Holistisch therapeut - Amstelveen - Lilian Dibbets
  • Lilian Dibbets
    Aanvullend vergoed

  • (15)
  • Amstelveen
  • Holistisch therapeut
  • € 90,00 per 1 uur

Stuur Lilian Dibbets een bericht

Boek een consult met Lilian Dibbets

Delen:

Over / Bio

Holistisch therapeut | www.liliandibbets.com

Mijn ervaring is dat bewustzijn & in verbinding staan met ons lichaam uiteindelijk antwoord geeft op onze levenskracht en onze levensenergie. Deze snelle maatschappij en tijd waarin we leven kan voor grote uitdaging zorgen. Als holistisch coach & healer gun ik het iedereen om te investeren in persoonlijke ontwikkeling en gezondheid op alle lagen; mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel.

Ik ben al mijn hele leven geboeid door energie. Mijn eigen energie en ook die van anderen. Wat er niet gezegd wordt maar wel voelbaar is vind ik mateloos interessant. Ik heb me lang afgevraagd waarom ik die energie zo goed voel. In de ontdekkingstocht van het leven met veel zelfonderzoek, therapieën, meditatie, retraites, cursussen en opleidingen, kwam onder andere de magische kracht van Reiki op mijn pad. Reiki heeft mij veel heling gebracht op verschillende vlakken, emotioneel, mentaal & spiritueel. Daarnaast is bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling & groei mijn grootste drijfveer in het leven.

Ik droom van een wereld waarin we het natuurlijke, zelfhelende vermogen van ons lichaam net zo normaal vinden als in- & uitademen. Bij de Chinese geneeswijze draait alles hierom. Daarom beleef ik zo veel plezier aan Reiki behandelingen geven. Het moment dat een cliënt zijn of haar energie weer voelt stromen is écht magisch! Soms is het niet in woorden uit te drukken en dat hoeft ook niet. We zijn in de huidige maatschappij zo rationeel ingesteld en willen zo graag alles verklaren met ons hoofd. Met Reiki is dit niet nodig, je mag voelen, in contact komen met je lichaam, jouw innerlijk kompas, daar zijn geen woorden voor nodig. En als je voelt dat je zelfhelende energie de ruimte krijgt, kan je lichaam zelf de klachten gaan oplossen.

Wie heeft eigenlijk bedacht dat natuurlijke genezing ‘alternatief’ genoemd wordt? Als we de samenwerking met “reguliere’ geneeswijzers kunnen vinden denk ik dat we elkaar heel mooi kunnen aanvullen.

Ik wil en kan alleen maar werken vanuit mijn hart. En mijn missie is om zo veel mogelijk mensen op een veilige en respectvolle manier te helpen naar een hoger bewustzijn, innerlijke rust en hen de natuurlijke kracht van het zelfhelende vermogen laten ervaren. Ik sta altijd open voor een kennismaking om te kijken of ik jou verder kan helpen.

Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking.

Therapieën

Holistische therapie, Burn out, Burn-out coaching, Chakra healing, Coaching, Coaching & Healing, Coaching via Skype/Zoom, ELW (emotioneel lichaamswerk], Energetische therapie, Energiecoaching, Familieopstellingen, Familieopstellingen Amsterdam, Healing Amsterdam, Lichaamsgerichte therapie, Meditatie , Natuurgeneeskunde, Reiki.

Onderwerpen

Balans, Bewustwording, Bewustzijn, Bewustzijns ontwikkeling, Blokkade, Blokkades, Burn out, Chakra's, Contact met lichaam, Emotioneel, Emotionele blokkades, Energetische balans, Energetische blokkades, Energietekort, Familieopstellingen, Gedragspatronen, Grenzen aangeven, Healing, HSP - hooggevoeligheid, Lichtwerk, Mentale spanningen, Onverwerkte emoties, Onzekerheid, Spirituele ontwikkeling, Stress, Zelfkennis.

Werkwijze

Energetisch; healing, Chinees; Taoistisch, Energetisch; healing, Familie; karmisch; systemisch, Fysiek (aanraking), Lichaamsgericht, Mentale coaching, Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Psychologisch; Coaching, Spiritueel; mystiek.

Meer over werkwijze

Hoe ik werk

In mijn energiewerk start ik als basis met een intakegesprek en eventueel met behulp van een genogram maken we jouw familiesysteem (de systeemenergie waarin jij je begeeft) visueel. Ik kijk samen met jou waar mogelijk onbewuste patronen zitten die jou weerhouden om voluit en met liefde te leven. Daarnaast maak ik gebruik van geleide meditatie, visualisatie en zet ik veelal Reiki behandelingen in om het zelfhelende vermogen te stimuleren en energetische blokkades op te heffen. Een behandeling of healing traject brengt je verheldering, verlichting & rust. En dat vonkje helpen ontsteken om jouw zelfhelende vermogen zijn werk te laten doen voelt als magie. Het haalt het meest liefdevolle in mij naar boven ♥️

Beroepsverenigingen

Vanaf januari 2022 zal ik aangesloten zijn bij Beroepsorganisatie Therapeuten & Belangen Associatie Consumenten (BATC) en worden Reiki behandelingen (voor een deel) in aanvullende zorgverzekering pakketten vergoed. Kijk hiervoor op www.zorgwijzer.nl of je in aanmerking komt.

Opleiding/cursussen

NLP Practitioner (in2motivation), NLP Master (in2motivation), Systemisch Coachen (Bert Hellinger Instituut), Reiki 1e & 2e graad (Healing Space), Reiki Practitioner (Healing Space), Medische en Psychosociale basiskennis (Healing Space).

Testimonials

“Lilian is een fijn mens bij wie je je direct op je gemak voelt. Ze weet de juiste vragen te stellen om je te gidsen naar nieuwe inzichten. Ze heeft er voor gezorgd dat ik me realiseerde waar ik altijd naar gehunkerd heb. Maar wat ik nooit eerder heb durven uiten of vragen. Het heeft me veel rust gegeven.” - Anoniem -

Kaart

Reviews

Steef v. L.

29-05-2021 14:36
Lilian’s reiki behandeling in 3 woorden: aandacht, ontspanning & mildheid. Lilly helpt mij even helemaal in het moment te zijn. Het voelt als een echt cadeautje aan mijzelf. Volledige aandacht en liefde voel ik tijdens de behandeling. Zonder teveel te zoeken naar sensaties in mijn lichaam tijdens de behandeling, voel ik veel warmte, energie en overgave. En vooral na de sessie voel ik mij altijd zo lekker lui. De kunst om mij daaraan over te geven in een drukke agenda en rush van de stad is een leerpuntje. Daarom ben ik zo dankbaar dat Lilly zelfs van een afstandje aanvoelt als ik weer een sessie zou kunnen gebruiken. Alsof het in de sterren staat geschreven

Marieke v. D.

28-05-2021 14:32
Door haar zachte maar ook duidelijke aanpak en juiste vraagstelling konden Lilian en ik snel naar een diepere laag van onderliggende patronen kijken en hier direct mee werken. Een mooie en leerzame ervaring.

Brenda v. K.

26-05-2021 21:14
Soms word je wakker en voel je dat het tijd is om aandacht aan jezelf te besteden. Dat is voor mij aanleiding om een afspraak met Lilian in te plannen. Voor mij is Lilian iemand die met haar zachte en warme energie in staat is om echt te connecten met dat wat er op dat moment is. En door die energie daagt zij mij uit om hetzelfde te doen. En dat is, wat mij betreft, het beste cadeau om aan jezelf te geven.
Liefde voelen stromen, tranen laten gaan. Alles kwam voorbij. Heel fijn!

Meike

25-05-2021 22:34
Lilian is een warme en prettige coach, die er niet voor schuwt lastige dingen op een liefdevolle manier te benoemen. Ze kan goed luisteren, ze is heel open, en ze wekt vertrouwen. Ze is onbevooroordeeld en alles mag er zijn. Ze benoemt lastige punten op een prettige manier. En ze roept op tot het nemen van eigen verantwoordelijkheid.

Carla

25-05-2021 22:31
De coaching heb ik als direct, opbouwend & positief ervaren. Ze heeft me laten nadenken om vervolgens zelf in beweging te komen.
Door haar coaching zie ik de kracht van me kwetsbaar opstellen. En dat het direct uitspreken van irritaties of twijfels met samenwerkende partijen veel werkbaarder is. Ik heb mijn eigen grenzen leren herkennen en leren bewaken. Lief zijn voor mezelf. Het heeft me inzicht gegeven dat openheid en kwetsbaarheid “key” is in relatie met jezelf en anderen.
Lilian is oprecht, liefdevol, eerlijk en direct, ze vraagt door om bij de kern te komen. 
Ze heeft een groot zelf reflecterend vermogen, ze is open, eerlijk, positief, heeft humor en is attent.

Sabine

11-05-2021 16:13
Ik heb de Reiki behandeling bij Lilian als heel positief ervaren. Lilian heeft een fijne energie waardoor ik mij meteen op mijn gemak voelde. Na de behandeling voelde ik me heerlijk ontspannen en zacht. Dit cadeau voor jezelf is een echte aanrader.

Elle Marie

04-05-2021 19:49
De reiki behandeling bij Lilian liet mij ontzettend veel voelen en loslaten. Ik voelde alle energie weer door mijn lichaam stromen en waar blokkades zaten, opende de energie dit zodat het weer vrij kon stromen. Het was voor mij ook echt een spirituele ervaring waarin ik in de eenheid was en zo duidelijk kon ervaren hoe alles energie is. Ik voelde me heel erg één met het leven na de sessie. Ik voelde dat Lilian heel aanwezig was bij alle aanrakingen en dat maakte dat ik me heel erg kon ontspannen en gezien voelde. Ze voelde haarfijn aan waar de blokkades zaten. Ik zou een sessie bij Lilian dan ook zeker aanraden!

Rosanne

09-04-2021 10:47
Ik kwam bij Lilian uit omdat ik naar de buitenwereld alles voor elkaar had, een huis, een leuke baan, 2 kinderen een partner en toch voelde ik me niet gelukkig. Ik worstelde met deze gedachten, het schuldgevoel daarbij en vooral de strijd die ik leverde om deze gedachten weg te duwen. Lilian heeft me laten zien hoe hard ik constant aan het werk was om alle negatieve gedachten te onderdrukken. Ze heeft me een spiegel voorgehouden als het gaat over mijn zelfbeeld, hoe ik daar mee om ga en waar dat zelfbeeld ontstaan is. Dit inzicht heeft me heel veel rust gegeven. Het toelaten, erkennen en accepteren heeft heel veel positief en blijvend effect. Lilian is open en durft zichzelf kwetsbaar op te stellen en oordeelt niet. Ze straalt rust en waardering uit, wat het voor mij makkelijk maakte om mezelf te laten zien. De opstelling en de geleide meditatie hebben zo veel opgeleverd voor mij. En ik kom zeker bij haar terug voor Reiki behandelingen!

Jolien

07-04-2021 20:37
Na de Reiki behandeling was ik de hele dag in een andere staat. In het hier en nu. En tegelijkertijd ook warrig, omdat er veel emotie los kwam. Fijn dat ik nog meer Reiki behandelingen in het vooruitzicht heb. Ik voel echt dat er heling plaats vindt op meerdere levels, zowel fysiek als emotioneel.

Tamar

07-04-2021 18:41
In mijn werk was ik nog ontzettend zoekende naar manieren om uitdaging te vinden, maar ook plezier. Ik vond het lastig om aan te wijzen van welke taken ik nu eigenlijk enthousiast werd, en welke me juist stress bezorgde. Door veel te denken vanuit het belang van de organisatie waar ik voor werkte, vergat ik soms wat mijn persoonlijke groeiwensen waren. Lilian zag al veel eerder dan ikzelf, dat doorgaan op de huidige manier niet duurzaam was. Ze zei nooit concreet wat ik moest doen, maar wel dat er meer opties waren. Lilian hield me een spiegel voor: ze gaf terug wat ze zag aan mijn gedrag, mijn houding, aan wat ik zei en de manier waarop. Ze is ongelooflijk intuïtief en voelt dingen heel goed aan. Daardoor zag ze dingen die ik zelf nog niet door had. Ik heb haar eerlijkheid als heel prettig ervaren. Ik had het gevoel dat ik me helemaal open kon stellen en eerlijk kon zijn, juist omdat zij dat ook was. Lilian is wat mij betreft een natuurtalent in het invoelen van mensen.

Anoniem

09-12-2020 20:50
Ik merkte dat ik onrustig was in mijn hoofd en lichaam, ik sliep slecht. Er spookte vragen door mijn hoofd waar ik zelf geen antwoord op vond. Het coach traject heeft voor bewustwording gezorgd en me inzicht gegeven dat ik mag los laten wat ik mezelf onbewust heb opgelegd. Een patroon wat vanuit mijn voorouders gekomen is. De geleide meditatie in een van de sessies was echt powerfull, daar heb ik zoveel aan gehad het was een enorme eye-opener! Lilian straalt rust uit en laat je helemaal op je gemak voelen. Ze kijkt heel goed naar wat je nodig hebt en kan daar verschillende handvaten voor aanreiken.

Freya

30-10-2020 15:43
Ik heb werken met jou als heel fijn ervaren! Rustig, gefocust, prettige ambiance. In de sessies hebben we mijn persoonlijkheid meer doorgrond. Ik heb inzicht gekregen in bepaalde patronen, waar dit vandaan komt en waarom ik graag controle over mijn dag wil hebben. Ik gun iedereen Lilian momentjes

Kiki

19-09-2020 15:20
Ik was er echt klaar voor om mijn leven te veranderen. Ik was op zoek naar mezelf en merkte dat ik veel keuzes maakte waar ik vooral mijn moeder mee van dienst was. Waardoor ik mijzelf onbewust op de 2e plek zette. Met kleine stapjes krijg ik meer grip op mijn leven. Werken met jou voelde prettig en vertrouwd, dat is belangrijk voor mij.

Anoniem

19-09-2020 15:18
Lilian is een fijn mens bij wie je je direct op je gemak voelt. Ze weet de juiste vragen te stellen om je te gidsen naar nieuwe inzichten. Ze heeft er voor gezorgd dat ik me realiseerde waar ik altijd naar gehunkerd heb. Maar wat ik nooit eerder heb durven uiten of vragen. Het heeft me veel rust gegeven.

Nadine

19-09-2020 15:15
“Je hebt een fijne en rustige energie, je zorgt voor een veilige basis waardoor ik me makkelijk open stelde. Ik merk dat je kennis van zaken hebt op het gebied van systemisch coachen, en dat geeft vertrouwen. Meer liefde voor mezelf voelen is een belangrijk thema geworden in en na de sessie. Ik ben dankbaar voor de sessie die ik heb gehad bij jou.”

Schrijf een review 

Website

www.liliandibbets.com