Hypnotherapeut - Oosterbeek - Lilly Ragnhild Keizer-Meijer
  • Lilly Ragnhild Keizer-Meijer

  • (10)
  • Oosterbeek
  • Hypnotherapeut
  • € 80,00 per sessie, voor jongvolwassenen en starters hanteer ik een speciaal tarief

Stuur Lilly Ragnhild Keizer-Meijer een bericht

Boek een consult met Lilly Ragnhild Keizer-Meijer

Delen:

Over / Bio

Hypnotherapie - burn-out coach, Lilly Ragnhild Keizer-Meijer - Oosterbeek - Arnhem
Personal-Journey.nl | Praktijk voor balans, persoonlijke groei, bewustzijn, zingeving, Oosterbeek (Arnhem). Werkt met vragen omtrent burnout, stress, depressie, hoog gevoeligheid, zelfvertrouwen en grenzen aangeven.

Door je een spiegel voor te houden, word je je bewust van je patronen. Je krijgt inzicht in je eigen valkuilen en kwaliteiten. Door deze herkenning kom je meer in je kracht te staan. Dit geldt voor alle mogelijke levenssituaties; privé, familie, relatie en werk. Ervaringen uit het verleden krijgen een plek, waardoor deze en de gevolgen daarvan je in de toekomst minder in de weg staan.

Je gaat bewuster je eigen lichaam ervaren; waar zitten spanningen, blokkades, is er sprake van een verkeerde ademhaling. Je krijgt technieken aangereikt om je lichaam pro-actiever te ontspannen, waardoor je effectiever in je werk kan presteren en spanningen beter kan laten afvloeien. Door jezelf beter te leren kennen, begrijpen en waarderen, word je milder voor jezelf.

Steekwoorden die men op mij van toepassing vindt: rustig, stevig, zacht, evenwichtig, heldere communicatie.

Therapieën

Hypnotherapie, Ademtherapie, Aura & Chakra healing, Aura healing, Burn-out coaching, Burn-out coaching en vitaliteits coaching, Chakrapsychologie, Coaching, Coaching & Healing, Complementaire therapie, Energetische therapie, Healer, Holistisch therapeut, Hooggevoeligheid, Hypnotherapie, Jeugdtherapie, Jongerentherapie, Levenstherapie, Lifecoaching, Meditatie , Personal coaching, Persoonlijk leiderschap, Reiki, Stress.

Onderwerpen

Afwijzing, Balans, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Bewustzijns ontwikkeling, Blokkades, Chakra's, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Emotionele blokkades, Energetische balans, Energetische blokkades, Grenzen aangeven, Groei, Healing, Hoog ademen, In hoofd zitten, Intuitieve ontwikkeling, Persoonlijke ontwikkeling, Zelfvertrouwen.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Energetisch; healing, Lichaamsgericht, Mentale coaching, Non dualiteit; eenheidsbewustzijn, Reading.

Meer over werkwijze

Holistische therapie - healing - reading - hypnotherapie Oosterbeek Arnhem
Praktijk voor starters en (jong)volwassenen: Coaching, Healing, Reading, Energetische therapie, Holistische therapie, Levenstherapie, Hypnotherapie en Chakra psychologie. Praktijk in Apeldoorn en Amsterdam. Wordt niet vergoed.

Alles draait om balans. Zowel in de natuur als in ons. Het weer terug in evenwicht brengen van de balans is waar het tijdens de sessies die ik geef om draait. Oorzaken van uit balans zijn, zijn bijvoorbeeld stress of trauma. Het weer in evenwicht brengen van de balans wordt mede bewerkstelligd door uit de tunnel visie te stappen. Door rust te creëren in jouw systeem. Rust en ruimte zorgt ervoor dat je weer overzicht krijgt, dat je weer grip krijgt op de situatie, grip op je leven. Het gevoel weer stevig in het zadel te zitten en ook weer tegen een stootje te kunnen.

Beroepsverenigingen

CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten)
Therapeut nummer: 60802021-08-30

Opleiding/cursussen

School of Life, Opleidingsinstituut voor levenstherapie, Groesbeek
Degree Namecertified BA (post-HBO study) training institute
Field Of Study Levenstherapeut
Dates attended and graduation 2011 – 2016

Academie voor Psychodynamica Scherpenzeel
(eerste lesjaar) 2009 - 2010

Central England College Of Clinical Hypnosis, Kings Heath Birmingham, UK
Field Of StudyPractitioner Hypnosis
Dates attended and graduation 2007 – 2008

EmoTrance, Somerset, UK
Field Of StudyTranceforming Emotional Energy
Dates attended and graduation 2006

CICO, Centrum voor Creatieve en Intuïtieve Ontwikkeling, Utrecht
Field Of Study Intuïtie en Energie, Basis I en II
Dates attended and graduation 2001 – 2002

Reiki Healing niveau I, Scherpenzeel
Dates attended and graduation 2001

Transcendente Meditatie, Ede
Field Of Study Transcendental Meditation volgens de leer van Mahareshi Mahesh Yogi
Dates attended 1985

Testimonials

Zelfstandig Ondernemer (25)
23-01-2024
"Ik had niet verwacht dat de sessies me zoveel zouden brengen! Na twee sessies begon ik me al meer bewust te worden van hoe ik de dingen doe en waar dat vandaan komt. Ik luister nu beter naar mijn behoeften, rijk meer uit, deel meer en ben beter in het aangeven van mijn grenzen.”

Kaart

Reviews

Kal Sky

13-11-2023 14:26
Ragnhild is een fijne, integere dame die zich goed op jou afstemt, zonder allerlei poespas er omheen. De setting van haar praktijk is rustgevend. De behandeling was verwarmend en ontspannend.

Lilly

30-07-2023 13:31
anoniem (36) maatschappelijk werk bij defensie
Bij Ragnhild terechtgekomen doordat ik niet goed in mijn energie kwam te zitten. De sessies hebben op zoveel vlakken wat betekend voor me. Zo hebben we huidige problemen kunnen koppelen aan een ogenschijnlijk klein dingetje van vroeger en dat probleem nu blijvend kunnen oplossen. Door de sessies met Ragnhild heb ik nu mijn energiepijl weer terug in balans en zit ik goed in mijn vel.

Noa

06-02-2023 14:15
Ragnhild is een fijn en zacht persoon die je erg op je gemak laat voelen. Ik heb goede inzichten gehad die ik ook kan toepassen op mijn dagelijks leven en hierdoor echt beter in mijn vel zit. Ragnhild is daarnaast ook heel oprecht en ik loop altijd met een warm en goed gevoel de deur uit en ben dan echt weer even tot rust gekomen. Een soort cadeautje aan jezelf!

Marina Groenendijk (56), Eigenaar "Caterfood" Oosterbeek

04-05-2022 07:48
Na vele jaren niet lekker in mijn vel te hebben gezeten door gebeurtenissen uit het verleden en diverse behandelingen bij psychologen, kwam ik via een vriendin bij Raghnild terecht. Na een aantal nabehandelingen en gesprekken, zit ik weer goed in mijn vel en heb ik met de hulp van Ragnhild mijn problemen een plaats kunnen geven. Geen ellenlange sessies bij psychologen maar door duidelijk en transparante gesprekken ziet het leven voor mij er veel mooier uit en heb ik innerlijke rust gevonden.

Daisy

25-04-2022 15:00
Ragnhild is een fijne therapeut, zachtaardig, geduldig en begripvol. Ze weet je direct op je gemak te stellen en weet de juiste 'snaar' te raken. Bovendien is de ruimte bij Stories in Amsterdam waar ze haar therapie geeft een fijne, warme plek om te zijn. Ik zou het zeker aanraden om contact met haar op te nemen als je op zoek bent naar een holistisch therapeut.

Marina Groenendijk

09-03-2022 09:04
Na vele jaren niet lekker in mijn vel te hebben gezeten door gebeurtenissen uit het verleden en diverse behandelingen bij psychologen, kwam ik via een vriendin bij Raghnild terecht. Na een aantal nabehandelingen en gesprekken, zit ik weer goed in mijn vel en heb ik met de hulp van Ragnhild mijn problemen een plaats kunnen geven. Geen ellenlange sessies bij psychologen maar door duidelijk en transparante gesprekken ziet het leven voor mij er veel mooier uit en heb ik innerlijke rust gevonden.

Fleur

08-02-2022 14:09
Lilly is een geweldige zachte vrouw die precies aanvoelt wat je nodig hebt. Ze past haar behandelingen aan op je behoeftes en bied perspectief. Haar fijne energie zorgen dat je je thuis voelt en je gemakkelijk kan openstellen. Ik zou haar iedereen aanraden!

Mathijs

24-11-2021 11:54
De therapie bij Raghnild bestond bij mij uit een combinatie van healing, oefeningen (onder meer op het gebied van body awareness en visualisatie) en praten. Ik heb de sessies met Raghnild als fijn en inzichtgevend ervaren. Ik voel me bij Raghnild gehoord en op mijn gemak. In gesprekken luistert ze goed, is ze empathisch en komt ze met heldere observaties/suggesties. De healing was voor mij een bijzondere ervaring waar er van alles langskwam in mijn lichaam. Na deze sessies vertrok ik krachtiger en lichter dan bij aankomst.

Cassie Kempka

06-11-2021 13:15
Ik zou iedereen aanraden om therapie bij Ragnhild te volgen. De sfeer is super fijn, de therapie zelf heel rustgevend en het is echt een hele goede ervaring ansich. Het is lekker persoonlijk en in huiselijke sferen waar je je echt vertrouwd en veilig voelt, dus de perfecte plek om tot rust te komen en aan dingen te gaan werken.

Bente Kruijswijk

18-08-2021 11:07
Ragnhild is een hele fijne, zachte en ervaren therapeut. Ze geeft je een veilig en vertrouwd gevoel zonder daar de nadruk op te leggen. Het doen van een begeleide visualisatie bij Ragnhild geeft rust, kracht, energie en een gevoel van geborgenheid. Ik zou het iedereen, met of zonder specifieke klachten, aanraden.

Schrijf een review 

Website

www.personal-journey.nl