor een inconsistentie.. en ik realiseerde me dat ik inderdaad soms angst heb om daadwerkelijk alles vrijuit te benoemen wat ik voel, wil en vind en wat er is of speelt. Soms word ik dan nog wel eens cryptisch en moet iemand echt zijn best doen om te achterhalen wat ik voel of wil. En doorvragen. Ik speel dan 'de bal via de band' of helemaal niet en hoop dan dat iemand het wel oppikt. Ik ben dan bang dat ik iets verkeerd zeg, wil de ander niet kwetsen, heb angst dat iemand boos word.. of het niet begrijpt. Of dat ik iemand kwijt raak. Mijn groei op dit moment gaat er om zo dicht mogelijk bij mijn gevoel en waarheid te blijven en dat steeds in het moment te benoemen. Aangezien ik veel helderziende, heldervoelende vrienden heb gebeurt dat meestal ook wel maar het is natuurlijk fijner en volwassener als ik het zelf kan benoemen los van mijn omgeving.

Vervolgens hebben we een helende meditatie gedaan om deze angst te transformeren, de angst om mijn gevoelens, behoeftes te uiten en dus om gewoon helemaal mezelf te zijn.
Ik voelde me na de sessie lichter en vrijer en merkte dat ik dit de weken, dagen erna ook beter kon toepassen. Steeds in het moment gewoon hup zeggen wat ik vind. Bevrijdend, dat was het ronduit bevrijdend. De dagen en weken erop merkte ik dat ik steeds onafhankelijker en autonomer werd en helderder kon uitspreken wat ik voelde.

Lin combineert de NEI methode en Touch of Matrix en heeft ervaring met themas als faalangst, podiumangst, verslavingen. hoog gevoeligheid, burn out, depressie en gebrek aan zelfvertrouwen. Lin's motto is: om te helen is opruimen op mentaal, emotioneel en omgevingsniveau essentieel. Ik help mensen met het opruimen van ballast, waardoor ze Heel kunnen worden. De sessie geeft je inzicht in de oorzaak van je dilemma, maar is vooral gericht op het integreren van de blokkade die je klacht veroorzaakt.

Anneke Kersten

11-05-2016 20:27
‘Lin is een goede begeleider. Ze heeft onze hoog gevoelige zoon op een bijzondere manier dichter bij zichzelf gebracht en dat is zeker bij een puber een hele prestatie. Haar inzicht en rustig manier van doen zijn een verademing in het woud van begeleiders!’

Anneke Kersten

20-04-2016 16:57
‘Lin is een goede begeleider. Ze heeft onze hoog gevoelige zoon op een bijzondere manier dichter bij zichzelf gebracht en dat is zeker bij een puber een hele prestatie. Haar inzicht en rustig manier van doen zijn een verademing in het woud van begeleiders!’

Jolanda Buter

20-04-2016 16:54
"Lin is voor mij een geweldig coach, die met gebruik van verschillende healing methodes, mijn hele systeem raakt en in beweging brengt naar positieve verandering. Ze werkt heel aards en toegankelijk, daar hou ik van. Ze geneest mijn kneuzingen, rugpijnen, schouders. Ze roept halt aan mijn verslavingen. bv roken maar ook die van gewenningen. En ...ze leert mij muziek maken. Ik speel sinds lange tijd Hoorn, met Lin herontdek ik het instrument en mijzelf.

Sluiter, W

11-04-2016 21:18
Lin heeft door haar ervaring een mooie set aan technieken opgebouwd die ze, afhankelijk van je eigen vraagstelling, vakkundig toepast. Ik ben bij Lin terecht gekomen via mond-tot-mond reclame op een moment dat ik een fase in mijn leve afsloot en de toekomst nog ‘blanco’ voor me lag. Met haar heb ik een aantal heel fijne sessies gehad. De afwisseling tussen heling op energetisch niveau (hier is Lin echt heel goed in!) waarbij je zelf ‘niets’ hoeft te doen en praatsessies zorgde dat ik een snelle groei kon doormaken en invulling kan geven aan de jaren die voor me liggen, op een manier die bij mij past. Het meest bijzondere aan de sessies met Lin vond ik dat je je naderhand ‘licht’ voelt en dat dat gevoel blijft. Alsof er heel veel ruimte ontstaat en je alles in perspectief kunt zien. De pragmatische insteek van Lin, haar warme persoonlijkheid en mooie coachingspraktijk maken dat ik haar zeker zal aanbevelen bij anderen.

Jeroen van Hettema

11-04-2016 10:35
Lin is een uitstekend coach. Met haar hoog-gevoeligheid in combinatie met alle tools die ze eigen heeft gemaakt, stelt ze je als geen ander in staat om de weg naar jezelf te vinden. Haar ervaring en intuïtie zijn duidelijk merkbaar. In vergelijking met traditionele therapie bij een psycholoog bijvoorbeeld: Ik voelde bij haar meteen dat haar doelgerichtheid me veel meer ging opleveren, dan alle gesprekken bij de psychotherapeuten bij elkaar...! Alles wordt lichter. 
Daarnaast Lin een heel fijn mens.

Schrijf een review 

Website

www.heelpunt.nl